עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

Windows 10, יש רשמים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
1054 תגובות לנושא זה

#21 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎12:25

מיקרוסופט דיברו על שינוי כ"כ גדול עד כדי כך שהם "דילגו" על ווינדוס 9 וקראו לו 10. אני לא רואה שינוי כזה גדול, לפחות לא כרגע...

ד"א לכל מי שרוצה לבצע התקנה נקייה של ווינדוס 10.

1) אתם קודם כל צריכים לבצע שדרוג (ע"י האייקון שהופיע לכם ליד השעון או ע"י כלי ידני) מ- ווינדוס 7/8 לווינדוס 10.
    השדרוג יתקין לכם את ווינדוס 10 על המחשב ויאקטב אותו אוטומטית (יש לי רשיון מקורי, לא יודע מה קורה עם פרוץ).
2) בעזרת אותו כלי שקישרתי אליו בסעיף 1, ניתן ליצור קובץ ISO (או bootable usb) של ווינדוס 10 עבור התקנה נקייה.
    צרבו את ה- ISO שנוצר כ- Image, והעלו את ההתקנה דרך ה- CD.
3) בשני שלבים בהתקנה אתם מתבקשים להזין CD KEY של ווינדוס 10, תבחרו ב- "דלג".
    הערה: במהלך השדרוג לווינדוס 10 נוצרת מחיצה נוספת בשם OEM או משהו כזה. אני לא מחקתי אותה בזמן ההתקנה הנקיה, אתם יכולים לנסות,
    לא יודע איך זה משפיע (אשמח לעדכון :) ).

4) כאשר ההתקנה תסתיים, הווינדוס כבר יהיה מאוקטב בצורה אוטומטית.

איך כל זה קורה?

כאשר ביצעתם שדרוג לווינדוס 10 בסעיף 1, נוצר איזשהו מפתח יחודי למחשב שלכם (לפי רכיבי החומרה של המחשב הספציפי) שנשלח לשרתי האימות של מיקרוסופט ונשמר שם.

ברגע שביצעתם את ההתקנה הנקיה של ווינדוס 10, אותו מפתח נשלח שוב לשרתי האימות של מיקרוסופט כדי לבדוק אם למחשב הספציפי הזה יש רישיון להתקין ווינדוס 10.
בגלל שבשלב השדרוג המחשב שלכם נרשם כמאושר בשרתי האימות של מיקרוסופט הווינדוס, אחרי ההתקנה הנקיה, יהיה מאוקטב.

מה שזה גם אומר זה שאם תעשו שינויים בחומרה שלכם (הבנתי שזה נוצר לפי הלוח אם, אבל יש סיכוי שגם לפי עוד רכיבים) אותו המפתח שנוצר מהמחשב שלכם ישתנה, וכאשר ישלח לשרתי האימות של מיקרוסופט תתקבל תשובה שלילית, כי המפתח שעכשיו נשלח אף פעם לא קיבל רישוי לווינדוס 10. תצטרכו שוב להתקין את הווינדוס המקורי הקודם ולעשות את כל התהליך של השדרוג וההתקנה הנקיה (בהנחה שהשדרוג ישאר חינם).

• Murdock אוהב את זה

תמונה שפורסמה

#22 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎14:40

לא הבנתי, איפה הקורטנה שדיברו עליו כל כך? לא תומך בעברית? אז מה עשינו?

עוד לא הפעלתי עליה כלום, ו-70 אחוז מהזיכרון כבר תפוס, על הפנים.

לא יודע מה זה קורטנה, וגם לא אכפת לי כל כך. (אף פעם לא הייתי צריך את זה, וגם לא עכשיו)

אבל לגבי הזיכרון, והעידכונים הקריטיים (רשמת בהודעה הקודמת) אין לי מושג על מה אתה מדבר.

עשיתי שידרוג מוינדוס 7 ולא היו לי שום עידכונים קריטיים. אולי 2-3 עידכונים קטנים סך הכל (וגם בזה אני לא בטוח).

והנה הזיכרון שלי כששום דבר לא רץ:

1pGrURj.png

ד"א כרגע אני בפיירפוקס עם 3 טאבים פתוחים והזיכרון קפץ סך הכל ל-19%.

-

תמונה שפורסמה

#23 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎15:05

גם אני עדכנתי בלפטופ שלי שהיה תמיד די איטי ועכשיו הכל עובד יותר מהר, לא מבין על מה אתה מתלונן.

הדבר היחיד שמעצבן הוא ה-onedrive שדוחפים כל הזמן. שייתנו לי לעבוד בשקט עם dropbox וזהו.

#24 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎15:10

הקורטנה זה כל החידוש, בלי זה אני לא רואה סיבה לשדרג, במיוחד שאני לא משתמש באפליקציות שלהם.

#25 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,725 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎15:13

חוות דעת טיפוסית של קליפס:

התלהבות מטורפת בהתחלה, מציאת באגים קטנטנים ואז פסילה מוחלטת של כל המוצר.

• ThUnDeR, cRaZy-BoY, Muli ו-3 אחרים אוהבים את זה

#26 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎15:15

חוות דעת טיפוסית של קליפס:

התלהבות מטורפת בהתחלה, מציאת באגים קטנטנים ואז פסילה מוחלטת של כל המוצר.

זה אותו חרא במעטפת שונה, עזוב אותך שטויות, מביך.

#27 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎15:18

הקורטנה זה כל החידוש, בלי זה אני לא רואה סיבה לשדרג, במיוחד שאני לא משתמש באפליקציות שלהם.

הקורטונה הזה מביך בטירוף חחח..

"Wicked nerd rock!"? חחחחחחחחחחחח עלק..

חוץ מזה מי המשועמם שידבר למחשב שלו?

-

תמונה שפורסמה

#28 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎16:03

זה לא רק דיבור, אלא גם הקלדה.

עוזרת אישית סטייל סירי וגוגל נאו, אמורה להיות יותר חזקה ושימושית, ובעיקר משולבת בצורה יותר טובה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#29 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎18:17

תן לי דוגמא של משהו מועיל שהעוזרת יכולה לעשות.
(אני לא שואל בציניות, באמת אני רוצה לדעת)

• Nikita אוהב את זה

-

תמונה שפורסמה

#30 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎19:50

קורטנה נתמכת כרגע במספר שפות מצומצם, עברית עדיין לא ביניהן. וקליפס, לפי מה שהבנתי המערכת הזאת היא כל הטוב שמצאו ב-7 ו-8, והיא קוצרת המון שבחים לפי כל אתר וסרטון יוטיוב שרק יצא לי לקרוא ולראות.

• ThUnDeR אוהב את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#31 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎20:55

חבל שלא צילמתי לכם את המסכים הכחולים שקיבלתי היום, אתם אוהבים, אני לא, וזה בסדר.

#32 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎21:28

קודם כל, ברור שיהיו באגים. המערכת יצאה רק לפני יומיים.

בנוסף, אם התקנת דרך שדרוג של 7 או 8.1, אז כמובן שיהיו יותר באגים מהרגיל. תתקין בצורה נקייה, כולל פרמוט, והביצועים ישתפרו משמעותית.

מה גם שזה לא תלוי רק במיקרוסופט, אלא גם בדרייברים שהחברות השונות מוציאות. במחשב אחד אצלי בבית המחשב כבר קרס כמה פעמים וגיליתי שזה קורה בגלל דרייבר דפוק של HP למדפסת (!!!). החלפתי את ההתקנה שלו לגרסה יותר ישנה של ווינדוס 7, ועכשיו הכל עובד מצוין.

יש לא מעט בעיות תאימות, ביצועים וקריסות, אבל הכל יפתר מהר מאוד, וכמות התלונות עד עכשיו ברשת היא מועטה בהתחשב בעובדה שכבר אחרי 24 שעות יותר מ-15 מיליון מחשבים שודרגו ומאז המספר הזה כבר גדל פי כמה.

- סטיבן רייט.

#33 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎01/08/2015‏, ‎22:03

האמת הסיבה היחידה שלא עשיתי פירמוט נקי, היא שאין לי דיסק DVD לצריבה או USB פנוי חחח..

-

תמונה שפורסמה

#34 tashad

tashad

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 622 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2015‏, ‎09:52

האמת הסיבה היחידה שלא עשיתי פירמוט נקי, היא שאין לי דיסק DVD לצריבה או USB פנוי חחח..

אז הופכים את ה-USB לקובץ ISO  או יותר נכון IMAGE ושומרים במחיצה בהרדיסק  ויש לך USB פנוי.

#35 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2015‏, ‎15:09

אז הופכים את ה-USB לקובץ ISO  או יותר נכון IMAGE ושומרים במחיצה בהרדיסק  ויש לך USB פנוי.

לא הבנתי :|

-

תמונה שפורסמה

#36 tashad

tashad

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 622 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2015‏, ‎16:46

לא הבנתי :|

בתמונה שצירפתי למטה - לקחתי דוגמא של תוכנה POWERISO (לא חינמית) אבל אתה יכול להשתמש עם כל תוכנה שעושה את אותו הרעיון ,

להפוך את ה-USB  לקובץ ISO או כל אחד אחר , ולשמור במחשב .

51517254.png

#37 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2015‏, ‎17:19

בנוסף, אם התקנת דרך שדרוג של 7 או 8.1, אז כמובן שיהיו יותר באגים מהרגיל. תתקין בצורה נקייה, כולל פרמוט, והביצועים ישתפרו משמעותית.

מה גם שזה לא תלוי רק במיקרוסופט, אלא גם בדרייברים שהחברות השונות מוציאות. במחשב אחד אצלי בבית המחשב כבר קרס כמה פעמים וגיליתי שזה קורה בגלל דרייבר דפוק של HP למדפסת (!!!). החלפתי את ההתקנה שלו לגרסה יותר ישנה של ווינדוס 7, ועכשיו הכל עובד מצוין.

יש לא מעט בעיות תאימות, ביצועים וקריסות, אבל הכל יפתר מהר מאוד, וכמות התלונות עד עכשיו ברשת היא מועטה בהתחשב בעובדה שכבר אחרי 24 שעות יותר מ-15 מיליון מחשבים שודרגו ומאז המספר הזה כבר גדל פי כמה.

התקנתי נקי אחי, אין בשורה במערכת הזו.

תגיד לי משהו אחד שהוסיף לך לחויה בשונה מ-7 ו-8.

#38 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2015‏, ‎17:29

virtual desktops

אני יודע שזה היה קיים כבר מלא זמן בOSX ולינוקס  אבל הגיע הזמן שזה יגיע לווינדוס ואני לא יכל בלי זה.

• Sparkles אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#39 tashad

tashad

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 622 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2015‏, ‎17:37

http://www.qsubs.net...891#entry690956

#40 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2015‏, ‎17:43

virtual desktops

אני יודע שזה היה קיים כבר מלא זמן בOSX ולינוקס  אבל הגיע הזמן שזה יגיע לווינדוס ואני לא יכל בלי זה.

בדיוק.

וחיפוש משופר משמעותית, עם תפריט התחל על ספידים!

קליפס, אתה מפספס את הפואנטה של המערכת הזו - היא לא נועדה לשנות הכל מהיסוד, אלא לשפר את 8.1 שמבחינת ביצועים היא מצוינת, אבל הממשק שלה מחורבן. ואת זה היא עשתה מצוין - כל מה שהיה צריך תיקון, תוקן ושודרג.

זו אחת מהסיבות שמיקרוסופט הסכימה לשחרר את המערכת הזו בחינם.

אגב, בתור ישראלים אנחנו מפספסים חלק מהפיצ'רים של המערכת הזו כמו התוכן שנוסף לחנות של מיקרוסופט, קורטנה, חיפוש מבוסס מיקום ועוד כמה שאני כבר לא זוכר.

אבל ההיילייט של הגרסה הזו הוא שזו הגרסה האחרונה של ווינדוס. מעכשיו מיקרוסופט תשחרר עדכונים למערכת הזו. חלקם קטנים, חלקם מאסיביים. אבל לא תוציא עוד גרסה חדשה באמת.

- סטיבן רייט.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים