הליגה האנגלית חוזרת!
נכתב ב- 01/03/2011, 23:55
לשני הצדדים, אבל כמובן שמנצ'סטר נפגעה יותר.
לואיז היה צריך להיות מורחק בצהוב שני, היה צריך להיות פנדל למנצ'סטר.
גם הפנדל של צ'לסי היה מאוד מאוד גבולי. לא כל שופט היה שורק על זה, אני עדיין לא בטוח שסמאלינג הפיל את ז'ירקוב.
מנצ'סטר במצב גרוע לקראת ליברפול.
בלי וידיץ' וכנראה גם בלי פרדיננד. הגנה מחוררת.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 01/03/2011, 23:57
הפסד מרגיז
נכתב ב- 02/03/2011, 00:04
נכתב ב- 02/03/2011, 00:14
טוב אחי, אני לא הולך להתווכח על אמירה מפגרת.
תגובה מוואלה:
האמת רק אחת. אני יכול לדבר על ההבדלים בין המחציות, טקטיקה וכו'.
אבל זה לא הסיפור. סיפור המשחק הוא מרטין אטקינסון. קשה לי לכתוב את זה כי אני מאמין גדול בכך ששופטים טועים וזה קורה, אבל הרצף היום היה לטעמי חריג.
מילא ספק נגיעת יד של ג'ון טרי, אבל לא ברור איך דויד לואיז לא הורחק אחרי 3 עבירות גסות.
לא ברור איך הוא קנה את הצלילה של ז'ירקוב.
3 פעמים ב-4 שנים שבהם צ'לסי נהנית מטעויות שיפוט לטובתה נגד היונייטד בסטמפורד ברידג'.
ב-2008 זה היה פנדל על רונאלדו שלא נשרק ופנדל מומצא שניתן לצ'לסי,
ב-2010 שער הניצחון של צ'לסי היה מהלך משולב של עבירה שלא הייתה ונשרקה, עבירה שהייתה ולא נשרקה ונבדל שלא נשרק.
אז אולי הגיע הזמן שלא ידברו כ"כ הרבה על "שיפוט של אולד טראפורד"?
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 02/03/2011, 00:27
אי אפשר להפסיק לדבר על שיפוט אולד טראפורד..לא הגיוני..
נכתב ב- 02/03/2011, 00:39
הפנדל של צ'לסי אכן גבולי, אבל מנצ'סטר האחרונה שיכולה להתלונן על טעויות שיפוט, הקבוצה שמרוויחה מהן הכי הרבה בהיסטוריה של הליגה.
נכתב ב- 02/03/2011, 09:06
זו ההזדמנות של ארסנל! אם לא גביע, לפחות אליפות שזה יותר קל מברמינגהם.

נכתב ב- 05/03/2011, 18:53
הקבוצה של גרנט משתפרת לגמרי ומשחקת כדורגל של קבוצה בצמרת ולא קבוצת תחתית.
ראיתי במקביל גם את המשחק של ארסנל, ולצערי המחמאות שנתנו לה רק פגעו בה נראה לי, היא בירידה מאז הניצחון מול ברצלונה.
הם היו יכולים לצמצם את הפער מיונייטד, פיספוס ענק.
נכתב ב- 05/03/2011, 18:55
אם יש צדק בעולם אז השופט שלא נתן לנו פנדל ברור +הקוון שפסל גול של ארשבין על נבדל שלא היה, שניהם ישרפו חיים.
גועל נפש, שופטים כאלה צריך להעיף לקיבינימאט..טפו
נכתב ב- 05/03/2011, 18:55
אם רוצים תארים, הם צריכים לזרוק את ארסן ונגר לצערי.
אין מה לעשות - מזל רע. להחליף מאמן - יביא מזל אחר.
הלוזריות שלהם כבר מתחילה לעלות לי על העצבים!
נכתב ב- 05/03/2011, 18:56
הנה גם אני מקלל אנשים
אם יש צדק בעולם אז השופט שלא נתן לנו פנדל ברור +הקוון שפסל גול של ארשבין על נבדל שלא היה, שניהם ישרפו חיים.
דיי כבר. הם היו צריכים לתת חמישייה.
נכתב ב- 05/03/2011, 18:59
תגיד לי אתה דפוק ? ולא דיברתי על 4 שחקני הרכב ראשון שלנו שפצועים. מזה קשור אם החמצנו !? זה גורע מזה שהגיע לנו פנדל ? ושלא היה נבדל ?הנה גם אני מקלל אנשים
דיי כבר. הם היו צריכים לתת חמישייה.
נכתב ב- 05/03/2011, 19:03
תגיד לי אתה דפוק ? ולא דיברתי על 4 שחקני הרכב ראשון שלנו שפצועים. מזה קשור אם החמצנו !? זה גורע מזה שהגיע לנו פנדל ? ושלא היה נבדל ?
די אחי, די... זה יעבור לך.
כמו שכתבתי תגובה קודמת, הם צריכים לפטר את ארסן ולהביא מאמן אחר שישנה את ארסנל לגמרי.
הקבוצה הופכת ללוזרית ממשחק למשחק. אז תפסיק עם ההתבכיינות, קבוצה גדולה הייתה מנצחת למרות כל טעויות שהשיפוט שאכן היו - אבל את זה לא סופרים בסוף.
נכתב ב- 05/03/2011, 19:06
אין מה לעשות כשיש לך חוסר מזל מטורף + מכת פציעות רצינית + שופט שרק רוצה שתפסיד נקודות.
בוא תגיד לי אתה בתור בנאדם אינטיליגנט, איפה זו אשמתו של ארסן ?
נכתב ב- 05/03/2011, 19:11
ארסן ונגר בצוותא עם פרגוסון אלה שני המאמנים הגדולים ביותר ב15 שנה האחרונות (מוריניו עדיין לא)
אין מה לעשות כשיש לך חוסר מזל מטורף + מכת פציעות רצינית + שופט שרק רוצה שתפסיד נקודות.
אני לא אומר שזו אשמתו היחידה. אבל כשאתה לא זוכה בתואר 6 שנים, וכשאתה מפסיד לברמינגהם בגמר גביע, זה לא מעורר בך איזה משהו?!?!?!
אני מאוד אוהב את ארסן, אבל אין מה לעשות.
אז, בוא תגיד לי אתה בתור בנאדם אינטיליגנט, מה?!?!?
הבחור מאמן כבר 17 שנה ולקח פחות תארים ממוריניו (9 שנים מאמן) - אז איך הוא טוב ממנו?
נכתב ב- 05/03/2011, 19:14
כי הוא בניגוד למוריניו הצליח להשאיר קבוצה 17 שנה בטופ העולמי, אני אוהב את מוריניו, ממש, אבל הוא עובד בין קבוצות ומשתדרג תמיד, מה לעשות הוא לרוב מגיע לקבוצות גדולות..ארסן ונגר בצוותא עם פרגוסון אלה שני המאמנים הגדולים ביותר ב15 שנה האחרונות (מוריניו עדיין לא)
אני לא אומר שזו אשמתו היחידה. אבל כשאתה לא זוכה בתואר 6 שנים, וכשאתה מפסיד לברמינגהם בגמר גביע, זה לא מעורר בך איזה משהו?!?!?!
אני מאוד אוהב את ארסן, אבל אין מה לעשות.
אז, בוא תגיד לי אתה בתור בנאדם אינטיליגנט, מה?!?!?
הבחור מאמן כבר 17 שנה ולקח פחות תארים ממוריניו (9 שנים מאמן) - אז איך הוא טוב ממנו?
נראה לך זה קל להשאיר קבוצה בטופ במשך 17 שנה !?
ואיך טעות גורלית בדקה האחרונה בין בלם לשוער זו אשמתו של ונגר ?! זה כדורגל לצערי
נכתב ב- 05/03/2011, 19:19
כי הוא בניגוד למוריניו הצליח להשאיר קבוצה 17 שנה בטופ העולמי, אני אוהב את מוריניו, ממש, אבל הוא עובד בין קבוצות ומשתדרג תמיד, מה לעשות הוא לרוב מגיע לקבוצות גדולות..
אתה צודק ב70 אחוז מדברייך.
אבל אתה מקשר בין מזל לאי-זכייה בתארים 6 שנים. למה פיטרו את פלגריני שנה שעברה? ועוד המון מאמנים טובים?
כי הם לא הצליחו לקחת תארים! אז המאמן יבוא ויגיד "שמעו, לא היה לי מזל, זו לא אשמתי".??
אין מה לעשות - לא מחשיבים זאת כיום, פשוט מפטרים.
וארסנל לא הייתה צריכה להגיע לדקה 90 ב1-1, עם כל הכבוד ליריבה ואין הרבה כבוד מבחינת כדורגל אליה.
נכתב ב- 05/03/2011, 19:29
שוב אני אומר, היו לנו גם המון פציעות, וגם אתה אמור לדעת שבגביע ובייחוד בגמר, לרוב אין לך רגשי נחיתות, כולם נותנים הכל.כי הוא בניגוד למוריניו הצליח להשאיר קבוצה 17 שנה בטופ העולמי, אני אוהב את מוריניו, ממש, אבל הוא עובד בין קבוצות ומשתדרג תמיד, מה לעשות הוא לרוב מגיע לקבוצות גדולות..
אתה צודק ב70 אחוז מדברייך.
אבל אתה מקשר בין מזל לאי-זכייה בתארים 6 שנים. למה פיטרו את פלגריני שנה שעברה? ועוד המון מאמנים טובים?
כי הם לא הצליחו לקחת תארים! אז המאמן יבוא ויגיד "שמעו, לא היה לי מזל, זו לא אשמתי".??
אין מה לעשות - לא מחשיבים זאת כיום, פשוט מפטרים.
וארסנל לא הייתה צריכה להגיע לדקה 90 ב1-1, עם כל הכבוד ליריבה.
והנה, בארסנל יודעים להעריך מאמן שגם אם לא נתן להם תארים בשנים האחרונות, זוכרים אותו על כל מה שהוא עשה לפני, והוא עשה הרבה, אז תמשיך אתה להסכים עם הגישה של שאר המועדונים.
נכתב ב- 05/03/2011, 19:36
שוב אני אומר, היו לנו גם המון פציעות, וגם אתה אמור לדעת שבגביע ובייחוד בגמר, לרוב אין לך רגשי נחיתות, כולם נותנים הכל.
והנה, בארסנל יודעים להעריך מאמן שגם אם לא נתן להם תארים בשנים האחרונות, זוכרים אותו על כל מה שהוא עשה לפני, והוא עשה הרבה, אז תמשיך אתה להסכים עם הגישה של שאר המועדונים.
אני מאמין שהחשיבה שלך תשתנה כשתראה שזה עדיין לא הולך...
אם יום שלישי הם יעברו, זה יכפר על הכל ואני אהלל אותך בכל אשכול

נכתב ב- 05/03/2011, 20:03
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים