אשכול ספאם
נכתב ב- 04/11/2012, 18:36
הזוי.
- CLIPSE אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 04/11/2012, 19:11
באמת הזוי. כשראיתי את זה הייתי בטוח שהוא כרגיל יאבד את הכדור, הוא גם היה בדרך לזה כשהוא התבלבל עם הרגליים אבל בסוף בפוקס הוא הצליח להרים, ולמרות שההרמה הייתה חזקה מדיי בפוקס נוסף ראדי היה שם.רק עכשיו שמתי לב שיואב זיו בישל לראדי
הזוי.
זיו צריך מזל של זכייה בלוטו כדי לבשל גול.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 04/11/2012, 19:25
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 04/11/2012, 19:50
TorrentBytes#
- as2330 אוהב את זה
נכתב ב- 04/11/2012, 21:05
חחחחחחחחחחח כל כך נכון, הרגת אותיבאמת הזוי. כשראיתי את זה הייתי בטוח שהוא כרגיל יאבד את הכדור, הוא גם היה בדרך לזה כשהוא התבלבל עם הרגליים אבל בסוף בפוקס הוא הצליח להרים, ולמרות שההרמה הייתה חזקה מדיי בפוקס נוסף ראדי היה שם.
רק עכשיו שמתי לב שיואב זיו בישל לראדי
הזוי.
נכתב ב- 04/11/2012, 21:32
יאלה אובמה
נכתב ב- 04/11/2012, 21:49
נכתב ב- 04/11/2012, 22:10
as2330 למה אתה היית בוחר באובמה?
אובמה טוב לישראל ואובמה גם בתהליכים של "סנקציות" נגד אירן
קשה לדעת מה יהיה עם רומני אולי ינתק אם ישראל את הקשר
ובלי קשר ראיתי בחדשות שכולם מתים עליו והוא גם הביא לחיסול בן לאדן הבן שרמוטה
נכתב ב- 04/11/2012, 22:19
היחסים של אובמה וישראל לא משהו בכלל. לעומת זאת רומני וביבי חברים טובים.
נכתב ב- 04/11/2012, 22:24
היחסים של אובמה וישראל לא משהו בכלל. לעומת זאת רומני וביבי חברים טובים.
מה אכפת לי בין היחסים שלהם
אני מקוה שביבי יעוף בטיל מכסא ראש הממשלה סליחה "ביברמן"
- IlanVic אוהב את זה
נכתב ב- 04/11/2012, 22:29
אובמה לא בתהליך של שום סנקציות על אירן כי הוא פחדן אפס
רומני בחיים לא ינתק את הקשר עם ישראל.
הוא לא הביא לחיסול של בן לאדן אלא הצבא של ארהב.. המבצע לחפש אותו התחיל הרבה לפני שאובמה היה נשיא.. זה שזה קרה במשמרת שלו לא אומר שהוא צריך לקבל את כל הקרדיט.
- d1f2 ו yosefddd אוהבים את זה
נכתב ב- 04/11/2012, 22:33
התגובות האחרונות שלך רק מראות שאתה לא מבין מהחיים שלך.
אובמה לא בתהליך של שום סנקציות על אירן כי הוא פחדן אפס
רומני בחיים לא ינתק את הקשר עם ישראל.
הוא לא הביא לחיסול של בן לאדן אלא הצבא של ארהב.. המבצע לחפש אותו התחיל הרבה לפני שאובמה היה נשיא.. זה שזה קרה במשמרת שלו לא אומר שהוא צריך לקבל את כל הקרדיט.
טוב אחי ואתה מחפש למי להגיב בהערות שלך
נכתב ב- 04/11/2012, 22:34
- d1f2 ו dror אוהבים את זה
נכתב ב- 04/11/2012, 22:39
מה? חחח תחזור לFXP
this post gave me cancer
וגם רשמתה לי באחד האשכולות לא יודע למה יש לך תגובות של ילד בן 9 ואז רשמתי לך מה הבעיה בתגובות שלי רשמתה לא יודע
נכתב ב- 04/11/2012, 23:03
חחחחחחחחחחח כל כך נכון, הרגת אותי
באמת הזוי. כשראיתי את זה הייתי בטוח שהוא כרגיל יאבד את הכדור, הוא גם היה בדרך לזה כשהוא התבלבל עם הרגליים אבל בסוף בפוקס הוא הצליח להרים, ולמרות שההרמה הייתה חזקה מדיי בפוקס נוסף ראדי היה שם.
רק עכשיו שמתי לב שיואב זיו בישל לראדי
הזוי.
אתה חוגג? או שאתה מתאפק עד לדרבי?
נכתב ב- 04/11/2012, 23:59
זה לא מה שקובע. אובמה יכול להפסיד בPV (ספירת הקולות ללא קשר למדינות) ועדיין הוא כנראה ינצח.סקר בארה"ב: הפרש של אחוז לטובת אובמה
יאלה אובמה
מה שיקבע הם התוצאות במדינות המתנדנדות - אוהיו, פלורידה ו-וירג'יניה.
כדי שרומני ינצח הוא צריך לזכות בשלוש המדינות האלו ולא להפסיד אף מדינה שבה הוא מוביל.
לפי הסקרים האחרונים אובמה מוביל בהפרש משמעותי יחסית באוהיו, מוביל בוירג'יניה, בפלורידה יש תיקו ואובמה מאיים לקחת לרומני מדינות נוספות כמו קולורדו וצפון קרוליינה.
בקיצור - הניצחון של אובמה הוא כמעט ודאי. בשביל הפסד שלו צריך לא פחות מפאשלה ענקית של הרבה סקרים או שינוי משמעותי עד ליום הבחירות. אין הרבה סיכוי שזה יקרה.
אובמה לא רע לישראל. צריך לנפץ את המיתוס הזה. התקציב שממשלת ארצות הברית מעבירה לישראל הוא גבוה משמעותית יותר בשלטון אובמה למרות המיתון. ממשלת ארצות הברית מימנה את עלויות כיפת ברזל, למשל.
בתקופת שלטון אובמה הסנקציות נגד איראן הוחמרו משמעותית והן פוגעות קשות בכלכלה האיראנית.
זה לא סוד שאובמה לא ביחסים טובים עם ביבי, אבל האם זה שלילי? אולי התנגדות אובמה לתקיפה צבאית באיראן תמנע מלחמה כוללת במזרח התיכון שבה אלפי ישראלים ימותו, ודווקא הגברת הסנקציות תכריח את האיראנים להגביל את העשרת האורניום שלה?
נכתב ב- 05/11/2012, 00:15
זה לא מה שקובע. אובמה יכול להפסיד בPV (ספירת הקולות ללא קשר למדינות) ועדיין הוא כנראה ינצח.
סקר בארה"ב: הפרש של אחוז לטובת אובמה
יאלה אובמה
מה שיקבע הם התוצאות במדינות המתנדנדות - אוהיו, פלורידה ו-וירג'יניה.
כדי שרומני ינצח הוא צריך לזכות בשלוש המדינות האלו ולא להפסיד אף מדינה שבה הוא מוביל.
לפי הסקרים האחרונים אובמה מוביל בהפרש משמעותי יחסית באוהיו, מוביל בוירג'יניה, בפלורידה יש תיקו ואובמה מאיים לקחת לרומני מדינות נוספות כמו קולורדה וצפון קרוליינה.
בקיצור - הניצחון של אובמה הוא כמעט ודאי. בשביל הפסד שלו צריך לא פחות מפאשלה ענקית של הרבה סקרים או שינוי משמעותי עד ליום הבחירות. אין הרבה סיכוי שזה יקרה.
אובמה לא רע לישראל. צריך לנפץ את המיתוס הזה. התקציב שממשלת ארצות הברית מעבירה לישראל הוא גבוה משמעותית יותר בשלטון אובמה למרות המיתון. ממשלת ארצות הברית מימנה את עלויות כיפת ברזל, למשל.
בתקופת שלטון אובמה הסנקציות נגד איראן הוחמרו משמעותית והן פוגעות קשות בכלכלה האיראנית.
זה לא סוד שאובמה לא ביחסים טובים עם ביבי, אבל האם זה שלילי? אולי התנגדות אובמה לתקיפה צבאית באיראן תמנע מלחמה כוללת במזרח התיכון שבה אלפי ישראלים ימותו, ודווקא הגברת הסנקציות תכריח את האיראנים להגביל את העשרת האורניום שלה?
כן ראיתי בערוץ 2
אני מצוטט פרשן מוינט שאמר אובמה טוב לארצות הברית וטוב גם לישראל
נכתב ב- 05/11/2012, 01:43
- ravit אוהב את זה
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים