לא חיפשתי שהתגובה שלי תזיז למישהו.
וקרא לזה ביקורת בונה, נוקבת, נוקשית, חמורה וכו'. זו עדיין ביקורת ו"ההנהלה" עדיין צריכה להתמודד עם הביקורת הזאת.
ובבקשה תסביר לי איך "באופן כללי האתר בא כרגע יותר לטובת המשתמש." כי כנראה אני לא מבין.
אשמח להסביר לך, אתה בהחלט כנראה שלא מבין.
האתר כרגע משתדל להביא את הקריעות שמסתובבות אי-שם ברשת לפני כתובית, דבר שכמובן מייצר תחרות בין האתרים ומביא תועלת דבר ראשון למשתמש.
אז דבר ראשון והכי מעניין, זה כמובן הניסיון להביא את הכתוביות במועד המהיר ביותר האפשרי למשתמש.
דבר שאתר אחר כמו טחורק היה מתרגם לנעילה של הכתוביות כדי ליצור לאתר הכנסה של כמה פראיירים שישלמו על VIP, כי הרי מישהו שם מתעניין במשתמש? לא, בואו נעשה כמה שקלים, זה מה שמעניין.
מעבר לזה, הם פתחו לפני כל הבלגן הזה גם פורומים, שנועדו בעיקר לאחד ולאגד את המשתמשים. עוד ערך מוסף למשתמש.
למשתמשים שמשתמשים בתוכנת "קודי", ומשתמשים בתוסף של האתר לכתוביות, אתה יכול לקבל שם תמיכה ומידע. שימושי וכמובן ערך עצום נוסף למשתמש.
דבר אחרון, האפשרות לייצר תמונה מכל תוכן (סרט\סדרה)- משתמש היום לא חייב להעתיק קישור לסדרה או סרט כדי לשתף אותו (נניח להמלצה עליו או לבקר כללית), יש אפשרות בלחיצת כפתור לתמונה שמכילה את כל התוכן הרלוונטי בנושא. אני חושב שמקל מאוד על העניין.
אז כמו שאתה רואה, כל דוגמא יכולה להראות שהאתר כללית לטובת המשתמש. עניין של אם אתה יצרת "אנטי" כלפי האתר ותמצא כל סיבה נגד האתר, או שאתה אישית מסיבותיך לא משתמש באתר, וזה מקובל.