תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.
נכתב ב- 23/02/2013, 21:55
ואם כבר אנחנו עוסקים בחיים של מי עדיפים... לעולם אעדיף חיים של חיה מאשר חיים של ערס.

נכתב ב- 23/02/2013, 22:00
כמובן ,תרגיש חופשי לא לענות, וכמובן שזו זכותך המלאה, ומיותר לציין שאין לי בעיה עם זה.
הציקו לך בילדות? ערסים וכדומה? אני מדבר באופן קבוע, מקרה חריג או משהו כזה.
דבר ראסמי...
אני באמת לא בא לפתוח חזית, אני פשוט רוצה לדעת מאיפה יש לך כל כך הרבה שנאה.
(אני מדבר על אשכולות אחרים שבהם דיברת על ערסים).
נכתב ב- 23/02/2013, 22:04
thebarak, אני חייב לשאול אותך משהו.
כמובן ,תרגיש חופשי לא לענות, וכמובן שזו זכותך המלאה, ומיותר לציין שאין לי בעיה עם זה.
הציקו לך בילדות? ערסים וכדומה? אני מדבר באופן קבוע, מקרה חריג או משהו כזה.
דבר ראסמי...
אני באמת לא בא לפתוח חזית, אני פשוט רוצה לדעת מאיפה יש לך כל כך הרבה שנאה.
(אני מדבר על אשכולות אחרים שבהם דיברת על ערסים).
לא, אבל גם תמיד נמנעתי מעימותים. ז"א מעולם לא חיפשתי את המקומות הומי האדם נניח.
יש בי המון שנאה, הרבה יותר מלרוב האנשים ויש לי הרבה פחות חמלה כנראה גם לאנשים שמבחינתי לא שווים חמלה.

נכתב ב- 23/02/2013, 22:18
אה, תפסיקו לקחת ברצינות תהומית את ברק. הרבה פעמים הוא כותב שטויות, בין אם בכוונה ובין אם לאו. תצחקו ותהנו.
- eladfo אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 23/02/2013, 22:20

ובקשר למשפט השני... חחחח מה אגיד.
- Sparkles אוהב את זה

נכתב ב- 23/02/2013, 23:24
ערסים זה הגזע הכי נחות שיש.
ואם כבר אנחנו עוסקים בחיים של מי עדיפים... לעולם אעדיף חיים של חיה מאשר חיים של ערס.
בוא נבהיר משהו.
גולדה מהיר קראה להם פושטקים.
דודו טופז קרא להם צ'צחים.
אתה קורא להם ערסים.
היום כולם הולכים עם טרניגים
ומגלחים את הראש.
שזה סממן של ערסים.
שורה תחתונה,כולנו ערסים.
אז אתה מרחם על עצמך?
נכתב ב- 24/02/2013, 06:59
המציאות רחוקה מאוד מזה, אבל באוסטרליה עבדו על זה ושם זו אכן המציאות, המשקים שם מפוקחים 24*7 כדי שעד השחיטה החיות לא יסבלו.
אם כבר צריך לפעול בנושא כלשהו זה להכניס פיקוח צמוד למשקים בישראל ובכלל בעולם המערבי,
ההתעללות של העובדים בחיות המסכנות הוא דבר שבשגרה. מה שהיה עם אדום אדום בטלוויזיה זה ממש לא משו שחורג מהמצב הרגיל.
הבעיה היא שאין חשיפה.
בנוגע ללהיות אוכל בשר, יש מה שנקרא שרשרת מזון, נחש מה? גם אני וגם הכלב שלי אוכלים עוף מהסופר.
נכתב ב- 24/02/2013, 13:36
אני מעריך את ההתנגדות הרצינית שלך להתעללות..אני נגד התעללות בחיות. ומשק אידאלי מבחינתי הוא משק לא תעשייתי, כזה שבו יש וטרינר צמוד ולעובדים אסור להתעלל בחיות, כי מעקב עם מצלמות.
המציאות רחוקה מאוד מזה, אבל באוסטרליה עבדו על זה ושם זו אכן המציאות, המשקים שם מפוקחים 24*7 כדי שעד השחיטה החיות לא יסבלו.
אם כבר צריך לפעול בנושא כלשהו זה להכניס פיקוח צמוד למשקים בישראל ובכלל בעולם המערבי,
ההתעללות של העובדים בחיות המסכנות הוא דבר שבשגרה. מה שהיה עם אדום אדום בטלוויזיה זה ממש לא משו שחורג מהמצב הרגיל.
הבעיה היא שאין חשיפה.
בנוגע ללהיות אוכל בשר, יש מה שנקרא שרשרת מזון, נחש מה? גם אני וגם הכלב שלי אוכלים עוף מהסופר.
אבל תדמיין שרשרת מזון שבה אתה הוא הנחות, לא מבאס?
יש חיות, ויש בני אדם. הבנאדם מסוגל לבחור, בניגוד לחיות.
אם לבני אדם יש שאיפה בסיסית לצדק, המנהגים הללו והתעשייה הזאת ימחקו מהעולם...
נכתב ב- 25/02/2013, 06:11

- charge אוהב את זה
נכתב ב- 25/02/2013, 07:15
שאוהבים סטייק עסיסי מדמם בצלחת מצופה גבינה וביצה (סטייק פילדלפיה) למי שלא יודע. לגבי הסרטון באמת לא נעים, אבל זה בטח לא ימנע ממני ואנשים כמוני להמשיך לצרוך בשר ושאר הדברים. הדבר היחיד צריך רגולוציה להמתת חיות וזהו..
תמשיכו לאכול אוכל של ציפורים ואל תציקו לי עם הסטייק (פשוט אני רק לומד לאכול עם סכין ומזלג, אז אסור שאני אתבלבל באמצע המשימה)
נכתב ב- 25/02/2013, 10:16
עובדה היא שצימחונים וטבעונים חולים בכל מיני מחלות אשר מקורם הוא בחסר כלשהו.
תחליפים מהטבע לא יכולים להשלים את החסר. כפי שתחליף ויטמין "די" לא יכול לבוא במקום קרני השמש.
נכתב ב- 25/02/2013, 13:20

נכתב ב- 25/02/2013, 14:19
בתור מי שמטיל את הביצים, ממנו חולבים את החלב לנס קפה שלך, והנקניקיות מוכנות מתאי המוח הלא משומשים שלי, אני נעלב אישית מהעניין.
נכתב ב- 25/02/2013, 19:10
הדבר האחד הזה שאתה טוען שהוא בטוח הוא ממש לא.דבר אחד בטוח, לאכול בשר כלשהו, תורם לגוף האדם ומשלים את החסר.
תחליפים מהטבע לא יכולים להשלים את החסר. כפי שתחליף ויטמין "די" לא יכול לבוא במקום קרני השמש.
חבל לי שאנשים נורא מוגבלים בהשקפה שלהם בגלל שהם לא טורחים להסתכל מסביב.
תעורר/ו בשר כבר מזמן לא בריא, זו תעשייה נטו.
אתם יכולים להכחיש זאת, לטעון כנגד זה ולצעוק עד מחר. אבל זו עובדה. בשר לא בריא לנו.
\
באתי להגיב ולהשקיע אבל פשוט אין לי חשק יותר.
נמאס לי להצדיק את העובדות הקיימות ולטעון נגד אנשים שסתם שולפים שטויות מהראש שלהם. בלי שום בירור או בדיקה לפני.
שטויות שיום אחד שמעו ברדיו או משהו כזה. נמאס להשקיע מאמץ בלהסביר להם למה הם טועים.
1. בשר לא בריא לגוף האדם.
2. אנשים טבעוניים הרבה יותר בריאים מאוכלי בשר. זה מוכח מדעית ועל פי אלפי מחקרים.
3. לא חסר שום דבר בתזונה צמחונית. להפך יש הכל ויותר בשפע. (חוץ מויטמין B12 שע"י מציצת שני כדורים שבועיים פתרת את הבעיה)
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 28/02/2013, 13:24
מוסר - חיה ותן לחיות / עד כמה ניתן להתעלל לפני השחיטה והאם בכלל יש צורך בכך?...
משמעת עצמית - כמה מוצרים מן החי אתה צורך וכמה מן הצומח במודע להשלכות הבריאותיות שבדבר.
אין האדם צריך לשכוח את מעמדו בין יצורי החי
ולהאשים את חברו ברצח בשל אוכלו מזונות מן החי.
עם זאת, לא צריך לגרום צער לשום חיה
ולשכוח למה הטבע כמכלול נועד.
נכתב ב- 02/04/2013, 14:27
נכתב ב- 03/04/2013, 14:27
דבר אחד בטוח, לאכול בשר כלשהו, תורם לגוף האדם ומשלים את החסר.
פיני, איכשהו הצלחת להבין את הדברים הפוך בדיוק. שרשרת ארוכה מאד של מחקרים מוכיחים מעל לכל ספק שמזון מן החי לא רק שאינו מועיל, אלא אפילו מזיק לנו. מזון מעובד מן החי כופל את ניזקו עשרות מונים. הממצאים מוכיחים באופן חד-משמעי שמזונות מן החי מעודדים תחלואה כרונית בבני-אדם - זו הסיבה לאחוז המאד גבוה והבלתי נתפס של מחלות כמו סרטן (שאמורות להיות מאד נדירות, כי בתנאים נורמאליים - אם אינך חי ליד כור אטומי שפולט קרינה, או משהו בסגנון - המחלות הללו מופיעות לעתים רחוקות).
אגב, המחקר האחרון שקראתי, נמשך 14 שנים, הסתיים לא מזמן ונערך באיטליה. ממצאיו פורסמו בירחונים מדעיים מובילים, ומאששים את כל האמור לעיל, והיתה גם כתבה ב-YNET, אוכל למצוא לך, אם רק תבקש.
נכתב ב- 04/04/2013, 12:21
שניר הכי גבר בפורום מילה שלי.
מה? לא הגבתי באשכול הזה חודש וחצי חחחח
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 04/04/2013, 20:29
גם אני לא הייתי בפורום הזה חודש וחצי. אבל ראיתי את התגובות שלך, מסכים ב100 אחוז.
שניר הכי גבר בפורום מילה שלי.
מה? לא הגבתי באשכול הזה חודש וחצי חחחח
נכתב ב- 05/04/2013, 07:15
אני מאד ממליץ שלא להשתמש בסוכר בכלל! הסוכר המעובד הוא לא פחות מסוג של רעל לגוף. במקומו רצוי מאד להשתמש בסילאן, שזה דבש-תמרים, יותר טעים מסוכר ומאד בריא לגוף!
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים