טוב הממיר מותקן אצלי כשעתיים בערך ויצא לי לשחק איתו ובדקתי כל מני דברים:
בקצרה: למשתמש הממוצע וטיפה מעל הממוצע זה אחלה של מכשיר, בעניין התוכן אני מאמין שזה רק עניין של זמן, ממליץ לכם לחכות לפחות עד שנפליקס תהיה זמינה ביחד עם פרטנר. למשתמש כמוני, שהוא מעל הממוצע עם דרישות טיפה יותר גבוהות אז זו דיי אכזבה בשבילי.
בארוכה:
סאונד: המכשיר תומך בDD, DD+, DD-EX וזהו, לא DTS ומעלה. שזו אכזבה ענקית מבחינתי. דבר נוסף שהוא אכזבה, נכון לעכשיו, ואולי ישתנה בעתיד זה שאין אופציה לסאונד שהוא לא סטריאו דרך קודי (passthrough), ולא אפילו לא DD שכן נתמך דרך אפליקציות כאלו ואחרות (פלקס, נטפליקס). לגביי הסאונד דרך הVOD של פרטנר, נכון לעכשיו אומנם הממיר תומך בסאונד הקפי 5.1 אבל בVOD של פרטנר אין כרגע שום תוכן כזה, בסדרות יש סאונד 64 kbps או 94 kbps, בסרטים 64 kbps או 256 kbps ... אומנם סטריאו דיי איכותי, אבל ממש לא סראונד 5.1 - שוב אכזבה.
מלבד הVOD של פרטנר, שאינו תומך 5.1, נטפליקס כן תומך בDD+ 5.1, פלקס גם (דרך האפליקציה לאנדרואיד TV, אבל לא דרך קודי).
תמונה: איכות התמונה לדעתי דרך פרטנר היא 720p, אם כי לא יכול להגיד את זה בוודאות משום שאין לי דרך לוודא את זה באמת. המכשיר תומך בוודאות ב1080p והריץ דרך פלקס את כל הקבצים ללא מאמץ או גימגום, הריץ לי אווטר עם 12mb לשניה בלי בעיות. לטענתם המכשיר תומך 4K דרך נטפליקס, אבל אני לא יכול לאשר את זה כי אין לי טלויזיה כזאת כרגע.
אפליקציות: החנות של גוגל זמינה דרך הממשק האנדרואידי שמתחבא מאחורי האפליקציה של פרטנר שעולה ישירות עם המכשיר (לא באמת מתחבא, יש כפתור להגיע לשם, לא כזה מסובך), שם תוכלו להוריד כל מה שזמין.
KODI, פלקס, נטפליקס (שמותקן מראש), TWITCH, סלקום ועוד....
לגביי סלקום - עוד אכזבה (שלא באשמת פרטנר), ניתן להתקין את האפליקציה, ניתן להתחבר, אך לא ניתן לצפות בשידורים ישירים (מסך שחור ללא סאונד), ולא ניתן לצפות בVOD (מסך ירוק עם סאונד). אני מניח שזה הגנות של סלקום, למרות שזה מאוד מוזר, כי המון משתמשים של האפליקציה שהצליחו להתקין אותה על כל מני מכשירים כאלו ואחרים, ממכשירים סינים פשוטים ועד למכשירים של אמזון והם לא דיווחו על הבעיה הזאת. לגבי פתרון, לא חושב שיהיה כזה בזמן הקרוב או בכלל.
ממשק: כמו שכבר ראיתם הממשק בהחלט מעולה, יש דברים שהייתי משנה, אבל סה"כ הוא באמת ברמה אחרת ממה שאנחנו רגילים (לטובה), הוא לא חלק בצורה יוצאת דופן, אני מניח שזה עניין המכשיר עצמו שהוא לא הכי חזק בעולם, לדעתי ברגע שהם ישחררו את האפליקציה לחנות של אנדוראיד TV ואני אוכל להריץ אותה על הNVIDIA SHILED אז זה יטוס. הבעיה שלדעתי בגלל הרצון שלהם להרוויח כמה שיותר בהתחלה (שאנשים יצטרכו להוסיף עוד ממירים לכל בית), אז לדעתי האפליקציה הזאת לא תהיה זמינה בשנה הקרובה....
תכנים: כמו שכבר ציינו מבחר מאוד מאוד דל, הם אמרו שעד סוף החודש כמות התכנים תוכפל (ו2 כפול 2 זה עדיין 4, שזה לא הרבה), אבל שוב, הכל עניין של זמן וסבלנות. ולכן אני לא ממליץ להתחבר אליהם לפחות עד שנטפליקס תהיה זמינה דרכם. ברגע שנטפליקס תהיה זמינה, אז הם אמורים לפחות בהתחלה לספק את הצעירים מבנינו שיודעים איך להשלים תכנים דרך האינטרנט.
הכיוון שלהם לדעתי הוא כיוון טוב, אני מאמין שעוד שנתיים הם כבר יהיו ברמה של סלקום בכל הנוגע לתכנים.
אפליקציות לניידים: האפליקציה סה"כ מאוד דומה לממשק של הממיר, עובד מעולה, אין יותר מדיי מה להוסיף, מלבד העובדה שהיא לא מראה לי ממשק של טאבלט בטאבלט (8.4 אינץ') שלי, אולי זה בגלל שהמסך לא גדול מספיק, לא יודע, אני מקווה שזה יסתדר באיזשהו שלב, באמת שזה לא קריטי בכלל.
אם אתם רוצים רשימה של כל התכנים אז תגידו לי (זו לא תהיה רשימה ארוכה, אז אין לי בעיה לרשום פה).
דבר נוסף: סתם ניסיתי לחלץ את הAPK של האפליקציה של פרטנר בשביל לנסות להתקין אותה על השילד, לצערי, זה לא עבד. למרות שגם אם זה היה עובד, אני לא יודע איך הייתי יכול להתחבר. בכל מקרה, כנראה שנאלץ להמין עד השחרור הרשמי של האפליקציה לחנות של ANDROID TV.
אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים בכיף.
אם יהיה לי מה להוסיף אני אוסיף בהמשך שתהיה לי הזדמנות לשחק עם המכשיר יותר, אבל אני מאמין שנגעתי ברוב הדברים שעניינו אותי לפחות.