אבי, כתבתי במפורש שאם זה ממשק לקודי זה עניין אחר, אבל פה מדובר באתר מלא שמיועד לגלישה פתוחה.
(ולטענתך השניה, לגבי לקיחת הקרדיט, שים לב שנלקח באופן הכי אינטנסיבי - בשם האתר עצמו. הבחור לא ממש מתעלם מהצורך כשהדברים קרובים יותר לליבו)
אמנם אינני מפתח ווב ואין לי ידע בנושא פיתוח אתרים - אולם מניסיוני כמפתח בתחומים אחרים (אופיס ווינדוס בעיקר) מעטים מאד עד בלתי-קיימים המקרים בהם לא נמצא פתרון לבעיה שמחשב יכול לפתור באמצעות קוד מורכב יותר או פחות (בייחוד לאור העובדה שיש קהילה ענפה שאפשר להעזר בה).
לכן אני מקווה ומאמין כי חשיבות הדברים הוצגה והובנה היטב, וכפי שכבר ציינתי; הקרדיט המאד ראוי לכלל המתרגמים אכן יוצג באופן מכובד באתר החדש. אחרי הכל, זהו אינטרס לא רק של המתרגמים, אלא גם של המשתמשים עצמם - לא נראה לי שיש מי (שהוא אדם סביר והגיוני, ולא אפרט מעבר לכך) שחושב שפגיעה במוטיבציה של המתרגמים משרתת את טובת הסצינה בצורה כלשהי.
והבחור שבו אנו עוסקים הוא תורם פעיל לסצינה מזה שנים, לכן אני שם את מבטחי בכל אשר ציינתי לעיל.
(ועדי, אם תקרא את תגובתי שוב ודאי תבין שהתייחסתי לכל אשר ציינת, ואני שותף לדעתך אולם לא לנימה המשתמעת מהם. אלא אם המדובר בבילד בתחפושת, אני משוכנע שקיימת נכונות ורצון-טוב להביא דברים על תיקונם, ואני שב ומביע תקווה שאכן כך יהיה).