מונדיאל - הימורים ודיבורים
נכתב ב- 24/06/2014, 14:21
כי צ'אבי ואינייסטה לא יכולים להיות חזירים כי הם בוני משחק.
את מולר אתה לא יכול להשוות מבחינת גולים לרובן.
ומסי- מסי חזיר.
נכתב ב- 24/06/2014, 14:54
http://eurorivals.ne...ern-munich.html
וגם בשביל גרמניה/הולנד מולר נתן יותר,
(מולר צעיר ממנו במונדיאל וחצי!)
מולר מפרגן בלי סוף.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/06/2014, 18:49
איטליה משחק מרדים.
את הליגה האיטלקית אני מתעב, עכשיו גם את הנבחרת שלהם.
נכתב ב- 24/06/2014, 19:56
יששששש :-)
הרבה יותר מעניין עם אורוגוואי, אוי ואבוי אם איטליה היתה עולה, למרות שהשופט גמר עליהם עם האדום, חוסר צדק מבחינתם.
נכתב ב- 24/06/2014, 20:47
איך לעזאזל מרקסיו קיבל אדום וסוארז לא?!
נכתב ב- 24/06/2014, 20:54
איך לעזאזל מרקסיו קיבל אדום וסוארז לא?!
פעם שלישית גלידה.
Just Believe
נכתב ב- 24/06/2014, 21:19
נרשמת כדי להגיד לי את זה?
נכתב ב- 24/06/2014, 21:24
הוא גם שם חתימה בשבילך חחחחחח
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/06/2014, 21:25
ד"א זה לא בטוח שהוא נשך, יכול להיות שסתם דפוק לו נגיחה קלה (לא שזה בסדר) אבל פעם שעברה שהוא נשך ראו מכל הזוויות את הביס, והפעם המצלמות היו באזור ואין שום תמונה של ביס.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 24/06/2014, 21:43
יש תמונה של שיניים על הכתף שלו חח
נכתב ב- 24/06/2014, 21:49
נכתב ב- 24/06/2014, 22:36
לא, כדי להגיד לך שאתה מצחיק.
Just Believe
נכתב ב- 24/06/2014, 23:06
לא, כדי להגיד לך שאתה מצחיק.
יואווווווווווווווווווו
נכתב ב- 25/06/2014, 11:19
חברה, מה אתם אומרים יהיה עם סוארז, ישתמשו במצלמות?
אם כן זה ביזיון, אני לא חושב שזה בסדר נשיכה, אבל אין הבדל מצידי בין נשיכה, בעיטה, אגרוף וכו',
פעמיים הם נתנו לו בעיטה ברגל (אחרי ניתוח!!!) יכלו לסיים לו קריירה, והשופט התעלם, אז הוא החזיר לו,
אם משתמשים במצלמה אחרי המשחק זה סופר ביזיון, מראדונה הבקיע עם היד כולם ראו ואמרו שנגמר המשחק זהו, אין מה לעשות.
לא יודע, מטריד אותי ממש שיעשו לו משהו...
ולמען הסר ספק, זה לא בסדר בכלל שהוא נשך אותו חחחח אבל זה בדיוק כמו עברה מכוונת אחרת.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 25/06/2014, 11:20
אורפז מה אתה סופר את הדבע הזה?
- אורפז. אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 25/06/2014, 13:12
חברה, מה אתם אומרים יהיה עם סוארז, ישתמשו במצלמות?
אם כן זה ביזיון, אני לא חושב שזה בסדר נשיכה, אבל אין הבדל מצידי בין נשיכה, בעיטה, אגרוף וכו',
פעמיים הם נתנו לו בעיטה ברגל (אחרי ניתוח!!!) יכלו לסיים לו קריירה, והשופט התעלם, אז הוא החזיר לו,
אם משתמשים במצלמה אחרי המשחק זה סופר ביזיון, מראדונה הבקיע עם היד כולם ראו ואמרו שנגמר המשחק זהו, אין מה לעשות.
לא יודע, מטריד אותי ממש שיעשו לו משהו...
ולמען הסר ספק, זה לא בסדר בכלל שהוא נשך אותו חחחח אבל זה בדיוק כמו עברה מכוונת אחרת.
אי אפשר לשנות את תוצאת המשחק לאחר שהוא נגמר (אלא אם כן מחליטים לתת נצחון טכני).
לשפוט על עבירה או התנהגות בלתי ספורטיבית לאחר המשחק? זה משהו שקורה בשגרה...
כמו שפפה בעט פעם במישהו וקיבל הרחקה ל12 משחקים וכמו שסוארז נשך וכבר קיבל עונשים על זה בעבר. העונשים הללו הוטלו לאחר סיום המשחק (שופט לא יכול לתת עונש יותר גדול מכרטיס אדום הרי).
אני חושב שחובה להשתמש בסיטואציות כאלה במצלמות ולהעניש את הפוגעים לאחר סיום המשחק. הם לא צריכים לצאת נשכרים מזה שהשופט לא ראה אותם עושים מה שעושים.
במקרה של סוארז, כמו שור מועד, וכמי שחרבן לא מעט על ערכים של ספורטיביות והוגנות - אני הייתי מעיף אותו לכל הרוחות ומרחיק אותו מהמגרשים לכל החיים.
נכתב ב- 25/06/2014, 13:13
נכתב ב- 25/06/2014, 13:18
מה צריך להעיף אותו צריך להביא לו מלח שיפזר לפני הביס הבא!!!
אוסול לא מגיע לו ללכת לדעתי, כאילו באמת יש מבחינתכם הבדל בין ביס לבעיטה לאגרוף או כל מעשה אלים אחר?
אם פוסלים אותו על זה צריך לפסול עוד הרבה דברים אחרים, לא חסר שחקנים שעושים פאול בכוונה ולא רואים, סבבה לא משנים את התוצאה תענישו את כולם,
לא מתי שזה נח לפיפא המושחטים האלה, כמה פעמים ראיתם התחזות והמצלמות תפסו, למה לא מזמינים שחקן לבירור?
בכל מקרה, הוא לא פחות ספורטיבי מפפה ראמוס וכל האלה שאתם מעריצים, זה שהוא משתמש בשיניים במקום ברגל לא אומר הרבה מבחינתי.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 25/06/2014, 13:27
אבל היום כבר כל אחד שעושה את זה מקבל עונש ובצדק. לא מזמן לואיז סוארז נשך את איבנוביץ וקיבל הרחקה של 10 משחקים מהפריימר ליג.
אם סוארז לא יורחק - זה יהיה ביזיון לדעתי.
למרות השחקן הגדול שהוא.
נכתב ב- 25/06/2014, 14:03
מה צריך להעיף אותו צריך להביא לו מלח שיפזר לפני הביס הבא!!!
אוסול לא מגיע לו ללכת לדעתי, כאילו באמת יש מבחינתכם הבדל בין ביס לבעיטה לאגרוף או כל מעשה אלים אחר?
אם פוסלים אותו על זה צריך לפסול עוד הרבה דברים אחרים, לא חסר שחקנים שעושים פאול בכוונה ולא רואים, סבבה לא משנים את התוצאה תענישו את כולם,
לא מתי שזה נח לפיפא המושחטים האלה, כמה פעמים ראיתם התחזות והמצלמות תפסו, למה לא מזמינים שחקן לבירור?
בכל מקרה, הוא לא פחות ספורטיבי מפפה ראמוס וכל האלה שאתם מעריצים, זה שהוא משתמש בשיניים במקום ברגל לא אומר הרבה מבחינתי.
שמע אחי לנשוך שחקן במהלך משחק זה כבר חולני. לא שאני מצדיק בעיטה או אגרוף חלילה, אבל פאק הבנאדם בן 27 לא בן 4 והוא נושך, ואחרי שכבר הענישו אותו על זה הוא צריך לקבל הפעם עונש יותר חמור כי הוא לא למד את הלקח המטומטם.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים