עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מה קרה לכל הכתוביות בטראקר : hebits

• הנושא נעול הנושא נעול
25 תגובות לנושא זה

#21 JavaIO

JavaIO

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 897 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2021‏, ‎22:59

קופיקו, אני רק אומר את הדעה שלי, אם לא טוב לך לקבל אותה, אז חפש מקום אחר להגיב בו.
כי התגובה שלך ממש כמו של ילד בן 10

אבל הוא צודק.. אני בדרך כלל מעריך את התגובות שלך פה בפורום אבל כאן אתה סתם משמיץ אתר בגלל שטויות של קליינט לא מורשה או אנאערף.. אם בקיוסאבס היה חוק שאסור לרשום את המילה "זיבי" היית רושם?

תתבגר בנאדם, בכל טראקר/אתר יש חוקים וצריך לכבד.

מה זה הבדיחה הזאת רשימת קליינטים לא מורשים?
שטויות במיץ, אני עם הטורנט שנים ומוריד מכל אתר ולא קרה כלום

כנראה שאתה לא נמצא בטראקרים פרטיים. אני לא יודע באיזה קליינט אתה מנסה להשתמש, אבל רשימת קליינטים אסורים/מורשים יש בכל טראקר שמכבד את עצמו. ראה ערך PTP / BTN / IPT וכו'..

אם אתה רוצה להבין למה, זה בגלל שיש הרבה קליינטים שניתן להוסיף להם מודים שמדווחים מידע מזויף לטראקר כמו סיום הורדה למרות שלא הסתיים או כמות העלאה גבוהה מהערך האמיתי.

djsonyno1, כל התוכן בהביטס כולל תרגום בעברית מאז ומתמיד.. הם תמיד מציינים שהם לא מעלים תוכן ללא תרגום בעברית אלא אם הרצועת קול בעברית.

השפה שאתה רואה "אנגלית" או "זרה" זה השפה שמדברים, הרצועת שמע. התרגום תמיד בעברית ורשום לך אם זה בצד / מובנה וכו'.

#22 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,276 הודעות

נכתב ב- ‎11/06/2021‏, ‎05:52

ולפני שזה מסלים פה, תורידו טונים אחרת האשכול ייסגר.

#23 MetallicA

MetallicA

MetallicA - Hardwired… To Self-Destruct

• רשומים
  • 603 הודעות

נכתב ב- ‎11/06/2021‏, ‎06:01

משמיץ אנשים? תראה לי איפה בדיוק עשיתי את זה? נראה שאתה חלק מהאתר שלהם, בגלל זה אתה מגיב ככה. וזה בסדר, אבל אתה חייב להירגע ומהר.

#24 djsonyno1

djsonyno1

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,802 הודעות

נכתב ב- ‎11/06/2021‏, ‎09:08

djsonyno1, כל התוכן בהביטס כולל תרגום בעברית מאז ומתמיד.. הם תמיד מציינים שהם לא מעלים תוכן ללא תרגום בעברית אלא אם הרצועת קול בעברית.

השפה שאתה רואה "אנגלית" או "זרה" זה השפה שמדברים, הרצועת שמע. התרגום תמיד בעברית ורשום לך אם זה בצד / מובנה וכו'.

היי חבר..

תמיד ידעתי שכל התוכן בהביטס, עברי כוונתי כתוביות..

אבל כאשר נכנסתי לטראקר לאחר שעבר שידרוג, הופיע לי "אנגלית/תרגום בצד" ולפי מה שאתה מבין מזה

שהכתוביות הם באנגלית.. בגירסת האתר הקודמת זה לא היה נכון?

ולכן שאלתי פה, רק מה שאף אחד לא נתן לי תשובה שה-SRT

שמגיע אם הטורנט הוא בעברית, אחרת כל האשכול היה מצטמצם לתשובה אחד וזהו..

בסופו של דבר הורדתי בעצמי רק את ה-SRT ונוכחתי לדעת שאכן הכתוביות בעברית!

נ.ב- לא צריך לריב חברים.. האשכול לא צריך להינעל..

תודה לכל מי שנתן את תגובתו.

#25 MetallicA

MetallicA

MetallicA - Hardwired… To Self-Destruct

• רשומים
  • 603 הודעות

נכתב ב- ‎11/06/2021‏, ‎09:31

קופיקו, אני רק אומר את הדעה שלי, אם לא טוב לך לקבל אותה, אז חפש מקום אחר להגיב בו.
כי התגובה שלך ממש כמו של ילד בן 10

אבל הוא צודק.. אני בדרך כלל מעריך את התגובות שלך פה בפורום אבל כאן אתה סתם משמיץ אתר בגלל שטויות של קליינט לא מורשה או אנאערף.. אם בקיוסאבס היה חוק שאסור לרשום את המילה "זיבי" היית רושם?

תתבגר בנאדם, בכל טראקר/אתר יש חוקים וצריך לכבד.

מה זה הבדיחה הזאת רשימת קליינטים לא מורשים?
שטויות במיץ, אני עם הטורנט שנים ומוריד מכל אתר ולא קרה כלום

כנראה שאתה לא נמצא בטראקרים פרטיים. אני לא יודע באיזה קליינט אתה מנסה להשתמש, אבל רשימת קליינטים אסורים/מורשים יש בכל טראקר שמכבד את עצמו. ראה ערך PTP / BTN / IPT וכו'..

אם אתה רוצה להבין למה, זה בגלל שיש הרבה קליינטים שניתן להוסיף להם מודים שמדווחים מידע מזויף לטראקר כמו סיום הורדה למרות שלא הסתיים או כמות העלאה גבוהה מהערך האמיתי.

אני נמצא בטראקים פרטים יש לי משתמש BTN וטורנט לינץ', והכל בסדר גמור. הם סתם משחקים משחקים, שיהנו להם.

ויש הבדל בין "זיבי" לבין טורנט מורשה או לא שזה מבחינתי שטויות

#26 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,276 הודעות

נכתב ב- ‎11/06/2021‏, ‎10:25

היי חבר..
תמיד ידעתי שכל התוכן בהביטס, עברי כוונתי כתוביות..
אבל כאשר נכנסתי לטראקר לאחר שעבר שידרוג, הופיע לי "אנגלית/תרגום בצד" ולפי מה שאתה מבין מזה
שהכתוביות הם באנגלית.. בגירסת האתר הקודמת זה לא היה נכון?

ולכן שאלתי פה, רק מה שאף אחד לא נתן לי תשובה שה-SRT
שמגיע אם הטורנט הוא בעברית, אחרת כל האשכול היה מצטמצם לתשובה אחד וזהו..

בסופו של דבר הורדתי בעצמי רק את ה-SRT ונוכחתי לדעת שאכן הכתוביות בעברית!

נ.ב- לא צריך לריב חברים.. האשכול לא צריך להינעל..
תודה לכל מי שנתן את תגובתו.

כל האשכול היה מצטמצם אם פשוט היית מוריד את הsrt לבד ובודק במקום לפתוח הודעה ולחכות לתשובה.
בנוסף, כבר ענו לך וכנראה פספסת.
האנגלית זה השפה של הסרט, תרגום בצד זה תרגום בצד.
  • MetallicA ו JavaIO אוהבים את זה

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים