אשכול ספאם
נכתב ב- 19/09/2012, 18:10
אתם יכולים להגיד הכל על ישי, אבל הוא מייצג את האוכלוסיה שבוחרת בו למופת.
הלוואי שכל נבחרי הציבור היו כמוהו.
אני בחרתי במפלגה פח, והבטחתי לעצמי שזאת הפעם האחרונה שאני מצביע.
נכתב ב- 19/09/2012, 18:13
http://www.ynet.co.i...4283643,00.html
אתה מזכיר לי את כל המפגרים בשוק מחנה יהודה שביבי דופק אותם שוב ושוב והם אומרים "אני בחיים לא אצביע בשבילו" וכמובן שביום הבחירות הם הולכים אחריו כמו עדר שוטהחחחחחחחחח גדול!!
נכתב ב- 19/09/2012, 18:13
צום אמור להיות קשה, לענות את הנשמה. צום אמור להיות מועיל. לצום אסור להיות "קל".
אז כל הכבוד לצים הצבועים על שצמים ביום כיפור, רואים סרטים ומזדיינים עד 3 בבוקר וישנים עד סוף הצום... וואלק חוכמה גדולה.
אם יש אדוני והוא כמו שדת היהודית מציירת אותו... נכשלתם כאן.
שעון חורף זה דבר נוראי. כל הכבוד לפוטין שביטל את החרא הזה...
ומה זה השטויות האלו לקריאת קדיש? אני בכלל מעדיף להישרף מאשר להיקבר ושהלוויה שלי כולל מצבה תעלה איזה 60 אלף שח. שיהיה לנכדים שלי לאייפונים.
נכתב ב- 19/09/2012, 18:14
נכתב ב- 19/09/2012, 18:16
http://news.nana10.c...rticleID=926231
לולוללללללללללללללללללללללללללללוללווווווווללללללללללללללללללללל
אנרכיסטים מגעיליםמוקדם יותר הם השליכו בלוני מים על העוברים ושבים בזמן שחבריהם נשכבו על הכביש וחסמו את התנועה.
איזה כושלים. מגובה כזה הם מקסימום ישברו כמה איברים וימשיכו בחייהם העלובים.
ועל נאמר פרוצות צומי
נכתב ב- 19/09/2012, 18:17
נכתב ב- 19/09/2012, 18:19
אני חלילה לא שובניסט, אבל זה קצת מוזר שאישה מחטיפה מכות רצח לגבר לא?
נכתב ב- 19/09/2012, 18:22
חחחחח קודם כל למה אתה מזלזל באנשי מחנה יהודה? מה הם לא לרמה שלך? גזעןהוצאה להורג בקרוב
http://www.ynet.co.i...4283643,00.htmlאתה מזכיר לי את כל המפגרים בשוק מחנה יהודה שביבי דופק אותם שוב ושוב והם אומרים "אני בחיים לא אצביע בשבילו" וכמובן שביום הבחירות הם הולכים אחריו כמו עדר שוטה
חחחחחחחחח גדול!!
אז חשבתי שאני משפיע, היום אני כבר לא מאמין לאף אחד.
אמנם אני רק קול אחד, אבל לא מעוניין להיות חלק מזה יותר, אם זה תלוי בי הייתי מוותר על זכות הבחירה.
נכתב ב- 19/09/2012, 18:22
אלה שצמים (והנציגים שלהם בכנסת) מעוניינים להקל במעט את הצום שלהם שקשה גם ככה, והחלת שעון חורף לפני יום כיפור זאת דרך בשבילם לעשות את זה.
הבעיה היא שברגע שעושים את זה אז מפסידים שעת אור חשובה, ובמקום שהשמש תזרח עוד שעה בערב, השמש זורחת בזמן שחלק גדול האוכלוסיה ישנה. לכן במקרה הזה עדיף לדעתי לא להעביר לשעון חורף.
כמובן שאם הייתה דרך להקל על הצמים בלי החסרונות האלה, הייתי כולי בעד.
ביטול שעון חורף? לא תודה. אנשים לא אוהבים להתעורר בחושך לפני שהשמש זורחת.
נכתב ב- 19/09/2012, 18:24
כן, רובם ערסים ברברים פרמיטיביים.חחחחח קודם כל למה אתה מזלזל באנשי מחנה יהודה? מה הם לא לרמה שלך? גזען
נכתב ב- 19/09/2012, 18:24
אף אחד לא מכריח אותך לבחור אתה יודע...חחחחח קודם כל למה אתה מזלזל באנשי מחנה יהודה? מה הם לא לרמה שלך? גזען
הוצאה להורג בקרוב
http://www.ynet.co.i...4283643,00.htmlאתה מזכיר לי את כל המפגרים בשוק מחנה יהודה שביבי דופק אותם שוב ושוב והם אומרים "אני בחיים לא אצביע בשבילו" וכמובן שביום הבחירות הם הולכים אחריו כמו עדר שוטה
חחחחחחחחח גדול!!
אז חשבתי שאני משפיע, היום אני כבר לא מאמין לאף אחד.
אמנם אני רק קול אחד, אבל לא מעוניין להיות חלק מזה יותר, אם זה תלוי בי הייתי מוותר על זכות הבחירה.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 19/09/2012, 18:28
אתה לא יודע איזה תענוג זה לצאת לעבודה כשהשמש רק מתחילה לבצבץ מאחורי ההרים.ברק, אתה לא נציג היהודים-הדתיים ואתה אפילו לא צם. אתה לא רשאי לדבר בשמם
אלה שצמים (והנציגים שלהם בכנסת) מעוניינים להקל במעט את הצום שלהם שקשה גם ככה, והחלת שעון חורף לפני יום כיפור זאת דרך בשבילם לעשות את זה.
הבעיה היא שברגע שעושים את זה אז מפסידים שעת אור חשובה, ובמקום שהשמש תזרח עוד שעה בערב, השמש זורחת בזמן שחלק גדול האוכלוסיה ישנה. לכן במקרה הזה עדיף לדעתי לא להעביר לשעון חורף.
הקור הזה והשקט זה הרגע הכי רגוע שלי ביום. רק לקחת שאיפה עמוקה אאאאאאאאאאאאה
- CLIPSE ו HomerSimpson אוהבים את זה
נכתב ב- 19/09/2012, 18:30
לא מאשים אותך שאתה חושב ככה, אלו סטריאוטיפים שישארו עוד כמה דורות לצערי.כן, רובם ערסים ברברים פרמיטיביים.חחחחח קודם כל למה אתה מזלזל באנשי מחנה יהודה? מה הם לא לרמה שלך? גזען
אני זוכר שהיה לנו דיון על הגזענות בעולם, שכולם שונאים אותנו ואני אמרתי שזה בצדק וכולם עפו עליי.
עובדה, אנחנו הגזענים הכי גדולים שיש, כאן...במדינה שלנו, אנחנו לא יכולים לצפות שאומות העולם יתנהגו אחרת.
אותי חינכו אחרת, גם מהאדם שנראה לי הכי עמך אני יכול ללמוד, לא חושב שאני טוב מהם.
לגמרי איתך אחי, פגעת בולאתה לא יודע איזה תענוג זה לצאת לעבודה כשהשמש רק מתחילה לבצבץ מאחורי ההרים.
ברק, אתה לא נציג היהודים-הדתיים ואתה אפילו לא צם. אתה לא רשאי לדבר בשמם
הקור הזה והשקט זה הרגע הכי רגוע שלי ביום. רק לקחת שאיפה עמוקה אאאאאאאאאאאאה
- FreshMan אוהב את זה
נכתב ב- 19/09/2012, 18:30
כן.^^
ג'ולס?
פרסומות סמויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- rotembal אוהב את זה
נכתב ב- 19/09/2012, 18:34
מהסוג של רותם.קליפס, כשאתה אומר שאנחנו הגזענים הכי גדולים שיש, אתה מתכוון לרותם ודומיו או לרב עובדיה יוסף, אלי ישי ודומיהם?
מה עושה את אלי ישי גזען? שהוא רוצה להעיף אפריקאים? אתה מוכן להשאיר אותם?
תראה מה קורה באירופה ותבין, הם השתלטו להם על המדינות, מביאים איתם אלימות התבוללות ומחלות, לא תורמים בכלל לאוכלוסיה.
נכתב ב- 19/09/2012, 18:36
הוצאה להורג בקרוב
חחחחחחחחח גדול!!
למי אתה מצביע?
נכתב ב- 19/09/2012, 18:37
נכתב ב- 19/09/2012, 18:37
באמת... יודע מה, אני אפילו לא מתכוון להיכנס לוויכוח הזה.מהסוג של רותם.
קליפס, כשאתה אומר שאנחנו הגזענים הכי גדולים שיש, אתה מתכוון לרותם ודומיו או לרב עובדיה יוסף, אלי ישי ודומיהם?
מה עושה את אלי ישי גזען? שהוא רוצה להעיף אפריקאים? אתה מוכן להשאיר אותם?
תראה מה קורה באירופה ותבין, הם השתלטו להם על המדינות, מביאים איתם אלימות התבוללות ומחלות, לא תורמים בכלל לאוכלוסיה.
5 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 5 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים