עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#401 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎16:03

לטעון ש"אין הבדל בין סטייק מפרה לסטייק מבן אדם", זו טענה הזויה שיכולה לצאת רק מפה של טבעוני.

אין הבדל בין סטייק פרה לסטייק כלב וסטייק חתול.

לטעון ש"אין קשר בין אכילת בשר למידת אהבה לחיות", זו טענה הזויה שיכולה לצאת רק מפה של קרניסט.

#402 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎17:29

לטעון ש"אין הבדל בין סטייק מפרה לסטייק מבן אדם", זו טענה הזויה שיכולה לצאת רק מפה של טבעוני.

מה בדיוק הפאקינג הבדל? החיים שלך שווים יותר?
0% מוסר.

#403 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎17:48

אילן יא טמבל בטח שאם תשחט תרנגולת באמצע הרחוב זה יפריע לאנשים, מה אתה מאמא עוף?
אם אתם חושבים שזה יתפתח או יהיה שינוי חברתי, תמשיכו לחיות בסרט...
לא ראיתי את הסרטון, והאמת שלא כלכך מפריע לי, אני יודע מה עושים לפרות (חבר של אבא שלי הוא בן הסוחרי בקר הכי גדולים בארץ)
וזאת דרכו של עולם,
ואם אתם חושבים שאני אכזרי אני מחרבן על היפות נפש שלכם,
סטייק זה סטייק, ואם אתם לא תאכלו אותו, מישהו אחר יאכל אותו.

דרכו של עולם? איזה טענה מפגרת..זאת תעשייה נטו.
למה אתה לא אוכל סטייקים של בני אדם? מה ההבדל?
למה אתה לא הולך לצוד משהו עם השיניים שלך, בתור טורף על?

אנשים כ"כ רוצים לחיות, שהם שוכחים בסוף לחיות.
די לפחד מכל דבר קטן שלא בריא,
לחיות עם חיוך יותר בריא מבנאדם שחי נכון ודואג כל הזמן.

אתה כלכך רוצה לחיות, שאתה צריך בשביל זה לתמוך בהרג של מיליארדי חיות בשנה, רק בשביל שתוכל לאכול בשר, שבעצם אתה לא אמור לאכול ולא מסוגל לעכל, וזה גורם לסרטן, חמודי.

זה נכון שחלב לא ממש בריא ואנחנו לנו אמורים לשתות אותו, אבל אל תגזימו. זה לא רעל.

זה רעל. זה מכיל הורמונים, רמות גבוהות של זרחן, ואנטיביוטיקיות ותרופות לחיות. חלב הוא מזון לתינוקות, אתה תינוק?
זה מסרטן. גורם לבריחת סידן (הסידן שבחלב לא נספג בגוף). http://www.youtube.com/watch?v=IwFgEEW12X0

לא יעזור כלום, זה לא שעכשיו אהפוך לצמחוני בגלל מה שראיתי, ממש אבל ממש לא!
כן, קצת קשה לראות מה שעושים להם, כמו שנאמר מעליי (או כמה דפים אחורה), כל עוד זה לא קורה ליי מה אכפת לי...

תמיד, אוכל בשר וחלב (בנפרד, כמובן) :P

כל עוד זה לא קורה לך לא אכפת לך...אנשים כמוך זה המיץ של הזבל.
תאכל עוד קצת בשר וחלב, אולי תקבל סרטן נחמד.

אני פשוט מגחך וממשיך הלאה. החיים פשוט קצרים מדי מכדי לאסור על עצמי הנאות שכאלו.

רק שחס וחלילה לא תהנה קצת פחות.

אתה לא מפחיד אותי, אני יודע וכבר אמרתי כמה פעמים שחלב הוא אכן לא בריא, אבל ממש בתגובה הראשונה שלי באשכול אמרתי שהייתי אצל תזונאי כמה חודשים ולא הייתה לו בעיה מיוחדת עם הדברים שאני צורך כגון מוצרי החלב והבשר, אלא רק עם המינון. אז למיטב ידיעתי, אני אוכל במינון המומלץ. (וכשאני אומר מומלץ, אני לא מתכוון שהדבר טוב, אלא ממה שאני הבנתי, מזיק בצורה יחסית זניחה).
והטיעון שנטען פה קודם שתזונאים מבססים את ידיעותיהם על מידע לא עדכני ולכן הם לא ממש מבינים על מה הם מדברים, הוא טיעון חסר ביסוס ולא ראוי להתייחסות מבחינתי.

תזונאים עובדים ע"פ המלצות משרד הבריאות, וההמלצות האלה שוות לתחת...חבל שבזבזת כסף.

שוב, מורדוק, יכול להיות שאני טועה ושתפריט טבעוני הוא כן טעים יותר מתפריט רגיל, אבל כנראה שאין לי מספיק כוח רצון כדי להתנזר מבשר וממוצרי חלב כדי לנסות.
כמו שנאמר פה, גם לי מאוד מפריע הדרך בה נעשים הדברים האלה אבל כן, מה לעשות, אני מעדיף לטמון את הראש בחול כי בשר הוא דבר שטעים לי. יכול להיות שזה עושה אותי בן אדם רע, אבל בשורה התחתונה, מה שנעשה לחיות לא מספיק רע בשביל שאני אפסיק לאכול חיות, במיוחד בגלל העובדה שאני לא אשפיע בכלל על התעשייה אם אני אפסיק לאכול.
אגב, זה אורפז ולא אור.

הבשר והחלב טעימים לך כי הם מועשרים בחומרים שיגרמו לך לרצות עוד. עברת שטיפת מוח מילדות על כמה שצריך את זה וכמה שזה בריא.
שניהם מסרטנים ולא מתעכלים בגוף שלנו כמו שצריך.

להתעללות חסרת הגבולות והמוסר של בני האדם לבעלי החיים במשך אלפי שנים.

כמה צבוע אפשר להיות? הציניות שלך ביחס לחיות פשוט דוחה.
אתה לא מבין שתעשיית הבשר והחלב זוכה להגנה משפטית כי כל האמצעים שלה מעוגנים בחוק?
אם אתה אונס או רוצח כיום, אתה תקבל עונש. אבל על הרג של משהו שהוא לא בנאדם? לא! למה? כסףף!!!

יש לך אולי יותר מתלהם מזה? אני באמת שלא מבין תגובה כל כך בוטה.
לכל אחד יש את הזכות לדעה משלו, אם דעתי היא שהחיים שלי קצרים מדי מלאסור על עצמי את זה, מי אתה שתגיד לי אחרת? מי אתה שתבוא ותתחיל לצטט לי פה דברים שרשמתי לפני כמה חודשים ולרדת עליהם?
רק מהאווטר שלך ניתן לראות עד כמה אתה דו פרצופי ופתטי בעניין זה, לדעתך אני צריך לאסור על עצמי הנאות מלאכול בשר חי (שממילא נאכל על ידי חיות אחרות אם לא על ידי) אבל לראות מכות ודם ניתז מפניהם של אנשים זה בסדר, להיפך, אני יכול לטעון לגבי ההנאות שלך שהן מעוותות.
גם אני יכולתי לבוא לפה להביע את דעתי ולהגיד שכולם ימותו, לא אכפת לי מחיות כלל אבל זה לעומת זאת לא מדייק, קפצת לת'רד שקיים כבר המון זמן ופשוט זרקת אש למדורה בצורה הכי טרולית שיכולה להיות.
  • orelzor ו N.S אוהבים את זה

#404 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎18:19

לכל אחד יש את הזכות לדעה משלו, אם דעתי היא שהחיים שלי קצרים מדי מלאסור על עצמי את זה, מי אתה שתגיד לי אחרת? מי אתה שתבוא ותתחיל לצטט לי פה דברים שרשמתי לפני כמה חודשים ולרדת עליהם?
רק מהאווטר שלך ניתן לראות עד כמה אתה דו פרצופי ופתטי בעניין זה, לדעתך אני צריך לאסור על עצמי הנאות מלאכול בשר חי (שממילא נאכל על ידי חיות אחרות אם לא על ידי) אבל לראות מכות ודם ניתז מפניהם של אנשים זה בסדר, להיפך, אני יכול לטעון לגבי ההנאות שלך שהן מעוותות.
גם אני יכולתי לבוא לפה להביע את דעתי ולהגיד שכולם ימותו, לא אכפת לי מחיות כלל אבל זה לעומת זאת לא מדייק, קפצת לת'רד שקיים כבר המון זמן ופשוט זרקת אש למדורה בצורה הכי טרולית שיכולה להיות.

יש לך את הזכות לדעה אגואיסטית וזבלית, אין לי שום בעיה שתחשוב מה שבא לך.
תסמונת ההשלכה הא? יש אנשים, ובהם אני, שמתאמנים באומניות לחימה באופן מקצועי ובוחרים לעלות לזירה. מי שעושה את זה בנוי לזה, לא סתם רכיכה. אוי, אז יש קצת דם?..הצביעות חוגגת. כאילו הדימום של הבנאדם הוא מעשה ברוטאלי יותר מאשר שחיטה או התעללות בחיה.
עאלק בשר שנאכל ע"י חיות אחרות...רוב הטורפים נכחדו.
איך אתה בכלל קורא לי טרול? כל טענה שהבאתי פה היא כנה ומוסרית.

#405 Sgt.DD

Sgt.DD

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 832 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎18:26

יש לך את הזכות לדעה אגואיסטית וזבלית, אין לי שום בעיה שתחשוב מה שבא לך.
תסמונת ההשלכה הא? יש אנשים, ובהם אני, שמתאמנים באומניות לחימה באופן מקצועי ובוחרים לעלות לזירה. מי שעושה את זה בנוי לזה, לא סתם רכיכה. אוי, אז יש קצת דם?..הצביעות חוגגת. כאילו הדימום של הבנאדם הוא מעשה ברוטאלי יותר מאשר שחיטה או התעללות בחיה.
עאלק בשר שנאכל ע"י חיות אחרות...רוב הטורפים נכחדו.
איך אתה בכלל קורא לי טרול? כל טענה שהבאתי פה היא כנה ומוסרית.

רוב הטורפים נכחדו? כנראה שחייתי ביקום מקביל בו כלבים, חתולים אריות, נמרים וכל השאר הם כנראה אשליה אופטית הנגרמת על ידי אכילת בשר יתר על המידה או שמא הבעיה היא אחרת והיא לא אצלי אלא על ידי חלאה שכמוך שבאה לפה ואומרת לי מה אני כן ומה אני לא וברוב חוצפתה גם משליך את מה שהיא על אחרים.
הדימום של אדם לדעתי לא פחות גרוע משחיטה של פרה, והנה אתה מראה את פרצופך האמיתי, הצורה שאתה מנסה לצייר את העולם כעולם אכזר וברוטלי בעוד אתה מרשה לעצמך להתבטא בצורה כזאת על אחרים מקוממת ומזכירה אנרכיסטים טבעוניים. (שבמקרה יצא לי להכיר כמה מהם)
  • Sparkles, orelzor ו N.S אוהבים את זה

#406 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎19:08

רוב הטורפים נכחדו? כנראה שחייתי ביקום מקביל בו כלבים, חתולים אריות, נמרים וכל השאר הם כנראה אשליה אופטית הנגרמת על ידי אכילת בשר יתר על המידה או שמא הבעיה היא אחרת והיא לא אצלי אלא על ידי חלאה שכמוך שבאה לפה ואומרת לי מה אני כן ומה אני לא וברוב חוצפתה גם משליך את מה שהיא על אחרים.
הדימום של אדם לדעתי לא פחות גרוע משחיטה של פרה, והנה אתה מראה את פרצופך האמיתי, הצורה שאתה מנסה לצייר את העולם כעולם אכזר וברוטלי בעוד אתה מרשה לעצמך להתבטא בצורה כזאת על אחרים מקוממת ומזכירה אנרכיסטים טבעוניים. (שבמקרה יצא לי להכיר כמה מהם)

כנראה שאתה סובל מהפרעה נפשית אם אתה מכחיש שאוכלוסיית הטורפים נכחדת - זאת עובדה.. וכלבים וחתולים הם בכלל חיות מבוייתות כיום.
הדימום של בנאדם שבוחר להילחם במסגרת אומנויות לחימה, הוא שווה ערך לחיים של פרה או כל מין אחר? ואתה עוד קורא לי חלאה? אתה פשוט רקוב.
אתה מנסה להצדיק את המעשים שלך מאחורי דמעות תנין, וטוען שאתה נסלד מפגיעה בבני אדם, בעוד שאתה מממן ומצדיק הרג והתעללות במין אחר.
הניסיון שלך לעשות לי דמוניזציה פשוט מעורר רחמים.
  • הנסיך המדליק אוהב את זה

#407 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎20:59

#408 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎21:12

כן החיים שלי שווים יותר מחיים של חתול למשל, אתה יודע למה? כי אני חכם ממנו, חזק ממנו, חי זמן רב יותר ממנו והפוטנציאל שלי להביא תועלת לעולם הרבה יותר גבוהה משלו.
  • SuperSergio4 אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#409 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎21:16

תועלת מאיזו בחינה? לעולם האנושי? כי לטבע ולכדור הארץ האדם הוא היצור הגרוע ביותר...
  • PqX אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#410 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎21:18

כן, לעולם האנושי.
אנשים במשך שנים הרסו את הכוכב למרות שבזמן האחרון החור באוזון קטן אבל כן המערכת האקולוגית שבה חתולי רחוב או חתולי בית נמצאים לא תורמים בכלל לכדור הארץ.
תמונה שפורסמה

#411 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎21:31

כן החיים שלי שווים יותר מחיים של חתול למשל, אתה יודע למה? כי אני חכם ממנו, חזק ממנו, חי זמן רב יותר ממנו והפוטנציאל שלי להביא תועלת לעולם הרבה יותר גבוהה משלו.

בתור יצור יותר מוכשר, צריך לגלות חסד, לדעתי.

#412 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎21/02/2013‏, ‎21:45

תגדיר חסד? אני חושב שאסור להתעלל בחתולים בטח ובטח שהם לא משמשים אף אחד למאכל ולכן אין לך תועלת מפגיעה בהם.
תמונה שפורסמה

#413 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2013‏, ‎18:56

http://www.youtube.com/watch?v=f76kFFHkFks

אז אפשר להביא מנגד את הטענה הזאת?
http://en.wikipedia....sz_Pudzianowski
"My energy comes from my diet. Breakfast is 10 eggs and two to three pounds of bacon."

אילן יא טמבל בטח שאם תשחט תרנגולת באמצע הרחוב זה יפריע לאנשים, מה אתה מאמא עוף?
אם אתם חושבים שזה יתפתח או יהיה שינוי חברתי, תמשיכו לחיות בסרט...
לא ראיתי את הסרטון, והאמת שלא כלכך מפריע לי, אני יודע מה עושים לפרות (חבר של אבא שלי הוא בן הסוחרי בקר הכי גדולים בארץ)
וזאת דרכו של עולם,
ואם אתם חושבים שאני אכזרי אני מחרבן על היפות נפש שלכם,
סטייק זה סטייק, ואם אתם לא תאכלו אותו, מישהו אחר יאכל אותו.

דרכו של עולם? איזה טענה מפגרת..זאת תעשייה נטו.
למה אתה לא אוכל סטייקים של בני אדם? מה ההבדל?
למה אתה לא הולך לצוד משהו עם השיניים שלך, בתור טורף על?

אנשים כ"כ רוצים לחיות, שהם שוכחים בסוף לחיות.
די לפחד מכל דבר קטן שלא בריא,
לחיות עם חיוך יותר בריא מבנאדם שחי נכון ודואג כל הזמן.

אתה כלכך רוצה לחיות, שאתה צריך בשביל זה לתמוך בהרג של מיליארדי חיות בשנה, רק בשביל שתוכל לאכול בשר, שבעצם אתה לא אמור לאכול ולא מסוגל לעכל, וזה גורם לסרטן, חמודי.

למה אני לא הולך לצוד עם השיניים? אני לא יודע אם אתה מפגר או מתעקש לשחק אותה ככה,
למה אתה מדליק אש עם מצת / גפרורים ולא עם אבני צור?
למה אתה מדליק מנורה בבית ולא קונה לפידים?

בקשר לחיות, כן, שימותו מצידי 10 מיליארד חיות, ומצידי שידחפו לו שוקר לתחת אם הוא לא זז.
אני אוכל סטייק וטעים לי, אתה אוכל טופו וטעים לך, אל תכנס לי לצלחת ואני לא אכנס לך.
בקשר לבריאות שלי, טוב תודה, אני מקווה שגם אתה מרגיש טוב ד"ר חרטא,
בשר מביא סרטן? פעם החרדים כתבו שגם אינטרנט מביא סרטן.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#414 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2013‏, ‎19:27

שניר, מעט קשה לקרוא את הדברים ואני לא יודע אם אתה באמת מתכוון...
מז"א שימותו גם 10 מליארד. בוא נלך לנקודה פחות קיצונית בה כן נאכל חיות - למה שייסבלו בדרך למוות? למה שיסבו רק משום שאיזה רב משוגע החליט שככה זה בשר כשר?
למה להעסיק ערסים שסתם מחשמלים את החיות לכיף. (אפילו לא בשביל שפס המוות יהיה מהיר יותר)
ובאותה נקודה - למה לחשמל אותם בשביל שפס המוות יהיה מהיר יותר? בשביל כסף?

אני מבין למה לאכול בשר כי אני אוכל בשר. (אני צבוע, אבל מהההה צבוע בנושא הזה. ומאוד עצוב לי על כך)
אבל לעולם לא אוכל להישאר אדיש למראות הנוראיים האלו.
אני אוהב חיות יותר ממה שאני אוהב בני אדם. אני חושב שחיות הם יצורים הרבה יותר טובים מבני אדם. אני מרגיש חמלה לחיות הרבה יותר מאשר חמלה לבני אדם.
ולא אתבייש ואשווה את האנשים במשחטות שמתעללים בחיות לנאצים.
אפילו הם יותר גרועים מהנאצים. הנאצים האמינו במשהו. הם עושים את זה לכיף שלהם.
אני לא מבין איך אפשר שלא לחוש חמלה לבעל החיים שמעולם לא עשה לך כלום. (וההפך הוא הנכון, רק סיפק אותך)
אפשר לאכול בשר, אבל אפשר להתנגד כמה שיותר לשחיטות הנוראיות האלו.
אפשר להמעיט בבשר, (אני בינתיים מצליח לעמוד ב"meatless monday" הנהדר לדעתי) אפשר להפסיק לאכול את הבשר הכשר שנרצח בהתעללות יתר. (בכללי, אני לא מבין איך העם הדפוק שלנו נשאר שקט לכשרות המזדיינת הזו שבחלקה גורמת למחירים הגבוהים במסעדות... כדי לשלם לגנבים שיבדקו את הכשרות... אבל זה לא הנושא)
אפשר לומר שאין מה לאכול מלבד איזו שווארמה טובה בחוץ... אבל זה כבר מאוד לא נכון. נניח השבוע מצאתי את עצמי אוכל 3 פעמים במסעדה הסינית אצלנו. ("מסעדה" עלק, דוכן. אבל לא משנה)
אורז עם עדשים (איך זה סיני למען השם?) תפוחי אדמה וירקות. :o וואלק היה טעים. (כמובן יחסית למקום)
זה נורא עצוב לי לחשוב שיש אנשים שלא איכפת להם מהמראות האלו ובאמת שאני לא יכול לחשוב שיש להם חמלה לבני אדם אם אין להם לחיות.
האנשים שמתעללים בחיות במשחטות הם האנשים שבועטים בכלבים ברחוב. לדעתי הם גם הרוצחים הבאים אבל זו סתם דעה שלי. ולא דעה אובייקטיבית במיוחד.

אגב, הצביעות שלי, אין סרטון על בעלי חיים שאין לי דמעות בעיניים. פשוט אין. מה אני עושה בנידון? לצערי אני לא יכול להגיד הרבה.
אני אוכל בשר, לפחות פעמיים בשבוע. (משתדל שלא כשר) גבינות וביצים אני לא אוכל כמוצר גולמי אלא נניח בעוגות או לחמים.
אני פשוט חלש אופי ואני מאוד מקווה שבעתיד הרחוק כשאגור לבד אוכל לקנות יותר מה שאני רוצה. מניח שאכילת הבשר שלי תרד למקסימום של פעמיים בשבוע. זו התקווה שלי. והאמת שמהצד המשפט הזה נשמע נורא עלוב. (ועצוב)
  • ThUnDeR ו eladfo אוהבים את זה
תמונה שפורסמה

#415 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2013‏, ‎19:50

ברק, אני פשוט לא מנסה למכור משהו שאני לא,
אני לא אשקר לך, אני לא אלך ואבעט בחתולה, ואני גם אתעצבן אם אראה ילד קטן עושה את זה,
אבל מכאן עד ללא לאכול חיות זה נראה לי הבדל משמעותי מידי,
בשבילי פרה זה לא יותר מסטייק לא מוכן, כמו שאתה לא הולך ברחוב ומפחד לדרוך על נמלה,
בן כשר ללא כשר אתה מכיר אותי ויודע שזה מעניין לי את הביצה השמאלית....

בקשר לערסים שמתעללים, תשמע, אני באמת נגד, אני לא איזה סאדיסט, ואין לי את הלב לעשות את הדברים שהם עשו שם בסרטון,
אבל מכאן להגיד אני לא אוכל יותר בשר? זה נראה לי מטופש....

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#416 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2013‏, ‎19:53

thebarak:
מצחיק שאתה מזכיר שוב ושוב את הכשרות אבל לא את שחיטת החזירים בארץ, שהיא נוראית לא פחות.
אגב, ידוע לך ששוחטים בארץ יותר חזירים מפרות, כן? וידוע לך שהחזירים חיים בתנאים יותר גרועים משל התרנגולים והפרות ביחד?
מעניין אם הדתיים אחראים גם לזה, או שמא זו קהילה אחרת...
  • IlanVic אוהב את זה

#417 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/02/2013‏, ‎20:08

א. לא - לא ידעתי את הנתונים האלו.
ב. אני לא אוכל חזיר אז פחות התעניינתי בנתונים האלו. (םשוט לא חשבתי על זה מעולם. זה אפילו נשמע לי מוזר ששוחטים יותר חזירים מאשר פרות)

וגם לא אמרתי שאני בעד שחיטה של חזירים :S
אמרתי שאם אוכלים בשר אז עדיף לא כשר מאשר כשר. לפחות לדעתי.
תמונה שפורסמה

#418 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2013‏, ‎00:32

למה אני לא הולך לצוד עם השיניים? אני לא יודע אם אתה מפגר או מתעקש לשחק אותה ככה,
למה אתה מדליק אש עם מצת / גפרורים ולא עם אבני צור?
למה אתה מדליק מנורה בבית ולא קונה לפידים?

בקשר לחיות, כן, שימותו מצידי 10 מיליארד חיות, ומצידי שידחפו לו שוקר לתחת אם הוא לא זז.
אני אוכל סטייק וטעים לי, אתה אוכל טופו וטעים לך, אל תכנס לי לצלחת ואני לא אכנס לך.
בקשר לבריאות שלי, טוב תודה, אני מקווה שגם אתה מרגיש טוב ד"ר חרטא,
בשר מביא סרטן? פעם החרדים כתבו שגם אינטרנט מביא סרטן.

אתה מפספס את הנקודה. הגוף שלך לא מיועד לעכל בשר. אני יודע שטעים לך, אבל זה נזק.. גם לך, גם לחיה וגם לסביבה.
אתה יכול לקרוא עובדות מעניינות על בשר כאן: http://bit.ly/Yjbk9K ולראות את הסרטון הזה בנושא:
http://www.youtube.com/watch?v=U0iOCdVscGg
אגב, אני לא אוכל טופו.
אני אתעלם הפעם מהקטע הגועלי של התגובה שלך.. זה נראה אינפנטילי וסתמי, וכנראה זה בא מהעצבים שהבאתי עליך.
  • eladfo אוהב את זה

#419 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2013‏, ‎12:18

אתה מחמיא לעצמך אם אתה חושב שהצלחת לעצבן אותי חחחח
הגבתי לך בדיוק כמו שאתה הגבת,
שאלת שאלה מטומטמת למה אני לא צד לבד? ועניתי לך בדיוק באותו דבר, עכשיו אתה מבין איזה שאלה מטומטמת שאלת,
ההרצאה שהבאת לא מעניינת ואני אפילו לא אכנס אליה,
על כל מחקר כזה יש מחקר שמוכיח משהו אחר.
  • CLIPSE אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#420 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎23/02/2013‏, ‎14:08

אתה מחמיא לעצמך אם אתה חושב שהצלחת לעצבן אותי חחחח
הגבתי לך בדיוק כמו שאתה הגבת,
שאלת שאלה מטומטמת למה אני לא צד לבד? ועניתי לך בדיוק באותו דבר, עכשיו אתה מבין איזה שאלה מטומטמת שאלת,
ההרצאה שהבאת לא מעניינת ואני אפילו לא אכנס אליה,
על כל מחקר כזה יש מחקר שמוכיח משהו אחר.

אני בטוח שהצלחתי לעצבן אותך... אתה יכול לשקר לעצמך, אם בא לך.
שאלתי אותך שאלה לגיטימית- למה אתה אוכל בשר, בתור מין שלא צריך לאכול בשר?
עברת שטיפת מוח בילדות. עצם זה שאתה קונה את הבשר, שאתה לא יכול להשיג בידיך, אתה מפרנס תעשייה של מחנות השמדה ועינויים למינים אחרים.
בקיצור, אתה מזיין את השכל... ומתעלם מעובדות מוצקות שאני מביא לך פה. 'מחקר שמוכיח משהו אחר'? ומי מממן את המחקר הזה?
אולי תראה לי מחקר שכזה, שמראה כמה שבשר זה בריא ושהחיות נהנות שמשספים להן את הגרון אחרי שמחשמלים אותן, או דוקרים, או מאחסנים בתא סגור בלי אור למשך כל חייהם.
מה החטא הנורא של החיות שהן ראויות לעונש כבד כל כך?
אתה התגלמות מנגנון ההכחשה האנושי במיטבו.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים