שניר המצב של ביתר קצת מפחיד לעונה הבאה .
מה קורה עם רכש אצילי רוקאביצה רואדה וכו'
אני בתור אוהד מכבי אוהב לראות ביתר חזקה אז אני מקווה שטביב לא יהרוס דברים
שמע, רואדה מומשה עליו האופציה, כנראה יגיע, גם אם לא אני לא דואג בכלל, שנה שעברה היה את סזאר, הבלם הכי טוב בארץ, טביב אמר לא צריך אותו, קיללתי את טביב, הנחית בלם יותר טוב. (אם מישהו חושב שרואדה לא הבלם מספר אחד בישראל, כולל שיר צדק חי בעולם משלו)
פשוט אין לו יחסי ציבור כמו אחרים, הוא בלם שקט ואכזרי אני יכול להיות בלם בביתר אם הוא משחק
רוקו אני לא יודע, אומרים שיהיה טרייד על עטר, עטר מפחיד אותי מבחינת חדר הלבשה, ואני חושב שבכישרון הוא גדול יותר מרוקו, אבל בכל השאר הוא רמה אחת מתחת לפחות, אני חושב שרוקו עם חלוצים טובים ליידו וקבוצה טובה ואחרי שנה התקלמות בליגה מגיע ל15 שערים בעונה לפחות, הזמן יגיד.
אצילי?
שמע בוא נדבר פייר, אין לעומר קייס להשתחרר מביתר, אם הוא יקבל שחרור אין טעם יותר לחתום חוזים, הבנאדם היה אהוד הקהל, קיבל דקות בלי סוף, פיתרו מאמנים שלא נתנו לשחק, הוא היה הבייבי של טביב, הרופא קבוצה אמר שהוא פצוע רופא אחר אמר שלא, רופא הקבוצה קובע,
על מה הוא רוצה שחרור? אף אחד לא מקלל אותו, הוא קיבל לשחק מאז, יותר מזה האידיוט בחר לא לשחק נגד מכבי, אין לו שום קייס ואם הוא ינצח לדעתי זה יהיה תקדים ענק, כל שחקן שקבוצה אחרת תציע לו חוזה ילך לבוררות,
עכשיו תבינו, מבחינתי שחקן שאמרו לו "אתה לובש את המדים של ביתר ועולה לשחק" לא אומר לא, הוא עשה שם טעות ענקית, אבל הבנאדם לקח אותנו לפליאוף עליון לבד והחזיק את הקבוצה חצי פליאוף, הוא ילד ומותר לו לטעות, אני מקווה לראות אותו שנה הבאה אצלו עוד,
ד"א יש שמועה חזקה שטביב מת למכור אותו למכבי ועומר לא רוצה, בגלל זה התחיל כל הבלאגן. (יש לי חבר שהולך לכל אימון בבית וגן, ואצלנו זה לא כמו אצלכם זה שכונה, אפשר לדבר עם השחקנים בסוף האימון וכו)
הוא סוג של חבר של עומר כבר הוא לא משתף בהרבה כי הוא מבטיח לעומר, אבל הוא אומר שעומר חם רצח על מוקדמות הליגה האירופאית, אבל עדיין רוב הסיכויים שהוא לא יהיה פה, כאב לב.
ללא ספק ביתר טובה חשובה לליגה, בדיוק כמו שחשוב חיפה טובה והפועל טובה, כתבתי את זה הרבה פעמים, כיף לצחוק על קבוצות אחרות שהם במצב חרא וכו', אבל בתוך תוכי אני רוצה לקחת אליפות שכל הקבוצות היו בבסט שלהם, לא כמו האליפות של מכבי שנה שעברה שכל הליגה פח והם מטיילים, (לדעתי האליפות של 2008 לא הייתה כזאת מדהימה, אני זוכר שביתר הייתה משחקת בהליכה וסוגרת משחק בבליץ של 10 דקות, לא ביתר שלי.)
כתבתי הרבה פעמים שאני אוהב את רן בן שמעון, ועכשיו הוא המאמן שלנו,
אני מקווה שהוא מבין שפה זה לא הפועל וגם לא פ"ת, פה משחקים התקפי.
חוץ מזה לדעתי זה מאמן סופר ראוי ועדיף על לוזון שהיה מועמד,
למרות שלדעתי לוזון לא היה מוותר על שכר שחקנים תקציב לרכש צוות מקצועי וכו',
אחחחחחחחחחחח איך שאני מתגעגע לטדי.
ובדיוק בגלל זה הוא לא הגיע
שמע הרבה אנשים כותבים רן בן שמעון חייל ובובה ואני לא כלכך מאמין לזה,
אף אחד לא יודע מה היה בחדר שם ומה הבקשות, אני מקווה שרן בן שמעון יבין שלשחק התקפי זה חובה בטדי, לא מעניין אותי מי היריבה.
אני מאחל לו הצלחה מכל הלב הרבה פעמים אמרתי שהוא מאמן מעולה.