אין הבדל בין סטייק פרה לסטייק כלב וסטייק חתול.לטעון ש"אין הבדל בין סטייק מפרה לסטייק מבן אדם", זו טענה הזויה שיכולה לצאת רק מפה של טבעוני.
לטעון ש"אין קשר בין אכילת בשר למידת אהבה לחיות", זו טענה הזויה שיכולה לצאת רק מפה של קרניסט.
נכתב ב- 21/02/2013, 16:03
אין הבדל בין סטייק פרה לסטייק כלב וסטייק חתול.לטעון ש"אין הבדל בין סטייק מפרה לסטייק מבן אדם", זו טענה הזויה שיכולה לצאת רק מפה של טבעוני.
נכתב ב- 21/02/2013, 17:29
מה בדיוק הפאקינג הבדל? החיים שלך שווים יותר?לטעון ש"אין הבדל בין סטייק מפרה לסטייק מבן אדם", זו טענה הזויה שיכולה לצאת רק מפה של טבעוני.
נכתב ב- 21/02/2013, 17:48
יש לך אולי יותר מתלהם מזה? אני באמת שלא מבין תגובה כל כך בוטה.דרכו של עולם? איזה טענה מפגרת..זאת תעשייה נטו.
אילן יא טמבל בטח שאם תשחט תרנגולת באמצע הרחוב זה יפריע לאנשים, מה אתה מאמא עוף?
אם אתם חושבים שזה יתפתח או יהיה שינוי חברתי, תמשיכו לחיות בסרט...
לא ראיתי את הסרטון, והאמת שלא כלכך מפריע לי, אני יודע מה עושים לפרות (חבר של אבא שלי הוא בן הסוחרי בקר הכי גדולים בארץ)
וזאת דרכו של עולם,
ואם אתם חושבים שאני אכזרי אני מחרבן על היפות נפש שלכם,
סטייק זה סטייק, ואם אתם לא תאכלו אותו, מישהו אחר יאכל אותו.
למה אתה לא אוכל סטייקים של בני אדם? מה ההבדל?
למה אתה לא הולך לצוד משהו עם השיניים שלך, בתור טורף על?אתה כלכך רוצה לחיות, שאתה צריך בשביל זה לתמוך בהרג של מיליארדי חיות בשנה, רק בשביל שתוכל לאכול בשר, שבעצם אתה לא אמור לאכול ולא מסוגל לעכל, וזה גורם לסרטן, חמודי.אנשים כ"כ רוצים לחיות, שהם שוכחים בסוף לחיות.
די לפחד מכל דבר קטן שלא בריא,
לחיות עם חיוך יותר בריא מבנאדם שחי נכון ודואג כל הזמן.זה רעל. זה מכיל הורמונים, רמות גבוהות של זרחן, ואנטיביוטיקיות ותרופות לחיות. חלב הוא מזון לתינוקות, אתה תינוק?זה נכון שחלב לא ממש בריא ואנחנו לנו אמורים לשתות אותו, אבל אל תגזימו. זה לא רעל.
זה מסרטן. גורם לבריחת סידן (הסידן שבחלב לא נספג בגוף). http://www.youtube.com/watch?v=IwFgEEW12X0כל עוד זה לא קורה לך לא אכפת לך...אנשים כמוך זה המיץ של הזבל.לא יעזור כלום, זה לא שעכשיו אהפוך לצמחוני בגלל מה שראיתי, ממש אבל ממש לא!
כן, קצת קשה לראות מה שעושים להם, כמו שנאמר מעליי (או כמה דפים אחורה), כל עוד זה לא קורה ליי מה אכפת לי...
תמיד, אוכל בשר וחלב (בנפרד, כמובן)
תאכל עוד קצת בשר וחלב, אולי תקבל סרטן נחמד.רק שחס וחלילה לא תהנה קצת פחות.אני פשוט מגחך וממשיך הלאה. החיים פשוט קצרים מדי מכדי לאסור על עצמי הנאות שכאלו.
תזונאים עובדים ע"פ המלצות משרד הבריאות, וההמלצות האלה שוות לתחת...חבל שבזבזת כסף.אתה לא מפחיד אותי, אני יודע וכבר אמרתי כמה פעמים שחלב הוא אכן לא בריא, אבל ממש בתגובה הראשונה שלי באשכול אמרתי שהייתי אצל תזונאי כמה חודשים ולא הייתה לו בעיה מיוחדת עם הדברים שאני צורך כגון מוצרי החלב והבשר, אלא רק עם המינון. אז למיטב ידיעתי, אני אוכל במינון המומלץ. (וכשאני אומר מומלץ, אני לא מתכוון שהדבר טוב, אלא ממה שאני הבנתי, מזיק בצורה יחסית זניחה).
והטיעון שנטען פה קודם שתזונאים מבססים את ידיעותיהם על מידע לא עדכני ולכן הם לא ממש מבינים על מה הם מדברים, הוא טיעון חסר ביסוס ולא ראוי להתייחסות מבחינתי.הבשר והחלב טעימים לך כי הם מועשרים בחומרים שיגרמו לך לרצות עוד. עברת שטיפת מוח מילדות על כמה שצריך את זה וכמה שזה בריא.שוב, מורדוק, יכול להיות שאני טועה ושתפריט טבעוני הוא כן טעים יותר מתפריט רגיל, אבל כנראה שאין לי מספיק כוח רצון כדי להתנזר מבשר וממוצרי חלב כדי לנסות.
כמו שנאמר פה, גם לי מאוד מפריע הדרך בה נעשים הדברים האלה אבל כן, מה לעשות, אני מעדיף לטמון את הראש בחול כי בשר הוא דבר שטעים לי. יכול להיות שזה עושה אותי בן אדם רע, אבל בשורה התחתונה, מה שנעשה לחיות לא מספיק רע בשביל שאני אפסיק לאכול חיות, במיוחד בגלל העובדה שאני לא אשפיע בכלל על התעשייה אם אני אפסיק לאכול.
אגב, זה אורפז ולא אור.
שניהם מסרטנים ולא מתעכלים בגוף שלנו כמו שצריך.כמה צבוע אפשר להיות? הציניות שלך ביחס לחיות פשוט דוחה.להתעללות חסרת הגבולות והמוסר של בני האדם לבעלי החיים במשך אלפי שנים.
אתה לא מבין שתעשיית הבשר והחלב זוכה להגנה משפטית כי כל האמצעים שלה מעוגנים בחוק?
אם אתה אונס או רוצח כיום, אתה תקבל עונש. אבל על הרג של משהו שהוא לא בנאדם? לא! למה? כסףף!!!
נכתב ב- 21/02/2013, 18:19
יש לך את הזכות לדעה אגואיסטית וזבלית, אין לי שום בעיה שתחשוב מה שבא לך.יש לך אולי יותר מתלהם מזה? אני באמת שלא מבין תגובה כל כך בוטה.
לכל אחד יש את הזכות לדעה משלו, אם דעתי היא שהחיים שלי קצרים מדי מלאסור על עצמי את זה, מי אתה שתגיד לי אחרת? מי אתה שתבוא ותתחיל לצטט לי פה דברים שרשמתי לפני כמה חודשים ולרדת עליהם?
רק מהאווטר שלך ניתן לראות עד כמה אתה דו פרצופי ופתטי בעניין זה, לדעתך אני צריך לאסור על עצמי הנאות מלאכול בשר חי (שממילא נאכל על ידי חיות אחרות אם לא על ידי) אבל לראות מכות ודם ניתז מפניהם של אנשים זה בסדר, להיפך, אני יכול לטעון לגבי ההנאות שלך שהן מעוותות.
גם אני יכולתי לבוא לפה להביע את דעתי ולהגיד שכולם ימותו, לא אכפת לי מחיות כלל אבל זה לעומת זאת לא מדייק, קפצת לת'רד שקיים כבר המון זמן ופשוט זרקת אש למדורה בצורה הכי טרולית שיכולה להיות.
נכתב ב- 21/02/2013, 18:26
רוב הטורפים נכחדו? כנראה שחייתי ביקום מקביל בו כלבים, חתולים אריות, נמרים וכל השאר הם כנראה אשליה אופטית הנגרמת על ידי אכילת בשר יתר על המידה או שמא הבעיה היא אחרת והיא לא אצלי אלא על ידי חלאה שכמוך שבאה לפה ואומרת לי מה אני כן ומה אני לא וברוב חוצפתה גם משליך את מה שהיא על אחרים.יש לך את הזכות לדעה אגואיסטית וזבלית, אין לי שום בעיה שתחשוב מה שבא לך.
יש לך אולי יותר מתלהם מזה? אני באמת שלא מבין תגובה כל כך בוטה.
לכל אחד יש את הזכות לדעה משלו, אם דעתי היא שהחיים שלי קצרים מדי מלאסור על עצמי את זה, מי אתה שתגיד לי אחרת? מי אתה שתבוא ותתחיל לצטט לי פה דברים שרשמתי לפני כמה חודשים ולרדת עליהם?
רק מהאווטר שלך ניתן לראות עד כמה אתה דו פרצופי ופתטי בעניין זה, לדעתך אני צריך לאסור על עצמי הנאות מלאכול בשר חי (שממילא נאכל על ידי חיות אחרות אם לא על ידי) אבל לראות מכות ודם ניתז מפניהם של אנשים זה בסדר, להיפך, אני יכול לטעון לגבי ההנאות שלך שהן מעוותות.
גם אני יכולתי לבוא לפה להביע את דעתי ולהגיד שכולם ימותו, לא אכפת לי מחיות כלל אבל זה לעומת זאת לא מדייק, קפצת לת'רד שקיים כבר המון זמן ופשוט זרקת אש למדורה בצורה הכי טרולית שיכולה להיות.
תסמונת ההשלכה הא? יש אנשים, ובהם אני, שמתאמנים באומניות לחימה באופן מקצועי ובוחרים לעלות לזירה. מי שעושה את זה בנוי לזה, לא סתם רכיכה. אוי, אז יש קצת דם?..הצביעות חוגגת. כאילו הדימום של הבנאדם הוא מעשה ברוטאלי יותר מאשר שחיטה או התעללות בחיה.
עאלק בשר שנאכל ע"י חיות אחרות...רוב הטורפים נכחדו.
איך אתה בכלל קורא לי טרול? כל טענה שהבאתי פה היא כנה ומוסרית.
נכתב ב- 21/02/2013, 19:08
כנראה שאתה סובל מהפרעה נפשית אם אתה מכחיש שאוכלוסיית הטורפים נכחדת - זאת עובדה.. וכלבים וחתולים הם בכלל חיות מבוייתות כיום.רוב הטורפים נכחדו? כנראה שחייתי ביקום מקביל בו כלבים, חתולים אריות, נמרים וכל השאר הם כנראה אשליה אופטית הנגרמת על ידי אכילת בשר יתר על המידה או שמא הבעיה היא אחרת והיא לא אצלי אלא על ידי חלאה שכמוך שבאה לפה ואומרת לי מה אני כן ומה אני לא וברוב חוצפתה גם משליך את מה שהיא על אחרים.
הדימום של אדם לדעתי לא פחות גרוע משחיטה של פרה, והנה אתה מראה את פרצופך האמיתי, הצורה שאתה מנסה לצייר את העולם כעולם אכזר וברוטלי בעוד אתה מרשה לעצמך להתבטא בצורה כזאת על אחרים מקוממת ומזכירה אנרכיסטים טבעוניים. (שבמקרה יצא לי להכיר כמה מהם)
נכתב ב- 21/02/2013, 20:59
נכתב ב- 21/02/2013, 21:12
נכתב ב- 21/02/2013, 21:16
נכתב ב- 21/02/2013, 21:18
נכתב ב- 21/02/2013, 21:31
בתור יצור יותר מוכשר, צריך לגלות חסד, לדעתי.כן החיים שלי שווים יותר מחיים של חתול למשל, אתה יודע למה? כי אני חכם ממנו, חזק ממנו, חי זמן רב יותר ממנו והפוטנציאל שלי להביא תועלת לעולם הרבה יותר גבוהה משלו.
נכתב ב- 21/02/2013, 21:45
נכתב ב- 22/02/2013, 18:56
http://www.youtube.com/watch?v=f76kFFHkFks
דרכו של עולם? איזה טענה מפגרת..זאת תעשייה נטו.
אילן יא טמבל בטח שאם תשחט תרנגולת באמצע הרחוב זה יפריע לאנשים, מה אתה מאמא עוף?
אם אתם חושבים שזה יתפתח או יהיה שינוי חברתי, תמשיכו לחיות בסרט...
לא ראיתי את הסרטון, והאמת שלא כלכך מפריע לי, אני יודע מה עושים לפרות (חבר של אבא שלי הוא בן הסוחרי בקר הכי גדולים בארץ)
וזאת דרכו של עולם,
ואם אתם חושבים שאני אכזרי אני מחרבן על היפות נפש שלכם,
סטייק זה סטייק, ואם אתם לא תאכלו אותו, מישהו אחר יאכל אותו.
למה אתה לא אוכל סטייקים של בני אדם? מה ההבדל?
למה אתה לא הולך לצוד משהו עם השיניים שלך, בתור טורף על?אתה כלכך רוצה לחיות, שאתה צריך בשביל זה לתמוך בהרג של מיליארדי חיות בשנה, רק בשביל שתוכל לאכול בשר, שבעצם אתה לא אמור לאכול ולא מסוגל לעכל, וזה גורם לסרטן, חמודי.אנשים כ"כ רוצים לחיות, שהם שוכחים בסוף לחיות.
די לפחד מכל דבר קטן שלא בריא,
לחיות עם חיוך יותר בריא מבנאדם שחי נכון ודואג כל הזמן.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 22/02/2013, 19:27
נכתב ב- 22/02/2013, 19:50
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 22/02/2013, 19:53
נכתב ב- 22/02/2013, 20:08
נכתב ב- 23/02/2013, 00:32
אתה מפספס את הנקודה. הגוף שלך לא מיועד לעכל בשר. אני יודע שטעים לך, אבל זה נזק.. גם לך, גם לחיה וגם לסביבה.למה אני לא הולך לצוד עם השיניים? אני לא יודע אם אתה מפגר או מתעקש לשחק אותה ככה,
למה אתה מדליק אש עם מצת / גפרורים ולא עם אבני צור?
למה אתה מדליק מנורה בבית ולא קונה לפידים?
בקשר לחיות, כן, שימותו מצידי 10 מיליארד חיות, ומצידי שידחפו לו שוקר לתחת אם הוא לא זז.
אני אוכל סטייק וטעים לי, אתה אוכל טופו וטעים לך, אל תכנס לי לצלחת ואני לא אכנס לך.
בקשר לבריאות שלי, טוב תודה, אני מקווה שגם אתה מרגיש טוב ד"ר חרטא,
בשר מביא סרטן? פעם החרדים כתבו שגם אינטרנט מביא סרטן.
נכתב ב- 23/02/2013, 12:18
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 23/02/2013, 14:08
אני בטוח שהצלחתי לעצבן אותך... אתה יכול לשקר לעצמך, אם בא לך.אתה מחמיא לעצמך אם אתה חושב שהצלחת לעצבן אותי חחחח
הגבתי לך בדיוק כמו שאתה הגבת,
שאלת שאלה מטומטמת למה אני לא צד לבד? ועניתי לך בדיוק באותו דבר, עכשיו אתה מבין איזה שאלה מטומטמת שאלת,
ההרצאה שהבאת לא מעניינת ואני אפילו לא אכנס אליה,
על כל מחקר כזה יש מחקר שמוכיח משהו אחר.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים