הגזמת, הם דיי אוברייטד, אין בהם שום דבר מיוחד.
אין משהו שאתה רואה את הסרטים שלהם ואומר שזה יחודי רק להם, סתם פלצנים.
מה אני אגיד לך, לא מסכים. אני לא מצליח לחשוב על יוצר אחד שהסגנון שלו דומה לאחים.
נכתב ב- 11/09/2013, 02:27
הגזמת, הם דיי אוברייטד, אין בהם שום דבר מיוחד.
מה אני אגיד לך, לא מסכים. אני לא מצליח לחשוב על יוצר אחד שהסגנון שלו דומה לאחים.
נכתב ב- 11/09/2013, 11:48
קווין טרנטינו.מה אני אגיד לך, לא מסכים. אני לא מצליח לחשוב על יוצר אחד שהסגנון שלו דומה לאחים.הגזמת, הם דיי אוברייטד, אין בהם שום דבר מיוחד.
נכתב ב- 11/09/2013, 12:46
מה?קווין טרנטינו.מה אני אגיד לך, לא מסכים. אני לא מצליח לחשוב על יוצר אחד שהסגנון שלו דומה לאחים.הגזמת, הם דיי אוברייטד, אין בהם שום דבר מיוחד.
נכתב ב- 11/09/2013, 12:55
לטעמי חלק מהסרטים שלו מזכיר לי אותםמה?...מה?קווין טרנטינו.מה אני אגיד לך, לא מסכים. אני לא מצליח לחשוב על יוצר אחד שהסגנון שלו דומה לאחים.הגזמת, הם דיי אוברייטד, אין בהם שום דבר מיוחד.אין משהו שאתה רואה את הסרטים שלהם ואומר שזה יחודי רק להם, סתם פלצנים.
נכתב ב- 11/09/2013, 12:59
"בלינג רינג":
במילה אחת - משעמם. גירסא קלה של "ספרינג ברייקרס" ועם פחות מונטאז'ים, אבל גרוע בערך באותה מידה. סיפור שאפשר לכתוב ב-2-3 משפטים בלי לפספס אף פרט מרוח על שעה ו-20. כל השעה הראשונה היא קטע של 5 דקות שחוזר על עצמו שוב ושוב. אם השחקניות לא היו שוות זה היה נמאס בפעם השנייה כבר, ככה זה מחזיק בערך עד הפעם השלישית. אחרי שעה העלילה מתקדמת מילימטר, והמסר הצולע והמפגר שהסרט מנסה להעביר מוגש בצורה עקומה אפילו יותר מהמסר עצמו.
כל מה שהסרט הזה מנסה לעשות (וגם "ספרינג ברייקרס"), "רווח וכאב" עושה בצורה טובה פי כמה (וגם הוא לא סרט מושלם). קשה לכתוב את זה, אבל לסופיה קופלה יש הרבה מה ללמוד ממייקל ביי.
3/10 רק כי היו כמה שוטים נחמדים.
נכתב ב- 11/09/2013, 14:08
מעניין שאתה אומר את זה. את "ספרינג ברייקרס" שנאתי לחלוטין, אבל את "בלינג רינג" חיבבתי לגמרי.
כן, הוא חזר על עצמו והיה ארוך מדי, אבל אותי הוא הצליח לעניין ואני זוכר שדי נהניתי.
נכתב ב- 11/09/2013, 15:55
הסרט הזה עדיף על "ספרינג ברייקרס", שבו ממש סבלתי. ב"בלינג רינג" סתם השתעממתי למוות. יש בין הסרטים הרבה קווי דמיון והם בערך אותו דבר לדעתי.
שניהם עוקבים אחרי חבורת נערות משעממות, חסרות אישיות ודי מפגרות (ונער ב"בלינג רינג"), שנמאס להן סתם לחגוג כל הזמן (כי זה נורא קשה כמובן), אז הן מתדרדרת לפשע, וכל זה מלא בקריאות "הנוער של היום חרא". ב"ספרינג ברייקרס" הכל מונטאז'ים של מסיבות ושל הפשע שהן עושות. פה זה לא מונטאז'ים, אלא סתם סבב של "משעמם לי, נשדוד, נחגוג, נעשן, נשתה, ננהג" ושוב ושוב ושוב. בשניהם היה אפשר לחתוך 90% מהחלק הראשון של הסרט ולא לפספס אף פרט. ב"בלינג רינג" זה היה לפחות מצולם יפה, ולא הרגשתי שאני רואה סרט פורנו בלי עירום, רק שזה משעמם.
"ספרינג ברייקרס" צועק בבירור "הילדים של היום חרא" בצורה המעוותת שלו, שגם זה מסר מפגר לגמרי לדעתי. "בלינג רינג" מעביר את זה ועוד בצורה הכי עקומה שאפשר (ספוילרים רק ל"בלינג רינג" בהמשך):
אני יודע שהרבה מזה הוא "כי ככה הסיפור האמיתי", אבל מה זה משנה? חובה שכל סרט שמבוסס על משהו יהיה בדיוק כמוהו? אסור לשנות קצת כדי שיהיה מעניין או נורמלי?
ושוב, "רווח וכאב" העביר מסר דומה (ויותר שפוי) בצורה הרבה יותר טובה, והצליח להיות אחלה סרט תוך כדי, ובלי לדחוף מלא כוסיות. ככה שזה לא בלתי אפשרי לעשות סרט נורמלי בסגנון, ואם מייקל ביי יכול לעשות את זה - כולם יכולים.
נכתב ב- 11/09/2013, 19:42
נכתב ב- 11/09/2013, 20:32
קיי פקס אחד האהובים עליי, הוא ראוי ל-מחמאה יותר גדולה מאשר אחלה :-)
נכתב ב- 12/09/2013, 00:28
תשמע, עד הסוף שלו ממש אהבתי את הסרט. הוא ריתק אותי ועניין ממש. הסוף של הסרט (שאני מניח שגם של הספר) הוא פשוט בריחה..לא להתמודד עם כל מה שיצרת במהלך הסרט. אני ממש סולד מבמאים/כותבים שעושים את זה. חבל כי הסרט באמת שיכל להיות בלתי נשכח.
נכתב ב- 12/09/2013, 12:49
אכן לא סרט מושלם, אבל משחק איתך לכל אורכו.
ספייסי ענק שם, לצערי זה הסרט האחרון שהוא אשכרה מרשים, כל מה שבא אחרי קיי פקס פשוט גרוע.
נכתב ב- 12/09/2013, 13:02
באונה הסרט Disconnected פשוט מגניב !
ממש ממש נהנתי מכל רגע שלו..
נכתב ב- 12/09/2013, 20:38
נכתב ב- 13/09/2013, 00:04
זה עם הסאונה שיש להם קעקועים והם אומריםמה כל קעקוע אומר?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/09/2013, 05:47
נכתב ב- 13/09/2013, 12:14
הקודם שלו, היסטוריה של אלימות...הרבה יותר טוב.
נכתב ב- 13/09/2013, 14:33
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/09/2013, 15:34
גם "היסטוריה של אלימות" וגם "סימנים של כבוד" מעולים. חבל רק שמה שקרוננברג עשה מאז חרא.
נכתב ב- 13/09/2013, 17:12
נכתב ב- 13/09/2013, 21:59
דיסקונקט באמת היה חביב!
0 משתמשים, 4 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים