עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

קרה משהו ל- subscenter?

• אנא התחבר בכדי להגיב
75 תגובות לנושא זה

#21 Chuck

Chuck

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 1,318 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2016‏, ‎02:13

לא חיפשתי שהתגובה שלי תזיז למישהו.

וקרא לזה ביקורת בונה, נוקבת, נוקשית, חמורה וכו'. זו עדיין ביקורת ו"ההנהלה" עדיין צריכה להתמודד עם הביקורת הזאת.

ובבקשה תסביר לי איך "באופן כללי האתר בא כרגע יותר לטובת המשתמש." כי כנראה אני לא מבין.

אשמח להסביר לך, אתה בהחלט כנראה שלא מבין.

האתר כרגע משתדל להביא את הקריעות שמסתובבות אי-שם ברשת לפני כתובית, דבר שכמובן מייצר תחרות בין האתרים ומביא תועלת דבר ראשון למשתמש. 

אז דבר ראשון והכי מעניין, זה כמובן הניסיון להביא את הכתוביות במועד המהיר ביותר האפשרי למשתמש.

דבר שאתר אחר כמו טחורק היה מתרגם לנעילה של הכתוביות כדי ליצור לאתר הכנסה של כמה פראיירים שישלמו על VIP, כי הרי מישהו שם מתעניין במשתמש? לא, בואו נעשה כמה שקלים, זה מה שמעניין.

מעבר לזה, הם פתחו לפני כל הבלגן הזה גם פורומים, שנועדו בעיקר לאחד ולאגד את המשתמשים. עוד ערך מוסף למשתמש. 

למשתמשים שמשתמשים בתוכנת "קודי", ומשתמשים בתוסף של האתר לכתוביות, אתה יכול לקבל שם תמיכה ומידע. שימושי וכמובן ערך עצום נוסף למשתמש.

דבר אחרון, האפשרות לייצר תמונה מכל תוכן (סרט\סדרה)- משתמש היום לא חייב להעתיק קישור לסדרה או סרט כדי לשתף אותו (נניח להמלצה עליו או לבקר כללית), יש אפשרות בלחיצת כפתור לתמונה שמכילה את כל התוכן הרלוונטי בנושא. אני חושב שמקל מאוד על העניין. 

אז כמו שאתה רואה, כל דוגמא יכולה להראות שהאתר כללית לטובת המשתמש. עניין של אם אתה יצרת "אנטי" כלפי האתר ותמצא כל סיבה נגד האתר, או שאתה אישית מסיבותיך לא משתמש באתר, וזה מקובל. 

#22 Chuck

Chuck

• מתרגמי רשת
  • 1,318 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2016‏, ‎02:29

אולי במקום למדוד את חומרת ונוקשות התגובה, תתייחס לתוכן שלה? אם התגובה הייתה רכה ומעודנת, היא הייתה "מזיזה להנהלה"? צריך בכלל משוב כדי לדעת שהאתר מציק?

אני לא ההנהלה אז אני לא אגיב בשם ההנהלה אלא בשמי כמשתמש פרטי.

אני אישית לא רואה את הדברים שדודו ציין כדברים מציקים, אני כותב דעתי מדי פעם על פרקים, ועוקב בקהילות הסדרות השונות באתר המקביל שלהם לביקורות (CinemaST), זה נחמד לייצר דיון מתגלגל על סדרה שאני עוקב. בדיוק כמו שפה בקהילת קיו יש אשכולות על סדרות, גם שם. אולי בפורמט תצוגה פחות נוח, אבל זו מטרה זהה. 

תרגומים נעולים- ממעקב שוטף אחרי האתר, הם הפחיתו בכמות משמעותית את הנעולים, אולי סדרה אחת פעם בכמה עולה נעולה ואחרי 24 שעות מקסימום נפתחת, אבל זה ברור שהם תמיד מסתכלים על המשוב מהמשתמשים ובפועלים בהתאם לשפר את האתר לנוחות המשתמש.

זמן הורדת תרגום- מדוד, על השעון, יוצא 5 שניות המתנה. לא סוף העולם. לי אישית פחות מפריע מאחר ואני לא ממש מוריד כתוביות למחשב אלא עובד עם תוכנת "קודי" ששואבת אוטומטית כתוביות. 

באופן כללי, האתר משתדל גם לכלכל את עצמו בדרכים המועטות שקיימות לו (בכל זאת, מישהו צריך לשלם שם חשבונות אחת לחודש, על תחזוקה, שרתים וכדומה) וגם לבוא לטובת המשתמש, לנוחות השימוש של המשתמש. לדעתי, המצב כרגע די נחשב לאיזון בין הנוחות של המשתמש לבין המענה על צרכי האתר (רווח קליל מפרסומות וממשתמשי VIP).

#23 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2016‏, ‎06:40

האתר כרגע משתדל להביא את הקריעות שמסתובבות אי-שם ברשת לפני כתובית, דבר שכמובן מייצר תחרות בין האתרים ומביא תועלת דבר ראשון למשתמש. 

אז דבר ראשון והכי מעניין, זה כמובן הניסיון להביא את הכתוביות במועד המהיר ביותר האפשרי למשתמש.

דבר שאתר אחר כמו טחורק היה מתרגם לנעילה של הכתוביות כדי ליצור לאתר הכנסה של כמה פראיירים שישלמו על VIP, כי הרי מישהו שם מתעניין במשתמש? לא, בואו נעשה כמה שקלים, זה מה שמעניין.

תגידי אתה אמיתי? הקריעות לא מגיעות ממכם, והם בדרך כלל עולות בסאבסנטר אחרי שהקובץ קיים במורידים ובפיוזר - הרבה אחרי.

לא שזה מסובך לעשות את הקריעות - אתם פשוט מעדיפים לחכות שמישהו אחר יסנכרן.

• Sparkles אוהב את זה

#24 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2016‏, ‎08:33

חוץ ממה שרן כתב, כל הקריעות שמצאתי אצלכם, וזה נכון לרוב גם ל"כתובית", פשוט במצב זוועה. רואים שמי שעושה אותם לא באמת קשור לתרגומים ומבין משהו בתחום.

טחורק לא נועלים תרגומים קרועים כי זה למכור תרגומים גנובים מהאולפנים בכסף. בילד הרבה דברים, אבל אהבל עד כדי כך הוא לא.

תרגומים נעולים - ממה שראיתי כל תרגום שהיה נעול היה ברמה די נמוכה ולסדרות לא פופלאריות. נראה שזה סתם בשביל להגיד שקיימים תרגומים נעולים ולגרום לאנשים לשלם.

זמן המתנה - נשמע מיותר, כשבכתובית אין. מילא אם זה היה זמן המתנה ולא צריך להתחבר בשביל להוריד, אז אולי היה לכם יתרון לעומתם.

לי הכי מציקה הכתובית שאתם דוחפים בהתחלה. בזמנים אחרים אולי הייתי מנסה לעשות משהו נגד זה, היום אני יותר ב"על הזין הרשת, שמי שחכם ילך להוריד במקום אחר".

כל זה עדיין לא אומר שאתם אתר חרא, כן? אני מודע לגמרי למצב בטחורק, ובעוד אלף אתרי הורדות שעושים מה שבזין שלהם. אבל המצב שם בהחלט טעון שיפור.

#25 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,279 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2016‏, ‎08:33

לא חיפשתי שהתגובה שלי תזיז למישהו.

וקרא לזה ביקורת בונה, נוקבת, נוקשית, חמורה וכו'. זו עדיין ביקורת ו"ההנהלה" עדיין צריכה להתמודד עם הביקורת הזאת.

ובבקשה תסביר לי איך "באופן כללי האתר בא כרגע יותר לטובת המשתמש." כי כנראה אני לא מבין.

אשמח להסביר לך, אתה בהחלט כנראה שלא מבין.

מעבר לזה, הם פתחו לפני כל הבלגן הזה גם פורומים, שנועדו בעיקר לאחד ולאגד את המשתמשים. עוד ערך מוסף למשתמש. 

למשתמשים שמשתמשים בתוכנת "קודי", ומשתמשים בתוסף של האתר לכתוביות, אתה יכול לקבל שם תמיכה ומידע. שימושי וכמובן ערך עצום נוסף למשתמש.

דבר אחרון, האפשרות לייצר תמונה מכל תוכן (סרט\סדרה)- משתמש היום לא חייב להעתיק קישור לסדרה או סרט כדי לשתף אותו (נניח להמלצה עליו או לבקר כללית), יש אפשרות בלחיצת כפתור לתמונה שמכילה את כל התוכן הרלוונטי בנושא. אני חושב שמקל מאוד על העניין. 

אז כמו שאתה רואה, כל דוגמא יכולה להראות שהאתר כללית לטובת המשתמש. עניין של אם אתה יצרת "אנטי" כלפי האתר ותמצא כל סיבה נגד האתר, או שאתה אישית מסיבותיך לא משתמש באתר, וזה מקובל. 

א. אתה לא חייב להתנשא. רד רד מהעץ.

ב. ואיך זה שונה מהתרגומים הנעולים שלכם?

ג. כל השיפורים שאמרת זה נחמד ויפה אבל בראש ובראשונה האתר הוא אתר תרגומים ולכן הנוחות צריכה לבוא בתרגומים ולא ליצר תמונה או פורומים.

ד. לתרגומים הקרועים בכלל לא אתייחס וזה שאתה מתייחס אליהם כשאתה אפילו לא חלק מההנהלה או מהצוות זה חמור מאוד.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לאתר. אני מיציתי את הנושא ואמרתי כל מה שיש לי לומר.

• Sparkles אוהב את זה

#26 MetallicA

MetallicA

MetallicA - Hardwired… To Self-Destruct

• רשומים
  • 603 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2016‏, ‎21:48

ושוב פעם השרת שלהם נפל, אתר פח זבל!

• dvodvo123 אוהב את זה

#27 Chuck

Chuck

• מתרגמי רשת
  • 1,318 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2016‏, ‎21:57

והאתר שוב חי... 

#28 MetallicA

MetallicA

• רשומים
  • 603 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2016‏, ‎22:00

והאתר שוב חי... 

פחחח, לעוד 5 דקות ויקרוס שוב

#29 MetallicA

MetallicA

• רשומים
  • 603 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2016‏, ‎17:56

נו צ'אק מה תגיד עכשיו על האתר הפח זבל הזה? ושוב פעם הוא קרס

• dvodvo123 אוהב את זה

#30 Chuck

Chuck

• מתרגמי רשת
  • 1,318 הודעות

נכתב ב- ‎25/10/2016‏, ‎22:02

נו צ'אק מה תגיד עכשיו על האתר הפח זבל הזה? ושוב פעם הוא קרס

שחבל על הזמן להגיב על כל שטות כזו. 

הבנו כבר שאתה וחצי פורום פה לא סובלים את סאבסנטר, שיבושם. את האנרגיה שלי אני אבזבז במקומות אחרים. חבל"ז, פשוט ככה.

#31 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎29/10/2016‏, ‎06:47

עדיין אי אפשר להתחבר לסאבסנטר או רק אצלי?

-

תמונה שפורסמה

#32 toxin

toxin

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,247 הודעות

נכתב ב- ‎29/10/2016‏, ‎12:10

אצלי עולה.

#33 Chuck

Chuck

• מתרגמי רשת
  • 1,318 הודעות

נכתב ב- ‎31/10/2016‏, ‎20:44

עכשיו גם ההרשמה והאיפוס ססמא עובדים. 

#34 zahi0

zahi0

!It's Batman Time

• רשומים
  • 1,631 הודעות

נכתב ב- ‎31/10/2016‏, ‎21:10

עכשיו אפשר להוריד כתוביות גם ללא התחברות.

#35 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎01/11/2016‏, ‎06:53

לא מצליח להתחבר, ולא מצליח לאפס סיסמא.

#36 shlomom

shlomom

עובד ונושם MICROSOFT

• רשומים
  • 2,446 הודעות

נכתב ב- ‎01/11/2016‏, ‎06:57

לא מצליח להתחבר, ולא מצליח לאפס סיסמא.

הכל תקין.

#37 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,279 הודעות

נכתב ב- ‎01/11/2016‏, ‎09:13

רן, תנסה למחוק קוקיז ולנסות שוב.

#38 MetallicA

MetallicA

• רשומים
  • 603 הודעות

נכתב ב- ‎01/11/2016‏, ‎13:50

או שהכי טוב, אל תיכנס לאתר הזה

#39 MetallicA

MetallicA

• רשומים
  • 603 הודעות

נכתב ב- ‎02/11/2016‏, ‎19:09

סאבסנטר באמת דפוקים ברמות קשות, מה הקטע של העכבישים עכשיו?

#40 shlomom

shlomom

עובד ונושם MICROSOFT

• רשומים
  • 2,446 הודעות

נכתב ב- ‎02/11/2016‏, ‎19:24

סאבסנטר באמת דפוקים ברמות קשות, מה הקטע של העכבישים עכשיו?

תשתמש בחוסם הפרסומות .

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים