היסטוריה בארה"ב: נישואים - לא רק בין גבר ואשה
נכתב ב- 29/06/2013, 10:22
אני גם לא מחבב הומואים שמתנהגים בצורה קיצונית בפומבי כמו שאני לא אוהב לראות סטרייטים מתנהגים באופן קיצוני..
זה לא אומר שלא מגיעים להם זכויות בסיסיות..
כל עוד הם לא מתנהגים כלפי בצורה הקיצונית שלהם שהם מדברים כמו בנות ומנסים להתחיל איתי אין לי בעיה איתם

נכתב ב- 29/06/2013, 11:13
מכללללל החברים שיש לך, קרובים ורחוקים, מכל המשפחה המורחבת שלך, מכל האנשים שעבדת או למדת איתם או לא יודע מה... מבטיח לך שיש ביניהם הומואים, אין סיכוי שלא. ואיך בדיוק אתה יכול "להבטיח"? אני מכיר הומואים שחיו בארון והסתירו במשך שנים מהמשפחות ומהחברים הכי קרובים, וסביר להניח שיש לי מכרים ולא יודע עליהם שהם הומואים כי הם עדיין מסתירים את זה. הרי לא כל גיי הוא פומפוזי שלובש גופיות ורודות ומדבר בקול גבוה.
ולא אמרתי טיפשות, אמרתי בורות. מדברים כאן על נישואים בין גייז, ואתה קופץ עם תגובה מאוד חכמה - "גועל נפש". הרי אף אחד לא שם פה תמונה מפורנו של גייז, אפילו לא של גייז מחזיקים ידיים. אז על מה בדיוק אתה אומר "גועל נפש"? אי-סובלנות כלפי קבוצה שלא עשתה לך שום דבר רע (להיפך, משאירים יותר בנות בשבילך) זאת תכונה מאוד נחותה, ואני מתפלא שאתה מתפלא לשמוע את זה. אתה לא שונה בהרבה (בעצם, בכלל לא) מחרדי שיגיד "גועל נפש" על ילדה בת 8 מבית שמש שתסתובב, רחמנא לצלן, בלי כיסוי ראש. אני מקווה שלפחות אתה לא יורק על הומואים (ואגב, סביר להניח שבניגוד לילדה בת 8, הם יחזירו).
טוב אחי, אתה משווה אותי לחרדי שיורק על ילדה, שאני חושב שלדעתי הוא אידיוט ואם הוא מאמין בגן עדן גהנום (והוא כן) אז מגיע לו הגהנום הזה שלו.
לעומת משהו שלא טבעי דרך הטבע,
כן אחי, הומואים זה לא משהו של הטבע, אתה רוצה לאכול את החרא ואת השטויות שלהם, תאכל, אני לא.
איידס נפוץ יותר אצל הומואים.... הומואים יכולים להביא ילדים? אז זה שאיזה מישהו, גדל עם חסך, או לא יודע מה, (כנ"ל לגבי לסביות, חוץ מהאיידס)
ובקשר לזה שאיך שאני יכול להבטיח לך,
אני יכול, אני מכיר את חברים שלי, ותופתע, אני בכלל לא טיפש כמו שאני מציג את עצמי בפורום.
אבל אני חושב שזה דיון סרק אם תאמין לי או לא שאין לי שום חבר הומו.
דה ברק, זה קשה לי לענות על שאלה היפוטית כזאת,
זה כמו שאני אשאל אותך מה תעשה מחר אם הכלב שלך יחליט לנשוך את כל המשפחה שלך, לא תאהב כלבים?
זה משהו שלא יקרה. ומאוד קשה לי לענות על זה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/06/2013, 11:27
בלי שהיה פה תמונה או משהו,
אני לא בת יענה, ואני לא חושב שהם התחתנו (רק) בשביל לשבת ולשתות קפה בבוקר.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/06/2013, 12:51
איזה זכויות אין להם? אותו דבר כמוני כמוך.קליפס אתה ושניר מתנהגים כמו שני מפגרים..
אני גם לא מחבב הומואים שמתנהגים בצורה קיצונית בפומבי כמו שאני לא אוהב לראות סטרייטים מתנהגים באופן קיצוני..
זה לא אומר שלא מגיעים להם זכויות בסיסיות..
כל עוד הם לא מתנהגים כלפי בצורה הקיצונית שלהם שהם מדברים כמו בנות ומנסים להתחיל איתי אין לי בעיה איתם
נטייה המינית שלהם לא מאפשרת להתחתן במדינה יהודית, מה לעשות? שיתחתנו באמריקה עכשיו

נכתב ב- 29/06/2013, 12:56
ושוב מדינת ישראל לא צריכה להיות מדינה של יהדות כדת אלא של יהדות כלאום.

נכתב ב- 29/06/2013, 12:59
אין להם זכויות שיש לבן אדם נשוי..
ושוב מדינת ישראל לא צריכה להיות מדינה של יהדות כדת אלא של יהדות כלאום.
משפט המפתח פה.
הבעיה פה בארץ זה שכל אחד מנסה להראות שלו יש גדול יותר.
הדתיים עושים בלאגן, אז ההומואים באים ועושים מצעדים (למי ולמה זה טוב?).
תסגרו את גני התערוכה ותעשו לכם שם מסיבולבול סגורה שלכם ותהנו מהחיים.
למה כל העולם צריך לראות את זה?
*אין לי שום בעיה עם הומואים, אבל גם לזה יש גבול...למשל טרנסג'נדרים - הדבר הכי דוחה שיצא לי לראות בחיים.
נכתב ב- 29/06/2013, 13:03
אין להם זכויות בנושא הזה ובצדק, מה לעשות? לא תמיד אפשר לקבל הכל בחיים.
אני משווה את זה לבנאדם שנולד עם מגבלה כלשהי.
אין לו ברירה אלא לקבל את זה ולחיות עם זה בשלום.
נכתב ב- 29/06/2013, 13:09
פמידור, תעשה חתימה של המבורגר ובצד תוסיף את עברי לידר.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/06/2013, 13:14
קצת כבוד לשורשים ולדת שלכם לעזאזל, לא אוהבים מה שיש כאן? תעברו מדינה.
הכי פשוט בעולם, ככה 2 הצדדים מרויחים.
נכתב ב- 29/06/2013, 13:14
קליפס, תשובה כמו "מדינה יהודיף טאף לאק" לא מאוד מתקבלת. זה דברים שצריך לשנות. דת זה כמו סרטן. באמת. זה נשמע מאוד קיצוני ורע אבל דת זה הדבר הכי נורא שקרה לאנושות.
*אני די בטוח שאנחנו אחת המדינות הכי גזעניות בעולם. באמת. אני לא יודע מה היה קורה אם הייתה לנו האופציה לעשות שואה.
- Sparkles אוהב את זה

נכתב ב- 29/06/2013, 13:19
קליפס, הרעיון במדינה דמוקרטית הוא שכל האזרחים שווים בזכויותיהן. אם הרעיון הזה לא מתאים לך, יש מספיק מדינות לא דמוקרטיות שיתאימו לך.
נכתב ב- 29/06/2013, 13:27
אתה רוצה לשנות אותה בגלל שפתאום היום זה לא נראה לך מתאים?
רק שתדע, רוב האוכלוסיה בישראל מגדירה את עצמה "מסורתיים"
אתה בוחר לקחת דוגמאות קיצוניות ולהשען עליהם, בתכלס...זה לא חזק במציאות.
זה שאתה לא מאמין בכלום, זו זכותך, אני לא בא ומכריח אותך להאמין.
אני לא רואה שזה מה שהיהדות גם עשתה בהיסטוריה, אם תסתכל בהשוואה לנצרות ולאיסלם לדוגמא שרצחו המונים.
תחיה איך שבא לך, אבל שאתה מיעוט, אין לך מה לעשות, אתה צריך לדעת לכבד.
אתה לא יודע? אז תצטרך להתמודד עם העובדה שאתה לא יכול לקבל הכל בחיים.
אילן, אין לזה קשר לדמוקרטיה, זה עניין של דת וזהות מדינה.
אי אפשר לצאת נגד מי שאתה ומאיפה באת רק בשביל לרצות מיעוטים, שרובם אם תשאל אותי - הזויים וחוצפנים.
נכתב ב- 29/06/2013, 13:32
דוגמאות קיצוניות? אני באמת מאמין שאנחנו אחת המדינות הכי גזעניות שיש בעולם. אי פעם. גם בהשוואה לנאצים.
ואני לא יודע מי אלו האנשים שמגדירים עצמם "מסורתיים". הרבה פעמים זה בטח אנשים שצמים בכיפור אבל אוכלים שרימפס בארוחה מפסקת. זה גם מסורתי. צמים בגלל המסורת.
אני די בטוח שלהרבה מסרותיים אין בעיה עם הומואים.

נכתב ב- 29/06/2013, 13:43
נכתב ב- 29/06/2013, 13:44
אפשר להמשיך לדבר פה על זה עד מחר, אבל זה לא ישתנה.
לא טוב, תטוסו....
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 29/06/2013, 13:45
מדינה לא צריכה להיות קשורה לדת כי לא כולם דתיים, מסורת? מסורת מבחינתי היא מתחילת העלייה לארץ, ולא התנך כי אני לא סומך עליו ועל מי שכתב אותו.
החזון של הרצל היה מדינת היהודים לא מדינה יהודית.

נכתב ב- 29/06/2013, 13:45
אה, כן...לגבי גזענות אני מסכים איתך.לא מקבלים הכל בחיים - נכון. אבל זה דבר טריוואלי לקבל. הדבר הכי טריוואלי.
דוגמאות קיצוניות? אני באמת מאמין שאנחנו אחת המדינות הכי גזעניות שיש בעולם. אי פעם. גם בהשוואה לנאצים.
ואני לא יודע מי אלו האנשים שמגדירים עצמם "מסורתיים". הרבה פעמים זה בטח אנשים שצמים בכיפור אבל אוכלים שרימפס בארוחה מפסקת. זה גם מסורתי. צמים בגלל המסורת.
אני די בטוח שלהרבה מסרותיים אין בעיה עם הומואים.
אנחנו לפני כולם הגזענים הכי גדולים בעולם, את זה כתבתי כבר ממזמן, אני זוכר שהיה דיון על זה.
ברגע שאתה רואה שעדיין יש את עניין אשכנזים/מזרחיים, אתה מבין כמה הכל רקוב כאן.
אותי לשמחתי חינכו אחרת, ככה שאני אף פעם לא שפטתי בני אדם בקטע הזה.
נתתי את הדוגמא של המסורתי בשביל נקודה מסוימת.
רובם, כמוני לדוגמא...באותה דעה של זהות וכיבוד הדת והשורשים שלנו, לא מהסוג שמתנער ממנה.
אבל מצד שני, כמו שאמרתי, אני לא שופט אותך אם זה אחרת, ולא מכריח אותך גם להאמין או להיות כמוני.
עם כל הכבוד להומואים, ובאמת שיש - פה בישראל הם יכולים לשכוח מזה.
נכתב ב- 29/06/2013, 14:04
רק שתדע שהמצב פה מאוד השתנה, חוץ מהציבור החרדי ומעט כאלה שנשארו במאה הקודמת רוב הציבור בעד שוויון כלפי קהילת הלהט"ב.
תראה איזה סיפור עשו מפרשת הברנוער... באח הגדול אחד קילל לסבית וכולם עשו מזה רעש. יצא לך להיות במצעד הגאווה? ממש מתחת לאף שלך.
עזוז את שחצנות היתר הזו של לרקוד ערום על משאית מול כולם, זה באמת גועל נפש. אבל אין סיבה לא להתקדם. גם אם אתה מאמין שלפי התורה משכב זכר זה אסור, למה זה אומר שלא צריך להיות כאן שוויון זכויות?
נכתב ב- 29/06/2013, 14:46
מה יש לך להגיד על זה קליפס?

נכתב ב- 29/06/2013, 14:50
1. לא דרך הטבע? רגע, אתה רוצה לומר לי שהומואים הם זן שנוצר במעבדה, שתוכנן לצאת נגד הטבע שלו ולהזדיין עם בני מינו? וואו, אתה משנה לי את כל התמונה.
הומואים הם בני אדם בדיוק כמוך, והם תוצר של הטבע בדיוק כמוך. טבע הוא בהגדרתו שונה. כמו שאתה אולי רזה וחבר שלך אולי שמן, כמו שבנאדם חכם ואחד טיפש, כמו שאחד גבוה ואחד נמוך, כמו שאחד עיור ואחד חירש, כמו שאחד אוהב גלידת תות ואחד מת על גלידת פיסטוק, כמו שאחד אוהב כוסיות ואחד אוהב שמנות, כמו שאחד מתמוגג מ"שני גברים וחצי" ואחד אחר חושב שזה זבל (להמשיך?). למעשה, הגיוון בטבע זה המאפיין הכי גדול שלו, כי רק רובוטים יוצאים מפס הייצור כשהם זהים אחד לשני.
לטוס זה דרך הטבע? לעשות ניתוח להגדלת החזה זה דרך הטבע? או ניתוחים בכלל, זה דרך הטבע? לשבת כל היום מול קופסא ולכתוב שטויות באינטרנט, זה דרך הטבע? זה הטיעון הכי הכי הכי מפגר שנשמע מעולם.
2. איידס - בחיי שלא ברור לי מה הקשר ואיך זה מוסיף למה שאתה מנסה לומר. כן, הומואים נפגעים יותר מאיידס כי הם עושים יותר סקס מסטרייטים, ועם יותר פרטנרים. סו פאקינג וואט? אצל סטרייטים המקבילה זה הפלות. ואם תשווה בין חרדים סטרייטים לבין חילוניים סטרייטים, אתה תראה אחוז גדול יותר של איידס אצל החילוניים, כי כמו שההומואים עושים יותר סקס מסטרייטים, חילוניים עושים יותר סקס מחרדים. מה לעזאזל אתה מנסה לומר בזה?
3. לא יכולים להביא ילדים - גם עקרים, עקרות ונשים שעברו כריתת רחם בגלל סרטן לא יכולים להביא ילדים. אתה אומר גועל נפש גם עליהם?
4. לגבי שאלת ה"למה הם דוחפים לי את זה לפרצוף" - יש מצעדי גאווה כי אין שוויון מבחינת החוק, ולכן צריך לצעוד. כמו השחורים בארה"ב בזמנו שצעדו, ומעמד הביניים שצועד ומפגין וכו' וכו'. היום השחורים כבר לא צועדים כי הם שווי-זכויות פחות או יותר. כשהומואים יקבלו שוויון זכויות סביר להניח שהם יפסיקו לצעוד.
5. "מדינה יהודית, שההומואים יכבדו את זה"? "תכבדו את השורשים"? סבבה, אבל אל תהיו צבועים. אם מדינה יהודית אז מדינה יהודית עד הסוף, אי אפשר להגיד "מדינה יהודית" כשציוויי הדת הביזאריים מתאימים לכם, ולהגיד "מדינה דמוקרטית" כשהציוויים לא מתאימים לכם. אז בואו נלך עד הסוף:
-דבר ראשון, סגרו את הדפדפן ואת המחשב מיד, כי יום שבת היום.
-אסור לעשות סקס לפני חתונה.
-אסור לעשות סקס שלא לצורכי התרבות.
-אסור לאונן.
-חובה לשמור על השבת - לא לנסוע, לא להדליק מחשב, לא לעבוד, לא לצאת לבלות ולא כלום.
-כולם יחויבו ללכת עם חליפות פינגווינים ושטריימלים, גם בקיץ.
-כולם יחויבו להתפלל שלוש תפילות ביום, ולא להכניס אפילו מנטוס לפה מבלי לברך.
-לשמור 6 שעות בין בשר לחלב.
-לאכול כשר למהדרין בלבד.
-וכו' וכו'.
אני מציע להפוך את הרב עובדיה יוסף לסוג של מנהיג עליון, כדי שלא נסטה מדרך הישר. אפשר לקרוא לו (אני סתם זורק שם פוטנציאלי) אייתולה.
אם אתם רוצים "לכבד את השורשים" - כבדו עד הסוף ולא רק כשנוח לכם. אה, וכמובן גם אל תשכחו את "ואהבת לרעך כמוך", זה גם שורש רציני.
בטח שאשווה אותך לחרדי מטונף שיורק על ילדות קטנות, אם אתה חושב שאתה יותר טוב ממנו אז צר לי לפוצץ לך את האשליה. בשבילו לצאת בלי כיסוי ראש זה "נגד הטבע", בדיוק כמו שלך הומואים זה "נגד הטבע". אין ולו הבדל אחד קטן ביניכם (חוץ מזה שאתה עדיין לא יורק על הומואים, אני מקווה). רמת הסובלנות של שניכם זהה. אנשים ששווים משהו מתעלים מעל להגדרות ולרצונות של עצמם, ולומדים לכבד את האחר גם אם הם אינם מסכימים עם דרך חייו (שוב - כל עוד סגנון החיים שלהם לא פוגע בך. ולא, "זה מגעיל אותי" זה לא פגיעה). אף אחד לא דחף לך זין לפה או לתחת ודרש ממך להיות הומו, כמו שאף אחד לא יכריח את החרדיות ללכת בלי כיסוי ראש. לצאת נגד אנשים שלא חיים על פי אותן אמות מידה כמו שלך זה מאפיין נחות של אנשים בורים.טוב אחי, אתה משווה אותי לחרדי שיורק על ילדה, שאני חושב שלדעתי הוא אידיוט ואם הוא מאמין בגן עדן גהנום (והוא כן) אז מגיע לו הגהנום הזה שלו.
לעומת משהו שלא טבעי דרך הטבע,
כן אחי, הומואים זה לא משהו של הטבע, אתה רוצה לאכול את החרא ואת השטויות שלהם, תאכל, אני לא.
ואם אתה תתחתן עם אישה מכוערת, שרק המחשבה על זה שמישהו יעשה איתה סקס גורמת לי לחלחלה, אני גם אוכל להגיד "גועל נפש" על נישואים באשר הם?ועוד משהו סנדק, אמרת שכתבתי "גועל נפש"
בלי שהיה פה תמונה או משהו,
אני לא בת יענה, ואני לא חושב שהם התחתנו (רק) בשביל לשבת ולשתות קפה בבוקר.
- d1f2, Lightning, ZIPC ו-5 אחרים אוהבים את זה
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים