עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
517 תגובות לנושא זה

#381 avihai23

avihai23

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎12:55

אביחי, לא בציניות, אם אתה כ"כ מבין ויודע,
למה קסיאס על הספסל?! בחייאת ראבק הוא היה הסמל שלכם (עד כמה שאפשר בקבוצה חסרת הנשמה שלכם)
+השוער הכי טוב בעולם...
איך זה שאתה בעד מוריניו ולא בעדו, מה הוא כבר עשה???

בגלל שאני כ''כ מבין, ואתה כנראה לא כ''כ בעניינים, אסביר לך:
קסיאס נפצע לפני ארבעה חודשים, פציעה קשה ביד, עד אז הוא היה בהרכב הראשון. (למרות יכולת לא טובה שלו)
לאחר פציעתו ריאל מדריד הביאה שוער בשם דייגו לופז, והשוער הזה הוכיח שהוא ברמה של קסיאס ואף יותר.
השוער הזה היה בהרכב של ריאל במשך ארבעה חודשים וסיפק את הסחורה ואפילו ניצח לריאל כמה משחקים.
לאחר ארבעה חודשים קסיאס חזר מפציעה - למה שמוריניו יחזיר אותו להרכב? הוא גם לא בכושר משחק לשלבים המכריכים של העונה,
וגם יש שוער שאפשר לסמוך עליו. אף מאמן רציני בעולם לא היה עושה את זה לקבוצה שלו.

#382 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎14:24

אביחי אבל אתה חייב להודות שאי אפשר לקרוא לקדנציה של מוריניו בריאל יוצאת דופן. מתוך 3 עונות רק אליפות אחת כאשר בשתי העונות הנוספות הם לא היו פקטור בכלל במאבק, וגם את ליגת האלופות הוא לא הביא. זה לא מה שציפו ממנו, בטח לא עם סגל כזה שעל נייר אמור היה להגיע להישגים גדולים יותר .

#383 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎14:50

אביחי אולי אני טועה, אבל מוריניו הוציא את קסיאס לפני שהוא נפצע,
הוא הכניס את אדאן (עוד לפני שלופז הגיע) בטענה שהוא שוער יותר טוב.
ואז שאדאן קיבל כרטיס אדום החזירו את קסיאס עד הפציעה...

ואם אתה חושב שלופז יותר טוב מקסיאס אני מציע לך לחזור בתשובה ולזרוק את הטלוויזיה,
אין לך מה לראות כדורגל....
טחחח אתה מזכיר לי את הילדים בכיתה ד' שיש להם יס אומרים שיס הכי טוב ואז עוברים להוט ואומרים שהוט הכי טוב.

עריכה:

חוץ מזה אם קסיאס לא בכושר תן לו דקות משחק, במלא אין לכם אליפות, ואין לכם כלום העונה.
אבל אתם מושפעי מוריניו, מתלהבים מתמונה שהוא שם בחדר הלבשה שהוא עושה 3 עם היד,
אותו מריניו שלפני משחק אומר שלא אכפת לו לנצח או לא, ואז שהוא מנצח הוא מתלהב, ושהוא מפסיד הוא אומר שלא היה אכפת לו.
  • rotembal אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#384 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎15:35

דוראל אני מסכים איתך אבל גם אי אפשר לקרוא לתקופה שלו כישלון.
להזכירך ריאל לא עברה את השמינית גמר שבע שנים עם סגלים לא פחות טובים.
מוריניו שבר את ההגמוניה של ברצלונה אם אפשר היה לקרוא לזה כך.

שניר לא אתווכח איתך על עניין קסיאס או לופז... לופז הוכיח את עצמו על הדשא בעוד שקסיאס לא הוכיח את עצמו לאורך כל השנה הנוכחית.

אולי מוריניו היה צריך לתת לו דקות משחק קצת בליגה אבל זה כבר עניין מקצועי.
אתה לא יכול להחליף שוער כל משחק זה לא מקצועי.

#385 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎15:42

אביחי אולי אני טועה, אבל מוריניו הוציא את קסיאס לפני שהוא נפצע,
הוא הכניס את אדאן (עוד לפני שלופז הגיע) בטענה שהוא שוער יותר טוב.
ואז שאדאן קיבל כרטיס אדום החזירו את קסיאס עד הפציעה...

ואם אתה חושב שלופז יותר טוב מקסיאס אני מציע לך לחזור בתשובה ולזרוק את הטלוויזיה,
אין לך מה לראות כדורגל....
טחחח אתה מזכיר לי את הילדים בכיתה ד' שיש להם יס אומרים שיס הכי טוב ואז עוברים להוט ואומרים שהוט הכי טוב.

עריכה:

חוץ מזה אם קסיאס לא בכושר תן לו דקות משחק, במלא אין לכם אליפות, ואין לכם כלום העונה.
אבל אתם מושפעי מוריניו, מתלהבים מתמונה שהוא שם בחדר הלבשה שהוא עושה 3 עם היד,
אותו מריניו שלפני משחק אומר שלא אכפת לו לנצח או לא, ואז שהוא מנצח הוא מתלהב, ושהוא מפסיד הוא אומר שלא היה אכפת לו.

קסיאס מבוגר ועבר פציעה יחסית ארוכה, בדרך כלל ששחקן חוזר מפציעה כזאת היכולת שלו קצת נפגעת. לופז נמצא כרגע במה שנקרא form טוב, יענו הוא משחק טוב מאוד במשחקים האחרונים, וכששחקן במצב הזה הוא בדרך כלל משחק ביכולת טובה מאוד, זה למה כרגע לופז עדיף. לא מדובר על כושר משחק, זה לא שקסיאס לא מסוגל להחזיק 90 דקות על המגרש, זה פשוט שללופז יש רצף של משחקים מעולים.
לאף אחד לא באמת איכפת מה מוריניו אמר לפני משחק, איכפת מה הוא השיג, ואת מה שהוא עשה אף מאמן אחר לא הצליח לעשות.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#386 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎16:40

cokegod אוהד של צ'לסי נכון?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#387 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎17:00

אוהדי צלסי הכי שמחים בעולם כרגע.

#388 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,002 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎18:41

לפי דעתי מוריניו צריך להישאר בריאל. העונה הזאת הייתה מצויינת. נכון, פתחנו את העונה בצורה גרועה ביותר, ככה שהסיכוי לאליפות הלך כבר מתחילת העונה,
אבל הגענו לחצי גמר ליגת האלופות, כשהדחנו בדרך את גלאטסרי ויונייטד, ועברנו את בית המוות. כמובן שגם הגענו לגמר גביע המלך, תוך כדי השפלת בארסה בדרך. (וגם בליגה)

מוריניו מיצה את עצמו בריאל.
השנה השנייה שלו בכל קבוצה היא הטובה ביותר,ובאמת שנה שעברה הייתה עונה מעולה עם דריסה של הליגה הספרדית ויכולת טובה מאוד באלופות למרות ההדחה בחצי.
איך אפשר לקרוא לעונה הזאת מצויינת חוץ מההתחלה?ריאל לא פקטור לאליפות כבר אחרי 10 מחזורים,היכולת כל השנה גם בליגה וגם באלופות פשוט לא מספיק טובה.
ההרכב של ריאל העונה ועונה שעברה דומה אם לא זהה,ככה שזה רק עניין של מאמן.
להתלהב שעברת את "בית המוות"? נכון היה בית קשה אבל חבר זה ריאל מדריד! גם היסטורית המועדון הכי גדול בעולם,וגם סגל השחקנים היום שווה לאחד הטובים בעולם,
+מאמן "קבלן תארים",היה צריך לצאת יותר בסוף.
אני לא אומר שמוריניו לא צריך להישאר,אבל אם כן הוא חייב לעשות שינוי בסגל כי ראינו השנה שהסגל הזה והוא הגיע למקסימום.
  • Nikita אוהב את זה

#389 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎19:10

ספארקלס על מה אתה מדבר? בגלל השופטים ריאל לא עלו? היה פנדל במשחק הראשון והיום ראמוס היה צריך לקבל אדום על כל המרפקים שהוא שלח והעבירות שהוא עשה. הגיע לדורטמונד לעלות בסיכום שני המשחקים, היא הייתה טובה יותר והיא ראויה לגמר.

א. אתה הראשון שאומר שהיה פנדל ברור במשחק הראשון. אומנם זה לא ברור ממבט ראשון, אבל לא היה פנדל. ואם זה נחשב פנדל, אז לריאל גם הגיע פנדל בדקות האחרונות אתמול. היו עוד לא מעט שריקות לרעת ריאל ושלא בצדק.
ב. ראמוס קיבל צהוב מוצדק, לא צריך יותר מזה. אם יש לך כוח, תראה שוב את המשחק בדורטמונד ותגלה שעל עבירות דומות מאוד מצד הגרמנים השופט אפילו לא שרק ובטח ובטח שלא נתן צהוב. לא על זה אני מתלונן, זה לגיטימי.
ג. כן, בסיכום שני המשחקים מגיע יותר לדורטמונד, אבל בסך הכל היא גם זכתה להמון מזל. השערים של לבנדונסקי אלה אומנם שערים של כישרון ויכולת התמצאות, אבל גם המון המון מזל. סיכוי של אחד למיליון שכל ההזדמנויות שהיו לו במשחק הראשון נכנסות, וזה קרה לו. עובדה שאתמול הוא לא הצליח להבקיע למרות כמה הזדמנויות נהדרות.
ד. בשורה התחתונה, ריאל קופחה מבחינת השיפוט בסיכום שני המשחקים, ועל זה כולם מסכימים, אפילו אוהדי ברצלונה (בפורום ספורטאנטר). זה לא מוריד בכלל מהכבוד של דורטמונד, ואין ספק שלה הגיע יותר לעלות לשלב. ובכל זאת, זה מפריע.

למה קסיאס על הספסל?! בחייאת ראבק הוא היה הסמל שלכם (עד כמה שאפשר בקבוצה חסרת הנשמה שלכם)
+השוער הכי טוב בעולם...

לפני הכל, זו לא קבוצה חסרת נשמה. לך ותראה תמונות של קסיאס, ראמוס ולופז מאתמול ותבין. (ומצחיק אותי ש"אוהד" באיירן אומר את זה...)
ולעניין: קסיאס הדליף מידע לאשתו השדרנית, מה שמאוד הכעיס את מוריניו, ובצדק. ועדיין מוריניו לא הוריד את קסיאס לספסל למרות שהוא גם הציג יכולת חלשה, ולא רק יחסית לעצמו.
בזמן שקסיאס היה פצוע, דייגו לופז הציג יכולת מדהימה לכל דבר ועניין, בעוד שלא ידוע באיזה כושר קסיאס יחזור. לכן לופז נשאר בנתיים בשער.
מה גם יש לו יתרון אחד מאוד קריטי: הוא שולט בכדורי גובה בניגוד לקסיאס שבאופן יחסי, זו החולשה העיקרית שלו.
ולמה אתה נתפס לקטנות? ההפסדים לא היו בגלל השוער. זה הדבר האחרון שהרס.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#390 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎22:43

מישהו אמר בליצקריג ולא קיבל?!

dLORI9W.png  

#391 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎22:55

מישהו רעב?

תמונה שפורסמה

חח מעניין באמת שבליגה לפני כמה ימים מסי נכנס באמצע, שם גול ובישל, ופתאום הוא לא כשיר..
לא כשיר לשחק נגד באיירן אולי? אבל נגד חטאפה הוא בשיא הכושר.

ד"א, גולאסו של פיקה. לפחות בארסה כבשה..
  • SnirJa, xori ו Sparkles אוהבים את זה

-

תמונה שפורסמה

#392 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎23:36

כן, מסי מפחד לשחק מול קבוצה גדולה... הוא כבר הבקיע נגדנו, נגד מחריד ובעצם נגד כל קבוצה שאני משער שיש. לא חושב שיש טעם לשתף אותו כשהתוצאה היא 4-0.
בכל מקרה, ביזיון של בארסה. הייתי מצפה להחזיר את הכבוד כמו שמחריד לפחות עשו אתמול.

#393 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎23:49

טוב חבר'ה, ההימורים שלכם לגמר? לי יש תחושה דורטמונד תפתיע את באיירן. בכל מקרה, מקווה שמצפה לנו גמר אדיר.

#394 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎01/05/2013‏, ‎23:52

3-0 לבאיירן. לא כוחות לצערי.

#395 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2013‏, ‎00:54

לא הייתי מספיד את דורטמונד כל כך מהר..
אם הם ישחקו כמו במשחק הראשון נגד ריאל, תהיה לבאיירן עבודה קשה.

-

תמונה שפורסמה

#396 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2013‏, ‎01:11

7-0 לבאיירן בשני משחקים.
אני רוצה לראות את הגאון שהימר על תוצאה כזאת.

לפי דעתי, עידן ברצלונה כבר נגמר.
הבנתי שהם בונים על הטווס הבריזלאי ניימאר, שיבוא ויושיע אותם.
אני אישית ממש לא מחזיק ממנו, אבל נגלה את זה בעונה הבאה (במידה והוא יבוא)...

#397 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2013‏, ‎01:57

ספארקלס על מה אתה מדבר? בגלל השופטים ריאל לא עלו? היה פנדל במשחק הראשון והיום ראמוס היה צריך לקבל אדום על כל המרפקים שהוא שלח והעבירות שהוא עשה. הגיע לדורטמונד לעלות בסיכום שני המשחקים, היא הייתה טובה יותר והיא ראויה לגמר.

א. אתה הראשון שאומר שהיה פנדל ברור במשחק הראשון. אומנם זה לא ברור ממבט ראשון, אבל לא היה פנדל. ואם זה נחשב פנדל, אז לריאל גם הגיע פנדל בדקות האחרונות אתמול. היו עוד לא מעט שריקות לרעת ריאל ושלא בצדק.
ב. ראמוס קיבל צהוב מוצדק, לא צריך יותר מזה. אם יש לך כוח, תראה שוב את המשחק בדורטמונד ותגלה שעל עבירות דומות מאוד מצד הגרמנים השופט אפילו לא שרק ובטח ובטח שלא נתן צהוב. לא על זה אני מתלונן, זה לגיטימי.
ג. כן, בסיכום שני המשחקים מגיע יותר לדורטמונד, אבל בסך הכל היא גם זכתה להמון מזל. השערים של לבנדונסקי אלה אומנם שערים של כישרון ויכולת התמצאות, אבל גם המון המון מזל. סיכוי של אחד למיליון שכל ההזדמנויות שהיו לו במשחק הראשון נכנסות, וזה קרה לו. עובדה שאתמול הוא לא הצליח להבקיע למרות כמה הזדמנויות נהדרות.
ד. בשורה התחתונה, ריאל קופחה מבחינת השיפוט בסיכום שני המשחקים, ועל זה כולם מסכימים, אפילו אוהדי ברצלונה (בפורום ספורטאנטר). זה לא מוריד בכלל מהכבוד של דורטמונד, ואין ספק שלה הגיע יותר לעלות לשלב. ובכל זאת, זה מפריע.

+השוער הכי טוב בעולם...

לפני הכל, זו לא קבוצה חסרת נשמה. לך ותראה תמונות של קסיאס, ראמוס ולופז מאתמול ותבין. (ומצחיק אותי ש"אוהד" באיירן אומר את זה...)
ולעניין: קסיאס הדליף מידע לאשתו השדרנית, מה שמאוד הכעיס את מוריניו, ובצדק. ועדיין מוריניו לא הוריד את קסיאס לספסל למרות שהוא גם הציג יכולת חלשה, ולא רק יחסית לעצמו.
בזמן שקסיאס היה פצוע, דייגו לופז הציג יכולת מדהימה לכל דבר ועניין, בעוד שלא ידוע באיזה כושר קסיאס יחזור. לכן לופז נשאר בנתיים בשער.
מה גם יש לו יתרון אחד מאוד קריטי: הוא שולט בכדורי גובה בניגוד לקסיאס שבאופן יחסי, זו החולשה העיקרית שלו.
ולמה אתה נתפס לקטנות? ההפסדים לא היו בגלל השוער. זה הדבר האחרון שהרס.

לא נתפסתי או אמרתי שהפסדתם בגלל השוער, פשוט להגיד שלופז יותר טוב מקסיאס זה לא נכון.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#398 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2013‏, ‎03:54

7-0 לבאיירן בשני משחקים.
אני רוצה לראות את הגאון שהימר על תוצאה כזאת.

לפי דעתי, עידן ברצלונה כבר נגמר.
הבנתי שהם בונים על הטווס הבריזלאי ניימאר, שיבוא ויושיע אותם.
אני אישית ממש לא מחזיק ממנו, אבל נגלה את זה בעונה הבאה (במידה והוא יבוא)...

איך אני מחכה שניימאר יבוא לבארסה ולא יעשה שם כלום חוץ מתרגילים של שכונה.
  • avihai23 אוהב את זה

-

תמונה שפורסמה

#399 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2013‏, ‎04:03

לגבי ההערה שלך על באיירן. מה הופך בדיוק את ריאל לקבוצה נשמה ואת באיירן לא?
בפעם האחרונה שבדקתי, לבאיירן יש יותר שחקני בית, יותר שחקנים מקומיים, כל שחקני הקבוצה בלי יוצא מן הכלל עושים הגנה ולחץ בלי הפסקה, מספיק היה לראות את המשחקים מול יובנטוס וברצלונה כדי לראות כמה השחקנים מסורים. מולר, להאם, שווייני וריברי שחקנים חסרי נשמה? נו באמת..
אני לא טוען שריאל לא קבוצת נשמה, קסיאס וראמוס אכן שחקנים מסורים, אבל הזלזול שלך במסירות של באיירן תלוש מהמציאות.

#400 SuperSergio4

SuperSergio4

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 33 הודעות

נכתב ב- ‎02/05/2013‏, ‎05:49

rotembal יש יותר קוקסינל מלהגיד "מחריד"? אתה חושב שזה מצחיק או...

בכלל, תמיד מצחיק לקרוא על ספורט בפורום שלא קשור לזה... "קבוצה חסרת נשמה" :lol:

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים