סוארז, עדיין לא, אבל הוא יותר מתקרב לשם מהם לדעתי,
תסתכל כתבתי פה לפני הביס, (השלישי לא לפני הביס של איבנוביץ')
שאם הוא לוקח גביע עם אורוגוואי אני מכתיר אותו ליותר גדול גם ממארדונה.
אני חושב שבמונדיאל רואים באמת מי שחקן אש ומי פלופ, ואותו דבר הפוך,
אוזיל, בארסנל לא היה משהו, בריאל מכרו אותו, מונדיאל תמיד נתן את התפוקה ויותר,
זה אומר שהוא שחקן חלש? ממש לא. (ד"א אם אני לא טועה כתבת שאתה לא רואה משחקים רק מונדיאלים וכו') אז אתה יכול לבדוק אותי.
מסי בבארסה לפני הפציעה היה מעולה, אמרו שזה רק צ'אבי אינייסטה וכו', איפשהו זה נכון, במונדיאלים הוא תמיד נעלם (חוץ מהמשחק האחרון)
רוני, עפים עליו בכל העולם ולדעתי הוא הרבה פחות ממה שהוא שווה, היה ב3 מונדיאלים והביא גול אחד, צחקתי עליו למעלה שהוא ברמה של מוטלה שפיגלר.
רונאלדו? שאני אדבר עליו? כי פה אנשים נותנים לו אין סוף חסד. 12 פעם נגע בכדור ולא עשה כלום, מזיין את השכל שאין לו מה להוכיח אבל מצד שני תמיד טוען שהוא שואף הכי גבוה שיש,
אז בוא אני אחדש לך משהו, הוא לא. שחקן ששואף הכי גבוה רוצה לקחת את התואר הכי גבוה "אלוף העולם" (אפשר להתווכח שהיורו זאת תחרות יותר קשה ואני אסכים על זה)
את מסי משווים למארדונה, כי היה להם כבר מישהו שהביא להם גביע לבד. לפורטוגל אין, למה לא ללכת על כל הקופה? ולא לעוף בשלב הבתים.
ניימאר? אני בכלל לא מתייחס, כמו שאי אפשר לשפוט סדרה לפי עונה אחת, אי אפשר לשפוט שחקן בן 22.
ות'אמת, מארדונה הכניס את יד האלוהים שנולדתי בדיוק. אבל זה לא קשור, לא גדלתי עליו, אבל אני אוהב כדורגל ואני אוהב לקרוא, ולא צריך להיות גאון בשביל לדעת שהוא היה מכורע,
מקווה שעניתי לך לעניין....