עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#40861 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎22:39

יש המון שחקנים מוכשרים.
גם רואים את זה במשחקים.
אני לא יודע אם זה מזל נאחס או יכולת ירודה או לא יודע מה...
אבל יאללה שיוכיח לכולם שהוא לא איבד את זה :)

ברור שיש מוכשרים, אבל זה לא מתחבר שם, הם לא מתאימים למועדון, לדעתי זאת בעיה חברתית שם.
חיפה צריכה לקחת רק את המובחרים, למרות שיש לנו יריבות איתם אני לא שמח במצב שלהם.

אני שמח לאיד רק במקרים של הפועל חח

#40862 Urix

Urix

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,007 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎22:43

12 משתמשים קוראים נושא זה. ואוו! :D

11 משתמשים, 0 אורחים, 1 משתמשים אנונימיים --- אנונימי צא מהמחבוא :P
  • CLIPSE אוהב את זה

#40863 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎22:44

פורום ספאם תמיד היה הכי פעיל כאן, יודעים מה שמתי לב? שאני תמיד פותח את הדפים החדשים.
נראה לי פתחתי כבר 4 ברצף חחחח

אני חייב להפסיק לחפור.
  • Urix אוהב את זה

#40864 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎22:46

אבל מי פתח את עמוד 2000 ביץ?
  • CLIPSE אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#40865 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎22:48

עוד חצי שעה מתחילות השטויות של לפני האמי...
לילה ארוך הולך לעבור עלי.

#40866 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎22:51

לא יצא לי אף פעם לראות את טקס האמי, אבל מקווה הסדרה תרגיע תזכה.
מגיע ללארי דייוויד הגאון הזה.

#40867 ס1ס

ס1ס

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 27 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:04

איזו כיתה אתה חבריקו?

י"א ואני לא יודע מה נסגר איתי, חושב על לרדת כיתה מרצון (ואל תראו אותי מפגר, 5יח"ל מתמטיקה 5יח"ל אנגלית, מגמות טובות) רק בגלל שאני עצלן מידי, הלוואי והייתי חרוץ :unsure:

#40868 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:08

לרדת כיתה בשביל מה? אתה חושב להישאר בי' כל החיים? מתישהו תעשה את יא' אז עדיף שתעשה את זה עם החברים שלך
תמונה שפורסמה

#40869 קסם

קסם

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:09

איזו כיתה אתה חבריקו?

י"א ואני לא יודע מה נסגר איתי, חושב על לרדת כיתה מרצון (ואל תראו אותי מפגר, 5יח"ל מתמטיקה 5יח"ל אנגלית, מגמות טובות) רק בגלל שאני עצלן מידי, הלוואי והייתי חרוץ :unsure:

תתאמץ קצת בי"א ואז תוכל להנות כמה שיותר מהר מי"ב.

#40870 ס1ס

ס1ס

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 27 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:12

את האמת הסיבה היחידה זאת מתמטיקה, אני לא מתרגל מספיק מעצלנות וכך יצא שאני לא זוכר משפט אחד בהנדסה שכבר סיימנו את כל הנושא (ויש 2 שאלות של זה ב806), בטריגונומטריה אין בכלל לדבר אני לא זוכר זהות אחת, ובדיפרנציאלי פשוט קשה לגזור עם כל הסיבוכים האלו של פונקצית שורש ביחד עם פונקציה מורכבת ביחד עם פונקציה של מכפלה ביחד עם פונקציה של מנה ואז עוד למצוא אסימפטוטה מעצבנת.

בכללי לא סובל את המערכת חינוך שיש לנו בארץ, למשל בהיסטוריה בשביל להצליח במבחן צריך לשנן את החומר, במקום לדבר על המשמעות של אירועים היסטורים ואיך הם משפיעים על החיים שלנו עד היום, הזה עם הזיכרון צילומי מצליח והתלמיד הפשוט מקבל ציון סביר במקרה הטוב, אחרי ימים רבים של חרישה.

ד"א: זה יצא כאילו אני מקנא/כועס על אלו עם הזיכרון הצילומי, ובכן אני יוצא כאן קצת "קליפסי" ( ;)) אבל לי בעצמי יש זיכרון צילומי וקיבלתי 95 סופי בהיסטוריה א', בשביל האובייקטיביות.

#40871 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:22

תתמודד ופשוט תלמד.. אם לא תדע לקרוע את התחת בתיכון לא תצליח בפסיכומטרי וגם לא באוניברסיטה
תמונה שפורסמה

#40872 קסם

קסם

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:23

יש לי 56 בהיסטוריה א' חחחח

#40873 ס1ס

ס1ס

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 27 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:25

תתמודד ופשוט תלמד.. אם לא תדע לקרוע את התחת בתיכון לא תצליח בפסיכומטרי וגם לא באוניברסיטה

אני יודע, לפעמים אני פשוט רוצה להישאר בגיל הזה לנצח, להירגע מול המחשב, בנחת, ברגע, בלי דאגות, לעשות מה שבראש שלך, להיות חופשי.
החלום שלי זה לחשוב על סטארטאפ מהפכני כלשהו, כזה שיגלגל לי מיליונים לכיס בלי יותר מידי מאמץ, טוב בעצם אולי זה רק אמצעי לחלום האמיתי שלי שהוא - להיות עצלן למשך כל חיי.

#40874 קסם

קסם

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:28

החלום של כולם.

#40875 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:29

גם אם היית חושב על פייסבוק אין דבר כזה כסף בלי מאמץ.. אתה יודע כמה שעות צוקרברג השקיע ומשקיע בפייסבוק?
לא סובל אנשים כמוך(בלי להעליב) אנשים שאומרים אני לא אעשה כלום ואקווה שיקרה לי משהו טוב אם אתה עצלן זה בגלל שאין לך מוטיבציה ואתה צריך לחפש משהו שידחוף אותך לעשות משהו
תמונה שפורסמה

#40876 ס1ס

ס1ס

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 27 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:32

גם אם היית חושב על פייסבוק אין דבר כזה כסף בלי מאמץ.. אתה יודע כמה שעות צוקרברג השקיע ומשקיע בפייסבוק?
לא סובל אנשים כמוך(בלי להעליב) אנשים שאומרים אני לא אעשה כלום ואקווה שיקרה לי משהו טוב אם אתה עצלן זה בגלל שאין לך מוטיבציה ואתה צריך לחפש משהו שידחוף אותך לעשות משהו

אני מודע לבעיה שלי, אני עצלן. לפעמים פשוט בא לי ללכת לקבוצת אנונימים כלשהי ולהגיד שלום אני X, ואני עצלן. אני לא יודע איך נהייתי כזה עצלן, אולי זה העולם המודרני והרביצה הממושכת מול המחשב, אולי זה משהו בחינוך שקיבלתי. מה שמפתיע אותי שאני עצלן רק בתחום של הלימודים, אני עובד בסופי שבוע, אני הולך קבוע לחד"כ ובכללי אדם מאוד ספורטיבי, אני עושה מטלות בבית, אולי אני פשוט שונא ללמוד.

#40877 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:35

שוב אתה עצלן כי אין לך מוטיבציה עוד כמה שנים אתה תצטער על זה, דבר שני אף אחד לא שונא ללמוד כולם פשוט אוהבים ללמוד את מה שהם אוהבים.
תמונה שפורסמה

#40878 ס1ס

ס1ס

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 27 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:44

שוב אתה עצלן כי אין לך מוטיבציה עוד כמה שנים אתה תצטער על זה, דבר שני אף אחד לא שונא ללמוד כולם פשוט אוהבים ללמוד את מה שהם אוהבים.

אני חושב שמה שמתסכל אותי מהלימודים זה מתמטיקה, באמת שאם הייתי יודע את החומר הייתי מתרגל ופותר, ותמיד אומרים תתרגל הרבה ואז תדע, אז הקטע שאני מנסה להכין את הש"ב ואת העבודות, לא מצליח את התרגילים ומתייאש. את שאר המקצועות אני עוד סובל. המקצועות היחידים שאני באמת נהנה ללמוד הם כימיה ואזרחות. אני יודע שזאת גישה קצת קיצונית, אבל הגישה שלי היא שאדם צריך ללמוד בעיקר את הדבר בוא הוא מעוניין להמשיך לעסוק בקריירה שלו כאזרח, או ללמוד לעומק מקצועות שמעוניין לדעת משום שחושב שיתרמו לו/פשוט אוהב אותם, וללמוד את הבסיס של המקצועות האחרים.

בכל מקרה, הנה הסתיים לו עוד יום חסר תועלת, לא שיעורים ולא בטיח. בית ספר-מחשב-חד"כ-מחשב-FAP-צפייה בסרט/פרק מסדרה-לישון : REPEAT THE NEXT DAY

מרגיש שחשפתי קצת יותר, שיהיה לכולם לילה טוב...

#40879 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎23/09/2012‏, ‎23:52

לך למורה פרטי אם אתה לא מבין את החומר.. לא אומר כל שבוע אם אתה מפספס נושא מסויים תלך עליו והוא יסביר לך הרבה יותר מהר מהמורה אין לך כסף? תוותר על המכון בשלב הזה של החיים אתה יכל להסתדר בלי חדר כושר במיוחד אם גם ככה אתה לא יוצא מהבית לפי התיאור שלך :P
גם אני מסכים שצריכים להיות 3 מקצועות חובה שיהיה בהם בגרות מתמטיקה אנגלית ולשון יש עוד מקצועות שצריך ללמוד אבל לא צריך בהם בחינת בגרות כמו היסטוריה ואזרחות ומי שרוצה שילמד את הבסיס של מחשבים/כימיה/פיזיקה/ביולוגיה/סוציולוגיה/הכנס מקצוע "מעניין אחר"
אם אתה חושב שאתה פשוט תוכל לעבוד במה שאתה אוהב אתה טועה.. מעטים האנשים שאוהבים לעשות את מה שהם אוהבים זה נדיר מאוד.

,
תמונה שפורסמה

#40880 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎24/09/2012‏, ‎00:02

וואלה צ'ארג' יא חרטטן אפשר לחשוב אתה לא עצלן
לפחות תתחיל בלא להתעצל לפסק משפטים שלך כדי שנבין אותך כמו שצריך אה?

סוס, יעבור לך, יא' הכיתה הכי קשה, אבל אחריה מגיעה יב' שזו השנה הכי כיפית בבית ספר. תחשוב טוב, יהיה טוב.
ומה שאומרים על הגעגועים לבית ספר - כל מילה נכונה. כמובן שלא תתגעגע ללימודים עצמם, אבל כן לחברים.
תנצל כל רגע עם החברים לפני שיהיה מאוחר מדי. (כמובן בלי לזלזל בלימודים עצמם)
  • Muli, HomerSimpson ו Geralt of Rivia אוהבים את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים