האמת, שקמתי דיי הופתעתי...4-0? יפה...שמתי להורדה את המשחק, נראה מה הלך שם

הייתי כל כך עייף, לא לישון מעל 35 שעות...לא החזקתי מעמד.
נכתב ב- 02/07/2012, 12:37
נכתב ב- 02/07/2012, 12:45
לספרד היה מספיק זמן אחרי הפציעה של מוטה להבקיע עוד שער אחד לפחות, עובדה שהם לא היו קרובים לעשות את זה עד שטורס נכנס.נו באמת, אחרי הפציעה של מוטה כשהם 10 שחקנים האיטלקים איבדו תקווה והפסיקו לשחק.
זה לא אומר כלום.
נכתב ב- 02/07/2012, 14:03
מאטה וטורס היו יותר רעננים, לכן הם עשו יותר תנועה וקיבלו יותר את הכדור. אם תשים לב בכל פעם שטורס היה עם הכדור באחד על אחד או רחוק מהשער הוא איבד אותו. מה גם, שהאיטלקים איבדו עוד יותר ממעט התקווה שנשארה להם בדקות האחרונות של המשחק מסיבה ברורה - בדקות של טורס ומאטה.לספרד היה מספיק זמן אחרי הפציעה של מוטה להבקיע עוד שער אחד לפחות, עובדה שהם לא היו קרובים לעשות את זה עד שטורס נכנס.
נו באמת, אחרי הפציעה של מוטה כשהם 10 שחקנים האיטלקים איבדו תקווה והפסיקו לשחק.
זה לא אומר כלום.
ואני לא חושב שאיטליה איבדו כל תקווה כשהובילו עליהם 2-0 והם היו עם 10 שחקנים, אם מול ברצלונה אפשר בכזה מצב להשוות ל-2-2, למה לא נגד ספרד? לא יודע מה איתך, אבל אני לא מזלזל באופי של איטליה.
אתה יכול לראות שבלי קשר, ברגע שטורס נכנס הוא פשוט תרם הכי הרבה למשחק, והעובדה שהוא קיבל את נעל הזהב מראה מצד אחד כמה הוא מוכשר (3 גולים ובישול, כשהיחיד שמשתווה אליו זה גומז) ומצד שני כמה דל בוסקה זילזל בו (השיג את מה שגומז השיג בפחות דקות משחק).
נכתב ב- 02/07/2012, 15:30
נכתב ב- 02/07/2012, 17:11
נכתב ב- 02/07/2012, 18:08
פדרו לדוגמא גם נכנס בערך בדקה ה-60, כששאר השחקנים מתחילים להיות עייפים והתקווה של איטליה הולכת ונעלמת, ובכל זאת מאטה הספיק ב-4 דקות משחק לעשות יותר ממה שהוא עשה ב-30. מה לעשות שלספרד אין שחקני אגף יותר טובים ממאטה, מה שאולי יש להם זה קשרים שדל בוסקה מזיז לאגף כדי לשחק בשיטה שלו. הסיבה היחידה שלו באמת כשהוא עושה חילופים להכניס את נבאס או פדרו במקום מאטה זה כי מאטה לא ממש מתאים לשיטה, אבל כשחקן הוא בהחלט יותר טוב מהם.מאטה וטורס היו יותר רעננים, לכן הם עשו יותר תנועה וקיבלו יותר את הכדור. אם תשים לב בכל פעם שטורס היה עם הכדור באחד על אחד או רחוק מהשער הוא איבד אותו. מה גם, שהאיטלקים איבדו עוד יותר ממעט התקווה שנשארה להם בדקות האחרונות של המשחק מסיבה ברורה - בדקות של טורס ומאטה.
לספרד היה מספיק זמן אחרי הפציעה של מוטה להבקיע עוד שער אחד לפחות, עובדה שהם לא היו קרובים לעשות את זה עד שטורס נכנס.
זה לא אומר כלום.
ואני לא חושב שאיטליה איבדו כל תקווה כשהובילו עליהם 2-0 והם היו עם 10 שחקנים, אם מול ברצלונה אפשר בכזה מצב להשוות ל-2-2, למה לא נגד ספרד? לא יודע מה איתך, אבל אני לא מזלזל באופי של איטליה.
אתה יכול לראות שבלי קשר, ברגע שטורס נכנס הוא פשוט תרם הכי הרבה למשחק, והעובדה שהוא קיבל את נעל הזהב מראה מצד אחד כמה הוא מוכשר (3 גולים ובישול, כשהיחיד שמשתווה אליו זה גומז) ומצד שני כמה דל בוסקה זילזל בו (השיג את מה שגומז השיג בפחות דקות משחק).
גם פברגאס כשהוחלף נגד אירלנד הבקיע גול.
מילא טורס, הוא עדיף על אילתורים כגון פברגאס כחלוץ. אבל למאטה אין מקום בקישור של ספרד.
נכתב ב- 02/07/2012, 19:57
זה לא "מאטה הספיק לעשות יותר". צ'אבי מסר מסירת עומק לאחר תנועה טובה של טורס ומאטה היה שם וקיבל את הכדור. זה לא מהלך שלו, גם סבתא שלי יכלה להבקיע ממצב כזה.פדרו לדוגמא גם נכנס בערך בדקה ה-60, כששאר השחקנים מתחילים להיות עייפים והתקווה של איטליה הולכת ונעלמת, ובכל זאת מאטה הספיק ב-4 דקות משחק לעשות יותר ממה שהוא עשה ב-30. מה לעשות שלספרד אין שחקני אגף יותר טובים ממאטה, מה שאולי יש להם זה קשרים שדל בוסקה מזיז לאגף כדי לשחק בשיטה שלו. הסיבה היחידה שלו באמת כשהוא עושה חילופים להכניס את נבאס או פדרו במקום מאטה זה כי מאטה לא ממש מתאים לשיטה, אבל כשחקן הוא בהחלט יותר טוב מהם.
מאטה וטורס היו יותר רעננים, לכן הם עשו יותר תנועה וקיבלו יותר את הכדור. אם תשים לב בכל פעם שטורס היה עם הכדור באחד על אחד או רחוק מהשער הוא איבד אותו. מה גם, שהאיטלקים איבדו עוד יותר ממעט התקווה שנשארה להם בדקות האחרונות של המשחק מסיבה ברורה - בדקות של טורס ומאטה.
לספרד היה מספיק זמן אחרי הפציעה של מוטה להבקיע עוד שער אחד לפחות, עובדה שהם לא היו קרובים לעשות את זה עד שטורס נכנס.
זה לא אומר כלום.
גם פברגאס כשהוחלף נגד אירלנד הבקיע גול.
מילא טורס, הוא עדיף על אילתורים כגון פברגאס כחלוץ. אבל למאטה אין מקום בקישור של ספרד.
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים