קלאודימיר יותר טוב מנוסא הגנתית, הוא גם פחות עצלן, על ההתקפית אני לא מדבר, נכון הוא לא מבשל, אבל הוא נגיד מבשל למבשל הרבה, והוא גם הבקיע 3 גולים בבעיטות חופשיות,
הוא בונה את כל ההתקפות של ביתר. הגנתית הוא עדיף נוסא, אתה בכלל רואה משחקים של ביתר?
אתה מודע לזה שקלאודימיר זה השחקן שרץ הכי הרבה בארץ ובהרבה ממקום שני?
(אם להיות פייר, יש שחקן שרץ יותר ממנו, אבל קלאדומיר שמר על הממוצע בלי לאבד אף משחק, והשחקן הזה עשה רק משחק אחד כל העונה)
זה שאצילי היה במכבי ושחררתם כי הוא לא מספיק טוב זה כי אתם הכי גרועים בארץ בלשחרר שחקנים שבעתיד יהיו טובים (אולי חיפה קצת יותר גרועה ממכם בזה)
להזכיר לך שגם רועי קהת היה אצלכם? גם אלי דסה? אז מה עם אצילי היה אצלכם. אצילי בדיוק כמו דור מיכה, ילד פלא פשוט למיכה יש יותר כלים להצליח.
בינתים העונה הוא לקח לכם 5 נקודות.
(2 על התיקו בסמי עופר, ועוד גול נצחון בסמי עופר.)
אתה באמת חושב ששורמוט בשיא שלו? ורמוט גמר את הסוס, הוא בן 30, עונה שלמה היה פצוע, הוא יתן עוד 15 משחקים טובים כל הקריירה בלחץ.
ועוד הוא יפצע עוד פעם...
אני לא מתווכח שמכבי קבוצה יותר טובה, אני רק אומר שנוסא (ובזמן שאתם קיללתם אותו פה אני אמרתי לכם שאתם טועים והוא מעולה!)
אבל אין מה לעשות פריירה עדיף עליו.
ואם מסתכלים לא רק על משחק נתון אחד, וגם לטווח ארוך, אזולאי עדיף פי 40 על ורמוט.
ומשהו אחרון, אם אצילי היה במכבי מקבל את מה שדור מיכה קיבל, עוד שנתיים היה לכם מחליף לערן זהבי.
וסתם בשביל הקטע, זה שאין לנו כוכבים או שהם לא מוכרים לא אומר שהם לא טובים, כסף גדול לא תמיד מנצח, השנה עם כל הכסף שלכם הוצאתם 4 נקודות נגדנו.