עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

משחקי הכס - עונה 5 - ספויילרים!

• אנא התחבר בכדי להגיב
758 תגובות לנושא זה

#401 Asailow

Asailow

אני בחבר'ה

• Q-Fame
  • 574 הודעות

נכתב ב- ‎24/05/2015‏, ‎21:46

ואי הספרים נשמעים כל כך אפים! בא לי לקרוא אבל אני מפחד להתחייב, מרטין לא סיים את הסאגה ואני לא רוצה לחכות שנים וגם יש לי בקושי זמן. לפני כמה שנים רציתי להשאיל אותם מהספריה העירונית אבל לא הסכימו לי, אמרו שזה לא לגיל שלי :)

אתה חייב לקרוא. קח את זה באיזי , גם ככה יש עוד הרבה זמן עד הספר הבא. תקרא כמה עמודים ביום. הנאה צרופה

אין מצב שאני לוקח את זה באיזי, כשאני מתחיל לקרוא ספר מעניין, אני לא עוזב עד שאני מסיים לקרוא.

תמונה שפורסמה

#402 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎24/05/2015‏, ‎21:50

כמה אי דיוקים- קודם כל אין מושג כזה "ממלכת האדם". אני מניח שהתכוונת לווסטרוז. 

ואימון טארגראיין הוא לא סבא של דאינריז. הוא דוד של סבא שלה.

רשמתי שזה מהזיכרון וכנראה שאני לא מדייק ועדיף שהוא יצפה בסרטון  :catchfly:  :bored:

#403 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎24/05/2015‏, ‎22:05

ואי הספרים נשמעים כל כך אפים! בא לי לקרוא אבל אני מפחד להתחייב, מרטין לא סיים את הסאגה ואני לא רוצה לחכות שנים וגם יש לי בקושי זמן. לפני כמה שנים רציתי להשאיל אותם מהספריה העירונית אבל לא הסכימו לי, אמרו שזה לא לגיל שלי :)

אתה חייב לקרוא. קח את זה באיזי , גם ככה יש עוד הרבה זמן עד הספר הבא. תקרא כמה עמודים ביום. הנאה צרופה

אין מצב שאני לוקח את זה באיזי, כשאני מתחיל לקרוא ספר מעניין, אני לא עוזב עד שאני מסיים לקרוא.

נו אז מה רע? אתה חושש מהצפייה לספר הבא? זה באמת קשה (ואני אחד שסיים לקרוא את הספר האחרון רק לפני שנה, קשה לי לתאר מה עובר על אלו שסיימו לפני כמה שנים).

בכל מקרה, יש לא מעט ספרים צדדים שיוצאים כל העת. לא מזמן רכשתי את האנציקלופדיה המלאה של הספרים. אחלה ספר עם פירוט היסטורי מלא של העולם בספרים.

3520yeg.jpg

#404 Asailow

Asailow

אני בחבר'ה

• Q-Fame
  • 574 הודעות

נכתב ב- ‎24/05/2015‏, ‎22:26

נו אז מה רע? אתה חושש מהצפייה לספר הבא? זה באמת קשה (ואני אחד שסיים לקרוא את הספר האחרון רק לפני שנה, קשה לי לתאר מה עובר על אלו שסיימו לפני כמה שנים).

בכל מקרה, יש לא מעט ספרים צדדים שיוצאים כל העת. לא מזמן רכשתי את האנציקלופדיה המלאה של הספרים. אחלה ספר עם פירוט היסטורי מלא של העולם בספרים.

אפשר למצוא ספר אלקטרוני איפשהו? אין לי כוח ללכת לספריה, ואני לא זוכר איפה הספר האחרון שהשאלתי.

תמונה שפורסמה

#405 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,334 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎01:42

רגע רגע. איימון מהחומה הוא אח של אאיריז לא? של המלך המטורף, מה שעושה אותו לדוד של דאינריז..

#406 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎04:23

1dZfWDI.png

http://gameofthrones....com/wiki/Aemon

#407 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎07:47

רגע רגע. איימון מהחומה הוא אח של אאיריז לא? של המלך המטורף, מה שעושה אותו לדוד של דאינריז..

לא. איימון הוא אח של אייגון החמישי (אחד המלכים המשמעותיים בהיסטוריה של ווסטרוז.. יש 3 נובלות קצרות על אודותיו).

אייגון החמישי הוא סבא של איריז, המלך המשוגע.

3520yeg.jpg

#408 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎07:48

העץ משפחה הזה לא נכון. חסר עוד מלך בין איגון למלך המשוגע. המלך המשוגע כמובן לא היה בנו של איגון החמישי.

3520yeg.jpg

#409 אבי ד

אבי ד

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎12:49

אפשר למצוא ספר אלקטרוני איפשהו? אין לי כוח ללכת לספריה, ואני לא זוכר איפה הספר האחרון שהשאלתי.

יש לי את כל סדרת הספרים באנגלית בקבוץ-אלקטרוני (אוכל לשלוח לך, אם אתה מעוניין). נדמה לי שניתן לרכוש גם בעברית בגרסא אלקטרונית.

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#410 Lamia

Lamia

• רשומים
  • 2,723 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎13:23

אחרי חמישה פרקים משעממים למוות, הפרק של היום פשוט מעולה!

#411 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,334 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎13:24

פרק אדיר. אדיר. הכי טוב העונה בלי ספק. 

#412 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎14:32

פרק אששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!

#413 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎17:33

העץ משפחה הזה לא נכון. חסר עוד מלך בין איגון למלך המשוגע. המלך המשוגע כמובן לא היה בנו של איגון החמישי.

הויקי הזה ניראלי עובד עם D&D(התייחסו עליו פעם כמקור לספויילר פריי מעולם הספרים).

בכ"מ, זה הרבה יותר מפורט/מדוייק ביחס למה שHBO מציגים.

#414 Asailow

Asailow

אני בחבר'ה

• Q-Fame
  • 574 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎22:39

שיט!!! שכחתי שיש הים פרק!

תמונה שפורסמה

#415 YoRt3m

YoRt3m

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,464 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎23:39

גם מהפרק הזה לא התלהבתי. הפרק עצמו לא רע, אבל הוא שונה מן הקצה אל הקצה ממה שהתרגלנו, כאילו מישהו עושה פה סרט תיעודי על ווסטרוז ללא המתח שהיה בעונות הקודמות.

That's the way the cookie crumbles

#416 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,334 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2015‏, ‎23:46

בלי מתח? כמעט כל סצנה פה עשתה לי צמרמורת. פרק מצויין. 

#417 YoRt3m

YoRt3m

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,464 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2015‏, ‎00:01

לא היה איזה משהו שהדהים אותי, אפילו

Spoiler

טוב, זו דעתי וטעמי, בכל אופן.

That's the way the cookie crumbles

#418 Asailow

Asailow

אני בחבר'ה

• Q-Fame
  • 574 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2015‏, ‎00:21

מה? מה? מה? הפרק היה ענק! אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הרגשתי ככה לגבי הסדרה מאז הפרק השני בעונה הרביעית. היה פשוט מצוין.

טריון לאניסטר סוף סוף פוגש את דנאריז! הכימיה ביניהם תהיה אדירה (אני מקווה). מחכה בקוצר רוח לקו העלילה שלהם.

תמונה שפורסמה

#419 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,334 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2015‏, ‎01:06

לא היה איזה משהו שהדהים אותי, אפילו

Spoiler

טוב, זו דעתי וטעמי, בכל אופן.

למה בדיוק זה הרס כשהם נפגשו? שום סיבה ושום קשר.

והסצנה בכלא בדורן? מטורפת. המפגש בין הספטון הפנאטי לליידי אלנה? מעולה. 

כל אלה כמובן חוץ מסרסיי בסוף, וכל הסצנות של גו'רה וטיריון. וגם הסצנה הראשונה של סאם עם הלוויה של איימון היתה טובה.

קיצר פרק מעולה מכל בחינה .

#420 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎26/05/2015‏, ‎03:46

האמת, למרות שחשבתי שהיה פרק אש, שחשבתי עליו אחר זה, היה בו לא מעט פדיחות.

דוגמא ראשונה, בסצינה של טיריון וג'ורה, כל הבנייה הזו, ההתרגשות של דאני מהלוחם הזה שנכנס ומפרק את כולם, היה מאולץ והוליוודי.

גם לא הבנתי מי זה המגודל הזה ששיחרר את טיריון, ולמה לעזאזל?!

דוגמא שניה, הסצינה עם סאם וגילי היתה נחמדה, אבל מה לכל הרוחות קשור לזה אוב?! הזאב של ג'ון סנואו (שלדעתי גם יהיה טבעי שהוא יהיה איתו במסע)

סתם הפלצה לא קשורה, אבל לפחות סאם נתן בראש, ועל זה אני גאה בו חח

בכלל, כל העלילה של סרסיי לא הכי ברורה, אם לא הייתי יודע לפני, לא חושב שהיה לי מושג מה קורה שם.

אני כמעט בטוח שעד היום לא הבינו מי זה הספטון העליון, ואיך לעזאזל הוא הופך להיות חזק יותר מהמלך, ומהמלכה שמנהלת את כל העסק בתכלס.

גם בריאן, אולי הדמות הכי מיותרת בסדרה, מסתבר שהיא העזרה של סאנסה, עם כל הבולשיט הזה של הנר, והצפון זוכר.

רגע, אז מה אתם רוצים להגיד לי? שהיא מתיישבת שם ומחכה עד שהנר הקטן הזה ידלק? מהההההההההההההההההההההההההה?! חחחחחח :facepalm:

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים