עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
679 תגובות לנושא זה

#381 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎22:40

גועל נפש של מוריניו, גועל נפש של צ'לסי.

הרסו את כל החוויה מהמשחק, שאלתי את חבר שלי היום, אם זה משחק בית או חוץ של צ'לסי, ברגע שהוא אמר לי חוץ, ישר אמרתי 0-0 עם בונקר מסריח.

מוריניו הוציא את כל הכיף מהחצי גמר הזה, אני אוהד ריאל ואני באמת מקווה שאתלטיקו תצליח לנצח אותם בגומלין ולהעיף אותם,

כי אם לא, מצפה לנו גם גמר כזה מסריח (לא משנה באיירן או ריאל)

מקווה שלפחות מחר המשחק יפצה על היום עם ניצחון של ריאל בסופו.

• CLIPSE, liverpool, rotembal ו-1 אחר אוהבים את זה

#382 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,334 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎22:47

פעם ראשונה שאני מתבייש אחרי משחק של מוריניו (לא משנה את מי אימן)

תמיד מצאתי הצדקה, מצאתי סיבה, תמיד הערכתי אותו. היום היה פשוט זוועה. 

על השופט הכל כך חובבן כבר דיברתי, אבל אגב, זו הפעם הראשונה השנה שסימאונה טעה טקטית וטעה עם ההרכב. עד עכשיו קלע בול. 

חבל

#383 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:04

פעם ראשונה שאני מתבייש אחרי משחק של מוריניו (לא משנה את מי אימן)

תמיד מצאתי הצדקה, מצאתי סיבה, תמיד הערכתי אותו. היום היה פשוט זוועה. 

על השופט הכל כך חובבן כבר דיברתי, אבל אגב, זו הפעם הראשונה השנה שסימאונה טעה טקטית וטעה עם ההרכב. עד עכשיו קלע בול. 

חבל

זה לא רק היום, גם נגד יונייטד וארסנל בחוץ השנה הם שיחקו ככה.

אנטי כדורגל הצ'לסי הזאת, קבוצה דוחה שפשוט לא כיף לראות. מקווה שהם לא יגיעו לגמר, כי מוריניו יצליח להרוס גם אותו.

• CLIPSE, liverpool, rotembal ו-1 אחר אוהבים את זה

#384 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:06

גועל נפש של מוריניו, גועל נפש של צ'לסי.

הרסו את כל החוויה מהמשחק, שאלתי את חבר שלי היום, אם זה משחק בית או חוץ של צ'לסי, ברגע שהוא אמר לי חוץ, ישר אמרתי 0-0 עם בונקר מסריח.

מוריניו הוציא את כל הכיף מהחצי גמר הזה, אני אוהד ריאל ואני באמת מקווה שאתלטיקו תצליח לנצח אותם בגומלין ולהעיף אותם,

כי אם לא, מצפה לנו גם גמר כזה מסריח (לא משנה באיירן או ריאל)

מקווה שלפחות מחר המשחק יפצה על היום עם ניצחון של ריאל באיירן בסופו.

לייק על הכל עם תיקון קל. :)

#385 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:08

דולב אני יותר מאשמח לדעת למה הזכרת את השופט.

#386 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:08

כשאני אמרתי שאני שונא את צ'לסי הנוכחית, אמרו שאין לי מושג.

כדורגל מגעיל, גם את ריאל לא חיבבתי במיוחד בתקופתו.

לא יודע לגבי אינטר, כי אני לא רואה את הליגה האיטלקית, אבל זוכר את הגמר נגד באיירן בליגת האלופות, גם דוחה.

#387 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:10

כשאני אמרתי שאני שונא את צ'לסי הנוכחית, אמרו שאין לי מושג.

כדורגל מגעיל, גם את ריאל לא חיבבתי במיוחד בתקופתו.

לא יודע לגבי אינטר, כי אני לא רואה את הליגה האיטלקית, אבל זוכר את הגמר נגד באיירן בליגת האלופות, גם דוחה.

חח יא מניאק אני זוכר שהיית בעדם בגמר הזה! כמעט בכיתי בסוף, צ'לסי פשוט שדדה מבאיירן את הגביע, ועוד אחרי שהימרתי על באיירן באותה עונה.

בגלל זה אני לא רוצה את צ'לסי בגמר, ריאל ובאיירן פשוט לא יסתדרו עם הבונקר הזה, וההגנה של שתי הקבוצות פגיעה מספיק כדי לחטוף מאיזה מתפרצת/מצב נייח.

• CLIPSE אוהב את זה

#388 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:14

חחחחח וואלה? הייתי בעד האנטי כדורגל הזה? אני צריך להתבייש ^_^

#389 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:15

הקטע במוריניו זה שהוא לא סופר אף אחד, על הזין שלו והוא יעשה הכל בשביל תארים... לי אישית אין בעיה עם זה, זאת טקטיקה לגיטימית. בסופו של דבר מוריניו בא לזכות בליגת אלופות ולא אכפת לו אם על הדרך הוא שיעמם למוות את כולם

רק מההרכב של צ'לסי היה אפשר להבין מה הולך להיות במשחק הזה ופה הייתה הטעות של סימאונה שלא פתח עם וייה או לפחות עם טוראן

• ThUnDeR ו avihai23 אוהבים את זה

#390 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:16

חחחחח וואלה? הייתי בעד האנטי כדורגל הזה? אני צריך להתבייש ^_^

חח לא נורא סולח לך. נראה לי היית בעדם בגלל דרוגבה.

#391 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:20

צ'לסי שיחקה על תוצאה והשיגה מה שרוצה. סגרה לחלוטין את הכוח של אתלטיקו שזה חואנפרן מצד ימין ואת דיאגו קוסטה שלא עשה שום דבר.

נכון, צ'לסי התקשתה מאוד לצאת להתקפה אבל מי שרואה את אתלטיקו יודע שקשה מאוד לפתח משחק נגדה בחלק שלך, אז כדורים ארוכים היו הכרחיים אחרת צ'לסי היו נענשים.

ברצלונה שיחקה כדורגל פתוח וחטפה מ-2 האגפים - לא נראה לי שהיא בחצי גמר. אני ממש לא מבין מה הפליאה הזאת.

משחקי נוק אאוט הם תמיד קודם כל טקטיקה - במיוחד בחצי גמר.

#392 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:24

דוראל נראה לי אתה מתבלבל.

אתה מדבר על גמר ליגת האלופות ב-2012? די מתאו היה אז, הייתי מאוד בעדו אני זוכר :bot:

אינטר של מוריניו נגד באיירן היה משחק שבוודאות אני יודע ששנאתי לראות.

#393 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:27

צ'לסי שיחקה על תוצאה והשיגה מה שרוצה. סגרה לחלוטין את הכוח של אתלטיקו שזה חואנפרן מצד ימין ואת דיאגו קוסטה שלא עשה שום דבר.

נכון, צ'לסי התקשתה מאוד לצאת להתקפה אבל מי שרואה את אתלטיקו יודע שקשה מאוד לפתח משחק נגדה בחלק שלך, אז כדורים ארוכים היו הכרחיים אחרת צ'לסי היו נענשים.

ברצלונה שיחקה כדורגל פתוח וחטפה מ-2 האגפים - לא נראה לי שהיא בחצי גמר. אני ממש לא מבין מה הפליאה הזאת.

משחקי נוק אאוט הם תמיד קודם כל טקטיקה - במיוחד בחצי גמר.

התקשתה לצאת להתקפה? היא לא ניסתה לצאת להתקפה חח

• CLIPSE, liverpool ו Nikita אוהבים את זה

#394 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎22/04/2014‏, ‎23:58

כמו שהסברתי, התוכנית לא הייתה לצאת להתקפות מסודרות דרך הנעת כדור או בילד-אפ מאחור כי אתלטיקו יודעת לעשות משחק לחץ מצויין בדיוק כמו שהיא עשתה נגד ברצלונה ואלו בדיוק הדברים הקטנים שעלולים לגרום לבעיות ואלו בדיוק הדברים הקטנים שיכולים להכריע משחקים ומוריניו יודע את זה יותר טוב ממני או מכל פלוץ אחר שהתלונן על משחק הגנתי.

אין ספק בכלל - צ'לסי סמכה על מצבים נייחים והתקפות מתפרצות שכן היו לה - אבל אני חושב שזה לגיטימי.

בואו  לא נשכח - שנה שעברה צ'לסי עם אותו סגל מלבד וויליאן לא עברו את שלב הבתים - אז לבוא ולהסתגר בחצי הגמר (שזה כבר הישג לקבוצה בתקופת מעבר) זה לא דבר מפתיע - צ'לסי עדיין לא יכולה לבוא למשחק חוץ בחצי גמר נגד קבוצה גדולה ולהכתיב קצב משחק.

המפגש פתוח לחלוטין וקשה לדעת מי תעלה.

#395 quicki

quicki

I'll laugh until my head comes off

• חבר של כבוד
  • 4,912 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎00:38

היה משחק שלא משקף רמה של חצי גמר, ובכללי משעמם.

אפשר להאשים את צ'לסי אבל גם את אתלטיקו. לא שיחקו חד, וויה לדעתי היה צריך לפתוח...

אבל אני רק שמח שזה נגמר בתיקו כי שמתי ווינר :)

יאללה מחר ריאל!

#396 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎06:36

אני מאוד מקווה כי אם צ'לסי יעלו בונקרניניו יהרוס את המשחק.

חחחח טוקבקיסט של וואן

נו, "גאון כדורגל", אתה שמח שזה מה שיחכה לנו גם בגמר? פשוט בושה. אפשר לחשוב שצ'לסי היא קבוצה ברמה של מכבי חיפה שהיא דופקת כזה בונקר.

#397 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎07:06

קודם כל צ'לסי לא בגמר.

דבר שני צ'לסי עדיין לא ברמה של ריאל/באיירן ואם היא  אכן תעלה לגמר אתה תראה שוב, משחק מאוד טקטי עם הרבה סגירת שטחים גם לאמצע וגם למגנים. האם זה בונקר? לא - זה הכדורגל המודרני. אני אשאל אותך שאלה - אם מגן ימני עולה, מי אמור לשמור עליו? התשובה היא הקיצוני, וכשהוא יורד להגנה נוצר צפיפות לקבוצה היריבה וזה מקשה עלייה להגיע למצבים - ואז כל הילדים קופצים "בונקר, בונקר" - זה נכון שצ'לסי אתמול אפילו לא ניסתה לצאת להתקפות, אבל יש לזה סיבה מובנת...

(ריאל מדריד של אנצ'לוטי סופסוף הבינה את זה וככה היא שיחקה נגד ברצלונה בגמר הגביע - רק שלה יש כלים יותר טובים למתפרצות ולהנעת כדור)

היא תתן לקבוצה היריבה לשלוט זה על בטוח, אבל היא תנסה לצאת להתקפות כי זה גמר ולא נוק אאוט. אתמול היא לא ניסתה כי היא יודעת שיש לה עוד משחק וגם בגלל הוראת מאמן לא לנסות להחזיק בכדור בחלק המגרש שלה.

#398 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎07:22

אביחי אבל אתה מבלבל פה דברים ונותן מושגים יפים לדברים פשוטים. יש לסגור שטחים ולצמצם מיקומים בין שחקנים, ויש בונקר. אפשר לסגור יפה מאוד בדיוק כמו הדוגמא שנתת על ריאל שלמרות שבארסה כביכול שלטה במשחק היא לא באמת הגיע למצבים וריאל בעצם הכתיבה את הקצב כשהכדור אצל היריבה. אי אפשר להגיד שריאל שיחקה טוב יותר, אבל ככה גם אי אפשר להגיד שבארסה.

אתה קורא לזה כדורגל מודרני אנחנו קוראים לזה בונקר, אין ספק שמוריניו העמיד קבוצה ממושמעת מאוד והוציא מהם 110% אבל עדיין לבוא ולהגיד שהוא בא לשחק כדורגל מודרני? הוא בא להוציא תוצאה בצורה הכי מגעילה שיש מול קבוצה שעל הנייר היא אמורה להיות שווה לה. הרי אף אחד לא באמת חושב שאתלתיקו תתן לצ'לסי 5 בראש נכון? למרות שהיא הדיחה את בארסה ולמרות שהיא כנראה תזכה באליפות בספרד היא עדיין אנדרדוג מובהק, וזו גם דוגמא לקבוצה שמשחקת מאוד טקטי אבל לא בונקר.

בקשר לעניין עם המגנים - אם בכל העולם מגנים עולים להתקפה ואז יורדים להגנה גם בצ'לסי הם יכולים. עולים, יורדים. זה כל המהות של המשחק הזה. לא יורדים יורדים יורדים.

חבל מאוד שאתה לא אובייקטיבי, כי אם צ'לסי היו משחקים יפה ונותנים 3 חתיכות לאתלתיקו כולם היו מפרגנים למוריניו.

• liverpool אוהב את זה

#399 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎07:36

חח זה פעם ראשונה שיוצא לי פה להתווכח איתך אביחי, ועכשיו אני מבין את כולם,

את פשוט עיוור בכל מה שקשור למוריניו, שלא תבין לא נכון אני גם אוהב אותו, ואהבתי אותו גם בריאל,

אבל די אחי זה לא היה משחק הגנתי ובטח שזה לא הכדורגל המודרני.

זה היה משחק מדכא, ואם אתה קצת חובב כדורגל אפילו טיפה, אתה לא יכול להגיד שנהנת אתמול

וסתם לצורך השוואה שנתת עם המשחק של ריאל נגד ברצלונה,

אתלטיקו - 25 בעיטות

צ'לסי - 5 בעיטות

ריאל - 18 בעיטות

ברצלונה - 14 בעיטות

זה ההבדל בין משחק הגנתי כמו שטענת שאנצ'לוטי עשה, לבין בונקר. (זה מאזן בעיטות נטו, לאו דווקא למסגרת)

ושוב, זה משחק שברצלונה שולטת בו 68 אחוז החזקה בכדור, ועדיין לא הגיעה למצבים מול השער, בדקתי עכשיו היו לה רק 4 בעיטות למסגרת,

ככה עושים משחק הגנתי, לא כמו שמוריניו עשה, הוא פשוט עשה בונקר.

• Nikita אוהב את זה

#400 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎23/04/2014‏, ‎07:42

אורפז אם קראת את התגובות הקודמות שלי - כתבתי בדיוק מה שכתבת - הוא בא לשחק על תוצאה.

ספיריט - לא אמרתי שנהנהתי. אכן היה משחק מדכא... לאתלטיקו ולדיאגו קוסטה.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים