הליגה האנגלית חוזרת!
נכתב ב- 06/02/2011, 14:48
אבל הנקודה שלי הייתה שבמידה ותקרה מהפכה שכזאת אז יהיה גם הטכנולוגיה של השער וגם אופסייד.
נכתב ב- 06/02/2011, 15:40
כדורגל בלי טעויות שיפוט היא משחק הרבה יותר טוב, הוגן ומהנה.
אפשר להגיד שמה שהורס את הכדורגל זה החוסר ספורטיביות, התחזויות ונבדלים שבן אדם לא יכול לזהות.
אני חושב שצריך לשבת שופט עם מוניטור שמחובר דרך אוזניות לשופטים האחרים, וכשיראה נבדל/פנדל שלדעתו השופטים טעו, הוא יגיד לשופטים באוזנייה לשרוק או להניף דגל, ואחר כך הוא יריץ לאחור ויקבע במדויק.
למי שפוחד שהשיטה הזאת תבזבז זמן - היא לא, רק הוויכוחים המיותרים במגרש אם היה פנדל או לא לוקחים הרבה יותר זמן.
נכתב ב- 06/02/2011, 20:08
אסטרטגיה ענקית של דלגליש.
משחק גדול של מיירלש כרגיל, ההחתמה הכי טובה של ליברפול בשנים האחרונות.
כל הכבוד..
נכתב ב- 06/02/2011, 20:37
אבל הקרדיט על הניצחון מגיע לקני על ההכנה הטקטית המעולה.
נכתב ב- 06/02/2011, 23:46
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/02/2011, 16:48
תשמעו המרכז קישור של הסיטי זה פשוט בדיחה. יאיא טורה, ג'יימס מילנר וגארת' בארי אלה הכישלונות הכי גדולים בליגה האנגלית, בושה.
נכתב ב- 12/02/2011, 16:51
יא יא טורה כישלון??? אחי יפה אתה חי? לגבי מילנר ובארי אני מסכים.ואה ואה איזה גול ענק של רוני !!
תשמעו המרכז קישור של הסיטי זה פשוט בדיחה. יאיא טורה, ג'יימס מילנר וגארת' בארי אלה הכישלונות הכי גדולים בליגה האנגלית, בושה.
שער ענק של רוני, בגדול היה משחק בינוני מינוס.
נכתב ב- 12/02/2011, 16:58
חחחחחחחחחחח כנראה שאתה לא יודע איך קשר אמצעי באנגליה צריך לשחק אם אתה חושב שיאיא מגיע לחצי מהרמה של אסיין/סקולס/ווילשר/מיירלש/סונג/אובי מיקל אפילו/אנדרסון/גם לוקה מודריץ לפעמים וכו'..יא יא טורה כישלון? אחי אתה חי בסרט. לגבי מילנר ובארי אני מסכים.ואה ואה איזה גול ענק של רוני !!
שער ענק של רוני, בגדול היה משחק משחק בינוני מינוס.
אף אחד מהם לא שם על יאיא
נכתב ב- 12/02/2011, 17:01
עזוב מה אני אתווכח איתך, אני בטוח שאם הוא היה בארסנל לא היית אומר את זה, כמו שאמרת ששני החלוצים הגדולים בתולדות הפריימרליג הם הנרי וברגאמפ, בלי להזכיר אפילו את ואן ניסטלרוי, שאמנם לא יותר טוב מהנרי, אבל אוכל את ברגאמפ לארוחת בוקר.חחחחחחחחחחח כנראה שאתה לא יודע איך קשר אמצעי באנגליה צריך לשחק אם אתה חושב שיאיא מגיע לחצי מהרמה של אסיין/סקולס/ווילשר/מיירלש/סונג/אובי מיקל אפילו/אנדרסון/גם לוקה מודריץ לפעמים וכו'..יא יא טורה כישלון? אחי אתה חי בסרט. לגבי מילנר ובארי אני מסכים.ואה ואה איזה גול ענק של רוני !!
שער ענק של רוני, בגדול היה משחק משחק בינוני מינוס.
אף אחד מהם לא שם על יאיא
נכתב ב- 12/02/2011, 17:09
גגל דניס ברגקאמפ, תראה מה הוא עשה.
ואני מת על וניסטלרוי.
נכתב ב- 12/02/2011, 17:22
ואין מה לומר על הגול הענק של ווין רוני שחוזר לעצמו.
נכתב ב- 12/02/2011, 17:23
וכן, מספרת אדירה של רוני. הוא מתחיל לחזור לעצמו.
גיגס המלך היה מצויין היום, בן 37!!
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/02/2011, 17:27
עשה לי צמרמורות S:
נכתב ב- 12/02/2011, 17:49
חח למה כל הדוגמאות שנתתי אלה חלוצים ? כל אחד מהם קשר אחורי..פרט למודריץ' שרוב הזמן התקפי.יאיא טורה בכלל קשר אחורי...
נכתב ב- 12/02/2011, 17:50
אני עושה מעצמי צחוק? אני אוהב את ברגאמפ אבל להגיד עליו שהוא השני הכי טוב אחרי הנרי בפריימרליג זאת הגזמה, כי ללא ספק ואן ניסטלרוי מספר 2 אחרי הנרי בחלוצים של כל הזמנים בפריימרליג.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אחי אתה עושה מעצמך צחוק.
גגל דניס ברגקאמפ, תראה מה הוא עשה.
ואני מת על וניסטלרוי.
נכתב ב- 12/02/2011, 18:02
נכתב ב- 12/02/2011, 18:10
רוד חלוץ אמיתי, היה פשוט סקורר, ברגאמפ בקושי כבש שערים אני אפילו לא יכול לקרוא חלוץ מטרה, אולי חלוץ שני. מה קשור השליטה בכדור?אני לא מסכים איתך..רוד היה באמת חלוץ ענק..אבל דניס היה כמה רמות מעליו. השליטה שהיתה לדניס בכדור היתה פנומנלית..הגול מול ניוקאסל שלו הוא אחד הגדולים שראיתי..
אתה פשוט צריך להודות שאתה לא יכול להיות אובייקטיבי בגלל האהדה שלך לארסנל. אני בכלל לא אוהב את מנצ'סטר ואפשר להגיד שאני מעדיף על פניהם את כל קבוצות הצמרת אז אני כן אובייקטיבי.
נכתב ב- 12/02/2011, 18:46
חח למה כל הדוגמאות שנתתי אלה חלוצים ? כל אחד מהם קשר אחורי..פרט למודריץ' שרוב הזמן התקפי.יאיא טורה בכלל קשר אחורי...
חחחחחחחחח איפה אתה חי?
למה, אנדרסון קשר אחורי? סקולס גם לא בדיוק עונה להגדרה, כנ"ל ווילשר אבל אני לא בטוח בזה.
מה זה מודריץ רוב הזמן התקפי? חחח הוא קשר התקפי נטו.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/02/2011, 19:05
מזה לא בדיוק? סקולס על פי מיטב זכרוני שיחק רוב הקריירה כקשר אחורי..חח למה כל הדוגמאות שנתתי אלה חלוצים ? כל אחד מהם קשר אחורי..פרט למודריץ' שרוב הזמן התקפי.יאיא טורה בכלל קשר אחורי...
חחחחחחחחח איפה אתה חי?
למה, אנדרסון קשר אחורי? סקולס גם לא בדיוק עונה להגדרה, כנ"ל ווילשר אבל אני לא בטוח בזה.
מה זה מודריץ רוב הזמן התקפי? חחח הוא קשר התקפי נטו.
אנדרסון טעיתי, צודק, שפטתי לפי המשחק הרק הגנתי שלו היום.
ווילשר קשר עושה כל, הוא יכול לשחק בכל עמדה.
כרגע בארסנל הוא משחק 99 אחוז מהפעמים קשר אחורי ליד אלכס סונג, במיוחד כשנאסרי משחק. אם הוא לא, אז הוא מנהל עם ססק את מרכז השדה.
מודריץ' לא הת'פי נטו. ראיתי מספיק משחקים של טוטנהאם כדי לראות שמודריץ' שיחק לא פעם ליד פלאסיוס בקישור האחורי.
תבסס טענות ספארק.
דוראל, תעשה לי טובה ותקרא.
http://en.wikipedia....Dennis_Bergkamp
נכתב ב- 12/02/2011, 19:15
אני יודע מי זה ברגקאמפ, אני לא צריך לקרוא עליו, אבל עשית ממנו מינימום זידאן, ולדעתי ואן ניסטלרוי חלוץ יותר טוב ממנו. ד"א, היה גם את אריק קאנטונה, אבל הוא לא היה בדיוק חלוץ מטרה, כנ"ל ברגקאמפ.דוראל, תעשה לי טובה ותקרא.
http://en.wikipedia....Dennis_Bergkamp
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים