עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
517 תגובות לנושא זה

#421 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:30

בבקשה תקנו אותי אם אני טועה.
אבל רק טרול ילדון דוחה ומסריח יכול להגיד דבר כמו "דורטמונד קבוצה מגעילה". זה ספאם טהור שאין בו שום היגיון.
קבוצה שבנתה את עצמה מכלום ומשחקת אולי את הכדורגל הכי יפה שיש.

בכל מקרה, הגיע לבאיירן לנצח. אני ממש מפרגן לה. אחרי שאנסו את בארסה 7-0 ועשו בית ספר לכל הקבוצות העונה, סוף סוף הגיע לה.
דורטמונד מצוינים, אבל באמת שלבאיירן זה כבר נדחה יותר מעשור.

ילד כאפות מתוסכל שלי, מתי תנוח כבר? לך תנשום כבר אוויר צח ותלמד מזה פלורליזם.
לדעתי דורטמונד קבוצה מסריחה, שמשחקת כדורגל מגעיל, והסיבה היחידה שהיא בגמר זה כי ריאל נפלה על משחק לא טוב (ראינו את האמת בגומלין במדריד) והיא פשוט קבוצת עונה מסריחה כמו צ'לסי, שתודח כנראה בשלב הבתים מיד בעונה הבאה ולא נשמע ממנה יותר.
שאפו לבאיירן.

לדעתי אתה מנסה לעצבן אנשים כדי שישימו לב אליך.
----
בלי קשר לתופעה שמעליי, היה גמר מעולה, 2 קבוצות מצויינות עם כדורגל שוטף והמון מצבים, נהנתי מאוד.

#422 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:32

איך אפשר בלעדיו
תמונה שפורסמה
  • Pamidor אוהב את זה

#423 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:32

צודק אחי, זה כאילו אני לא חושב שדורטמונד קבוצה מסריחה.
רגע, פתאום שמתי לב ששיניתי את דעתי עחי! דורטמונד קבוצה מצוינת וצ'לסי היא לא קבוצה פח!

#424 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:35

בבקשה תקנו אותי אם אני טועה.
אבל רק טרול ילדון דוחה ומסריח יכול להגיד דבר כמו "דורטמונד קבוצה מגעילה". זה ספאם טהור שאין בו שום היגיון.
קבוצה שבנתה את עצמה מכלום ומשחקת אולי את הכדורגל הכי יפה שיש.

בכל מקרה, הגיע לבאיירן לנצח. אני ממש מפרגן לה. אחרי שאנסו את בארסה 7-0 ועשו בית ספר לכל הקבוצות העונה, סוף סוף הגיע לה.
דורטמונד מצוינים, אבל באמת שלבאיירן זה כבר נדחה יותר מעשור.

ילד כאפות מתוסכל שלי, מתי תנוח כבר? לך תנשום כבר אוויר צח ותלמד מזה פלורליזם.
לדעתי דורטמונד קבוצה מסריחה, שמשחקת כדורגל מגעיל, והסיבה היחידה שהיא בגמר זה כי ריאל נפלה על משחק לא טוב (ראינו את האמת בגומלין במדריד) והיא פשוט קבוצת עונה מסריחה כמו צ'לסי, שתודח כנראה בשלב הבתים מיד בעונה הבאה ולא נשמע ממנה יותר.
שאפו לבאיירן.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תכלס הגיע לבאיירן יותר, אין מה לעשות. אשכרה סופסוף הקבוצה הכי טובה באירופה זוכה בצ'מפיונס, בלי שום סימני שאלה ובלי שום שערוריות.
עם כל הכאב, שאפו.
ועכשיו פפ שובר את הראש...

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#425 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:40

שמתם לב שיורם ארבל לא התבלבל היום בין השמות?

#426 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:41

הוא כן

#427 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:42

וואלה? מה עוד פעם פישצ'ק?

#428 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:44

זה מוזר לענות כל כך ברצינות על משהו כזה אבל כן, כן, אין לי מה להוסיף

#429 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2013‏, ‎23:45

הוא כן

וואלה פעם ראשונה שאני נאלץ להסכים עם היצור הזה שמעליך, אבל לא זכור לי שיורם ארבל טעה. ותאמין לי, אני בודק כל מילה שלו. האיוש מאוס כבר שנים, ביחוד מאז הגמר ב2007 של ליברפול ומילאן.

#430 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎06:26

בקרן של באיירן הוא טעה בשם של חאבי מרטינז שנגח.

#431 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎14:12

איזה שחקן הומלס,עלק פצוע, הבן זונה הציל גול של מיליון אחוז.
חברים, עשו לי טובה, תגיבו שיעברו עמוד או שתיים מהתגובה של אביחי שבאיירן מפסידה 100%, שהם לוזרים וזה,
הוא מת להגיב אבל הוא מחכה שיעברו כמה עמודים.... :)
  • avihai23 אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#432 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎14:44

איזה שחקן הומלס,עלק פצוע, הבן זונה הציל גול של מיליון אחוז.
חברים, עשו לי טובה, תגיבו שיעברו עמוד או שתיים מהתגובה של אביחי שבאיירן מפסידה 100%, שהם לוזרים וזה,
הוא מת להגיב אבל הוא מחכה שיעברו כמה עמודים.... :)

אחי אם אתה מדבר על הרוחב של מולר לרובן זה היה סובוטיץ' שהציל. ולמרות זאת הומלס בלם גדול, אחד הטובים באירופה, הבעיה שלו שהוא לא מסיים משחק או שתיים בלי טעות קריטית. גם בגמר היה לו חלק לא קטן בשער של רובן, ומעבר לזה, באיירן הביכה פעם אחרי פעם את דורטמונד וכל פעם זה נראה שההגנה המעולה של דורטומנד מתבלבלת ולא יודעת מה לעשות (כמו בשער הראשון, 3 על ריברי והוא מצליח להכניס כדור לרובן?!?!)

#433 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎17:28

נתחיל מזה שריברי שחקן גדול, ובנוסף אין דבר כזה הגנה מושלמת.

בקרן של באיירן הוא טעה בשם של חאבי מרטינז שנגח.

עם פישצ'ק?

#434 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎17:40

ההגנה של דורטמונד מעולם לא הייתה מעולה, פשוט קבוצה אוברייטד, ואל תיתנו לי אותה כדוגמה מהליגה הגרמנית. אני חותם שזו הפעם האחרונה שהיא תגיע למקום רחוק באירופה. יודעים למה זה קרה? באיירן ניחא, קבוצה מושלמת (אם כי לוזרית לפעמים), אני מדבר על חסרונן של הקבוצות האנגליות, שפעם היו שולטות באירופה והיו תמיד מגיעות לחצאי הגמרים. השנה יונייטד הודחה בבושת פנים בגלל שופט בן זונה, ואם זה לא היה קורה הסיכויים גדולים לכך שהייתה מגיעה לגמר.
ולמרות שאני לא אוהד ליברפול, לא קרוב לזה, שנאתי אליה כמו של צ'לסי, מגיע לה לחזור לליגת האלופות. כבר שנים השקבוצה לא יוצאת מהבוץ שאליו נקלעה, ואני עדיין זוכר לתומי את הגמר האדיר ב2005 נגד מילאן...
הגיע הזמן שהאנגליות יחזרו ואז תגידו בי ביי לגרמניות. (הליגה הטובה בעולם פחח)

#435 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎18:16

ההגנה של דורטמונד מעולם לא הייתה מעולה, פשוט קבוצה אוברייטד, ואל תיתנו לי אותה כדוגמה מהליגה הגרמנית. אני חותם שזו הפעם האחרונה שהיא תגיע למקום רחוק באירופה. יודעים למה זה קרה? באיירן ניחא, קבוצה מושלמת (אם כי לוזרית לפעמים), אני מדבר על חסרונן של הקבוצות האנגליות, שפעם היו שולטות באירופה והיו תמיד מגיעות לחצאי הגמרים. השנה יונייטד הודחה בבושת פנים בגלל שופט בן זונה, ואם זה לא היה קורה הסיכויים גדולים לכך שהייתה מגיעה לגמר.
ולמרות שאני לא אוהד ליברפול, לא קרוב לזה, שנאתי אליה כמו של צ'לסי, מגיע לה לחזור לליגת האלופות. כבר שנים השקבוצה לא יוצאת מהבוץ שאליו נקלעה, ואני עדיין זוכר לתומי את הגמר האדיר ב2005 נגד מילאן...

אתה גרוע מאוד,
קודם כל דורטמונד עלתה מהבית הכי קשה, (עם אלופת הליגה האנגלית בשבילך.)
תוך כדי שהיא שותה את ריאל בשלב הנוק אאוט.
וואו אתה יותר גרוע מאביחי.
דורטמונד נמכרת, סגרו את הבסטה, אין את השחקנים האלה יותר בעונה הבאה, כמעט כולם נמכרו, אין את המאמן,
אז כל עוד לא קוראים לך אורי גלר, עשה טובה אל תרשום לי עתידות, מה יהיה ומה לא.

ובשביל הקטע כי אתה חדש בפורום, כתבתי יותר מפעם אחת, שאני בכלל אוהד באיירן.
  • Cech אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#436 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎18:22

אתה גרוע מאוד,
דורטמונד נמכרת, סגרו את הבסטה, אין את השחקנים האלה יותר בעונה הבאה, כמעט כולם נמכרו, אין את המאמן,

יש לכם בעיות בהבנה, כי גם כשאני אומר "מסריחה", "גרועה" וכדומה זו הבעת דעה אישית שלי בלבד. זה לא אומר שהקבוצה גרועה כמו הפועל תל אביב, יש לה סגל סביר+, אבל אני מתכוון שאני פשוט שונא אותה וחושב שהיא אוברייטד לגמרי, והיא ממש לא לרמה של ליגת האלופות. כבר הסברתי שריאל נפלה על יום לא טוב, זילזלו וחטפו 4-1, כשראינו שבגומלין הם ניצחו 2-0, ולזה נוסיף שכל זה קרה במשמרת של מוריניו, שרק עשה רע לריאל העונה וכבר עוזב.

אני לא מגלה עתידות; אני מציין עובדות: כל עוד קבוצות אנגליות יגיעו לחצאי הגמר של ליגת האליפות וישובו לשלוט באירופה ויעיפו את הגרמניות לעזאזל (חוץ מבאיירן, שתגרד את השלבים האחרונים) ואני מקווה שגם מילאן תחזור לימי גדולתה, ואז לא יהיו מקומות לקבוצות אוברייטד של העשור האחרון כמו דורטמונד וצ'לסי.

#437 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎18:29

אתה גרוע מאוד,

שניר אני מבקש ממך, אל תזכיר את שמי סתם. אני מבין שיש לך אליי סטיגמה רעה, אבל חלאס אתה מרשה לעצמך יותר מדי.
שנינו יודעים שאני מבין יותר ממך, אבל אני לא קוטל אותך סתם, אז אני מצפה שתתנהג בהתאם.

#438 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎18:42

לגבי הגמר -
כמו שחשבתי, הגמר היה צמוד ואפילו עם יתרון לדורטמונד במחצית הראשונה, היא העזה יותר, לחצה יותר, הרימה את קו ההגנה גבוה בשביל הלחץ
ובאיירן התקשו לעבור את החצי בגלל זה, במחצית השנייה היא שילמה על זה בגול.
באיירן לא הורגשה כקבוצה הטובה יותר כמו שחלק פה גאים והיא לא הציגה משחק טוב במיוחד, ובמזל לא קיבלה 2 גולים במחצית הראשונה + אדום שהגיע לדנטה בפנדל.

#439 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎18:44

פאמידור הקבוצות האנגליות זה רק כסף, השחקנים הגרמנים בהרבה יותר מוכשרים מהשחקנים האנגלים האוברייטד. אתה מציג את זה כאילו דורטמונד עלתה לגמר בזכות בונקר, אבל לא, היא עשתה צחוק מאלופת אנגליה, עמדה שווה בשווה מול אלופת ספרד וניצחה בקלות את אייקס ושחטאר. רק מול מלאגה היו לה בעיות וזה בגלל שהם לא ניצלו את המצבים שלהם במשחק הראשון.

אל תדאגו לדורטמונד, גם אחרי ששהאין, בריוס וקגוואה עזבו אמרו שנגמר התקופה שלהם, ובמקומם הגיעו גונדגאן, רויס ולבנדובסקי שאף טובים יותר. קלופ כבר הוכיח שהוא יודע לבחור שחקנים במחירים סבירים.

אביחי, לבאיירן היו פי 3 מצבים יותר מדורטמונד והם היו ראוים לניצחון, פשוט תודה שטעית, זה לא בושה. אני למשל מוכן לאכול את הכובע על מה שאמרתי על רובן, הוא תיקן את הרושם עם שער ניצחון.
  • rotembal ו הנסיך המדליק אוהבים את זה

#440 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2013‏, ‎18:45

עם האדום אני מסכים עם אביחי, דנטה היה חייב לקבל שם צהוב שני. לכל קבוצה היו את הדקות שלה. אבל כמו שבאיירן ניצלו מגולים במחצית גם דורטמונד ניצלה בנס מכמה מצבים. (ההצלה של סובוטיץ' מהקו אחת ההצלות ההירואיות שראיתי, וההצלה של וידנפלר מהנגיחה של מנדג'וקיץ' הייתה פשוט מדהימה)

סה"כ נהנתי רצח מהמשחק.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים