עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת העל 2015-2016

• אנא התחבר בכדי להגיב
453 תגובות לנושא זה

#381 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2016‏, ‎11:38

אה, אז עכשיו אם ב"ש תיקח המשחק היה מכור. פתיחת רגליים נהיה תירוץ עלוב אז עברנו למשחק מכור.

לא ראיתי אוהד מכבי תל אביב אחד שמתעסק במשחק נגד חיפה, אפילו לא אחד. בחייאת, תתעסקו במשחק שלכם ואל תזיינו במוח.

אחי, אתה קורא את מה שאתה רוצה. זה לא מה שאמרתי.

אתה מכניס לי מילים לפה כדי להתאים את המציאות למה שאתה חושב.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#382 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2016‏, ‎17:09

ה4-1 שעידן הגנב דעת כתב זה היה משחק שסכנין יכלה לנצח, היא פשוט התפרקה ב2-1, לפני זה היה יותר סיכוי ל2-1 לסכנין.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#383 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎00:38

בום!

סוף הכי מתוק-מר שיכול להיות.

6-0!

עידן, חזרתם דרך כביש 6? חחח

המופע של אוהדי חיפה היה פשוט מביך, מביש ומה לא.

אני מסתכל אחורה על העשור השחור שלנו ומתקשה להיזכר ברגעי שפל כל כך שחורים. היו כמה שמאוד מתקרבים לזה, אבל לא זוכר משהו כל כך עמוק.

ברכות לב"ש!

- סטיבן רייט.

#384 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,270 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎02:08

השתגעתי בגללהההההההההההההההההההההההההההה

מה שהולך בעיר זה פשוט טירוף. נחסמו כל הכבישים המרכזיים פה, ואלפים פשוט צועדים שעות. משהו מדהים. זה למה כדורגל זה הדבר הכי גדול שיש. 

#385 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎04:47

בום!
סוף הכי מתוק-מר שיכול להיות.
6-0!
עידן, חזרתם דרך כביש 6? חחח
המופע של אוהדי חיפה היה פשוט מביך, מביש ומה לא.
אני מסתכל אחורה על העשור השחור שלנו ומתקשה להיזכר ברגעי שפל כל כך שחורים. היו כמה שמאוד מתקרבים לזה, אבל לא זוכר משהו כל כך עמוק.

ברכות לב"ש!

איזה מגזים חח, אפילו לא ראיתי את המשחק של חיפה כי ידעתי שתפרקו אותנו. היינו בלי אלף שחקני הרכב, העדפתי לראות ב"ש.
נראה מה יהיה בשלישי.

#386 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎05:51

לא, לא, לא. אתה לא יכול לגמד את התצוגה הזו של האוהדים.

מה שעשיתם שם היה מביך, מבזה וקרע אותנו מצחוק. הגעתם לנקודת שפל חדשה.

אוהד שלכם כל כך התעצבן שהוא הוריד מכנסיים ומיד חטף מכות מהאבטחה חחחחחחחח

אחרי הגול השלישי של ב"ש יציע שלם שלכם קפץ ושר באר שבע באר שבע. ואז הלך הביתה חחחחחחחחחחחחחחחחח

דולב, ברכות. מגיע לכם.

עד העונה הבאה :)

- סטיבן רייט.

#387 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎08:56

טוב, אחרי שנרגעתי קצת, עוד קצת ממעללי אוהדי חיפה אתמול:

הניפו דגל גרמניה ביציע, קיללו את קבוצות הילדים שעשו הקפת אליפות (בני 11!), איחלו מוות לילדים שסידי איחל להם מזל טוב, צרחו מאושר בשערים של ב"ש.

השיא מבחינתי היה כשהם ניסו להתחיל לשיר איך זה לחטוף עשר פעמים שלוש ואז חטפו 5 שערים ב18 דקות.

ויש עוד.

אה, כמו כן, מסתבר שהם הרחיבו את ליין "FCK TLV" שלהם. מזמן לא מסתכם בחולצות. הוציאו שלטים, באנרים, כובעים ואפילו סיכות לכובעים!

רגשי הנחיתות מעולם לא היו חזקים ובולטים יותר.

זה היה חתיכת מופע מביך שלא ראיתי אי פעם ובספק אם אראה שוב.

בהחלט הקלתם על תחושת אובדן האליפות, תודה רבה לכם :)

- סטיבן רייט.

#388 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎09:28

החילוף של זהבי 20 דקות לפני המשחק אמר כמה זין חיפה זרקה על המשחק הזה, ויותר זין על הכבוד שלה. אם זהבי היה ממשיך לתת בראש זה גם היה נגמר 10-0, אבל זה היה חסר טעם.

אני בטוח שמכבי תל אביב הייתה מנצחת בכל מקרה, אבל לא ככה... זה שפל חדש, מבין שלשחקנים לא היה אכפת מי תיקח אליפות (לא ציפיתי למשהו אחר),

אבל בתור קבוצה בסדר גודל כזה, תצוגת משחק מביכה מאוד, זה לא ישכח לכם מהר.(ולא, הסגל לא תירוץ לביזיון כזה, זה לא היה משחק של ליגה לאומית אפילו)

אליפות מתוקה לב"ש, הרחובות בב"ש מדברים בעד עצמם, פשוט ליהנות מכל רגע.

ולא הבנתי למה להרביץ לבניון? מה לעזאזל הוא עשה שכולם יוצאים עליו לאחרונה?!?!

#389 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎09:56

קיללו את אשתו, אז הוא עלה לאוהד.

#390 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎10:39

ה-6:0 הזה הרבה יותר טוב מאליפות, מרגש, תודה לך מכבי, רוצים שידור חוזר בגביע :-)

• Sparkles אוהב את זה

#391 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎11:10

נשבע יותר עצוב לי שאיבדנו את בלומפילד לשנים הקרובות מאשר את האליפות (כי האליפות תחזור קודם :P)

היה משחק מצחיק אתמול, חיפה פשוט הלכו על המגרש. זה היה בזיוני, נקווה שלא יתנקם בנו בטדי עוד יומיים.

בסה"כ הייתה עונה טובה, וזה שמכבי עם הסטט' שלה לא לקחה אליפות רק מראה שב"ש באמת בנו קבוצה טובה, אני יכול לדבר עד מחר שהם קבוצה פחות טובה מאיתנו, שמכבי פישלה ברגע האמת, וב"ש לקחו איזה 20 דק' העונה על דקות 80-90, אבל בסופו של דבר שאפו. אחלה אליפות, אחלה עונה (חוץ ממקום 3 ומטה חח).

#392 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎11:47

החילוף של זהבי 20 דקות לפני המשחק אמר כמה זין חיפה זרקה על המשחק הזה, ויותר זין על הכבוד שלה. אם זהבי היה ממשיך לתת בראש זה גם היה נגמר 10-0, אבל זה היה חסר טעם.

אני בטוח שמכבי תל אביב הייתה מנצחת בכל מקרה, אבל לא ככה... זה שפל חדש, מבין שלשחקנים לא היה אכפת מי תיקח אליפות (לא ציפיתי למשהו אחר),

אבל בתור קבוצה בסדר גודל כזה, תצוגת משחק מביכה מאוד, זה לא ישכח לכם מהר.(ולא, הסגל לא תירוץ לביזיון כזה, זה לא היה משחק של ליגה לאומית אפילו)

בטח שלשחקני חיפה היה אכפת.

אתה כנראה לא מבין כמה שמכבי חיפה שונאת, מתעבת ובזה למכבי תל אביב.

היה ממש ממש ממש מצחיק לראות את אוהדי חיפה מאבדים את השפיות שלהם.

הפרידה הכי מתוקה שיכולה להיות מאליפות ומבלומפילד.

- סטיבן רייט.

#393 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎12:42

חחחחחחחח הם אשכרה חגגו בגולים של באר שבע.

איזה מביך, מועדון שהיה פעם מפואר הפך להיות בדיחה, גם שנה הבאה יחזור אותו סיפור, תמיד הם מתעוררים שאין כבר על מה לשחק.

בגביע הם כנראה יהיו בלחץ, לא יתפקדו, זהבי ידאג להעניש מוקדם במשחק, אני בטוח.

איפה פריצה? יאאאלהההה, "זה המופע של ראדה פרייייייצהההההההה" "שלמהההההההה תחזיק אותייייייייייי!"

#394 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎14:58

בטח שלשחקני חיפה היה אכפת.
אתה כנראה לא מבין כמה שמכבי חיפה שונאת, מתעבת ובזה למכבי תל אביב.
היה ממש ממש ממש מצחיק לראות את אוהדי חיפה מאבדים את השפיות שלהם.
הפרידה הכי מתוקה שיכולה להיות מאליפות ומבלומפילד.
האוהדים שונאים. הקבוצה הרבה פחות. מכבי ניצחה את חיפה 6-0 ועוד שזהבי מחסיר 20 דק' והורדת הילוך של מכבי. זה באמת היה יכול להיות 10-0. אני מסכים שמכבי יותר טובים, אבל נראה לך שביום אחר זה היה קורה? אני הימרתי על 3-0 למכבי כי בגלל הסגל החסר אבל בחייאת מה שראינו אצל חיפה לא היה קרוב לכדורגל וזה רק בגלל שעל הזין שלהם מי תיקח אליפות (הקבוצה לא האהודים ובצדק) אבל עדיין הכבוד שלהם ירד לתחתית אחרי משחק מבזה כזה.

#395 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎15:16

מה שעוד יותר מדהים זה שזהבי יצא, כבר לא היה מי שיתן גול ויעשה תנועה חכמה.

בן בסט הזה חייב לעזוב, לא מסוגל לראות אותו יותר, אף פעם לא החזקתי ממנו, גם שהיה בצרפת, אם היה כזה טוב היה גם נשאר שם.

#396 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎15:57

טוב אז ככה, קודם כל הייתי ממש נגד שב"ש תיקח אליפות, אבל אחרי שראיתי את השחקנים התרגשתי בשבילם, בשביל אלונה ובכר, אבל אני חייב לציין שאם זה החגיגה של הקהל לא מגיע להם מקום חמישי חחח, אתמול בתשדיר אחרי המשחק שרון עוברת לכתב שבחוץ, אני רואה אותם עייפים לא קופצים לא כלום, רק אומרים שמח מאוד... הכתב אשכרה מדובב אנשים, אם אנחנו לוקחים אליפות קודם כל 7 קילומטר אווירי כל כתב / שדר עם צעיף של בית"ר, מי ישים אותו בשידור כולם קופצים עליו... חחח ניצחנו את רעננה ועשינו יותר שמח ממכם... קהל פח....
מגיע לשחקנים, למאמן, לעיר וכו... אבל לחבורת האוהדים הצלחות בראשות דולב לא מגיע לראות גביע טוטו....
  • Sparkles אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#397 J.P

J.P

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎16:39

לא, ספארקלס, ל"שחקני חיפה" לא היה אכפת. הם לא שחקנים, והם לא מכבי חיפה. יוצא מן הכלל הוא דקל 

בושה וחרפה מה שהיה אתמול

חבורה של סמרטוטים שלא ראויים לחולצה הירוקה ולא יודעים מה זה מכבי חיפה

דיר באלק שאחד מהשחקנים שדרכו אתמול על הדשא ימשיך בעונה הבאה (חוץ מדקל), וקל וחומר התייר על הקווים, וזה בכלל לא משנה מה יהיה ביום שלישי

איזו בושה

יום שחור שייזכר לעוד הרבה שנים

• CLIPSE אוהב את זה

#398 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎17:20

בדיוק, שלא ימכרו לכם אשליה עונה הבאה.

השחקנים האלה לא ראויים לשבת גם על הספסל, עזרא עלק, נתן 2 משחקים טובים בגארבג' טיים והוא בדרך לקבל חוזה חדש, לא יאומן.

#399 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎18:40

טוב אז ככה, קודם כל הייתי ממש נגד שב"ש תיקח אליפות, אבל אחרי שראיתי את השחקנים התרגשתי בשבילם, בשביל אלונה ובכר, אבל אני חייב לציין שאם זה החגיגה של הקהל לא מגיע להם מקום חמישי חחח, אתמול בתשדיר אחרי המשחק שרון עוברת לכתב שבחוץ, אני רואה אותם עייפים לא קופצים לא כלום, רק אומרים שמח מאוד... הכתב אשכרה מדובב אנשים, אם אנחנו לוקחים אליפות קודם כל 7 קילומטר אווירי כל כתב / שדר עם צעיף של בית"ר, מי ישים אותו בשידור כולם קופצים עליו... חחח ניצחנו את רעננה ועשינו יותר שמח ממכם... קהל פח....
מגיע לשחקנים, למאמן, לעיר וכו... אבל לחבורת האוהדים הצלחות בראשות דולב לא מגיע לראות גביע טוטו....

אני מסכים שהחגיגה בסוף לא הייתה מספקת. אבל לדעתי האישית זה היה מהשוק, לא חושב שהם עכלו את מה שקרה שם.

לא סתם החגיגות אחרי זה בעיר היו מטורפות. ראיתי בטלוויזה את חבר שלי (שרוף עוד מהגן) עומד שם כמו טירון שוקיסט אחרי שריקת הסיום, לא הבנתי למה הוא לא צורח, אז נראה לי שזה מהשוק.

זה קצת שונה מזה שקבוצה כמו בית"ר או מכבי תל אביב או חיפה יקחו אליפות.

#400 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,270 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2016‏, ‎19:37

חחחחחחחחחח שניר דיי להיות בדיחה נו

אם היה לך שמץ לא היית מעז להוציא את מה שהוצאת עכשיו מהפה.

הייתי בחגיגות אליפות של חיפה, לצערי ראיתי גם את של מכבי ת"א, מה שהיה אתמול (ויהיה גם מחר כי החגיגות זה מחר) לא נראה בכלל על מה שאתה מדבר. אלפי אוהדים אלפים חסמו כל כביש בעיר עד 6 לפנות בוקר ולא הפסיקו לצרוח. ואני לא אומר לך כי שמעתי על זה, אני הייתי איתם.

אל דבר סתם שטויות

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים