נכתב ב- 13/10/2012, 04:04
נוסע מחר לשבוע של קורס צלילה באילת, כמה נקודות:
- אני קם עוד 3 שעות לבר מצווה של בנדוד מעבר לקו הירוק(אבל רק קילומטר!) אז אני מקווה שהטיסה תמשך כמה שיותר, כי אני הולך להיות אחושרמוטה עייף
- אני מגיע בטיסה וחוזר באוטובוס, האבסורד הוא שהאוטובוס הולך כנראה לעלות לי יותר מהטיסה (אי אפשר לחזור בטיסה בגלל הצלילה וזה)
- גיליתי עכשיו שיש בעיה בלצלול אחרי לילה של שתיית אלכוהול, או יותר נכון, בעיה בשתית אלכוהול לילה לפני צלילה, אני קצת מבואס
-טוב נו, הרבה מבואס
- אני אוהב את לוקאץ'
-מאוד!
-אז תזוז! זוז! זוזזזז!!
-בחיים לא ארזתי בפחות זמן מזה, אין לי במזוודה אפילו 7 פריטים מכל סוג (שמתי איזה 2 זוגות מכנסיים, 3 חולצות, אפילו לא מספר זוגי של גרביים) מקווה שיהיה לי זמן ועצבים לקנות בגדים באילת אחרת זה יהיה מצחיק,עצוב?
- העיר אותי עכשיו "קולגה" לעבודה לשאול שאלה מיותרת (הוא בעבודה, אני ישנתי) מעניין אותי אם הוא חשב לעצמו לפני אפילו לשניה "אולי הוא ישן ואני מעיר אותו?"
- אני לא יודע למה אני כותב את כל זה פה, ואם מישו יקרא את זה, פשוט אין לי מקום יותר רלוונטי לזרוק את הרהוריי אליו
- המחשב בבית עליו מאוחסנים כל המדיות השונות בחר לילה מעולה למות, עכשיו אני רואה קומדי סנטרל כי הכל קבור איתו בנתיים ואני מקווה ששאר חבריי הבית לא מתכננים לראות סרטים השבוע, או סדרות, או לשמוע מוזיקה, או להתקין איזה משחק ישן, או לסנכרן את האייפון שלהם עם האייטיונס, או להדפיס משו. זהו, זה מה שיש למחשב הזה להציע.
- מאז מוצאי יום כיפור(כולל) אני עובד כ-ל י-ו-ם, 7 ימים בשבוע, סוף סוף קצת חופש! רק משום מה אני לא מרגיש חופשי... מקווה שעם הנוף של אילת זה יבוא לי, לא שהוא מרהיב בצורה כזו או אחרת, אבל אתם חייבים להודות שהוא מעורר קונוטציות של חופש!
לילה טוב לכם ולכל עם ישראל, נתראה עוד שבוע בחזרה לשגרה