אם להגיד את האמת שניר... אני לא לגמרי מאמין לך שאתה באמת חושב בלב שלם שכל ערבי בעולם או במדינה צריך למות. ממה שהספקתי להכיר אותך בפורום(ואני יודע שזה כלום, אבל עדיין)... אתה ממש לא נראה לי בן-אדם רע ו\או טיפש. ו"מוות לערבים" זו דעה של בן אדם רע וטיפש, אבל יותר רע מאשר טיפש. אז סלח לי, אבל אני לא מאמין לך.
ב. לשניר: מי שמאחל (גם לאויביו) שואה, אינו ראוי להיקרא יהודי. ההודעה נמחקה, וזה עתה קיבלת התראה שאם לא תרסן מיידית את ההתבטאויות שלך, הם ייאלצו להיקרא במקומות אחרים.
אל תמחק הודעות שלי, אם היית ימני קיצוני הם לא היו נמחקות נכון?
מה רע בהתבטאויות שלי? דעה לגיטימית לדעתי, אתה רוצה לקרוא לי דביל, תהנה,
אתה יכול גם לחסום שלא תראה את ההודעות שלי ואז בכלל תהיה מבסוט.
לא עברתי על שום חוק פורום ואם כן, אז יש לךעוד הרבה אנשים לחסום פה.
וקשה לי להאמין שחוץ ממך (אולי אילן, אבל אני חושב שלא) רוצה שאני לא אהיה פה,
לאילן
אני יהודי צבוע? אני יהודי כי אמא שלי יהודיה, אני לא שומר מצוות ואני לא מאמין באלוהים בכלל.
אוי ועכשיו אני קורא את מה שכתבת, אתה מצדיק את השואה ואומר שאני לא בסדר שאני בעד שואה לאויבים שלנו, אם אני לא יהודי, אז בכלל לא בנאדם.
עריכה: מצטער, סוטול השורה האחרונה לעדי-בלי-בצל לא לאילן.
עדי, אני חושב שצריך לתת ביטוי לכל הדעות. עד הקיצונית ביותר. אז זה לא לעניין בעיני למחוק לו הודעות. תן לאנשים לנסות להתמודד איתו ולהסביר לו למה הוא טועה(למרות שאני חושב שהוא יודע שהוא טועה).
נייטדיזיין, עם כל השנאה שלך כלפי הדעות השמאלניות של אילן, אני לא זוכר שראיתי אותך מגנה אפילו פעם אחת את הדעה הזאת של "מוות לערבים". יכול להיות שבסתר ליבך אתה גם מחזיק באותה דעה? (ואם גינית, אז מצטער מראש).
כבר אמרתי שאף פעם לא אמרתי פשוט מוות לערבים. זה טיפשי. ולא בגלל מה שאני חושב על ערבים.
בכללי גם אין לי בעיה עם ערבים, רק עם חלק מהם (לצערנו זה החלק המאוד מאוד מאוד גדול שלהם.)
אחר כך אני אפרט על זה, עכשיו אין לי זמן.
עוד צביעות שמאלנית:
יריב אופנהיימר מתבכיין שתכנית סאטירה עשתה לו רצח אופי.
שכחתי כשהוא התלונן שארץ נהדרת הפכו את ליברמן לדיקטטור
http://www.youtube.com/watch?v=O3wlvG3-o_w
או את המתנחלים לחוטפי חיילים
ובעוד מקרים שהם חצו את הגבול שוב ושוב ושוב.
כשזה ימין זה רצח אופי והסתה, שזה משמאל זו סאטירה.
אחחחחחחחחח השגרה.
אחרי המערכון הראשון ועוד כמה שהיו לפניו פירסמו אנשי ימין תמונה של מולי שגב לבוש כמו נאצי (בדיוק כמו שעשו בתכנית שלו).
כמובן שהתגובות היו נזעמות
אילן גלאון ממרצ: ""אלה התוצאות של מי שמתקראים רבנים שמסיתים ומדיחים להלבשת אנשים במדי אס-אס. אסור לטעות. מדובר בפרנסי העדה שמכוונים לשם ולא לאזובי הקיר. המשטרה לוקחת בני טיפש עשרה בחוות גלעד ויורה פלסטיק וזה חמור מאוד, אבל הרבנים הגדולים הם אלו שמסיתים את הילדים. אנחנו יודעים את התוצאות של הלבשת דמויות בעבר במדי אס-אס ולאן זה מוביל, והעניין מסוכן מאוד". גילאון הוסיף: "הם לא רבנים ולא יהודים, וכל מי שעובד מדינה ועושה ואומר את הדברים האלה - צריך לפטר אותו. אל הגדולים והחשובים צריכה להיות מופנית האצבע המאשימה".
ועוד ועוד...