עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
517 תגובות לנושא זה

#441 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎18:54

דוראל אני לא חושב שטעיתי, הימרתי על דורטמונד כמנצחת ובהימור אין פה עניין של צודק או טועה.
אמרתי שהמשחק יהיה שקול ושאין פייבוריטיות ובזה - בדבר המקצועי הזה, צדקתי...

#442 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎19:02

אביחי נראה שאתה מנסה לגמד את ההישג שבאיירן עשתה השנה. אני מסכים איתך שב-25 דקות הראשונות דורטמונד שלטה ללא עוררין, אבל מאז באיירן התעוררה ושלטה בצורה מוחלטת עד סוף המשחק, הגיעה לאינספור מצבים ולא כבשו עוד בגלל חוסר מזל ו-וייגנפלר (שלדעתי לא נופל מנוייר). דורטמונד לא הגיעה אפילו למצב אחד אחרי 25 הדקות הראשונות, גם הגול הגיע מפנדל.

אני מבין שכאוהד ריאל מדריד/מוריניו אתה חושב שריאל מדריד היא הקבוצה הטובה בעולם, אבל לפחות תודה שלבאיירן הגיעה התואר הזה יותר מכל קבוצה אחרת.

#443 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎19:04

לבאיירן הגיע את התואר הזה מכל קבוצה אחרת.
  • dorel310 אוהב את זה

#444 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎19:25

פרימדור, מה שאני לא מבין זה למה אתה קורא לקבוצה מסריחה. מה מסריח בה? כאילו באמת מה? וזה שאתה אומר שהם אוברייטד ביחד עם צ'לסי. זה לא שאנחנו חושבים עכשיו שדורטמונד תהפוך למעצמת כדורגל כמו בארסה, אלא חושבים ורואים שהם משחקים כדורגל שוטף ויפה. וגם אם בשנה הבאה כל הכוכבים שלהם יעזבו זה לא גורע מההישג הענק שלהם שבתקציב הרבה יותר קטן מכל הגדולות של היבשת הם פירקו אותם ולא היה חסר הרבה כדי שהם ינצחו בגמר (כן, הם היו פחות טובים אבל לא בהרבה). אני גם לא מבין איך אתה מסוגל לפתח שנאה כזאת עזה לקבוצה שנמצאת בצמרת שנתיים שלוש, כאילו מאיפה זה בא? זה כמו לשנוא את מלאגה שהגיעו לחצי הגמר רק כי הם קבוצה קטנה.

#445 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎19:42

אביחי, נשבע שלפני שקראתי את התגובה שלך רציתי לשלוח לך הודעה פרטית,
אבל בגלל שכתבת פה אני אגיב לך כאן,

א. אין לי שום בעיה איתך, אני חושב שאתה אחלה גבר, ואפילו שאז ביקשת ממני משהו בפרטי (לא שזה היה משהו גדול)
עזרתי לך, ושמחתי שיצא לי לעזור לך.
ב. אני יודע שאתה מעל גיל 18 (כתבת כמה פעמים שהתגייסת) ולא חשבתי שתיקח אותי קשה, באמת שאתה ותיק בפורום, ואני מכבד את כל הותיקים (כל עוד הם מכבדים בחזרה) ואתה בחיים לא עשית לי משהו רע. אבל זה היה בצחוק, בדיוק כמו התגובה של דולב של "אביחי אשם בזה" חשבתי שתבין את זה.

אז אני מצטער אם נפגעת, חשבתי שאתה מבין שזה בצחוק, אחרי הכל (בלי להעליב) אתה טרול כדורגל, זה לא אומר שאתה חרא בנאדם או שאתה טיפש או משהו אחר,
אולי זה בגלל שאתה אוהב כדורגל יותר מכולם, אתה יותר מתעצבן שכותבים דברים על הקבוצה שאתה אוהב....

ולעניין, מה זה הימור אין טעיתי לא טעיתי, בטח שיש, אם לא צדקת אז טעית, זה די שחור או לבן,
אם היית שם כסף בווינר היית מקבל כסף? לא. כי טעית.
לעומת זאת אם דורטמונט הייתה מנצחת, היית צודק.
מבין יותר ממני? במה זה נמדד? אתה יודע שמות של יותר שחקנים? אתה יודע מערכים?
כדורגל זה לא מתמטיקה, ויש משתנים שאי אפשר להוסיף למשוואה...
עזוב, אתה מבין יותר ממני בכדורגל, צודק.

באמת שאין לי סטיגמה רעה לגביך, ההפך. מקווה שתבין (:

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#446 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎19:45

שתוק כבר אתה והבאיירן שלך,
חבל דורטומונד לא לקחה יא מנחוס

חחח העיקר היה משחק טוב, וחבל שריאל עפה
  • SnirJa אוהב את זה

#447 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎19:48

ההגנה של דורטמונד מעולם לא הייתה מעולה, פשוט קבוצה אוברייטד, ואל תיתנו לי אותה כדוגמה מהליגה הגרמנית. אני חותם שזו הפעם האחרונה שהיא תגיע למקום רחוק באירופה. יודעים למה זה קרה? באיירן ניחא, קבוצה מושלמת (אם כי לוזרית לפעמים), אני מדבר על חסרונן של הקבוצות האנגליות, שפעם היו שולטות באירופה והיו תמיד מגיעות לחצאי הגמרים. השנה יונייטד הודחה בבושת פנים בגלל שופט בן זונה, ואם זה לא היה קורה הסיכויים גדולים לכך שהייתה מגיעה לגמר.
ולמרות שאני לא אוהד ליברפול, לא קרוב לזה, שנאתי אליה כמו של צ'לסי, מגיע לה לחזור לליגת האלופות. כבר שנים השקבוצה לא יוצאת מהבוץ שאליו נקלעה, ואני עדיין זוכר לתומי את הגמר האדיר ב2005 נגד מילאן...
הגיע הזמן שהאנגליות יחזרו ואז תגידו בי ביי לגרמניות. (הליגה הטובה בעולם פחח)

אתה גרוע מאוד,
קודם כל דורטמונד עלתה מהבית הכי קשה, (עם אלופת הליגה האנגלית בשבילך.)
תוך כדי שהיא שותה את ריאל בשלב הנוק אאוט.
וואו אתה יותר גרוע מאביחי.
דורטמונד נמכרת, סגרו את הבסטה, אין את השחקנים האלה יותר בעונה הבאה, כמעט כולם נמכרו, אין את המאמן,
אז כל עוד לא קוראים לך אורי גלר, עשה טובה אל תרשום לי עתידות, מה יהיה ומה לא.

ובשביל הקטע כי אתה חדש בפורום, כתבתי יותר מפעם אחת, שאני בכלל אוהד באיירן.

יש לכם בעיות בהבנה, כי גם כשאני אומר "מסריחה", "גרועה" וכדומה זו הבעת דעה אישית שלי בלבד. זה לא אומר שהקבוצה גרועה כמו הפועל תל אביב, יש לה סגל סביר+, אבל אני מתכוון שאני פשוט שונא אותה וחושב שהיא אוברייטד לגמרי, והיא ממש לא לרמה של ליגת האלופות. כבר הסברתי שריאל נפלה על יום לא טוב, זילזלו וחטפו 4-1, כשראינו שבגומלין הם ניצחו 2-0, ולזה נוסיף שכל זה קרה במשמרת של מוריניו, שרק עשה רע לריאל העונה וכבר עוזב.

אני לא מגלה עתידות; אני מציין עובדות: כל עוד קבוצות אנגליות יגיעו לחצאי הגמר של ליגת האליפות וישובו לשלוט באירופה ויעיפו את הגרמניות לעזאזל (חוץ מבאיירן, שתגרד את השלבים האחרונים) ואני מקווה שגם מילאן תחזור לימי גדולתה, ואז לא יהיו מקומות לקבוצות אוברייטד של העשור האחרון כמו דורטמונד וצ'לסי.

אבל איך הקבוצות האנגליות יגיעו לחצי גמר אם הם הפסידו בבתים לגרמניות ולספרדיות?
אתה רוצה שקבוצה אנגלית תקבל כרטיס פתוח לחצי?
  • dorel310 אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#448 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎19:56

שניר, את הבדיחה של דולב הבנתי... את שלך, בפעם הראשונה כן, בפעם השנייה לא עבר לי יפה בעין.
עכשיו, אני לעומתך לא חושב שאתה טרול כדורגל (אל תתלהב, אני גם לא חושב שאתה מבין גדול כי אתה אומר דברים שהם פשוט שחור לבן - בדיוק כמו נדב יעקובי)
אני לעומתך אומר דברים שלא הרבה מבינים, מבין את המשחק לעומק - אתה יכול לחשוב שזה פלצני ואתה יכול לחשוב שלא.
חבל שאתה לא מכיר אותי במציאות, ככה היית חושב עליי משהו אחר למרות שלא אכפת לי מה חושבים.

לגבי הצודק לא צודק - לא הבנת אותי. בהימור אין משהו מקצועי, אין משהו של הבנה, זה רק הימור, והימור לא מראה על הבנה ואין פה משהו של להצטער עליו אחרי זה.
בזה שאמרתי שהמשחק יהיה צמוד ולא תהיה פייבוריטית(לא על הנייר), לדעתי צדקתי בזה כי המשחק אכן היה צמוד (וזה כשחשבתי שגצה ישחק).

הכל בסדר, דף חלק. המשך שבוע טוב.
  • SnirJa אוהב את זה

#449 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎20:49

אני לא יודע מה יותר גרוע, פאמידור ששם את דורטמונד בעונה הבאה יחד עם הפועל קטמון באותה ליגה או אביחי פרגוסון פה שנעלב מכל שטות שאפילו רומזת על חוסר הבנה שלו במשחק...
  • Dolevv, אורפז., rotembal ו-1 אחר אוהבים את זה

#450 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎21:14

אני לא יודע מה יותר גרוע, פאמידור ששם את דורטמונד בעונה הבאה יחד עם הפועל קטמון באותה ליגה או אביחי פרגוסון פה שנעלב מכל שטות שאפילו רומזת על חוסר הבנה שלו במשחק...

אתה מעליב את אביחי כשאתה משווה אותו לפרגוסון :)
בקיצור, שניהם.

#451 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎21:31

חחחחחחחחח. הייתי אומר שפאמידור.
  • אורפז., Sparkles ו Cokegod אוהבים את זה

#452 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎13:18

דוראל, הכי לא. הקבוצות הגרמניות הן כסף טהור, הכדורגל הגרמני בכלל הוא חתיכת אוסף עלוב של אשפה. נבחרת גרמניה היא נבחרת מושחטת ומסריחה, ואני לא אשכח את מה שעשו לאנגליה ב2010 (כן!כן! לאמפארד היקר של אוהדי צ'לסי) שפסלו את הגול שלו ובגלל זה אנגליה הודחה. כאוהד אנגליה אני חש שנאה עזה כלפי גרמניה. להזכירך מי אבני הבניין של באיירן? ריברי ורובן.. שניהם לא גרמנים. על דורטמונד וכמות הזרים בה אין עוד צורך להוסיף..

ואורפז, תניח לזה. פשוט שונא את הקבוצה. כמו שאמרתי, היא לא עד כדי כך גרועה, אבל בהחלט לא מגיע לה להיות איפה שהיא נמצאת. מקסימום שמינית גמר. תחשוב על כל הקבוצות שלא נמצאות בטופ של האלופות בגלל קבוצות כאלו, כמו ארסנל, ליברפול, מילאן, יובנטוס, קבוצות עם היסטוריה שנדחקו בגלל קבוצות הכסף העלובות הללו של המאה ה-21.

#453 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎13:51

דוראל, הכי לא. הקבוצות הגרמניות הן כסף טהור, הכדורגל הגרמני בכלל הוא חתיכת אוסף עלוב של אשפה. נבחרת גרמניה היא נבחרת מושחטת ומסריחה, ואני לא אשכח את מה שעשו לאנגליה ב2010 (כן!כן! לאמפארד היקר של אוהדי צ'לסי) שפסלו את הגול שלו ובגלל זה אנגליה הודחה. כאוהד אנגליה אני חש שנאה עזה כלפי גרמניה. להזכירך מי אבני הבניין של באיירן? ריברי ורובן.. שניהם לא גרמנים. על דורטמונד וכמות הזרים בה אין עוד צורך להוסיף..

ואורפז, תניח לזה. פשוט שונא את הקבוצה. כמו שאמרתי, היא לא עד כדי כך גרועה, אבל בהחלט לא מגיע לה להיות איפה שהיא נמצאת. מקסימום שמינית גמר. תחשוב על כל הקבוצות שלא נמצאות בטופ של האלופות בגלל קבוצות כאלו, כמו ארסנל, ליברפול, מילאן, יובנטוס, קבוצות עם היסטוריה שנדחקו בגלל קבוצות הכסף העלובות הללו של המאה ה-21.

חח כל הודעה שלך יותר הזויה מהקודמת. הקבוצות הגרמנית הן כסף טהור? טוב אין לי מה להתווכח איתך, אתה פשוט חי בעולם משלך.
  • Sparkles אוהב את זה

#454 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎13:56

חח כל הודעה שלך יותר הזויה מהקודמת. הקבוצות הגרמנית הן כסף טהור? טוב אין לי מה להתווכח איתך, אתה פשוט חי בעולם משלך.

לול, עשית לי לייק ואז ביטלת. וכן, הכדורגל הגרמני כדורגל משעמם, נטול כישרון ומגעיל. בזכות הזרים באיירן ודורטמונד הגיעו לאן שהגיעו. בנחרת גרמניה שווה משהו? חח, ראינו מה היא שווה ביורו. שוונשטייגר הזה חתיכת פוסי.
שתלמד להכיר במציאות ותבין בכדורגל יהיה לך יותר קל להבין.

#455 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎14:09

והכדורגל האנגלי שופע הכישרון? לאן נבחרת אנגליה בדיוק הגיעה בשנים האחרונות? מה היא עשתה ביורו בדיוק?
כמה אנגלים יש בקבוצות הבכירות באנגליה? לעומת זאת בבאיירן: נוייר, לאהם, באדשטובר, בואטנג, שוויינסטייגר, קרוס, מולר, גומז. בדורטמונד: ויינגנפלר, שמלצר, הומלס, גונדגאן, בנדר, רויס, גרוסקרויץ, לייטנר, קהל, גצה.

אגב שוב אתה מוכיח שאתה יורה בלי לחשוב, רובן היה שחקן ספסל רוב העונה, רק בגלל הפציעה של קרוס הוא נכנס להרכב, אבל העיקר שאתה ממהר כבר לעשות אותו "אבן בניין", וזה אחרי שאמרת לפני שני עמודים שהוא אפס.

היחיד שצריך להכיר במציאות זה אתה. עד עכשיו הספקת לריב עם כמעט כל בנאדם בפורום הזה.
  • yosefddd, Sparkles ו Cech אוהבים את זה

#456 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎14:13

חצי מהגרמנים הם מהגרים שקיבלו אזרחות גרמנית.
לא זילזלתי בבאירן או משהו, קבוצה מאוד טובה, ששופעת בזרים. אבל אתה מוכרח להכיר במציאות, הכדורגל הגרמני זה בזיון, תת רמה.

#457 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎14:18

חח חצי מנבחרת אנגליה שחורים ואתה מדבר על מהגרים? בכל מדינה יש בני מהגרים, מה גם שיש שחקנים כמו בואטנג וגומז שיש להם הורה אחד גרמני.

ופאמידור, אתה צריך להבין שאת המציאות כמו שאתה רואה אותה אף אחד לא חווה חוץ ממך, אז צא מהסרט כבר.
  • Sparkles אוהב את זה

#458 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎14:23

תן לי שם של שחור אחד שפותח בהרכב (וריו פרדיננד הוא לא שחור, למקרה שתהית).
נבחרת גרמניה מלאה בטורקים כמו אוזיל, אפרקאים כמו בואטנג ועוד.
יש המון שחושבים כמוני, וצר לי שיש אנשים בעולם שחושבים שהכדורגל הגרמני שווה משהו כמוך.

#459 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎14:26

חח טוב אחי, שכנעת אותי, הכדורגל הגרמני חרא והכדורגל האנגלי מושלם, רק כדי שלא תרגיש לבד בעולם הזה שיצרת לעצמך.

וריו פרדיננד כן שחור, אתה כל הזמן שובר שיאים חדשים, זה פשוט לא יאומן.

#460 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2013‏, ‎14:30

זה שריו קצת שחום ושזוף לא אומר שהוא כושי מאפריקה. פאק, אתה מקשיב לעצמך?
לא פלא שאתה חובב כדורגל גרמני...
הכדורגל האנגלי מושלם ביחס לגרמני, העובדות מדברות בעד עצמן.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים