אתה טועה, אתה הבן אדם הכי עלוב ופתטי כאן בפורום, מזוייף מפה ועד הודעה חדשה. "אוי מורדוק! אני הראשון שיגיע למפגש!!! אה בעצם אבא של חבר שלי מת ואני לא יכול לבוא" "אה חברה שלי פרצה לי לפייסבוק ובמקום לסדר את העניינים כמו כל בן אדם נורמלי אני פשוט לא אעשה שום דבר" "אוי היום הבחורה הכי שווה בים התחילה איתי, אבל לא התחשק לי עליה באותו הרגע, אתם יודעים איך זה שאתה בחור ממוצע כזה" "אוי יש לי עבודה הכי שווה שיש, אני מקבל שכר קבוע ללא קשר לשעות ככה שיש ימים שאני עושה פגישה אחת וחוזר הביתה ומקבל מלא כסף, ודלקן!!!" "אוי יש לי שכנה ג'ינגית פצצה, והיא התחילה איתי והזמינה אותי לארוחה!!! אבל שטויות, אני לא בקטע, תקופה יבשה" "אוי אתאיסטים הם כאלו אטומים וטיפשים, אבל עזבו שטויות, אוהב את כולכם " קליפס - המיטב.תודה מותק, אולי קצת
קליפס, אתה עלוב
אבל אם יש דירוג של עלובים, אתה במקום הראשון.
אשכול ספאם
נכתב ב- 29/09/2012, 14:50
נכתב ב- 29/09/2012, 14:51
אתה תמיד אחד שאוהב להשוויץ ולזלזל באחרים.
אני אגיד לך דבר אחד, אם הצלחת להרגיז בחור אדיר (ואני ממש לא מכיר אותו, רק התרשמות מהפורום) כמו אלעד אז תיקח את עצמך בידיים
ותתפלא, זה שאני לא מאמין בדת זה לא אומר שאני לא מכיר פתגמים או מהתנ"ך.... אבל שוב, אתה חייב לזלזל
- eladfo ו charge אוהבים את זה
נכתב ב- 29/09/2012, 14:55
אתה טועה, אתה הבן אדם הכי עלוב ופתטי כאן בפורום, מזוייף מפה ועד הודעה חדשה. "אוי מורדוק! אני הראשון שיגיע למפגש!!! אה בעצם אבא של חבר שלי מת ואני לא יכול לבוא" "אה חברה שלי פרצה לי לפייסבוק ובמקום לסדר את העניינים כמו כל בן אדם נורמלי אני פשוט לא אעשה שום דבר" "אוי היום הבחורה הכי שווה בים התחילה איתי, אבל לא התחשק לי עליה באותו הרגע, אתם יודעים איך זה שאתה בחור ממוצע כזה" "אוי יש לי עבודה הכי שווה שיש, אני מקבל שכר קבוע ללא קשר לשעות ככה שיש ימים שאני עושה פגישה אחת וחוזר הביתה ומקבל מלא כסף, ודלקן!!!" "אוי יש לי שכנה ג'ינגית פצצה, והיא התחילה איתי והזמינה אותי לארוחה!!! אבל שטויות, אני לא בקטע, תקופה יבשה" "אוי אתאיסטים הם כאלו אטומים וטיפשים, אבל עזבו שטויות, אוהב את כולכם " קליפס - המיטב.
תודה מותק, אולי קצת
קליפס, אתה עלוב
יצאת אפס
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 29/09/2012, 14:56
נו ותגידו לי עכשיו, לא פגעתי בול שחשפתי אותו?אתה טועה, אתה הבן אדם הכי עלוב ופתטי כאן בפורום, מזוייף מפה ועד הודעה חדשה. "אוי מורדוק! אני הראשון שיגיע למפגש!!! אה בעצם אבא של חבר שלי מת ואני לא יכול לבוא" "אה חברה שלי פרצה לי לפייסבוק ובמקום לסדר את העניינים כמו כל בן אדם נורמלי אני פשוט לא אעשה שום דבר" "אוי היום הבחורה הכי שווה בים התחילה איתי, אבל לא התחשק לי עליה באותו הרגע, אתם יודעים איך זה שאתה בחור ממוצע כזה" "אוי יש לי עבודה הכי שווה שיש, אני מקבל שכר קבוע ללא קשר לשעות ככה שיש ימים שאני עושה פגישה אחת וחוזר הביתה ומקבל מלא כסף, ודלקן!!!" "אוי יש לי שכנה ג'ינגית פצצה, והיא התחילה איתי והזמינה אותי לארוחה!!! אבל שטויות, אני לא בקטע, תקופה יבשה" "אוי אתאיסטים הם כאלו אטומים וטיפשים, אבל עזבו שטויות, אוהב את כולכם " קליפס - המיטב.
תודה מותק, אולי קצת
קליפס, אתה עלוב
כן, אתה כאן רק כמה חודשים...כתבת כאן דברים מתקופות של שנתיים, אבל שמח לשמוע שהתעניינת בי.
למרות שאתה לא מדייק ומעוות דברים, אני סולח לך.
אבל אתה עדיין מקום ראשון.
נכתב ב- 29/09/2012, 14:57
כמה זמן אתה עוקב אחרינו?.......אתה טועה, אתה הבן אדם הכי עלוב ופתטי כאן בפורום, מזוייף מפה ועד הודעה חדשה. "אוי מורדוק! אני הראשון שיגיע למפגש!!! אה בעצם אבא של חבר שלי מת ואני לא יכול לבוא" "אה חברה שלי פרצה לי לפייסבוק ובמקום לסדר את העניינים כמו כל בן אדם נורמלי אני פשוט לא אעשה שום דבר" "אוי היום הבחורה הכי שווה בים התחילה איתי, אבל לא התחשק לי עליה באותו הרגע, אתם יודעים איך זה שאתה בחור ממוצע כזה" "אוי יש לי עבודה הכי שווה שיש, אני מקבל שכר קבוע ללא קשר לשעות ככה שיש ימים שאני עושה פגישה אחת וחוזר הביתה ומקבל מלא כסף, ודלקן!!!" "אוי יש לי שכנה ג'ינגית פצצה, והיא התחילה איתי והזמינה אותי לארוחה!!! אבל שטויות, אני לא בקטע, תקופה יבשה" "אוי אתאיסטים הם כאלו אטומים וטיפשים, אבל עזבו שטויות, אוהב את כולכם " קליפס - המיטב.
תודה מותק, אולי קצת
קליפס, אתה עלוב
עושה רושם שאתה יודע וזוכר דברים שרוב המשתמשים הרשומים פה לא יודעים.
- CLIPSE, rotembal, Sparkles ו-5 אחרים אוהבים את זה
נכתב ב- 29/09/2012, 14:58
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 29/09/2012, 14:59
צודק סוכן בונד, חשפת כאן מרגל סמוי!!! הוא מתחזה למשתמש חדש. בחיי שכל תגובה שלך רק מוכיחה כמה אתה אידיוט.נו ותגידו לי עכשיו, לא פגעתי בול שחשפתי אותו?
אתה טועה, אתה הבן אדם הכי עלוב ופתטי כאן בפורום, מזוייף מפה ועד הודעה חדשה. "אוי מורדוק! אני הראשון שיגיע למפגש!!! אה בעצם אבא של חבר שלי מת ואני לא יכול לבוא" "אה חברה שלי פרצה לי לפייסבוק ובמקום לסדר את העניינים כמו כל בן אדם נורמלי אני פשוט לא אעשה שום דבר" "אוי היום הבחורה הכי שווה בים התחילה איתי, אבל לא התחשק לי עליה באותו הרגע, אתם יודעים איך זה שאתה בחור ממוצע כזה" "אוי יש לי עבודה הכי שווה שיש, אני מקבל שכר קבוע ללא קשר לשעות ככה שיש ימים שאני עושה פגישה אחת וחוזר הביתה ומקבל מלא כסף, ודלקן!!!" "אוי יש לי שכנה ג'ינגית פצצה, והיא התחילה איתי והזמינה אותי לארוחה!!! אבל שטויות, אני לא בקטע, תקופה יבשה" "אוי אתאיסטים הם כאלו אטומים וטיפשים, אבל עזבו שטויות, אוהב את כולכם " קליפס - המיטב.
תודה מותק, אולי קצת
קליפס, אתה עלוב
כן, אתה כאן רק כמה חודשים...כתבת כאן דברים מתקופות של שנתיים, אבל שמח לשמוע שהתעניינת בי.
למרות שאתה לא מדייק ומעוות דברים, אני סולח לך.
אבל אתה עדיין מקום ראשון.
נכתב ב- 29/09/2012, 15:07
נכתב ב- 29/09/2012, 15:12
לא רק שחשפתי את הבלוף, אלא גם פגעתי בול בעניין שהוא צריך לכתוב תסריטים בהוליווד, יופי של דימיון.טוב, אני מתוודה. אני זה Superb, נרשמתי מחדש לאתר במשתמש הזה כי הייתה לי משימה, לגבש את כולכם בחזרה. הרעיון היה פשוט, ליצור דמות שתפתחו סביבה אנטגוניזם, כאשר לכולם יש מכנה משותף, או יותר נכון להגיד אויב משותף, שוכחים מסכסוכים קטנים, ומתאגדים יחדיו להילחם בנבל החדש. לאחר שמביסים אותו, נוצרת תחושת אחווה, גאווה, תחושת ניצחון, כולם שמחים ומאושרים, כולם באופוריה שמביאה לתוצאה של אחדות פורומיסטית, ללא סכסוכים מבפנים, כגוש אחד חזק ויציב כנגד נבלים חדשים אם יופיעו, והם יופיעו, כי אלו... הם החיים.
אני מתחיל להאמין שאני באמת צאצא של סוכן חשאי.
נכתב ב- 29/09/2012, 15:12
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 29/09/2012, 15:16
אבל לא חשפת שום בלוף, אתה אידיוט, תבין את זה. אני סתם זורם עם זה כי משעמם לי וזה אחלה בידור. עכשיו תשנאו אותי על מה שאני אומר (למרות שחלקכם שונאים אותי כבר עכשיו) אבל זה כיף לשגע ולזיין לכם את השכל.לא רק שחשפתי את הבלוף, אלא גם פגעתי בול בעניין שהוא צריך לכתוב תסריטים להוליווד, יופי של דימיון.
טוב, אני מתוודה. אני זה Superb, נרשמתי מחדש לאתר במשתמש הזה כי הייתה לי משימה, לגבש את כולכם בחזרה. הרעיון היה פשוט, ליצור דמות שתפתחו סביבה אנטגוניזם, כאשר לכולם יש מכנה משותף, או יותר נכון להגיד אויב משותף, שוכחים מסכסוכים קטנים, ומתאגדים יחדיו להילחם בנבל החדש. לאחר שמביסים אותו, נוצרת תחושת אחווה, גאווה, תחושת ניצחון, כולם שמחים ומאושרים, כולם באופוריה שמביאה לתוצאה של אחדות פורומיסטית, ללא סכסוכים מבפנים, כגוש אחד חזק ויציב כנגד נבלים חדשים אם יופיעו, והם יופיעו, כי אלו... הם החיים.
אני מתחיל להאמין שאני באמת צאצא של סוכן חשאי.
נכתב ב- 29/09/2012, 15:17
כל פעם אני מתפלא מחדש כמה גולשים יש עם שריטה עמוקה... פשוט אין לי סבלנות.טוב, אני מתוודה. אני זה Superb, נרשמתי מחדש לאתר במשתמש הזה כי הייתה לי משימה, לגבש את כולכם בחזרה. הרעיון היה פשוט, ליצור דמות שתפתחו סביבה אנטגוניזם, כאשר לכולם יש מכנה משותף, או יותר נכון להגיד אויב משותף, שוכחים מסכסוכים קטנים, ומתאגדים יחדיו להילחם בנבל החדש. לאחר שמביסים אותו, נוצרת תחושת אחווה, גאווה, תחושת ניצחון, כולם שמחים ומאושרים, כולם באופוריה שמביאה לתוצאה של אחדות פורומיסטית, ללא סכסוכים מבפנים, כגוש אחד חזק ויציב כנגד נבלים חדשים אם יופיעו, והם יופיעו, כי אלו... הם החיים.
- ZIPC, CLIPSE, ravit ו-3 אחרים אוהבים את זה
נכתב ב- 29/09/2012, 15:19
אתה אשכרה חושב שחלקינו יושבים בבית מול המחשב עם פרצוף כועס ותוהים מה לעשות עם החיים שלנו כי אתה "משגע ומזיין לנו את השכל"? בינתיים זה נראה כאילו אצלך זה ככה.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 29/09/2012, 15:19
אבל הם תמיד נראים אותו דבר, סוג של דה-זה-וו.
תמיד אתם רבים עם איזה מישהו, לא משנה מי.
- Cokegod ו eladfo אוהבים את זה
נכתב ב- 29/09/2012, 15:23
הרבה זמן שלא היה מישהו שהיה ראוי לזה.
נכתב ב- 29/09/2012, 15:29
נכתב ב- 29/09/2012, 15:33
5 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 5 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים