יורו 2012
נכתב ב- 29/06/2012, 14:14

נכתב ב- 29/06/2012, 14:33
נכתב ב- 29/06/2012, 14:41
ג'ולס תפסיק לדבר שטויות, כדורגל זה משחק של ממונטום וכמו שלאיטליה הלך גם לגרמניה יכל ללכת. פשוט איטליה כבשה בהזדמנות הראשונה שלה בזכות שמירה לקויה מאוד של שחקני ההגנה, ומשם הגרמנים היו צריכים לפתוח לגמרי את המשחק. עד הגול הראשון זה לא שהאיטלקים היו עדיפים.
בפעם האחרונה שבדקתי 'שמירה לקויה' זה גם חלק מהמרכיבים של משחק כדורגל. קסאנו סיבב על המקום את הומלס, הרים, ובאלוטלי נתן נגיחה וקבע 1-0 מוצדק.
בדקות הראשונות של המשחק האיטלקים שלטו יותר במשחק.
אם הומלס היה מכניס את ההזדמנות המצוינת שלו בתחילת המשחק אני לא יודע אם גרמניה היו מנצחים אבל זה בטח לא היה מתפתח ככה.
אם ואם ואם. איך אמרו פה כבר באשכול, אין דבר כזה אם בכדורגל.
כל הכבוד לאיטליה, הם היו טובים יותר, אבל בוא ניכנס לפרופרוציות, גרמניה יכולה להתמודד גם עם ספרד וגם איטליה, אבל זה פשוט לא היה היום שלהם. והיא לא הביסה אותם, נכון שלאיטליה היו החמצות אבל גם לגרמניה היו, תבוסה זה לא היה.
גרמניה לא יכולה להתמודד עם ספרד. ספרד עולה עליה בכל עמדה אפשרית אולי מלבד עמדת המגן השמאלי, שם מקומו של לאהם מובטח.
רק לפני שנתיים גרמניה הגדולה שניצחה את ארגנטינה ואנגליה 4-0 ו4-1 (במתפרצות יש לומר) התמודדה נגד ספרד, הגרמנים לא עברו את החצי. אני זוכר טוב את המשחק הזה כי הייתי בעד הגרמנים והם איכזבו אותי לגמרי.
"לא היה היום שלהם" - התירוץ הכי עלוב שיש בעולם הספורט.
גולס יאפס לגרמניה יש אחלה סגל עם מאמן מפגר ששם את פודולסקי וו שיש לו בספסל שחקנים הרבה יותר טובים מהם..
חחחחחחחחחחחחח
יוגי לב נחשב לאחד המאמנים הטובים בעולם. למה לכעוס עליו? הוא הוציא את ההכי טוב שאפשר מהסגל שלו.
שוונשטיגר? אחד השחקנים הכי טובים שיש לו בסגל, אבל בטח לא ברמה של הפליימייקרים האחרים בטורניר.
נכתב ב- 29/06/2012, 14:53
מולר היה צריך לפתוח, וגומז היה צריך להישאר במחצית השניה.
החליט להמר והפסיד.
על הנייר גרמניה יותר טובה, ופייבוריטית לזכיה לפחות מבחינתי.
בפועל זה כדורגל והכל יכול להשתנות בגלל גול אחד או החמצה אחת.
במבט לעתיד, גרמניה תישאר הכי יציבה. הסגל יכול לרוץ בשלמותו בכמה טורנירים נוספים.
איטליה תאבד את פירלו ובופון. ספרד את קסיאס, אלונסו, צ'אבי, ואנגליה בכלל תעבור ארגון מחדש.
גרמניה רק צריכה להפסיק ליפול במשחקי הדקה ה90
נכתב ב- 29/06/2012, 15:51
ג'ולס תפסיק לדבר שטויות, כדורגל זה משחק של ממונטום וכמו שלאיטליה הלך גם לגרמניה יכל ללכת. פשוט איטליה כבשה בהזדמנות הראשונה שלה בזכות שמירה לקויה מאוד של שחקני ההגנה, ומשם הגרמנים היו צריכים לפתוח לגמרי את המשחק. עד הגול הראשון זה לא שהאיטלקים היו עדיפים.
בפעם האחרונה שבדקתי 'שמירה לקויה' זה גם חלק מהמרכיבים של משחק כדורגל. קסאנו סיבב על המקום את הומלס, הרים, ובאלוטלי נתן נגיחה וקבע 1-0 מוצדק.
אם הומלס היה מכניס את ההזדמנות המצוינת שלו בתחילת המשחק אני לא יודע אם גרמניה היו מנצחים אבל זה בטח לא היה מתפתח ככה.
כל הכבוד לאיטליה, הם היו טובים יותר, אבל בוא ניכנס לפרופרוציות, גרמניה יכולה להתמודד גם עם ספרד וגם איטליה, אבל זה פשוט לא היה היום שלהם. והיא לא הביסה אותם, נכון שלאיטליה היו החמצות אבל גם לגרמניה היו, תבוסה זה לא היה.
גרמניה לא יכולה להתמודד עם ספרד. ספרד עולה עליה בכל עמדה אפשרית אולי מלבד עמדת המגן השמאלי, שם מקומו של לאהם מובטח.
רק לפני שנתיים גרמניה הגדולה שניצחה את ארגנטינה ואנגליה 4-0 ו4-1 (במתפרצות יש לומר) התמודדה נגד ספרד, הגרמנים לא עברו את החצי. אני זוכר טוב את המשחק הזה כי הייתי בעד הגרמנים והם איכזבו אותי לגמרי.
"לא היה היום שלהם" - התירוץ הכי עלוב שיש בעולם הספורט.גולס יאפס לגרמניה יש אחלה סגל עם מאמן מפגר ששם את פודולסקי וו שיש לו בספסל שחקנים הרבה יותר טובים מהם..
חחחחחחחחחחחחח
יוגי לב נחשב לאחד המאמנים הטובים בעולם. למה לכעוס עליו? הוא הוציא את ההכי טוב שאפשר מהסגל שלו.
שוונשטיגר? אחד השחקנים הכי טובים שיש לו בסגל, אבל בטח לא ברמה של הפליימייקרים האחרים בטורניר.
זה לא תירוץ מפגר, מה שלא הלך לבאלוטלי נגד אנגליה הלך לו אתמול ומה שהלך לגרמניה נגד הולנד לא הלך להם אתמול.
וסלח לי למרות שאני מחזיק מיוגי לב, ההפסד הזה כולו שלו. החל ממהחלטה התמוהה לשים את קרוס באגף ימין שהוא לא מתאים אליו בכלל ועד הקרדיט הבלתי נגמר לפודלוסקי. כשהוא הכניס את רויס וקלוזה גרמניה הייתה מסוכנת יותר ואם הם היו משחקים מתחילת המשחק אולי הם היו אלה שעולים ליתרון. יוגי לב צריך להבין שבשלבים האלה אתה צריך לנסות להתאים את עצמך ליריבה באספקטים מסוימים. זה מה שאיטליה עשתה אתמול וספרד עשתה לפני שנתיים, כשהגרמנים באו שאננים וספרד רצו לתקן את הרושם מהמשחק הזוועתי מול פרגוואי.
מה גם שהשער השני הוא לגמרי של לב. מי שראה את איטליה לפני כן יודע שהכדורים הארוכים לבלוטלי של הקשרים האיטלקים מאוד מסוכנים, ובמהלך השער רואים שההגנה בכלל לא התכוננה לזה, השער הזה הוא שלמעשה גמר את המשחק.
בסופו של דבר ההכנה הטקטית של פרנדלי הייתה טובה יותר ולעלות ליתרון במשחק מכריע כזה בשלב מוקדם זה מאוד משמעותי להתפתחות של המשחק. אני עדיין חושב שהנבחרת הגרמנית טובה יותר, פשוט אתמול הם תפסו יום רע, לא ניצלו את ההזדמנויות שלהם בהתקפה ולא עמדו טוב בהגנה מה שהוביל לשני השערים של באלוטלי.
וגם אני חושב שלנבחרת הגרמנית יש עתיד גדול. נוייר, הומלס, חדירה, קרוס, הומלס, אוזיל ומולר זה שחקנים שיש להם עוד הרבה שנים ועוד ישתפרו ויצברו ניסיון וזה בלי שהזכרתי כשרונות גדולים כמו דרקסלר, גצה, רויס, אמרה קאן, לייטנר, שמלצר שעשויים אף הם להתפתח לשחקנים אדירים.
נכתב ב- 29/06/2012, 16:07

נכתב ב- 29/06/2012, 16:48
"לא היה היום שלהם" - התירוץ הכי עלוב שיש בעולם הספורט.גולס יאפס לגרמניה יש אחלה סגל עם מאמן מפגר ששם את פודולסקי וו שיש לו בספסל שחקנים הרבה יותר טובים מהם..
חחחחחחחחחחחחח
זה לא תירוץ מפגר, מה שלא הלך לבאלוטלי נגד אנגליה הלך לו אתמול ומה שהלך לגרמניה נגד הולנד לא הלך להם אתמול.
הולנד לא מתאימה לדימוי הזה, אם כבר פורטוגל. גם דנמרק ניצחה את הולנד.
לנושא, זה כן תירוץ מפגר. גרמניה כנבחרת טובה אמורה לא 'לתפוס יום רע' בחצי הגמר.
וסלח לי למרות שאני מחזיק מיוגי לב, ההפסד הזה כולו שלו. החל ממהחלטה התמוהה לשים את קרוס באגף ימין שהוא לא מתאים אליו בכלל ועד הקרדיט הבלתי נגמר לפודלוסקי. כשהוא הכניס את רויס וקלוזה גרמניה הייתה מסוכנת יותר ואם הם היו משחקים מתחילת המשחק אולי הם היו אלה שעולים ליתרון. יוגי לב צריך להבין שבשלבים האלה אתה צריך לנסות להתאים את עצמך ליריבה באספקטים מסוימים. זה מה שאיטליה עשתה אתמול וספרד עשתה לפני שנתיים, כשהגרמנים באו שאננים וספרד רצו לתקן את הרושם מהמשחק הזוועתי מול פרגוואי.
קרוס לא היה באגף ימין...תפקידו היה לשמור על פירלו, אחרי השער השני כל המערך התפרק.
מה גם שהשער השני הוא לגמרי של לב. מי שראה את איטליה לפני כן יודע שהכדורים הארוכים לבלוטלי של הקשרים האיטלקים מאוד מסוכנים, ובמהלך השער רואים שההגנה בכלל לא התכוננה לזה, השער הזה הוא שלמעשה גמר את המשחק.
אין ספק.
בסופו של דבר ההכנה הטקטית של פרנדלי הייתה טובה יותר ולעלות ליתרון במשחק מכריע כזה בשלב מוקדם זה מאוד משמעותי להתפתחות של המשחק. אני עדיין חושב שהנבחרת הגרמנית טובה יותר, פשוט אתמול הם תפסו יום רע, לא ניצלו את ההזדמנויות שלהם בהתקפה ולא עמדו טוב בהגנה מה שהוביל לשני השערים של באלוטלי.
התירוץ הזה בלתי מתקבל על הדעת, אם הגרמנים יותר טובים - הם צריכים להראות את זה על המגרש.
אפילו ארסן ונגר משתמש בתירוצים יותר טובים.
וגם אני חושב שלנבחרת הגרמנית יש עתיד גדול. נוייר, הומלס, חדירה, קרוס, הומלס, אוזיל ומולר זה שחקנים שיש להם עוד הרבה שנים ועוד ישתפרו ויצברו ניסיון וזה בלי שהזכרתי כשרונות גדולים כמו דרקסלר, גצה, רויס, אמרה קאן, לייטנר, שמלצר שעשויים אף הם להתפתח לשחקנים אדירים.
זה מה שאומרים כבר שנים על גרמניה.
נכתב ב- 29/06/2012, 17:03
נכתב ב- 01/07/2012, 13:21
ממש השתעממתי מספרד, אם היא תזכה אין ספק שהטעם של היורו הזה יהיה מקולקל.
כי בגדול הטורניר היה אדיר.
נכתב ב- 01/07/2012, 21:51
נכתב ב- 01/07/2012, 23:48

הקטע השופט גדול, במיוחד שרואים בשידור חי חח
תמונה מצחיקה, אבל אחד הגולים.
למישהו יש את הקטע הזה ביוטיוב או משהו?
נכתב ב- 02/07/2012, 00:43
נכתב ב- 02/07/2012, 00:46
נו, עכשיו מבינים למה עדיף גמר ספרד נגד גרמניה?
כן, כאילו זה לא היה לפני ארבע שנים או לפני שנתיים ובשניהם ספרד ניצחה 1-0 קליל.
נכתב ב- 02/07/2012, 01:00
שער מקרן לפני הסיום כולה.
נכתב ב- 02/07/2012, 01:03
חחחחח ממש הלך להם קל.
שער מקרן לפני הסיום כולה.
גרמניה לא עברה את החצי, זה לא משנה מאיפה בא השער.
אם יגידו לך לעשות את הקבוצה הטובה ביותר מנבחרת ספרד וגרמניה, יהיה שם שחקן גרמני? אני אומר שכן: לאהם ורק לאהם. בתור מגן שמאל, בשאר העמדות ספרד לא רואה אותם ממטר.
נכתב ב- 02/07/2012, 01:38
נכתב ב- 02/07/2012, 08:10
אנחנו צריכים להגיד תודה שיצא לנו לראות אותם בפעולה,אחת הנבחרות הדומיננטיות בהיסטוריה של המשחק,
הם פשוט שולטים בכל מה שהביאו נגדם כבר 4 שנים,בשיטה שלהם,בלי התאמות.הם משחקים את הכדורגל שלהם ומנצחים.
נכתב ב- 02/07/2012, 10:32
זה לא אומר כלום.
נכתב ב- 02/07/2012, 11:14
הם לקחו את הגמר בצדק - הם עשו דבר מדהים.
נכתב ב- 02/07/2012, 11:28
ג'ולס חלאס - אני מבין את השנאה שלך לספרדים. אבל צריך לדעת לפרגן...
הם לקחו את הגמר בצדק - הם עשו דבר מדהים.
דיברתי על ההודעה של קוקגוד, על זה שעם מאטה וטורס הספרדים היו נראים יותר טוב..
אמרתי את זה כבר מתחילת הטורניר, ספרד נמצאת בכמה רמות מעל כל נבחרת באירופה.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים