עידן לנו יש את כל הערוצים (כולל הספורט, חוץ מספורט 5+) 2 ממירים מקליטים + HD , ועוד 2 ממירים מקליטים (בלי HD)
ואנחנו משלמים 280 משהו כזה, אנחנו הרבה שנים ביס וזה מה שהם סגרו איתנו (זה יקר, אבל רק הספורט 60 שקל כמו שאמרת..)
יש ויאודי?
נכתב ב- 30/12/2014, 11:04
עידן לנו יש את כל הערוצים (כולל הספורט, חוץ מספורט 5+) 2 ממירים מקליטים + HD , ועוד 2 ממירים מקליטים (בלי HD)
ואנחנו משלמים 280 משהו כזה, אנחנו הרבה שנים ביס וזה מה שהם סגרו איתנו (זה יקר, אבל רק הספורט 60 שקל כמו שאמרת..)
יש ויאודי?
נכתב ב- 30/12/2014, 11:20
לא יודע, אני אף פעם לא ניסיתי לכנס, אבל גם אם לא, אתה מודע לזה שVOD עולה 10 שקל בחודש נכון?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 30/12/2014, 11:46
לא יודע, אני אף פעם לא ניסיתי לכנס, אבל גם אם לא, אתה מודע לזה שVOD עולה 10 שקל בחודש נכון?
24.90 שקל לחודש וכן אני מודע לזה.
נכתב ב- 30/12/2014, 12:21
רק בישראל לוקחים שירות אינטרנט ועושים ממנו מוצר יקר.
אפשר לקנות ב-200-800 שקל (תשלום חד פעמי) מערכת אנדרואיד לטלויזיה, להוריד את האפליקציה ולראות ב-99 שקל בלבד.
מה שהבנתי שלאפליקציה אין תכנים מסויימים, כדאי לראות מה אפשר לראות מהאפליקציה בלבד ואם זה שווה את זה.
ציטוט מהאתר של סלקום:
ספריית ה - VOD העשירה הניתנת במסגרת האפליקציה זהה לספריה הניתנת במסגרת שירות סלקום tv. האפליקציה אינה כוללת רכיבים מעבר לספרייה זו. אינה כוללת גישה לערוצי עידן +, תכני ספורט, שירות ווליום, גישה לתכני וידיאו אינטרנטיים ואינה כוללת ממיר, סטרימר ויכולות הקלטה.
כמובן שאין עדיין פיתרון לעולם המדיה בארץ, אז אין מה להתלהב מהשירות הזה.
נכתב ב- 30/12/2014, 14:14
אפשר לקנות ב-200-800 שקל (תשלום חד פעמי) מערכת אנדרואיד לטלויזיה, להוריד את האפליקציה ולראות ב-99 שקל בלבד.
מה שהבנתי שלאפליקציה אין תכנים מסויימים, כדאי לראות מה אפשר לראות מהאפליקציה בלבד ואם זה שווה את זה.
ציטוט מהאתר של סלקום:
ספריית ה - VOD העשירה הניתנת במסגרת האפליקציה זהה לספריה הניתנת במסגרת שירות סלקום tv. האפליקציה אינה כוללת רכיבים מעבר לספרייה זו. אינה כוללת גישה לערוצי עידן +, תכני ספורט, שירות ווליום, גישה לתכני וידיאו אינטרנטיים ואינה כוללת ממיר, סטרימר ויכולות הקלטה.
הגישה הזאת של "למה לשלם אם אפשר "לגנוב" סדרות באינטנט מוטעת ביסודה. אם משווים לחו"ל אז צריך גם להתחיל להשוות על קנסות שמגיעים למורידים לא חוקיים שמגיעים למאות אירו ברגמניה (גם בארצות הברית יש את זה) ולהתחשב בזה שבחו"ל כולם נרשמים לשירותים כמו נטפליקס, אמאזון וודו בתשלום. חבילת כבלים בארצות הברית עולה המון, כמה זה בדיוק המון? 69$ לחודש עם התחייבות בשביל לקבל את כל הסדרות שאתה רוצה כולל כל ערוצי הפרימיום שאותם רוב האנשים רואים. (ע"ע AMC, Showtime, HBO, וכו') אצל קום קאסט. טלוויזית כבלים כולל כל הסדרות שאתה צופה בהן בחינם עולה שם המון כסף, יש ניתורים אחרי כתובות IP בטראקרים ולכן אנשים לא מורידים שם הרבה, המצב לא כל כך זוהר אצל השכן. בחזרה לנטפליקס, חשוב להדגיש שאין שם כמעט סדרות חדשות והפרקים שיש שם הם של עונות שהסתיימו (חוץ מהסדרות שהם מפיקים בעצמם) ויש המון סדרות שלא קיימים בכלל בשירות (כמו המפץ הגדול ומשחקי הכס.) יש גם המון תחרות בין הספקים השונים זאת אומרת שעכשיו, כש-HBO הכריזה על השירות שלה היא חוסמת את כל התכנים שלה מהמתחרים ואמאזון כבר מזמן מנסה לנכס לעצמה בלעדיות על סדרות.
הטענה העיקרית כנגד מה שקיים בארץ היא שאין אלטרנטיבה של ממש לצפייה. כאשר בארצות הברית אתה רוצה לצפות בסדרה, גם אם אתה לא רשום לסדרה יש לך אפשרות לקנות פרקים בודדים באמאזון או אייטונס בין 2-3 דולר לפרק (או שאתה פשוט משלם על עונה שלמה בהנחה, וכך, יש לך אפשרות לא לשלם את המחירים המופרכים שיש שמה ותמיד יש לך שירות לסדרות יחסית ישנות במחיר סביר. את זה אין בארץ וכנראה גם שלא יהיה בזמן הקרוב ועל זה התלונה.
אגב, דיברתי היום עם סלקום, מסתבר שיש שידרים ישירים גם מחמש פלוס שזה כבר יוצא יותר משתלם ממה שיש עכשיו. אני מאמין שאנסה את זה בחודש הקרוב (עם קריאה מקיפה של כל מה שאני חותם עליו.) ואחזיר רשמים.
נכתב ב- 30/12/2014, 14:15
ציטוט מהאתר של סלקום:
אין עידן+ ויכולות הקלטה, אין ערוץ ספורט 5 ואין מוסיקה בסטרימינג.
נכתב ב- 30/12/2014, 15:30
ציטוט מהאתר של סלקום:
הגישה הזאת של "למה לשלם אם אפשר "לגנוב" סדרות באינטנט מוטעת ביסודה. אם משווים לחו"ל אז צריך גם להתחיל להשוות על קנסות שמגיעים למורידים לא חוקיים שמגיעים למאות אירו ברגמניה (גם בארצות הברית יש את זה) ולהתחשב בזה שבחו"ל כולם נרשמים לשירותים כמו נטפליקס, אמאזון וודו בתשלום. חבילת כבלים בארצות הברית עולה המון, כמה זה בדיוק המון? 69$ לחודש עם התחייבות בשביל לקבל את כל הסדרות שאתה רוצה כולל כל ערוצי הפרימיום שאותם רוב האנשים רואים. (ע"ע AMC, Showtime, HBO, וכו') אצל קום קאסט. טלוויזית כבלים כולל כל הסדרות שאתה צופה בהן בחינם עולה שם המון כסף, יש ניתורים אחרי כתובות IP בטראקרים ולכן אנשים לא מורידים שם הרבה, המצב לא כל כך זוהר אצל השכן. בחזרה לנטפליקס, חשוב להדגיש שאין שם כמעט סדרות חדשות והפרקים שיש שם הם של עונות שהסתיימו (חוץ מהסדרות שהם מפיקים בעצמם) ויש המון סדרות שלא קיימים בכלל בשירות (כמו המפץ הגדול ומשחקי הכס.) יש גם המון תחרות בין הספקים השונים זאת אומרת שעכשיו, כש-HBO הכריזה על השירות שלה היא חוסמת את כל התכנים שלה מהמתחרים ואמאזון כבר מזמן מנסה לנכס לעצמה בלעדיות על סדרות.
הטענה העיקרית כנגד מה שקיים בארץ היא שאין אלטרנטיבה של ממש לצפייה. כאשר בארצות הברית אתה רוצה לצפות בסדרה, גם אם אתה לא רשום לסדרה יש לך אפשרות לקנות פרקים בודדים באמאזון או אייטונס בין 2-3 דולר לפרק (או שאתה פשוט משלם על עונה שלמה בהנחה, וכך, יש לך אפשרות לא לשלם את המחירים המופרכים שיש שמה ותמיד יש לך שירות לסדרות יחסית ישנות במחיר סביר. את זה אין בארץ וכנראה גם שלא יהיה בזמן הקרוב ועל זה התלונה.
אגב, דיברתי היום עם סלקום, מסתבר שיש שידרים ישירים גם מחמש פלוס שזה כבר יוצא יותר משתלם ממה שיש עכשיו. אני מאמין שאנסה את זה בחודש הקרוב (עם קריאה מקיפה של כל מה שאני חותם עליו.) ואחזיר רשמים.
תלוי איך אתה מסתכל על המשפט "למה לשלם אם אפשר לגנוב".
אני לא רואה טלויזיה, לא אוהב תוכניות ריאלטי, ככה שאני סרטים או סדרות, אם כבר דברים שמוצגים בטלויזיה אז רק מערכונים (הומור) שזה לא קורה הרבה.
ככה שכל מה שמחובר פה בישראל לעולם כמו ערוץ 22-10 לא רלוונטי בשבילי.
שום דבר בארץ לא מדבר אליי, שבחו"ל יש את האפשרויות האלה, במיוחד שאני רוצה לקבוע את הזמנים שלי מתי לראות סידרה או סרט.
משחקים לדוגמא Steam שילמתי על כל משחק ששיחקתי\משחק כולל מוזיקה בלי DRM באיטיונס.
סרטים/סדרות שממש אני אוהב קונה מאמזון.
יש לי Chromecast עם Plex משדר את התוכן הדיגיטלי לטלויזיה עם הטלפון\טאבלט ופה סיימתי.
אם יביאו לי אפשרות לקנות את התוכן הזה, בכיף רק שיביאו לי אפשרות כזאת.
מורידים כי אין 'הרבה' ברירה.
נכתב ב- 30/12/2014, 15:54
העניין הוא שבשנים האחרונות כל השידורים הישירים המעניינים הועברו לערוצים אחרים. בספורט 5 או פלוס אתה תקבל משחק אחד מליגת האלופות, משחק או שניים בשבוע מהליגה הספרדית ובמקרה הטוב משחק אחד מהליגה האיטלקית. וכדורסל ישראלי.
כמו שרשמו פה כבר, בדרך כלל למצוא שידור של כדורגל ישראלי זה מסובך, ובגלל עומס אז גם איכות השידור יורדת (למעט המשחק המרכזי בערוץ 1 שמשודר באתר שלהם).
אני מאמין שאת כל שאר התכנים חוץ מספורט אפשר לספק ב-VOD, לכן ברגע שתהיה חברה שתשדר גם את הערוצים של צ'רלטון וגם את הערוצים של ספורט 5 (לפחות גם את 5+Live) במחיר שפוי אני בטוח שהרבה מאוד בתי אב יהיו מוכנים לעבור אליה ותהיה כאן תחרות אמיתית.
(אולי אני מעריך יותר מדי את ההשפעה של קהילת צופי הספורט, אבל אני מאמין שמדובר בכמה מאות אלפים וזה משמעותי)
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 30/12/2014, 19:14
מסכים איתך. מה שחסר זה ערוצי ספורט + ערוץ מדע נוסף (נשיונל ג'יאוגרפיק לבד לא מספק אותי, אני מעדיף את דיסקברי).
כמו שכבר אמרתי, יש פוטנציאל נרחב לחבילה הזו, אבל כרגע פשוט אין מספיק תמורה למחיר.
דניאל, איזה ערוצים צפויים להתווסף לעידן+? אני זוכר שכתבת משהו על זה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 30/12/2014, 20:52
עידן+ אמור להיראות ככה:
1 2 10 33 99 23
9 24
1HD
20 (מורשת)
30 (ערבית)
ערוץ חדשות
אפיק HD לערוצים מהרשימה שירצו
כל ערוץ שיקבל רישיון מהמדינה (רשת, קשת וערוץ 10 אם לא ייסגר מחר)
תחנות רדיו
נכתב ב- 30/12/2014, 20:57
כלומר לא יכניסו את 23 (חינוכית) וערוצי "בונוס" כמו ערוץ הילדים/ערוץ הספורט?
נשמע לי מעט מוזר שאותם לא יכניסו, אבל את 24 כן.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 30/12/2014, 21:39
כלומר לא יכניסו את 23 (חינוכית) וערוצי "בונוס" כמו ערוץ הילדים/ערוץ הספורט?
נשמע לי מעט מוזר שאותם לא יכניסו, אבל את 24 כן.
שכחתי את 23 שכבר נמצא בפנים.
ערוץ 24 קיבל רישיון מהמדינה לפעול. ערוץ הילדים וערוץ הספורט הם ערוצים פרטיים. אם הם ירצו לקבל רישיון מהמדינה אז די בטוח ששר התקשורת ישמח לקדם את זה. כרגע שווה להם יותר לחלוב את הצרכנים דרך חברות הטלוויזיה.
נכתב ב- 31/12/2014, 10:07
זה זול אם יש לך את ספורט 1 ו2. אבל לא הבנתי אין לך 5+ יעני אתה לא רואה חדשות הספורט? או שבטח התכוונת ללייב וגולד שאין לך..
תכלס המעבר שעשיתי מהוט ליס מוכיח את עצמו כל פעם מחדש אני באמת נהנה ביס ולא שוקל אפילו לחזור להוט למרות המחירי זנות שהם מציעים לי.
נכתב ב- 31/12/2014, 11:05
יש לי את ספורט 1 ו2, עכשיו גרמת לי להתבלבל, גביע הטוטו, איזה ערוץ זה? אני כמעט בטוח שאין לי אותו...
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 31/12/2014, 11:08
יש לי את ספורט 1 ו2, עכשיו גרמת לי להתבלבל, גביע הטוטו, איזה ערוץ זה? אני כמעט בטוח שאין לי אותו...
גביע הטוטו זה 5+ לייב.
נכתב ב- 31/12/2014, 13:21
אז את הערוץ הזה אין לי, פייר הוא גם לא שווה את הכסף, חוץ מגביע הטוטו בחיים לא ראיתי שם משהו,
רוב המשחקים של בית"ר אני גם ככה נוסע, וגם אם לא נסעתי, אז זה משודר בערוץ 52 / 11.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 31/12/2014, 22:12
הגמר היה ב-5 הרגיל...
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 15/03/2015, 15:59
המלצה של נציג סלקום: חסר לכם ספורט 1 וספורט 2? תכנסו לאתר פיראטי
סוכן סלקום: "דבר נוסף שמוצע אצלנו - וזה ממני אישית, בו אדם שאוהב לצפות בתוכני הספורט - זה שיתוף אישי ביני ובינך - שבן אדם שאוהב לצפות בתוכני הספורט יש אפשרות לצפות דרך אתר שנקרא 'למון ספורט', שזה אתה יכול לחבר דרך הסטרימר שאנחנו נותנים לך, ויש בו שידורי ספורט מכל העולם".
- לקוח: "איזה אתר? למון ספורט? מה זה האתר הזה?"
סוכן סלקום: "למון ספורט זה אתר חינמי, שאם אתה נרשם בגוגל, אתה תתקל בזה, שהוא נותן את כל שידורי הספורט העולם, בשידורים ישירים, בחינם. זה יכול להיות פתרון מאוד מעשי ומאוד איכותי לכל לקוח באשר הוא. בלי שום קשר למה שאני מציע לך. זה מה שנקרא ממני אליך, כשיתוף".
לקוח: "אבל זה זכויות שלכם? לא שזה מעניין אותי כלקוח, סתם ברמת ההבנה".
סוכן סלקום: "לא לא, ברמת ההבנה, זה לא קשור אלינו בכלל. אני פשוט אומר לך את זה כי אני נתקל בהרבה מאוד לקוחות ששואלים אותי על הערוץ ספורט שיש אצלנו, מה קורה לגבי ערוצים כמו ערוץ ספורט 1, ערוץ ספורט 2".
http://www.globes.co...?did=1001018539
נכתב ב- 11/05/2015, 16:27
ביום רביעי סלקום תשיק חבילת טריפל של טלוויזיה + אינטרנט + טלפון בעלות 200 ש"ח לחודש.
נכתב ב- 13/05/2015, 21:56
אז לאף אחד פה לא אכפת מחבילת טריפל של טלוויזיה + אינטרנט 40 מגה + טלפון קווי ב149 ש"ח? לגמרי מחיר שובר שוק.
+ זה שכבר יש להם 30 אלף לקוחות תוך ארבעה חודשים (שזה בערך כמות הלקוחות שיס מגייסת בשנה שלמה) + הם מתכוונים להרחיב משמעותית את התכנים הקיימים בשירות.
http://www.ice.co.il.../article/407868
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים