"החברה הרעים"
ראיתי רק בגלל לוק בסון,ולא הצטערתי,אומנם לא יצירת מופת אבל מעביר זמן בכיף.
קצת הפריע לי אבל,שהתחילו את הסרט מצויין,היו פה דמויות מגניבות אבל בשלב האמצע זה איפשהו נתקע,וחבל.
היה יכול להיות סרט הרבה יותר טוב,אבל עדיין חביב מאוד.
נכתב ב- 14/12/2013, 00:02
"החברה הרעים"
ראיתי רק בגלל לוק בסון,ולא הצטערתי,אומנם לא יצירת מופת אבל מעביר זמן בכיף.
קצת הפריע לי אבל,שהתחילו את הסרט מצויין,היו פה דמויות מגניבות אבל בשלב האמצע זה איפשהו נתקע,וחבל.
היה יכול להיות סרט הרבה יותר טוב,אבל עדיין חביב מאוד.
נכתב ב- 14/12/2013, 10:22
לוק בסון אחלה, אבל לא הבנתי איך הוא הגיע לביים כזה סרט.
אני אישית לא שרדתי יותר מ-20 דקות.
לא אוהב לראות מה ניהיה מרוברט דה נירו בשנים האחרונות.
תוציא את אופטימיות היא שם המשחק, יש לו עשור דיי מחורבן.
נכתב ב- 14/12/2013, 15:16
ללא כוונת זדון (1981)
אתם יודעים שפעם היו עושים סרטים שהסיפור שלהם כל כך טוב שהוא פשוט תופס את הצופה מהרגע הראשון ולא מרפה ממנו עד לריצת הקרדיטים בסוף.
מה קורה כאשר מערכת המשפט ואכיפת החוק, ובעיקר אלה שעובדים בה ומנצלים אותה לרעה, מחליטה לדפוק אדם חף-מפשע, להקריב אותו ואת כל היקרים לו כדי להשיג את מטרתם בכל מחיר! ומה קורה כאשר התקשורת משתפת פעולה עם המעשה? לכאורה, כולם פועלים ללא-כוונת-זדון, אולם המחיר שאותו אדם חף-מפשע נתבע לשלם הוא מאד יקר וזדוני בהחלט!
עד כאן זה נשמע כמו סרט שגרתי, אלא שאותו אדם חף-מפשע מסרב להניח לאותם כוחות אדירים של שלטון החוק והתקשורת לצאת מהעניין בלא פגע, ובלי שאיש ישלם על מעשיו - שהם כולם "ללא כוונת זדון" - ופוצח בפעולה "ללא כוונת זדון" משלו, ובדרך פיקחית מאד ומתוחכמת במיוחד מביא להתגשמות האימרה : "חופר גומה בו ייפול!"
משחק מצויין של סאלי פילד, ומשחק מעולה (שזיכה אותו במועמדות לאוסקר) של פול ניומן.
נכתב ב- 14/12/2013, 15:42
LET THE RIGHT ONE IN:
http://www.imdb.com/title/tt1139797/
הגרסא השוודית כמובן. אחלה של סרט. לא משהו מטורף אבל מצליח לעניין אותך למשך שעתיים. מה שכן, סצנת הסיום בבריכה הייתה פשוט מצויינת זה היה נהדר.
הלוואין מ-1978: אז זה היה טוב, היום זה זלזול באינטיליגנציה. אני שונא את סרטי האימה הישנים שהמוזיקה בהם מוקצנת ונוראית.
נכתב ב- 14/12/2013, 18:49
k-pax - ראיתי בהמלצה של מישהו פה.
סרט מעולה, משחק ענק של ספייסי. שאב אותי מההתחלה ועד הסוף, מעניין מאוד וסוף טוב. אני מאוד נהנתי.
נכתב ב- 14/12/2013, 19:38
ללא כוונת זדון (1981)
אתם יודעים שפעם היו עושים סרטים שהסיפור שלהם כל כך טוב שהוא פשוט תופס את הצופה מהרגע הראשון ולא מרפה ממנו עד לריצת הקרדיטים בסוף.
מה קורה כאשר מערכת המשפט ואכיפת החוק, ובעיקר אלה שעובדים בה ומנצלים אותה לרעה, מחליטה לדפוק אדם חף-מפשע, להקריב אותו ואת כל היקרים לו כדי להשיג את מטרתם בכל מחיר! ומה קורה כאשר התקשורת משתפת פעולה עם המעשה? לכאורה, כולם פועלים ללא-כוונת-זדון, אולם המחיר שאותו אדם חף-מפשע נתבע לשלם הוא מאד יקר וזדוני בהחלט!
עד כאן זה נשמע כמו סרט שגרתי, אלא שאותו אדם חף-מפשע מסרב להניח לאותם כוחות אדירים של שלטון החוק והתקשורת לצאת מהעניין בלא פגע, ובלי שאיש ישלם על מעשיו - שהם כולם "ללא כוונת זדון" - ופוצח בפעולה "ללא כוונת זדון" משלו, ובדרך פיקחית מאד ומתוחכמת במיוחד מביא להתגשמות האימרה : "חופר גומה בו ייפול!"
משחק מצויין של סאלי פילד, ומשחק מעולה (שזיכה אותו במועמדות לאוסקר) של פול ניומן.
סיפור יפה שאני לא בטוח שדי מקורי, עוד אחד מהסרטים שעושה דה ז'ה וו מטורף לרוזן ממונטה כריסטו. ספר אלמותי.
נכתב ב- 14/12/2013, 22:08
ללא כוונת זדון (1981)
סיפור יפה שאני לא בטוח שדי מקורי, עוד אחד מהסרטים שעושה דה ז'ה וו מטורף לרוזן ממונטה כריסטו. ספר אלמותי.
אכן ספר מדהים, וסיפור הנקמה האולטימטיבי - אבל באמת שאין כל דימיון בין השניים.
נכתב ב- 14/12/2013, 23:32
הרוזן ממונטה כריסטו אחד הסרטים האהובים עליי, ראיתי אותו אינספור פעמים. אני מת כבר למצוא זמן לקרוא את הספר. שחושבים על זה יש לא מעט סרטים עם דמיון למונטה כריסטו (המעניש - שזה קומיקס אני יודע, אזרח שומר חוק ועוד..)
נכתב ב- 15/12/2013, 01:03
סרט מעולה, משחק ענק של ספייסי. שאב אותי מההתחלה ועד הסוף, מעניין מאוד וסוף טוב. אני מאוד נהנתי.
אני חושב שאני המלצתי כי גם אני ראיתי לא מזמן ועפתי עליו....
ספויילר רציני לסוף של הסרט....
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 15/12/2013, 02:42
ההוביט: עד ה-40 דקות האחרונות לא הרגשתי שהוא נמרח בכלל. היה תענוג..שם הוא קצת לקח את הזמן שלו. עדיין, עולה כמעט על כל סרט שיצא השנה..לא משנה מה העולם של שר הטבעות תמיד יהיה אדיר. השלישי הולך להיות מעולה!
נכתב ב- 15/12/2013, 08:02
Spoiler
כן הלכתי אחורה ואכן אתה המלצת אבל זכרתי שהיה עוד דיבורים עליו ולא מצאתי, לא משנה..
בכל מקרה אני בסרטים כאלה מעדיף לא לבחור סוף, אני מאוד מאוד אוהב סוף פתוח (כמו אינספשן לדוגמא), ובגלל שאני אוהב את זה לא סגור אז אני לא אוהב לבחור צד. כמובן שלא תמיד סוף פתוח מתאים אבל פה זה היה חובה, ועשו את זה קטלני.
גם פה יש לך את כל הטיעונים ללכת לכל צד ככה שזה כל היופי.
סרט מעולה.
נכתב ב- 15/12/2013, 12:07
Spoiler
כן הלכתי אחורה ואכן אתה המלצת אבל זכרתי שהיה עוד דיבורים עליו ולא מצאתי, לא משנה..
בכל מקרה אני בסרטים כאלה מעדיף לא לבחור סוף, אני מאוד מאוד אוהב סוף פתוח (כמו אינספשן לדוגמא), ובגלל שאני אוהב את זה לא סגור אז אני לא אוהב לבחור צד. כמובן שלא תמיד סוף פתוח מתאים אבל פה זה היה חובה, ועשו את זה קטלני.
גם פה יש לך את כל הטיעונים ללכת לכל צד ככה שזה כל היופי.
סרט מעולה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 15/12/2013, 12:55
ראיתי אתמול אחים בדם,
החדש של בייל וקייסי אפלק,
הם שחקנים מעולים, אבל מה שנקרא פול גז על ניוטרל.
הסרט משעמם. מאוד אפילו, הפושע הראשי לא כזה "פושע"
העלילה חלשה מאוד, ולמרות שהסרט שעה ו40, את השעה הראשונה יכלו לצמצם ל5 דקות.
בקיצר חלש מאוד. חבל ומוזר....
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 15/12/2013, 13:28
אם כבר קייסי אפלק, ראיתי את "נאהבים מחוץ לחוק" עם רוני מארה.
לא תפס אותי, דיי הרדים, אז נטשתי באמצע.
אני חושב שקייסי אפלק שחקן לא רע בכלל, אבל לוקח תפקידים חלשים.
אני זוכר לו לטובה את ההופעה בסרט "ההתנקשות בג'סי ג'יימס על ידי רוברט פורד הפחדן"
שזה סרט מעולה ואני מאוד ממליץ למי שלא ראה.
דווקא עכשיו, במזג אויר כזה - הוא הכי מתאים לצפייה :-)
נכתב ב- 15/12/2013, 14:52
"נאהבים מחוץ לחוק" באמת חלש,
הצלחתי לסיים אבל לא הלעיב אותי לשנייה.
את קייסי אפלק אני די מחבב,אבל נדמה כאילו שכל סרט
שהוא משחק בו כבד.
נכתב ב- 15/12/2013, 18:09
"נאהבים מחוץ לחוק" הוא דוגמה טובה לסרט עם מעטפת יפה בלי יותר מדי בפנים.
"קרמר נגד קרמר" - קצת משעמם לפרקים, אבל מרבית הסרט הוא דרמה איכותית, נוגעת ומשעשעת.
המשחק של דסטין הופמן פשוט מעולה, ועל מריל סטריפ אין מה לדבר. גם הילד הקטן מצוין.
דמות האב שמגלם הופמן מעוררת הרבה השראה והשתהות, והיא בכל זאת הגיונית.
סרט מומלץ.
נכתב ב- 15/12/2013, 19:58
נכתב ב- 15/12/2013, 20:27
חרא של סרט בהחלט. התחיל עוד בסדר, ונמשך להיות מעיק ממש.
נכתב ב- 15/12/2013, 21:13
נכתב ב- 15/12/2013, 22:42
This Is The End - סוף סוף קומדיה על רמה!
כשמקבצים את השורה הראשונה של השחקנים הקומים בארצות הברית יוצאים דברים טובים.
הדיאלוגים של דני מקברייד וג׳יימס פרנקו פשוט גמרו אותי מצחוק
הלוואי שיספקו לנו עוד סרטים כאלה בעתיד ולא זבל כמו ״מגודלים 2״
ג'יימס פרנקו ענק שם, איך שהוא מנסה לכבות תשריפה חחחח איזה אידיוט
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים