עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מונדיאל - הימורים ודיבורים

• אנא התחבר בכדי להגיב
669 תגובות לנושא זה

#401 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎14:20

אין הבדל מהותי בין ביס לבעיטה שלא קשורה למשחק.
אבל היום כבר כל אחד שעושה את זה מקבל עונש ובצדק. לא מזמן לואיז סוארז נשך את איבנוביץ וקיבל הרחקה של 10 משחקים מהפריימר ליג.

אם סוארז לא יורחק - זה יהיה ביזיון לדעתי.
למרות השחקן הגדול שהוא.

אני יודע שהוא הורחק, אבל נגמר המשחק, לא ראיתם בעיה שלכם, זה תמיד היה ככה, אי אפשר לשנות את זה רק בסוארז.

מה צריך להעיף אותו צריך להביא לו מלח שיפזר לפני הביס הבא!!!

אוסול לא מגיע לו ללכת לדעתי, כאילו באמת יש מבחינתכם הבדל בין ביס לבעיטה לאגרוף או כל מעשה אלים אחר?

אם פוסלים אותו על זה צריך לפסול עוד הרבה דברים אחרים, לא חסר שחקנים שעושים פאול בכוונה ולא רואים, סבבה לא משנים את התוצאה תענישו את כולם,

לא מתי שזה נח לפיפא המושחטים האלה, כמה פעמים ראיתם התחזות והמצלמות תפסו, למה לא מזמינים שחקן לבירור?

בכל מקרה, הוא לא פחות ספורטיבי מפפה ראמוס וכל האלה שאתם מעריצים, זה שהוא משתמש בשיניים במקום ברגל לא אומר הרבה מבחינתי.

שמע אחי לנשוך שחקן במהלך משחק זה כבר חולני. לא שאני מצדיק בעיטה או אגרוף חלילה, אבל פאק הבנאדם בן 27 לא בן 4 והוא נושך, ואחרי שכבר הענישו אותו על זה הוא צריך לקבל הפעם עונש יותר חמור כי הוא לא למד את הלקח המטומטם.

אחי ביס זה באמת חולני, אבל  כמו שאמרתי מה ההבדל בין זה לבין פנדל שהשופט לא שרק, אחרי זה מזמינים את השחקן לבירור? לא.

ראיתי אין סוף פעמים שהיה אלימות והשופט לא ראה וזה נגמר ככה. פתאום מצלמות? זה בגלל שהוא אמר לכל העיתונאים לכו תזדיינו, זלזלתם בי. יש להם הכי הרבה כח והם מייצרים לחץ על פיפא.

מארדונה הביא להם את גביע העולם עם היד וכולם ראו את זה, כולם בטלוויזיה, בקהל, כולם חוץ מהשופט.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#402 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎14:22

לא חושב שהוא שולט על זה.

הבנתי שהוא גם שיחק בהולנד והיה את אותו מקרה, לא רק באנגליה ובמונדיאל.

#403 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎14:24

כן הביס הראשון שהוא היה באייאקס, אחרי זה את איבנוביץ' ועכשיו במונדיאל,

שחקני נבחרת קולומביה כבר קיבלו חיסון לפני המשחק.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#404 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎14:40

חחח מה זה בעיה שלכם שניר זה משחק שכל העולם רואה אותו כולל ילדים קטנים.
סוארז מהווה דוגמא והוא צריך להתנהג כמו בנאדם.

פיפא ובכלל כל ההתאחדויות באירופה מענישות.
אנחנו לא בשנות ה70.

#405 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎14:49

חחח ערוץ הספורט פרסמו עכשיו

זה משנה שעברה בגביע קונפדרציות

10486373_10152113113306651_2608696403341

#406 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎15:17

חחח מה זה בעיה שלכם שניר זה משחק שכל העולם רואה אותו כולל ילדים קטנים.
סוארז מהווה דוגמא והוא צריך להתנהג כמו בנאדם.

פיפא ובכלל כל ההתאחדויות באירופה מענישות.
אנחנו לא בשנות ה70.

וליגת האלופות שפפה קוצץ אנשים, פנדלים שלא נשרקו, במונדיאל הזה היה אפילו אלימות בין חברי נבחרת (אפריקאית לא זוכר איזה נראה לי קמרון) השופט לא שם לב, וזה נגמר,

למה לא הרחיקו את הבחור אחרי זה?

אביחי אני לא אומר שהכל בסדר, ומותר לתת ביסים, אני פשוט אומר שאם משנים את החוקים צריך לשנות עם כולם ולא רק שנח להם.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#407 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎15:34

חחח ערוץ הספורט פרסמו עכשיו

זה משנה שעברה בגביע קונפדרציות

10486373_10152113113306651_2608696403341

כנראה עושה לו את זה

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#408 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎15:38

אולי בעיה פסיכולוגית על זה שהוא היה ילד צחקו לו על השיניים :o

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#409 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎16:14

רק אותי זה קורע מצחוק?? כאילו כמה הזוי בנאדם יכול להיות כדי לנשוך אנשים באמצע משחק חחחחחחחחחחחחחח

שחקן ענק אבל בואנה הוא פסיכופת בקטע אחר

למרות שדוגרי אני מסכים עם שניר שאין הבדל בין לזה לאגרוף או לעבירה אגרסיבית מאוד. מעריך שירחיקו אותו מ2-3 משחקים

#410 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎17:44

שמעו אם הם לוקחים את הגביע הוא אשכרה בונה פה את האגדה שיספרו עוד 30 שנה,

דפק ביס לשחקן באמצע המשחק בעצבים,

ד"א אורפז האמת שהוא פסיפוט כי הוא אוהב את המשחק יותר מכולם, אם נגיד לא תהיה לו אופציה לפרוש או לשחק בבני לוד,

יענו העונש שלו זה לשחק איתם או שהוא לא יכול לשחק עוד הוא עובר אליהם חחחחחחחחח

הוא פשוט אוהב את המשחק, יש לו להט בעיניים שאין לאף אחד אחר, הוא לא שחצן, הוא פשוט מתרגש תמיד וההתרגשות שלו מרגשת,

לראות אותו נחנק במשחק של התיקו (שליברפול הלכה על האליפות)

לראות אותו בוכה שמראיינים אותו מהתרגשות, לחשוב שחודש לפני הבנאדם יצא מניתוח, היה הולך לבית של המטפל כי המטפל לא יכל להגיע אליו.

לדעתי, הוא מודל לחיקוי הרבה יותר מאחרים, (אני חושב שאם אתה רוצה להיות כזה אגדה אתה חייב להיות פסיכי איפשהו)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#411 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎17:49

אניימה עוצר את מסי או לא?

#412 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎17:51

עצר הרבה פעמים, לא יצליח לכל המשחק לדעתי.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#413 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎17:52

גאנה אונסת את פורטוגל?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#414 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎20:07

שמעו אם הם לוקחים את הגביע הוא אשכרה בונה פה את האגדה שיספרו עוד 30 שנה,

דפק ביס לשחקן באמצע המשחק בעצבים,

ד"א אורפז האמת שהוא פסיפוט כי הוא אוהב את המשחק יותר מכולם, אם נגיד לא תהיה לו אופציה לפרוש או לשחק בבני לוד,

יענו העונש שלו זה לשחק איתם או שהוא לא יכול לשחק עוד הוא עובר אליהם חחחחחחחחח

הוא פשוט אוהב את המשחק, יש לו להט בעיניים שאין לאף אחד אחר, הוא לא שחצן, הוא פשוט מתרגש תמיד וההתרגשות שלו מרגשת,

לראות אותו נחנק במשחק של התיקו (שליברפול הלכה על האליפות)

לראות אותו בוכה שמראיינים אותו מהתרגשות, לחשוב שחודש לפני הבנאדם יצא מניתוח, היה הולך לבית של המטפל כי המטפל לא יכל להגיע אליו.

לדעתי, הוא מודל לחיקוי הרבה יותר מאחרים, (אני חושב שאם אתה רוצה להיות כזה אגדה אתה חייב להיות פסיכי איפשהו)

תשמע, אני לא מתעניין יותר מידי בכדורגל, רק יורו מונדיאל וליגת האלופות בשלבים המכריעים.

הדבר היחיד שידעתי על סוארז לפני המונדיאל זה שהוא עצר גול בטוח עם היד בדקה ה120 מול גאנה. כבר אז חשבתי שהוא דוגמא לחרא של ספורטאי.

אתמול ראיתי אותו נושך ואחר כך קצת קראתי עליו ומתברר שהוא נושך סדרתי וזאת כבר נשיכה שלישית. למה לשחקן כזה מגיע בכלל לראות מגרש? עכשיו, תוסיף לזה את היחס המגעיל (ואם הבנתי נכון - גם גזעני) לאברה ותקבל מינימום הרחקה לכל החיים. לשחקן כזה אסור לראות מגרש. כל עונש אחר הוא בדיחה.

ומשפטית אולי אין הבדל בין בין בעיטה מכוונת בלי כדור או אגרוף לפנים לבין נשיכה - אבל תסכים איתי שנשיכה היא משהו הרבה יותר חייתי. כאילו אתה עצבני על מישהו אז תן לו בעיטה, תן לו בוקס - אבל נשיכה? זה פאקינג חולני...

ולמען הסר ספק, אם פפה יחזור עוד על פעם התקרית ההיא שהוא פשוט פירק שחקן יריב בבעיטות - גם לו אסור לראות מגרש לכל החיים. 

#415 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎21:14

מה זה לעזאזל הוויתור הזה של אניימה בגול של מסי? הוא יכל לעצור את הבעיטה החופשית הזו די בקלות.

ושוב, לא התרגשתי יותר מדי מארגנטינה, חוץ ממסי ודי מאריה אין לה מה למכור, אבל עם ההגרלה הנוחה יחסית, אצטדיונים ביתיים לחלוטין וטיפה מזל היא בהחלט יכולה לזכות.

עצוב.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#416 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎22:02

חחחחחחחחחחחחחחחח

http://sport2.thepos.../content/102006

#417 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2014‏, ‎22:11

אני מסכים עם כל מה שאמרת, בתנאי שהשופט / שופט רביעי / מישהו עם סמכות, היה רואה את זה.

זה שזה אחרי המשחק זה שינוי חוקים ואם משנים צריך לשנות מעכשיו לכולם, לא רק במקרים מתוקשרים....

שמע, אני לא מצדיק ואמרתי למעלה שחייב להיות פסיכופט בשביל להגיע לרמות האלה לדעתי.

זה חייב להיות חלק ממך אתה חייב להיות סופר אמוציונלי, אין דבר כזה לדעת להשתלט על עצמך וגם להגיע לרמות שהוא מגיע.

(זה לאו דווקא אומר שהשחקן עצבני או במתח, הוא היה רגוע מאוד במשחק וחיכה להזדמניות שלו)

תראה את המקרה שהיה בקמרון שחקן נתן נגיחה לשחקן מהקבוצה שלו, השופט לא ראה זהו זה מת,

מה ההבדל?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#418 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2014‏, ‎07:40

אני חושב שעל כל עבירה חריגה או חמורה ושאינה חלק ממהלך המשחק צריך לעמוד לדין משמעתי.

שני שחקנים מחליפים מרפקים כדי לתפוס מיקום טוב ברחבה? זה חלק ממהלך המשחק.

שחקן מתקל שחקן יריב? כל עוד אין פציעות חמורות (נקע, שבר וכו') אין צורך לטפל בזה מחוץ למגרש.

שחקן נושך שחקן? דין משמעתי.

שחקן מושך באשכיו של שחקן אחר? דין משמעתי.

שחקן נותן אגרוף/בעיטה שאינה קשורה למהלך המשחק (הבעיטה לא תקנה לו יתרון כלשהו)? דין משמעתי. 

שחקן יורק על שחקן יריב? דין משמעתי.

מה ההבדל בין המקרים הראשונים לאחרונים? זו הגדרה קצת סובייקטיבית אבל אני חושב שהמקרים האחרונים שמים פס על כל מה שקשור במשחק הוגן, אין להם שום ערך ספורטיבי והם עברו מזמן את גבול הטעם הרע ועוד יותר מזמן את גבול הטעם הטוב.

ולמה לא לטפל במקרים כאלה גם אם השופט לא ראה בזמן אמת? לגבי שינוי של התוצאה, למשל פסילת שער או אישור שער לאחר המשחק - זה בעייתי ולא ספורטיבי כי החלטה כזו בזמן אמת הייתה משנה לחלוטין את ההתרחשויות על המגרש ולכן, החלטות שקשורות לתוצאה יכולות להתקבל רק בזמן אמת. אבל לטפל לאחר המשחק בשחקן שעשה עבירה חמורה והשופט לא ראה? אין לזה השפעה על תוצאת המשחק שהיה - אלא רק על משחקים עתידיים ובשם ההוגנות חובה לטפל בזה (כמובן שאם אותו שחקן סורר הבקיע שער במשחק - השער יחשב למרות שהוא היה צריך להיות מורחק).

ולגבי זה ששחקנים גדולים באים עם שגעון - לא ראיתי שום דבר שאפילו מתקרב לזה ממסי, ניימאר, רובן וגם כוכבים ישנים יותר. היחיד שאולי יש לו קצת שגעון זה רונאלדו אבל זה בקטע של מניירות, לא אלימות. 

#419 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2014‏, ‎08:43

אני חושב שעל כל עבירה חריגה או חמורה ושאינה חלק ממהלך המשחק צריך לעמוד לדין משמעתי.

שני שחקנים מחליפים מרפקים כדי לתפוס מיקום טוב ברחבה? זה חלק ממהלך המשחק.

שחקן מתקל שחקן יריב? כל עוד אין פציעות חמורות (נקע, שבר וכו') אין צורך לטפל בזה מחוץ למגרש.

שחקן נושך שחקן? דין משמעתי.

שחקן מושך באשכיו של שחקן אחר? דין משמעתי.

שחקן נותן אגרוף/בעיטה שאינה קשורה למהלך המשחק (הבעיטה לא תקנה לו יתרון כלשהו)? דין משמעתי. 

שחקן יורק על שחקן יריב? דין משמעתי.

מה ההבדל בין המקרים הראשונים לאחרונים? זו הגדרה קצת סובייקטיבית אבל אני חושב שהמקרים האחרונים שמים פס על כל מה שקשור במשחק הוגן, אין להם שום ערך ספורטיבי והם עברו מזמן את גבול הטעם הרע ועוד יותר מזמן את גבול הטעם הטוב.

ולמה לא לטפל במקרים כאלה גם אם השופט לא ראה בזמן אמת? לגבי שינוי של התוצאה, למשל פסילת שער או אישור שער לאחר המשחק - זה בעייתי ולא ספורטיבי כי החלטה כזו בזמן אמת הייתה משנה לחלוטין את ההתרחשויות על המגרש ולכן, החלטות שקשורות לתוצאה יכולות להתקבל רק בזמן אמת. אבל לטפל לאחר המשחק בשחקן שעשה עבירה חמורה והשופט לא ראה? אין לזה השפעה על תוצאת המשחק שהיה - אלא רק על משחקים עתידיים ובשם ההוגנות חובה לטפל בזה (כמובן שאם אותו שחקן סורר הבקיע שער במשחק - השער יחשב למרות שהוא היה צריך להיות מורחק).

ולגבי זה ששחקנים גדולים באים עם שגעון - לא ראיתי שום דבר שאפילו מתקרב לזה ממסי, ניימאר, רובן וגם כוכבים ישנים יותר. היחיד שאולי יש לו קצת שגעון זה רונאלדו אבל זה בקטע של מניירות, לא אלימות. 

סורי, הם מכונות שערים, אבל הם לא גדולים מבחינתי כמו מארדונה ופלה, בטח לא ניימאר, בטח לא מסי ובטח שבטח לא מרונאלדו.

תמיד אוהדי ריאל אמרו שמסי חייב את אייניסטה ליידו / צ'אבי, בינתים מסי במונדיאל משחק לבד ורונאלדו פשוט רע מאוד. לא רק שהוא לא נראה שחקן של הטופ, ראיתי שחקנים של אלג'ירה שנותנים יותר רעל ממנו במשחק.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#420 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי