תאמינו לי, עוד רציתי לקנות מנוי למכבי חיפה העונה...מזל שלא עשיתי את זה... כל פעם אני אומר, טוב אני אחזור לעקוב אחריהם ולעודד אותם, אבל כל פעם שאני רואה משחק שלהם אני נגעל בצורה אחרת... לא יכול לסבול לצפות בכדורגל ישראלי, זה פשוט מביך. איפה הימים עם זאוטאוטס
וג'ובני, ויעקובו ששיחקנו כמו קבוצה ענקית!
אני לא יודע אם זה בגלל שגדלתי או התבגרתי, אבל אני זוכר פעם שהכדורגל הישראלי היה משהו הרבה יותר גדול מהיום, גם מבחינת הצפיה של המשחקים וגם ההצלחות...גם אם לא היינו מצליחים באירופה, אני זוכר שהייתי רואה משחקים ונהנה... זה רק אני? או שהכדורגל בארץ נעשה מחריד ?
אי אפשר להשוות את הקבוצה של חיפה שאתה מדבר עליה, לאף קבוצה שבאה אחריה.
זאת אחת הקבוצות הכי טובות שהיו בכדורגל הישראלי.
האמת, שדווקא השנה, אני חושב שיהיה כדורגל דיי טוב בליגה שלנו,
יש קבוצות מעניינות, לא צריך לשפוט אחרי 3 מחזורים שזהו הליגה סגורה, האליפות של מכבי ת"א ויאללה בוא נתחיל את העונה הבאה.
יש עוד 30 ומשהו משחקים, הפועל ב"ש תדבר חזק השנה, הפועל ת"א יצא לי לראות את המשחק שלהם (עבדתי שם באותו יום) והיה משחק מהנה דווקא,
חיפה נגד אלקמאר שיחקה מצויין, ופשוט נאחס שלא הלך להכניס את הכדור לרשת, אבל היה משחק טוב מאוד.
מכבי ת"א אם כמה שהייתי רוצה להגיד שלא, גם קבוצה חזקה שהיא תתחבר היא תרוץ חזק, כולם זוכרים את זה שאתמול היא הבריקה וניצחה 3-0, אבל משחקים קודמים הם ניצחו בקושי בסוף משחק,
ככה שגם הם לא הכי מחוברים עדיין.
שכל הקבוצות יתחברו אני חושב שיהיה מאבק חזק בין חיפה, מכבי והפועל ת"א וגם הפועל ב"ש.
ברור שהכדורגל הישראלי פעם היה הרבה יותר מרגש ממה שהוא היום, אבל אני חושב שהוא חוזר לעצמו.
עם כמה שהליגה שלנו נחותה לעומת ליגות אחרות, ואני באמת אחד שמכור לכדורגל,
עדיין אין כמו אהבה של לראות משחק של קבוצה שאתה אוהד בליגה הישראלית, זה שווה יותר מכל 5-0 של ברצלונה או ריאל מדריד.