עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
377 תגובות לנושא זה

#21 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎22/08/2013‏, ‎19:14

אני וחברים שלי עשינו ליגה משלנו ב-Fantasy League של הפרמייר ליג, למישהו בא לעשות אחת גם לפורום?

http://fantasy.premierleague.com
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#22 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎23/08/2013‏, ‎17:05

מוריניו אישר שוויליאן קרוב לחתימה בצלסי.

#23 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎25/08/2013‏, ‎19:13

איזה משחק בין סיטי לקארדיף... בגלל משחקים כאלה אני כל כך אוהב את הפרמייר ליג

#24 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2013‏, ‎21:57

שני דברים עיקריים מהמחצית עכשיו..אני באמת שלא מצליח להבין למה חואן מאטה לא משחק..בחיים לא ראיתי קבוצה של מוריניו כל כך אפורה..דבר שני, איךךךךךך איךךךךךך ולנסיה מקבל קרדיט. משגע אותי איך מישהו שם אותו הרכב ראשון ביונייטד כשהוא לא מתאים אפילו לקריסטל פאלאס.
  • מישמיש אוהב את זה

#25 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2013‏, ‎22:57

חואן מאטה לא בכושר משחק... צ'לסי קבוצה צעירה מאוד וחדשה, כל החלק ההתקפי לא שיחק יחד מעולם, צריך לתת לזה זמן.

#26 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2013‏, ‎23:04

חואן מאטה לא בכושר משחק...

גם טורס לא בכושר?

לוקאקו?

לא לספר סיפורים בבקשה, המטרה של מוריניו הושגה, להוציא נקודה מהאולד טרפורד.

ועל הדרך הוא גם הרס לאוהדי הכדורגל (לא אוהדי שתי הקבוצות) את הצפייה במשחק העונה.

אם הייתה אומר לי שאין לצ'לסי את היכולת לנצח את היונייטד הייתי מבין את השיטת משחק.

אבל מוריניו הוכיח שוב פעם עד כמה הוא שפן.

צ'לסי קבוצה יותר חזקה מיונייטד, אני כאוהד יונייטד יודע זאת ואני מאמין שכל אוהד כדורגל שאפילו אין לי כ"כ מושג בכדורגל, גם כן מבין זאת.

שום דבר שקשור לכדורגל לא ראיתי במחצית הראשונה מצ'לסי.

כ"כ ציפיתי לראות משחק טוב, אפילו כאוהד יונייטד לא היה איכפת לי שהקבוצה תפסיד נקודות כמו שקרה לבסוף אבל לפחות שאני אראה כדורגל פאקינג נורמלי.

בושה של כדורגל ראיתי היום ולא באשמת השחקנים, אלא בגלל מאמן אחד!

גועל נפש!

עריכה:

ערכת את הודעתך, ועם החלק השני של הודעתך אני מסכים שצ'לסי צריכה עוד זמן להתחבר. אבל זה לא משנה שום דבר ממה שאמרתי עד כה.

#27 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2013‏, ‎23:12

מישמיש, היה משחק טקטי מ-2 הקבוצות.

כשצ'לסי תקפה עם 9 שחקנים, כל 11 השחקנים של יונייטד היו מאחורי הכדור.

מוריניו לא רצה להפסיד במשחק ועם זה אני מסכים, אבל מפה ולהגיד שהרס את המשחק לצופי הכדורגל והוא שפן זה פתטי ולא רציני ממישהו שמבין כדורגל.

#28 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2013‏, ‎23:15

וכמובן בוא לא נשכח שיונייטד עם 8 ימים של חופש, וצ'לסי שיחקה שלושה משחקים בשבוע וחצי.

#29 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2013‏, ‎23:17

עזוב אותך שטויות.

הרס את כל המשחק.

משחק שציפיתי לאקשן.. 

כמעט בכל המשחקים האחרונים נגד צ'לסי אני זוכר לטובה גם אם הפסדנו.. (בשנים האחרונות)

היה משחק שוטף ומהנה לצופי הכדורגל.

לעומת זאת היום, זה היה ביזיון.

אני קודם כל בז למוריניו על הסגנון שהוא עלה היום כאוהד כדורגל, אח"כ כאוהד יונייטד.

#30 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎27/08/2013‏, ‎00:23

נכון שהמשחק לא היה מדהים, אבל להאשים בזה רק את מוריניו זה ממש לא נכון. יונייטד גם מצידה שיחקה די גרוע והגיעה אולי למצב טוב אחד בכל המשחק. בשנתיים האחרונות כשצ'לסי עלו רק במטרה להגן (לדוגמא מול בארסה, מול באיירן ומול יובה בטורינו) המשחקים היו דווקא מלאים במצבים וכללו אפילו די הרבה גולים. מול יובה זה היה אפילו מערך דומה מאוד בלי חלוץ טבעי, ובכל זאת הם ניצחו 3-0. פה יונייטד פשוט שיחקו גרוע.

בסופו של דבר פשוט אף אחת מהקבוצות לא שיחקה טוב מספיק בשביל להבקיע גול.

דרך אגב, לגבי מאטה, לוקאקו וטורס, אתה צריך לזכור שהמשחק מול יונייטד הוא לא הדבר היחיד שיש לצ'לסי על הראש. חוץ מזה שהיו לה כבר 2 משחקים העונה, עוד ארבע ימים יש לה משחק קשה מול באיירן, ככה שמוריניו גם מתכנן קדימה וגם מתחשב בזה שיש לו 4 משחקים בשבועיים ורוב השחקנים עדיין לא 100% בכושר.

#31 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎27/08/2013‏, ‎16:53

מוריניו לא רצה להפסיד במשחק ועם זה אני מסכים, אבל מפה ולהגיד שהרס את המשחק לצופי הכדורגל והוא שפן זה פתטי ולא רציני ממישהו שמבין כדורגל.

תשמע בן אדם, תרגיע עם העקיצות שלך מר. "גאון" כדורגל..

הזכרתי עובדה שיש למוריניו 2 חלוצים בטבעם ועדיין הוא העדיף לעלות ללא חלוץ.

עכשיו אם הייתה אומר לי שזה לצורך הנעת כדור כמו לדוגמא שנבחרת ספרד מניעה ושולטת במשחק הייתי מקבל את זה.. כי זה לא בונקר הם תוקפים ובאחוזים גבוהים הכדור תמיד נמצא אצלהם ברגליים. (שלא תטעה, אני לא נהנה גם מהמשחק שלהם כי הוא מעצבן, הקצב במשחק הוא איטי, אבל לפחות הם לא משחקים בונקר ולא מפחדים לתקוף)

אבל מה אני מדבר איתך בכלל אתה בכלל אוהד ריאל מדריד לא?

אה שכחתי מוריניו עבר לצ'לסי אז אתה צריך ללקק לו שם את התחת, ומהיום שמוריניו עבר לצ'לסי אתה אוהד את צ'לסי.

יאללה סע.

ותרגע עם העקיצות שלך פעם אחרת ילד, עכשיו לך תבקש מאמא ואבא שיתנו לך כסף לצאת לבלות או לקנות חלב, תלוי מה אתה אוהב יותר.

אתה פשוט אידיוט שחושב שהוא יודע הכל.

ועכשיו אתה תענה בכך שאתה לא תרד לרמה, מה שכבר עשית ברגע "שעקצת" אותי זו הסיבה שהגבתי לך בצורה אליה אתה ראוי.. (וזאת למרות שבכלל אתה לא ראוי לתגובה, אבל לאנשים חרא כמוך שחושבים שהם יודעים הכל, קשה לא להגיב, זאת לאור תגובותייך הקודמות לגולשים אחרים בפורום ספורט ולא רק אליי).

דרך אגב, לגבי מאטה, לוקאקו וטורס, אתה צריך לזכור שהמשחק מול יונייטד הוא לא הדבר היחיד שיש לצ'לסי על הראש. חוץ מזה שהיו לה כבר 2 משחקים העונה, עוד ארבע ימים יש לה משחק קשה מול באיירן, ככה שמוריניו גם מתכנן קדימה וגם מתחשב בזה שיש לו 4 משחקים בשבועיים ורוב השחקנים עדיין לא 100% בכושר.

אנא, תפסיקו לתרץ בכך שיש עוד משחקים נוספים.. הרי זה ברור שיש, מי לא יודע את זה? זוהי תחילתה של העונה.

אני חושב שהמשחק מול יונייטד הוא משחק לא פחות חשוב מהמשחקים אחרים.

מדובר פה על נקודות שיספרו במחזור האחרון נגד הקבוצה שמתמודדת על האליפות, ליגה להזכיר לך היא בעדיפות עליונה משאר התחרויות האחרות.

הבן אדם פשוט לא מעניין אותו בכלל מהצופים, מעניין אותו ההצלחה האישית שלו וגם אם יעשה אותה בדרך הכי סרוחה שאפשר הוא יעשה זאת.

עד שנה שעברה כל משחקי הליגה האנגלית היו מעניינים בכל קנה מידה כמעט בכל משחק.

אני בספק אם יהיו 3 משחקים שאוהדי כדורגל פשוטים ולא אוהדי 'צלסי יהנו לראות את המשחק של צ'לסי העונה.

וגם אם צ'לסי תהיה קבוצה אטרקטיבית אני לא זוקף את זה לזכות מוריניו.

לכו שנה אחורה ותראו מה רשמתי על צ'לסי של תחילתה של עונה שעברה כאשר היא קיבלה תבוסה מאתלטיקו מדריד.

כמו שאמרתי לפני כן, לא היה לי בעיה אם הקבוצה שלי הייתה מפסידה אתמול את מלוא 3 הנקודות. מה שחשוב לי כאוהד כדורגל קודם כל זה המשחק עצמו.

כל השבוע אני מחכה למשחק של צ'לסי יונייטד כי אני יודע שבשנים האחרונות כל המפגשים בין השתיים היו מעניינים מאוד, פרט אולי מספר משחקים בודדים מאוד. (שאני אפילו לא זוכר אם היו משחקים בין השתיים אני אומר פרט למשחקים בודדים רק במקרה ובאמת היה).

המפגש בין השתיים תמיד הייתה עם התלהבות גם אם לא היה בשביל מה לשחק.

גם אם המשחקים נגמרו בתוצאה 0-0, זה לא היה כזה כזה נורא מהסיבה שהכדורגל היה מצויין גם ב-0-0, היו הזדמנויות והיו אירועים.

אם הייתי רוצה לראות משחק כמו אתמול הייתי רואה ליגה ישראלית.

פשוט בושה של כדורגל היה אתמול. ולא בגלל יונייטד. כי האחרונים ניסו לתקוף.

לעומת זאת, את הפעמים שצ'לסי בכלל טרחה לעלות להתקפה (שבכלל לא היו מעוניינים לעשות זאת) אפשר לספור על יד אחת.

החילופים שלו בסוף של במקום שחקני התקפה (האזר) זה לגיטימי, זה לקראת הסוף אז אין בעיה. אבל רבאק כל המשחק הוא עלה עם הרכב כ"כ הגנתי.

האזר ואוסקר הפעמים היחידות שהם ראו את השער של יונייטד ישר היו צריכים לחשוב איך לחזור להגנה, כי זה התפקיד שלהם במגרש עם היכולות שלהם, לעשות הגנה. (כן בטח!)

מוריניו מאמן שיעשה הכל על מנת לנצח או להרוויח נקודות וזאת על חשבון הצופים שקנו כרטיס או רואים כדורגל מהבית. זה בסדר זה לגיטימי שתשחק מבוקר בחוץ אבל

ההרכב של אתמול והסגנון מעיד עד כמה הוא מאמן פחדן.

זה שהוא עושה לפעמים הצגות למצלמה, כן גם אותי לפעמים הוא מצחיק אבל לא בזה נמדד גדולתו של מאמן.

עכשיו לגבי מאטה, לא העלתי אותו כלל לדיון, אבל אם כבר הוא הועלה לדיון...

לדעתי מוריניו לא מעוניין בו בכלל, והייתי בטוח ב-100 אחוז שהוא לא מעוניין בו אחרי שמוריניו העלה אותו להתחמם כמעט כל המשחק ולבסוף לא עשה בו שימוש. (זו ההרגשה שלי)

לגבי לוקאקו וטורס, אני לא מקבל את הטענה שלך שצריך לזכור שיש עוד משחקים על הראש, אני אסביר:

ראשית, לוקאקו או טורס יכולים לשחק לפחות 60 דקות, אני כשחקן כדורגל לשעבר יודע ש3 ימים של התאוששות היא מספיקה ל-60 דקות של משחק (יש אפילו יגיד גם 90 אבל זה אינדיבידואלי ותלוי בשחקן עצמו).

אז בוא נקח בחשבון שהוא נתן לאחד מהם לשחק 60 דקות (בוא נגיד טורס שיחק 60 דקות) אתה מסכים איתי שיש לו חלוץ אחד שהוא לא עשה בו שימוש, נכון?

יפה, אז הוא יוכל לשחק נגד באיירן, והחלוץ ששיחק 60 דקות במקרה הגרוע ולוקאקו ישחק גרוע, טורס יהיה מספיק רענן להכנס כמחליף. (מה הבעיה)?

יש מספיק זמן להתאוששות עד המשחק של באיירן.

הרי נגד באיירן מוריניו לא יעלה עם לוקאקו וטורס יחד נכון? 

אז זה מחזק את הטענה שלי שמוריניו פחדן שהוא עלה ללא חלוץ נגד היונייטד.

אחרי המשחק של באיירן לא יהיו משחקים עד ה-14 בספטמבר, גם לא תהיה הזדמנות להכניס שחקנים לכושר משחק גם כן.

רק אל תנסו להצדיק אותו בגלל שאתם אוהבים את האישיות שלו או אוהדים את הקבוצה אותה הוא מאמן.

#32 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎27/08/2013‏, ‎17:12

אוקיי, מישמיש, אני אגיב לך לעניין כמו שאני תמיד עושה ולא אערבב לכלוכים אחרים...

לגבי החלוץ שהוא לא פתח איתו: תפקיד החלוץ לא זר לשורלה, וסגנון המשחק עם שורלה או עם טורס לא היה שונה בהרבה, כך שאין הרבה מה להתלונן.

דבר שני - איך אתה מעז בכלל להגיד שמוריניו "פחדן", כי אם תלך אחורה לכל הקבוצות שהוא היה, הקבוצות שלו סיימו את העונה עם הכי הרבה גולים.

מוריניו מאמן גדול וטקטיקן בחסד שמבין את הליגה האנגלית, לא קל לשחק נגד מנ' יונייטד באולד טראפורד, ואם אפשר להשיג נקודה, עושים זאת,

גם אם זה על חשבון הצופים המסכנים ששילמו כרטיס... (חח כן הוא חושב עליהם הרבה...)

כל המשחק הוא עלה עם הרכב כ''כ הגנתי? מה זאת אומרת? אני מת לדעת... לא ידעתי שהאזרד, שורלה, דה ברווין, ואוסקר הם בלמים.

זה נכון שדה ברווין רדף אחרי אברה כל פעם שהוא עלה למעלה... אז זה אומר שזה הגנתי? נו באמת. גם ולנסיה עשה את זה מהצד השני וזה לגיטמי מאוד (למבינים).

ההתקפה של צ'לסי לא מתואמת ואת זה ראינו בבירור, כשהם רצו להניע כדור הם עשו זאת(52-48 לטובת יונייטד), אבל לא מעבר לזה עד כדי מצבים ממשיים, אבל זה לא שהם הסתגרו כפי שאתה יכול לראות מהסטטיסטיקה של הנעת הכדור.

חח אז מה אתה כן תזקוף לו?

לגבי מאטה, אתמול במסיבת העיתונאים הוא אמר שמאטה לא בכושר משחק והיו לו כמה בעיות בקדם עונה שמשפיעות עליו כעת.

והוא גם אמר שמאטה לא הולך לשום מקום.

#33 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎27/08/2013‏, ‎19:42

אוקיי, מישמיש, אני אגיב לך לעניין כמו שאני תמיד עושה ולא אערבב לכלוכים אחרים...

לגבי החלוץ שהוא לא פתח איתו: תפקיד החלוץ לא זר לשורלה, וסגנון המשחק עם שורלה או עם טורס לא היה שונה בהרבה, כך שאין הרבה מה להתלונן.

דבר שני - איך אתה מעז בכלל להגיד שמוריניו "פחדן", כי אם תלך אחורה לכל הקבוצות שהוא היה, הקבוצות שלו סיימו את העונה עם הכי הרבה גולים.

מוריניו מאמן גדול וטקטיקן בחסד שמבין את הליגה האנגלית, לא קל לשחק נגד מנ' יונייטד באולד טראפורד, ואם אפשר להשיג נקודה, עושים זאת,

גם אם זה על חשבון הצופים המסכנים ששילמו כרטיס... (חח כן הוא חושב עליהם הרבה...)

כל המשחק הוא עלה עם הרכב כ''כ הגנתי? מה זאת אומרת? אני מת לדעת... לא ידעתי שהאזרד, שורלה, דה ברווין, ואוסקר הם בלמים.

זה נכון שדה ברווין רדף אחרי אברה כל פעם שהוא עלה למעלה... אז זה אומר שזה הגנתי? נו באמת. גם ולנסיה עשה את זה מהצד השני וזה לגיטמי מאוד (למבינים).

ההתקפה של צ'לסי לא מתואמת ואת זה ראינו בבירור, כשהם רצו להניע כדור הם עשו זאת(52-48 לטובת יונייטד), אבל לא מעבר לזה עד כדי מצבים ממשיים, אבל זה לא שהם הסתגרו כפי שאתה יכול לראות מהסטטיסטיקה של הנעת הכדור.

חח אז מה אתה כן תזקוף לו?

לגבי מאטה, אתמול במסיבת העיתונאים הוא אמר שמאטה לא בכושר משחק והיו לו כמה בעיות בקדם עונה שמשפיעות עליו כעת.

והוא גם אמר שמאטה לא הולך לשום מקום.

לא ארעבב לכלוכים אחרים אבל אעקוץ מתי שבא לי. אבל העיקר לא אערבב לכלוכים אחרים.

תשמע, אתה יכול להיות דבע כי אתה רוצה או שאתה פשוט משחק אותה.

אתה בן אדם דבע, חד משמעית.

אז ככה.

אתה יודע מה זה חלוץ טיבעי?

זה ששורלה שיחק בעבר חלוץ נוסף ליד חלוץ אחר זה לא אומר שהוא חלוץ טיבעי.

שורלה, גם אם הוא יכול לשחק חלוץ זה לא אומר שהיכולת שלו תבוא לידי ביטוי כי הוא לא חלוץ טיבעי.

אם כבר הוא הכניס אותו בתור חלוץ הוא לא מסוגל לשחק בחוד לבד. שורלה לא חלוץ מטרה שורלה שחקן אגפים נטו אפשר לבחון זאת בכל דרך אפשרית.

במיוחד עד כמה שהוא מסוכן שהוא עם הפנים לשער כאשר הוא בא מהאגפים יותר קל לו לבוא לידי ביטוי.

הייתי מקבל את זה אם הייתה אומר לי שאולי מוריניו הלך על שורלה בגלל המבנה הפיזי שלו והמהירות שהיא מאוד גבוהה ביחס למבנה הפיזי שלו שאולי תגרום לבעיות בהגנה של יונייטד, יכול להיות שמוריניו חשב ככה, אבל אתה בעצמך לא חשבת על זה ובכל דרך אפשרית מנסה להצדיק אותו.

וגם אם הוא חשב ככה, הוא טעה ובגדול, מי שמכיר את שורלה ממשחקים עברו יודע שלשורלה קשה לשחק עם הגב לבלמים, מה שלחלוצים טבעיים מסוגלים לעשות את העבודה בצורה הרבה יותר טובה.

אם צ'לסי הייתה משחקת עם טורס מתחילת משחק, אני באופן וודאי בטוח שצ'לסי לוקחת את 3 הנקודות. (ולא בגלל שטורס טוב, אלא בגלל שצ'לסי הייתה צריכה חלוץ שיחזיק לה את הכדור בהתקפה עם הגב לשער, כל זאת בעוד שטורס באמת ישמור על הכדור ויבצע את ההוראה הטקטית הזו).

אפשר היה לראות את העובדה שוידיץ' לא מתחכם שטורס היה מסביבו וכדורים שברוב שלבי המשחק החזיר לדה חאה הוא פשוט הוציא החוצה.

אבל אם אני אשאל אותך, המשחק לא כ"כ השתנה. (נכון שהוא לא השתנה מבחינת תוצאה, אבל אם טורס היה פותח אני סבור שהיו לצ'לסי סיכויים גבוהים הרבה יותר לנצח).

וכן מוריניו פחדן, איך אני מעז? אתה השומר ראש שלו? עורך דין שלו? אתה מקסימום עוד אחד שמלקק לו את התחת על כל פעולה שהוא עושה בתגובה שהוא מקבל מהפלאש של המצלמות, תתבגר ילד פאתט. (גם טפט)

הקבוצה שלו סיימה עם ההכי הרבה גולים?

איזה קבוצה הייתה לו אתה זוכר?

כן הוא מאמן מצויין, אבל עדיין הוא פחדן.

אני אמרתי שמוריניו עלה עם הרכב הגנתי אבל התכוונתי לסגנון והתפקשש לי בגלל שהקלדתי הרבה

תקרא היטב את מה שרשמתי. וגם תתייחס לציניות שבחלק מדבריי (אני מקווה שאתה יודע מה זה ציניות).

זה שאתה מקריא לי את השמות של הסגל, זה נחמד ויפה, ואתה גם מנסה להצחיק על הדרך זה עוד יותר יפה.

בגלל ההבנת הנקרא הדי לוקה בחסר שלך, בוא אני אפשט לך את הדברים:

השחקנים הללו שהזכרת הם שחקני ההתקפה עם כישרון עצום שממשיך לפרוח עם השנים, השחקנים הללו באים לידי ביטוי כשהם קרובים לשער של היריב ולא כאשר הם רצים להגנה אחרי המגנים, אלו מסוג השחקנים שצריכים חופש במגרש (כמובן בהגבלה מסויימת כי עדיין יש הוראות טקטיות לבצע).

ולגבי רדיפה אחר מגנים (כשאמרת למבינים שוב פעם אתה עוקץ) ברור שזה לגיטימי ששחקן אגף רודף אחרי המגן, אבל לא שחקנים מהסוג של דה ברויין והאזר או סתם לדוגמא שחקן אגף אחר עם יכולות התקפיות, לדוגמא רונאלדו, אתה תעדיף שהוא יתרכז בהתקפה מאשר שהוא יתרכז באיך לסגור את המגן בהגנה. עכשיו אני מקווה שאתה מבין אותי, חכמולוג שמנסה להוציא אותי מפגר, יה אידיוט.

לגבי ההתקפה של צ'לסי, לדוגמא: בעונה שעברה דווקא צ'לסי שיחקה טוב נגד היונייטד בכל הקשור להתקפה, בוא נניח שהם שיחקו רק בסדר בעונה שעברה, בסופו של יום צ'לסי ניצחו. טורס שיחק בחלק מהמשחקים הללו (עם קצת יותר מזל הוא היה מכניס יותר שערים נגד היונייטד, ושלא תטעה אני לא מחזיק מטורס שחקן כלל)

אז אתה מחזק את הטענה שלי, למה לתת לשחקנים שרק הגיעו לקבוצה את המושכות בחלק ההתקפי במשחק כ"כ חשוב במקום לתת לשחקן שכבר מתואם איתם את המושכות (במקרה של טורס, פשוט אמרת שההתקפה של צ'לסי לא מתואמת).

ולטעמי היה אפשר אפילו לשלב את שורלה במקום דה ברוין (דה ברויין שחקן כישרוני, למשחק אתמול שורלה היה יותר מתאים וגם טורס כי שניהם יכולים להתמודד פיזית).

לגבי אושקר, ראינו שכמה שהוא היה קרוב לשער הוא היה מאוד מסוכן, הבעיה היא שהוא היה מוגבל אתמול בגלל הוראות טקטיות הגנתיות שמנעו ממנו לבצע את מה שהוא באמת מסוגל.. וזה שחקן שמסוגל להמון, זה לא משהו שאני צריך לחדש למישהו מכאן.

למוריניו אני אזקוף כאשר הוא יבנה את הקבוצה ויישאר בקבוצה מספר רב של שנים.

עכשיו לפני שאני אמשיך, לפלגריני הביאו עונה אחת לבנות את הקבוצה, אמנם הוא לא הגיע למספר השערים באותה עונת אליפות של מוריניו, שהיא הייתה העונה השנייה שלו, אלא זו הייתה העונה הראשונה והיחידה של פלגריני עד שפוטר, פלגריני לטעמי רק בחוסר מזל לא הצליח לקחת מברצלונה את האליפות, ברצלונה באותה שנה סיימה עם מספר רב של נקודות בעוד שריאל מדריד הייתה רק ב-3 נקודות פחות ממנה כאשר לריאל מדריד היה 4 הפסדים באותה עונה, בליגת האלופות הם נכשלו בשמינית הגמר).

ריאל מדריד של פלגריני הייתה קבוצה מאוד חדשה, פלגריני הביא את כל הכוכבים לריאל מדריד.

למוריניו הייתה קבוצה בנויה עם חיזוק של 2 מציאות אוזיל שנגמר לו החוזה וכולם היו מעוניינים בו, וחדירה שהיה שחקן נבחרת גרמניה ולא זוכר מה בדיוק היה איתו אבל גם אותו הביאו בזול.

כשמוריניו הגיע, בעונה הראשונה, מוריניו האשים את השופטים שהם נוטים יותר לטובת ברצלונה (מה שהיה מאוד פטתי בעיני ואתה חיזקת את הטענות שלו פה בפורום בצורה כה פטתית)

לקח את הגביע המלך המעפן שזקפו זאת לזכותו.

זה המשיך קצת בעונה השנייה שלו כאשר הוא לקח אליפות, והגיע לשלב מכובד בליגת האלופות. מכובד (אבל עדיין בל נשכח שזוהי ריאל מדריד, מהקבוצות הטובות בעולם, אם היא לא מגיעה לרמות הללו אז זה כישלון במיוחד אחרי שהם כבר התחברו מבחינת הסגל).

בעונה השנייה הוא כבר החליט מי נשאר ומי עוזב, נכון?

ז"א העונה השלישית שלו משום מה כולם מאשימים את השחקנים והחדר הלבשה במקום להאשים את המאמן, מוריניו.

ז"א עד היום, אף אחד לא מזכיר את הכישלון הגדול של מוריניו בריאל מדריד בעונה החולפת.

כישלון חרוץ של מוריניו עם הבאת שחקנים שלא תרמו כלל (למעט השוער וזה היה מתוך אילוץ בגלל שאיקר קסיאס נפצע ומודריץ' גם כן הייתה החתמה טובה).

אני אזקוף לזכותו כאשר הוא יבנה סגל משלו, כאשר הוא יגיע לקבוצה שלא מוכנה לשפוך מזומנים על כל חרטה שהוא רוצה, שישמור על נאמנות לקבוצה אחת ושידע להוריד מהאגו המנופח שלו ולהוריד מעצמו את המצלמות לטובת השחקנים שלו. שם אני אזקוף את ההצלחה שלו לטובתו.

תמיד הוא מגיע כאשר יש לו שלד מספיק חזק.

רק אל תגיד לי בבקשה שפורטו עד היום לא הגיעו לכלום לאחר עזיבתו, ותזקוף את זה לזכותו של מוריניו.

את פורטו של אז לעד היום מבחינת איכות השחקנים, אתה לעולם לא תוכל להשוות.

(טעות ענקית של פסילת שער לאופסייד שלא היה, פול סקולס כבש שעד היום אני לא אשכח נגד היונייטד מה שגרם לו לעלות שלב, אבל זה חלק מהמשחק ואין בעיה עם זה, רק שלו עדיין יש בעיה עם טעויות שיפוט כנגדו)

לגבי מאטה, זאת הייתה דעתי האישית בלבד, מוריניו יכול להגיד עד מחר מה הוא חושב.. אתה מן הסתם לא חושב שהוא יגיד לתקשורת שהוא לא מעוניין בו נכון?!

עכשיו לסיום, אתה יכול לשחק אותה דבע, אתה יכול להגדיל גם ראש בחלק מהדברים שכתבתי פה.

בפוסט הקודם שלי החלטת להקטין ראש ולהוציא אותי טמבל, כשבטעות רשמתי שהוא עלה עם הרכב הגנתי כשבעצם התכוונתי לסגנון.

אבל אתה החלטת לשחק אותה ראש קטן וגם לעקוץ שוב (אבל העיקר שאתה לא מערבב לכלוכים לטענתך)

אתה הבן אדם הכי מלוכלך שפגשתי פה בפורום עד כה, העצבים שלי עלייך בלבד באופן אישי, לא על אף אחד אחר.

אתה חושב שאתה מבין פה מכל אחד אחר וזו הסיבה שאני כותב לך כ"כ הרבה באופן אישי פה בפורום ספורט, אתה בן אדם עם אישיות קטנה ושמתי לב לכך מהרגע הראשון.

אתה בתגובות העבר שלך ניסית להקטין פה אנשים עם התגובות הכה יהירות שלך כלפיהם בכל הקשור לכדורגל והחלטתי שאם אתה מנסה להוציא אותם קטנים אני אוכיח לך כמה אדם קטן אתה בעצמך!

לא לכולם יש את היכולת לדעת את מה שאתה יודע. (אני מדבר באופן כללי ולא מצביע על כך שאתה יודע יותר ממישהו אחר פה בפורום)

יכול להיווצר סיטואציה שזה יכול להיות גם ההפך, תמיד תשתדל לדבר בגובה עיניים גם אם הידע שלך רב ממישהו אחר.

גם מבלי שאני אכיר שום חלק בחייך אני יודע שיש בך גאווה עצמית, אני רק יכול לומר לך שתזהר שזה לא יכשיל אותך בעתיד.

אין לי כח להגות את כל מה שרשמתי, אתה יכול להשאר קטנוני ואידיוט עד מתי שבא לך, מצד שני אתה יכול להגדיל ראש ולנסות להבין את מה שרשמתי פה.

למרות שהוכחת לי בעבר שאתה לא מסוגל אני עדיין מאמין שאתה כן.

#34 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎27/08/2013‏, ‎21:02

שוב פעם לא אתייחס ללכלוכים ולפוליטיקה שלך כי לא אכפת, באמת... אתייחס רק לדבר שלשם זה אנחנו פה - שיתוף דעות.

(דרך אגב, מה שחשבת שזה עקיצה - בכלל לא, לא התכוונתי לעקוץ)

שורלה, גם אם הוא יכול לשחק חלוץ זה לא אומר שהיכולת שלו תבוא לידי ביטוי כי הוא לא חלוץ טיבעי.

אם כבר הוא הכניס אותו בתור חלוץ הוא לא מסוגל לשחק בחוד לבד. שורלה לא חלוץ מטרה שורלה שחקן אגפים נטו אפשר לבחון זאת בכל דרך אפשרית.

במיוחד עד כמה שהוא מסוכן שהוא עם הפנים לשער כאשר הוא בא מהאגפים יותר קל לו לבוא לידי ביטוי.

הייתי מקבל את זה אם הייתה אומר לי שאולי מוריניו הלך על שורלה בגלל המבנה הפיזי שלו והמהירות שהיא מאוד גבוהה ביחס למבנה הפיזי שלו שאולי תגרום לבעיות בהגנה של יונייטד, יכול להיות שמוריניו חשב ככה, אבל אתה בעצמך לא חשבת על זה ובכל דרך אפשרית מנסה להצדיק אותו.

וגם אם הוא חשב ככה, הוא טעה ובגדול, מי שמכיר את שורלה ממשחקים עברו יודע שלשורלה קשה לשחק עם הגב לבלמים, מה שלחלוצים טבעיים מסוגלים לעשות את העבודה בצורה הרבה יותר טובה.

אם צ'לסי הייתה משחקת עם טורס מתחילת משחק, אני באופן וודאי בטוח שצ'לסי לוקחת את 3 הנקודות. (ולא בגלל שטורס טוב, אלא בגלל שצ'לסי הייתה צריכה חלוץ שיחזיק לה את הכדור בהתקפה עם הגב לשער, כל זאת בעוד שטורס באמת ישמור על הכדור ויבצע את ההוראה הטקטית הזו).

אפשר היה לראות את העובדה שוידיץ' לא מתחכם שטורס היה מסביבו וכדורים שברוב שלבי המשחק החזיר לדה חאה הוא פשוט הוציא החוצה.

אבל אם אני אשאל אותך, המשחק לא כ"כ השתנה. (נכון שהוא לא השתנה מבחינת תוצאה, אבל אם טורס היה פותח אני סבור שהיו לצ'לסי סיכויים גבוהים הרבה יותר לנצח).

בכדורגל העולמי היום לא חייב לשחק עם חלוץ 9, אפשר לשחק גם עם חלוץ 10 לבד, ויש המון דוגמאות (ראה בנזמה בריאל).
וזה, לדעתי, מה שמוריניו התכוון לעשות, חילופי מקומות והנעת כדור מסוכנת. - הצליח? לא... בזה לא הצדקתי אותו. (הוויכוח מלכתחילה היה על מה הוא ניסה לעשות, לא אם זה הצליח לו)

עכשיו לפני שאני אמשיך, לפלגריני הביאו עונה אחת לבנות את הקבוצה, אמנם הוא לא הגיע למספר השערים באותה עונת אליפות של מוריניו, שהיא הייתה העונה השנייה שלו, אלא זו הייתה העונה הראשונה והיחידה של פלגריני עד שפוטר, פלגריני לטעמי רק בחוסר מזל לא הצליח לקחת מברצלונה את האליפות, ברצלונה באותה שנה סיימה עם מספר רב של נקודות בעוד שריאל מדריד הייתה רק ב-3 נקודות פחות ממנה כאשר לריאל מדריד היה 4 הפסדים באותה עונה, בליגת האלופות הם נכשלו בשמינית הגמר).

ריאל מדריד של פלגריני הייתה קבוצה מאוד חדשה, פלגריני הביא את כל הכוכבים לריאל מדריד.

למוריניו הייתה קבוצה בנויה עם חיזוק של 2 מציאות אוזיל שנגמר לו החוזה וכולם היו מעוניינים בו, וחדירה שהיה שחקן נבחרת גרמניה ולא זוכר מה בדיוק היה איתו אבל גם אותו הביאו בזול.

כשמוריניו הגיע, בעונה הראשונה, מוריניו האשים את השופטים שהם נוטים יותר לטובת ברצלונה (מה שהיה מאוד פטתי בעיני ואתה חיזקת את הטענות שלו פה בפורום בצורה כה פטתית)

זה המשיך קצת בעונה השנייה שלו כאשר הוא לקח אליפות, והגיע לשלב מכובד בליגת האלופות. מכובד (אבל עדיין בל נשכח שזוהי ריאל מדריד, מהקבוצות הטובות בעולם, אם היא לא מגיעה לרמות הללו אז זה כישלון במיוחד אחרי שהם כבר התחברו מבחינת הסגל).

ז"א העונה השלישית שלו משום מה כולם מאשימים את השחקנים והחדר הלבשה במקום להאשים את המאמן, מוריניו.

ז"א עד היום, אף אחד לא מזכיר את הכישלון הגדול של מוריניו בריאל מדריד בעונה החולפת.

כישלון חרוץ של מוריניו עם הבאת שחקנים שלא תרמו כלל (למעט השוער וזה היה מתוך אילוץ בגלל שאיקר קסיאס נפצע ומודריץ' גם כן הייתה החתמה טובה).

אני אזקוף לזכותו כאשר הוא יבנה סגל משלו, כאשר הוא יגיע לקבוצה שלא מוכנה לשפוך מזומנים על כל חרטה שהוא רוצה, שישמור על נאמנות לקבוצה אחת ושידע להוריד מהאגו המנופח שלו ולהוריד מעצמו את המצלמות לטובת השחקנים שלו. שם אני אזקוף את ההצלחה שלו לטובתו.

רק אל תגיד לי בבקשה שפורטו עד היום לא הגיעו לכלום לאחר עזיבתו, ותזקוף את זה לזכותו של מוריניו.

(טעות ענקית של פסילת שער לאופסייד שלא היה, פול סקולס כבש שעד היום אני לא אשכח נגד היונייטד מה שגרם לו לעלות שלב, אבל זה חלק מהמשחק ואין בעיה עם זה, רק שלו עדיין יש בעיה עם טעויות שיפוט כנגדו)

רגע, רגע, אתה אומר בעצם שמוריניו לא מאמן גדול והוא מצליח רק בגלל השחקנים שיש לו? 

למה לא הזכרת את אינטר בדוגמאות הזועמות והלא אובייקטיביות האלה? ששחקנים מהדרג הראשון באירופה לא ממש היו להם, ולהעיף את צ'לסי ואת ברצלונה ולנצח את באיירן בגמר זה בטח לא

בגלל הקבוצה הבנויה שייתה לו באינטר.

דיברת על פורטו? נו באמת... כל מה שתגיד על הזכייה המופלאה שלה ושלו זה לא רציני (אגב, שנה קודם לכן הוא זכה איתה באופ''א)

ריאל מדריד? בנה קבוצה אדירה עם כדורגל קסום.

לסיום -  מוריניו, לדעתי, המאמן הכי גדול בהיסטוריה.

לגבי מאטה, זאת הייתה דעתי האישית בלבד, מוריניו יכול להגיד עד מחר מה הוא חושב.. אתה מן הסתם לא חושב שהוא יגיד לתקשורת שהוא לא מעוניין בו נכון?!

אויש נו...

מישמיש, לעולם לא ניסיתי להקטין אנשים, זה שאני יודע ומבין יותר לא אומר שאני יהיר, שחצן, ומקטין אנשים.
אם אתה לא מסוגל לנהל איתי שיחה רצינית ומעמיקה על כדורגל, אז כדאי שלא תגיב לי.
אני לעומת זאת אמשיך לומר את דעתי, בין אם תאהב אותה ובין אם לא וזה לגיטימי לא לאהוב דברים...

#35 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎27/08/2013‏, ‎22:21

שוב פעם לא אתייחס ללכלוכים ולפוליטיקה שלך כי לא אכפת, באמת... אתייחס רק לדבר שלשם זה אנחנו פה - שיתוף דעות.

(דרך אגב, מה שחשבת שזה עקיצה - בכלל לא, לא התכוונתי לעקוץ)

בכדורגל העולמי היום לא חייב לשחק עם חלוץ 9, אפשר לשחק גם עם חלוץ 10 לבד, ויש המון דוגמאות (ראה בנזמה בריאל).
וזה, לדעתי, מה שמוריניו התכוון לעשות, חילופי מקומות והנעת כדור מסוכנת. - הצליח? לא... בזה לא הצדקתי אותו. (הוויכוח מלכתחילה היה על מה הוא ניסה לעשות, לא אם זה הצליח לו)

רגע, רגע, אתה אומר בעצם שמוריניו לא מאמן גדול והוא מצליח רק בגלל השחקנים שיש לו? 

למה לא הזכרת את אינטר בדוגמאות הזועמות והלא אובייקטיביות האלה? ששחקנים מהדרג הראשון באירופה לא ממש היו להם, ולהעיף את צ'לסי ואת ברצלונה ולנצח את באיירן בגמר זה בטח לא

בגלל הקבוצה הבנויה שייתה לו באינטר.

דיברת על פורטו? נו באמת... כל מה שתגיד על הזכייה המופלאה שלה ושלו זה לא רציני (אגב, שנה קודם לכן הוא זכה איתה באופ''א)

ריאל מדריד? בנה קבוצה אדירה עם כדורגל קסום.

לסיום -  מוריניו, לדעתי, המאמן הכי גדול בהיסטוריה.

אויש נו...

מישמיש, לעולם לא ניסיתי להקטין אנשים, זה שאני יודע ומבין יותר לא אומר שאני יהיר, שחצן, ומקטין אנשים.
אם אתה לא מסוגל לנהל איתי שיחה רצינית ומעמיקה על כדורגל, אז כדאי שלא תגיב לי.
אני לעומת זאת אמשיך לומר את דעתי, בין אם תאהב אותה ובין אם לא וזה לגיטימי לא לאהוב דברים...

פוליטיקה? על איזה פוליטיקה אתה מדבר? מאיפה אתה מפליץ את הדברים הההזויים האלה.

כרגיל אתה מחליט לענות רק על מה שיש לך תשובה (שהיא ממש לא מספקת או עונה בכלל, העיקר שכתבת לי תגובה)

מצד אחד אתה אומר ש"לא קל לשחק נגד מנ' יונייטד באולד טראפורד, ואם אפשר להשיג נקודה, עושים זאת,

גם אם זה על חשבון הצופים" אבל עכשיו מצד שני אתה אומר ש"מוריניו עשה ניסוי במשחק הזה"?

נראה לך שכתוב למוריניו פראייר על המצח שהוא יתחיל לעשות ניסויים נגד היונייטד באולד טראפורד?

בנזמה חלוץ שמסוגל לשחק לבד בחוד, הדוגמא שלך גרועה.

תתן לי דוגמא של שחקן עם היכולות של שורלה שמסוגל לשחק כחלוץ בודד, זה מה שביקשתי ממך. לבנזמה ושורלה יש יכולות שונות.

אני אתן לך דוגמא לשחקן שדומה בצורת המשחק שלו לשורלה, רוייס (דורטמונד), הוא שחקן שיכול לשחק באגפים, אתה יכול להציב אותו בעמדת החלוץ (לפי המערך) לא חלוץ בודד והוא יקבל הוראות טקטיות עם בריחה לאגפים. 

הדוגמא שלך לבנזמה עם שורלה, אתה רציני? ובסוף הפוסט שלך רשמת, "זה שאני יודע ומבין יותר לא אומר שאני יהיר?" אתה בטוח שאתה מבין את ההשאווה שהבאת לי כרגע?

בנזמה בורח לצדדים, אבל השאלה שלי איפה הוא יותר אפקטיבי, אתה עדיין עוקב? אני כבר מתחיל לחשוב שאתה לא עושה בכוונה ואתה פשוט לוקה בהבנת הנקרא.

אם תציב את בנזמה באגף הוא יהיה יותר אפקטיבי מאשר בחוד?

אין בעיה שחלוץ מטרה (שחקן שכמעט ולא עובד במגרש, זלאטן איברהימוביץ) לפעמים בורח לצדדים והשחקן האגף נכנס בתנועה פנימה אבל האם צ'לסי שיחקה אתמול עם חלוץ חוד? עכשיו הבנת לאן אני חותר?

שורלה הוא לא שחקן שמסוגל לשחק לבד בחוד. עכשיו הבנת?

העניין הוא שמוריניו ידע שמה שהוא רוצה זה נקודות מהמפגש הזה ולא מעניינת אותו הדרך, עם הסגנון משחק ההגנתי שלו הוא הצליח להשיג את אשר הוא ייחל לעצמו.

והוא ידע שהסיכוי להשיג זאת היא רק בדרך הזו.

עכשיו אני אשאל אותך שאלה, אתה נהנת מהמשחק אתמול?

היה כיף אה?

אם נהנת אין בעיה.

אם יצא לך לדבר עם אנשים שהם אוהדי כדורגל, ולא אוהדי שתי הקבוצות האם הם נהנו מהמשחק תיידע אותי מה התשובה.

כל אדם כנה יגיד לך שהמשחק הזה היה משעמם ומגעיל.

אחי אוהד ריאל מדריד וחולה על מוריניו, אבל הוא נשבע לי שזה אחד המשחקים המשעממים שהוא ראה בשנים האחרונות.

צ'לסי הגיעה אתמול רק במטרה אחת, היא להפריע ליונייטד, את המשימה הזאת היא הצליחה להשיג בכך שגרמה ליונייטד להראות רע בכל הקשור להתקפה, משחק ההגנה של צ'לסי היה מושלם. (מעניין למה).

מוריניו מאמן מצויין, לא אמרתי שלא, אבל לפורטו שלו היו בה שחקנים מצויינים!!!!!!!

לא הזכרתי את אינטר כי ברח לי מהראש, אבל שלא תחשוב שאני בורח מכל שאלותייך, דברנו על אינטר בעבר והוכחתי לך כמה אתה טועה.

אני לא מתכוון לדבר עוד על אינטר כי רשמתי לך שם כ"כ הרבה רק על אינטר והוכחתי לך הכל, אם אתה רוצה אתה מוזמן לחפש ולבדוק בעצמך.

אמנם ברצלונה הייתה קבוצה טובה מאינטר אבל אינטר הייתה קבוצה לא פחות טובה ממנה. אתה מבלבל את המוח ולנסות להעצים את הניצחון שלו על ברצלונה.

זה לא שאינטר היו עם שחקנים ללא שם, זה לא שאיזה פלטשר או רוי קארול שיחקו באינטר ואף אחד לא הכיר אותם. תפסיק לזיין את המוח על אינטר.

שיחקו שם שחקנים מהדרג הראשון ושני.

שאני לא אזכיר את הדרך שבה מוריניו שיחק בבית של ברצלונה, באמת אני לא ראיתי משחק כזה מביש בחיי. זו הייתה התבזות של המקצוע שאותם שחקנים ייצגו.

וזה לא קרה רק אחרי האדום זה התחיל מלכתחילה. אבל עזוב אינטר.

זה היופי בכדורגל לדעת לנצח גם ב-10 שחקנים אבל הדרך הייתה פשוט מחפירה.

גם צ'לסי של אנצ'לוטי הייתה צריכה להעיף את ברצלונה ובגלל טעויות שיפוט רבות נמנע מלעשות כן, ואולי צ'לסי של אנצ'לוטי היו משיגים את מה שמוריניו היה צריך להשיג בדרך מביכה ביותר.

עכשיו אם תגיד לי "מה אתה עושה השוואה בין אינטר לצ'לסי, מוריניו אימן את צ'לסי ועם כל הגב והכסף לא הצליח להשיג איתה את ליגת האלופות. הוא ניכשל מבחינת ליגת האלופות ובעונה האחרונה שלו שהוא פוטר  הוא גם איבד את האליפות.

למה אנצ'לוטי מאמן פחות מוערך ממוריניו? מי זה מוריניו לעומתו? איך אתה בכלל מגדיר את מוריניו כמאמן הגדול בהיסטוריה כשיש לך מאמנים כמו אנצ'לוטי, פרגוסון, דל בוסקה.

האם מוריניו באמת בנה את ריאל מדריד? האם אתה מאמין לדברייך?

ממתי אתה עוקב אחרי ריאל מדריד ? מ-2010? 2009? ממתי?

בעונה השנייה ריאל הציגה כדורגל מדהים. מסכים, מה קרה בעונה ה-3? כישלון טוטאלי שלו נכון?

אתה מכיר את השחקנים ששיחקו בפורטו? אתה יודע את השמות?

ולגבי מאטה, מה זה התשובה אוייש נו? אין לך תשובה אז אל תענה, אבל גם אל תענה באוייש נו. בדיוק על זה אני מדבר, אתה ממש בן אדם מפגר.

אתה באמת חושב שהוא יודיע לתקשורת שהוא לא יישאר במידה והוא באמת לא מעוניין בו?

באותו רגע המחיר שלו יורד באופן דרסטי, ואם הקבוצה הסכימה להכנס למשא ומתן לגבי תג המחיר שלו אז קבוצות יציעו עליו גם פחות כי הן יודעות שאין לו עניין בלתת לשחקן הזה דקות משחק העונה.

כל עוד מוריניו יגיד שהוא מעוניין בו ועדיין תהיינה התעניינות מצד מועדונים אחרים, הם יצטרכו לשלם יותר או על פי תג המחיר שהמועדון הציב על גבי השחקן.

הבעיה שלי איתך היא שאתה כן מנסה להקטין אחרים, אולי הדיבור שלך כזה מגעיל במציאות וכנראה שאני סתם מצפה מאדם שמגיב פה כ"כ הרבה להתנהג לאחרים בקצת כבוד לדעותיהם.

הכבוד שאתה תתן לאחרים זה הכבוד שאתה תקבל, תגובות זלזול ואוייש נו כאלה גם בחיים האמיתיים והלא וירטואליים שמאחורי המסך לא יתקבלו יפה ובטח שלא יתייחסו אלייך באותה מידה ברצינות.

אני לא נותן לך ולו טיפת של כבוד בגלל שאתה לא יודע לתת את הכבוד הזה לאחרים, זו הסיבה שאני מתנהג אלייך באותה צורה אליה אתה ראוי.

עוד משהו, לגבי התגובות שלך זה לא כתגובה לתגובות שלך לאחרונה פה בפורום אלא על תגובות מלפני זמן מה.

זאת לא הייתה תגובה אחת ספציפית אלו הן הרבה תגובות שלך שראיתי שהגבת לאחרים ולא כאלה שבכלל היו מופנות אליי.

לי זה הפריע באופן אישי, מה שגם כן מפריע היא העובדה שאתה חושב שאתה צודק תמיד גם אם לסוגייה מסויימת יכולה להיות אלפי דעות. (וגם אם אני בכלל לא נכנס לדיון פשוט נמאס להסביר לך דברים מיליון פעם כשאתה בכלל לא יודע הבנת הנקרא)

אולי בשפת הסימנים תבין יותר.

#36 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎27/08/2013‏, ‎23:46

מצד אחד אתה אומר ש"לא קל לשחק נגד מנ' יונייטד באולד טראפורד, ואם אפשר להשיג נקודה, עושים זאת,

גם אם זה על חשבון הצופים" אבל עכשיו מצד שני אתה אומר ש"מוריניו עשה ניסוי במשחק הזה"?

נראה לך שכתוב למוריניו פראייר על המצח שהוא יתחיל לעשות ניסויים נגד היונייטד באולד טראפורד?

אתה מסכים איתי שיכול להיות שפשוט לא הלך להם מה שהם עבדו באימונים במשחק הספציפי הזה?

תתן לי דוגמא של שחקן עם היכולות של שורלה שמסוגל לשחק כחלוץ בודד, זה מה שביקשתי ממך. לבנזמה ושורלה יש יכולות שונות.

אני אתן לך דוגמא לשחקן שדומה בצורת המשחק שלו לשורלה, רוייס (דורטמונד), הוא שחקן שיכול לשחק באגפים, אתה יכול להציב אותו בעמדת החלוץ (לפי המערך) לא חלוץ בודד והוא יקבל הוראות טקטיות עם בריחה לאגפים. 

הדוגמא שלך לבנזמה עם שורלה, אתה רציני? ובסוף הפוסט שלך רשמת, "זה שאני יודע ומבין יותר לא אומר שאני יהיר?" אתה בטוח שאתה מבין את ההשאווה שהבאת לי כרגע?

בנזמה בורח לצדדים, אבל השאלה שלי איפה הוא יותר אפקטיבי, אתה עדיין עוקב? אני כבר מתחיל לחשוב שאתה לא עושה בכוונה ואתה פשוט לוקה בהבנת הנקרא.

לשורלה יש פוטנציאל להיות חלוץ 10 טוב יותר מבנזמה (אל תשכח שבנזמה היה בדיוק כמו שורלה לפני שהוא בא לריאל), הוא מהיר יותר, אגרסיבי יותר וישיר יותר.
ובלברקוזן, לפעמים הוא שיחק כחלוץ שני והיה מעולה, אז הבאתי לך דוגמא מעולה.
כשחלוץ 10 משחק - הקבוצה משחקת בסגנון אחר, ואם לוקאקו היה משחק, זה שוב, סגנון שונה.
אתמול, השיטה הראשונה, לא הצליחה לצ'לסי, הם איבדו פסים פשוטים, לא היה מעברים מהירים, ויונייטד כמובן עשתה את החיים קשים יותר.

אין בעיה שחלוץ מטרה (שחקן שכמעט ולא עובד במגרש, זלאטן איברהימוביץ) לפעמים בורח לצדדים והשחקן האגף נכנס בתנועה פנימה אבל האם צ'לסי שיחקה אתמול עם חלוץ חוד? עכשיו הבנת לאן אני חותר?

חלוץ 10 זה "חלוץ חוד" לכל דבר.

היה כיף אה?

אם נהנת אין בעיה.

אם יצא לך לדבר עם אנשים שהם אוהדי כדורגל, ולא אוהדי שתי הקבוצות האם הם נהנו מהמשחק תיידע אותי מה התשובה.

אחי אוהד ריאל מדריד וחולה על מוריניו, אבל הוא נשבע לי שזה אחד המשחקים המשעממים שהוא ראה בשנים האחרונות.

צ'לסי הגיעה אתמול רק במטרה אחת, היא להפריע ליונייטד, את המשימה הזאת היא הצליחה להשיג בכך שגרמה ליונייטד להראות רע בכל הקשור להתקפה, משחק ההגנה של צ'לסי היה מושלם. (מעניין למה).

לא, לא נהנתי מהמשחק בכלל. אבל שוב, לא על זה היה הויכוח. אתה תמיד לוקח את זה לעוד כיוונים וזה מעייף.

משחר ההגנה של צ'לסי היה מושלם? חח זה בעיה מבחינתך? מה רצית שהוא יפתח את המשחק? מה אתה טוקביקסט מוואן? תכף תקרא לזה גם בונקר.

גם המשחק של יונייטד היה מושלם, טקטי מאוד, 11 שחקנים מאחורי הכדור, כמו שצריך... אבל ראית אותי מתלונן? לא. למה? כי צריך להבין דברים כאלה ולא ישר לקפוץ

למסקנות של ילד -  "בונקר", "משחק מגעיל", "הרס את האנושות", "מאמן גרוע" וכו'...

לגבי פורטו - אני יודע בדיוק איזה שחקנים היו בפורטו, ופורטו זו דוגמא מצויינת ליכולת הבנייה של מוריניו.

שאלה אלייך - השחקנים של פורטו היו מוכרים לפני פורטו? לפני הזכייה באופ'''א ובצ'מפיונס?

תן לי ליידע אותך, פורטו לפני מוריניו סיימו את הליגה מקום שלישי, ואז הביאו את מוריניו והסוף כבר כולם יודעים.

אז דקו, בני מקארתי, קארבליו, פריירה - כל אלו שחקנים שמוריניו גידל.

גם צ'לסי של אנצ'לוטי הייתה צריכה להעיף את ברצלונה ובגלל טעויות שיפוט רבות נמנע מלעשות כן, ואולי צ'לסי של אנצ'לוטי היו משיגים את מה שמוריניו היה צריך להשיג בדרך מביכה ביותר.

שוב, מזכיר לי טוקבקיסטים מוואן... להזכיר לך את המשחק הראשון? איך אינטר דרסה אותם?

המשחק השני היה מבוקר בהתחלה, ואחרי האדום נהיה עוד יותר.

אבל אתה יודע שאם אינטר היו משחקים אחרת נגד אלופת אירופה אצלה בבית הם היו מקבלים בראש.

אם הרשת לעצמך לדבר עליי כבן אדם, אז גם לי יש משהו לומר עלייך, אם אתה במציאות, מעדיף להפסיד יפה מאשר לנצח מכוער, זה אומר עלייך הרבה...

לא אכפת לי להיות מביך, ולשחק בגמר ליגת אלופות, וגם לנצח אותו.

לגבי אינטר בכללי - דנו בזה ולא הוכחת לי שום דבר, שום דבר...

מוריניו עם יכולת שיקום השחקנים, קנייה נכונה, והבנייה מחדש עשה קסמים לאינטר שראינו מה קרה לה אחרי שהוא עזב.

למה מוריניו יותר מוערך מאנצ'לוטי? כי מוריניו ב-10 שנים האחרונות לקח יותר תארים מאנצ'לוטי. פרגוסון? יש לי כבוד רבבבבבבב אליו, ואני יודע שתכעס, אבל מוריניו מאמן מושלם ממנו.

דל בוסקה? חחח...

כן, מוריניו בנה את ריאל העכשווית. מוריניו הביא את אוזיל, את חדירה, את די מאריה. שיפר בצורה לא נתפסת את המשחק של מרסלו, את המשחק של בנזמה ושיפר את ריאל כמכלול. 

לא צריך להזכיר לך איפה ריאל היו לפניו (פשוט בדיחה).

#37 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2013‏, ‎15:17

אתה מסכים איתי שיכול להיות שפשוט לא הלך להם מה שהם עבדו באימונים במשחק הספציפי הזה?

תתן לי דוגמא של שחקן עם היכולות של שורלה שמסוגל לשחק כחלוץ בודד, זה מה שביקשתי ממך. לבנזמה ושורלה יש יכולות שונות.

לשורלה יש פוטנציאל להיות חלוץ 10 טוב יותר מבנזמה (אל תשכח שבנזמה היה בדיוק כמו שורלה לפני שהוא בא לריאל), הוא מהיר יותר, אגרסיבי יותר וישיר יותר.
ובלברקוזן, לפעמים הוא שיחק כחלוץ שני והיה מעולה, אז הבאתי לך דוגמא מעולה.
כשחלוץ 10 משחק - הקבוצה משחקת בסגנון אחר, ואם לוקאקו היה משחק, זה שוב, סגנון שונה.
אתמול, השיטה הראשונה, לא הצליחה לצ'לסי, הם איבדו פסים פשוטים, לא היה מעברים מהירים, ויונייטד כמובן עשתה את החיים קשים יותר.

חלוץ 10 זה "חלוץ חוד" לכל דבר.

היה כיף אה?

אם נהנת אין בעיה.

לא, לא נהנתי מהמשחק בכלל. אבל שוב, לא על זה היה הויכוח. אתה תמיד לוקח את זה לעוד כיוונים וזה מעייף.

משחר ההגנה של צ'לסי היה מושלם? חח זה בעיה מבחינתך? מה רצית שהוא יפתח את המשחק? מה אתה טוקביקסט מוואן? תכף תקרא לזה גם בונקר.

גם המשחק של יונייטד היה מושלם, טקטי מאוד, 11 שחקנים מאחורי הכדור, כמו שצריך... אבל ראית אותי מתלונן? לא. למה? כי צריך להבין דברים כאלה ולא ישר לקפוץ

למסקנות של ילד -  "בונקר", "משחק מגעיל", "הרס את האנושות", "מאמן גרוע" וכו'...

לגבי פורטו - אני יודע בדיוק איזה שחקנים היו בפורטו, ופורטו זו דוגמא מצויינת ליכולת הבנייה של מוריניו.

שאלה אלייך - השחקנים של פורטו היו מוכרים לפני פורטו? לפני הזכייה באופ'''א ובצ'מפיונס?

תן לי ליידע אותך, פורטו לפני מוריניו סיימו את הליגה מקום שלישי, ואז הביאו את מוריניו והסוף כבר כולם יודעים.

אז דקו, בני מקארתי, קארבליו, פריירה - כל אלו שחקנים שמוריניו גידל.

שוב, מזכיר לי טוקבקיסטים מוואן... להזכיר לך את המשחק הראשון? איך אינטר דרסה אותם?

המשחק השני היה מבוקר בהתחלה, ואחרי האדום נהיה עוד יותר.

אבל אתה יודע שאם אינטר היו משחקים אחרת נגד אלופת אירופה אצלה בבית הם היו מקבלים בראש.

אם הרשת לעצמך לדבר עליי כבן אדם, אז גם לי יש משהו לומר עלייך, אם אתה במציאות, מעדיף להפסיד יפה מאשר לנצח מכוער, זה אומר עלייך הרבה...

לא אכפת לי להיות מביך, ולשחק בגמר ליגת אלופות, וגם לנצח אותו.

לגבי אינטר בכללי - דנו בזה ולא הוכחת לי שום דבר, שום דבר...

מוריניו עם יכולת שיקום השחקנים, קנייה נכונה, והבנייה מחדש עשה קסמים לאינטר שראינו מה קרה לה אחרי שהוא עזב.

למה מוריניו יותר מוערך מאנצ'לוטי? כי מוריניו ב-10 שנים האחרונות לקח יותר תארים מאנצ'לוטי. פרגוסון? יש לי כבוד רבבבבבבב אליו, ואני יודע שתכעס, אבל מוריניו מאמן מושלם ממנו.

דל בוסקה? חחח...

כן, מוריניו בנה את ריאל העכשווית. מוריניו הביא את אוזיל, את חדירה, את די מאריה. שיפר בצורה לא נתפסת את המשחק של מרסלו, את המשחק של בנזמה ושיפר את ריאל כמכלול. 

לא צריך להזכיר לך איפה ריאל היו לפניו (פשוט בדיחה).

אתה באמת בן אדם מסכן.

עזוב, להתווכח איתך בנושא שאתה חושב שאתה יודע הכל ואין לך מושג אפילו על ההיסטוריה של הקבוצה שאתה אוהד מה שנשאר לי להגיד זה שאתה באמת באמת צודק, תמשיך בדרכך העלובה שאתה בטוח שאתה יודע הכל.

נשבר הזין לדבר עם קיר!

רק בשביל שתרגיש גבר עכשיו ושיעמוד לך הזין, אתה צודק.

"גאון כדורגל" אתה, באמת בן אדם מסכן, ואם נלך לתגובות שלך אחורה לגבי ההבנה שלך בכדורגל לגבי שחקן כזה או אחר כמעט ב-90 אחוז מהמקרים טעית, לגבי ה-10 אחוז שנותרו אני לא בטוח לגביהם כך שאני לא רוצה לומר סתם (בסופו של יום גם אידיוט אחרי 1001 ניחושים ב-1 מהם מצליח לענות כהלכה) אבל אתה פשוט גאון כדורגל!

אנשים שנכנסים לפורום הזה (ספורט) נכנסים ונותנים את דעתם לשווא כי הדעה שלך היא הכי "טובה" והכי "נכונה".

אני חושב שאתה צריך להיות מנהל פורום ספורט ולהוות כפרשן, האמת? אני חושב שאתה יותר גרוע בידע שלך מאלי אוחנה ויורם ארבל יחד.

אבל תמשיך בשלך, עם האגו המנופח שלך שאני לא מבין איך הוא כ"כ מנופח, ביום מן הימים הוא יתפוצץ ואתה תבין עד כמה אתה שווה מבחינת ההבנה שלך בכדורגל בכלל וכבן אדם בפרט.

אל תתאמץ להגיב לתגובה הזו כי אני אפילו לא אתאמץ להכנס לפורום ספורט, כשאדם מהסוג שלך נמצא בסביבה, זה גורם לי לבחילה!

#38 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎01/09/2013‏, ‎18:59

אאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

#39 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2013‏, ‎23:40

יש לנו אוזייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייל!!!!!!!!!!!!!!!

1236382_10151696191882713_519715676_n.jp

#40 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎02/09/2013‏, ‎23:58

תתחדשו.

הרווחתם שחקן על.

• Dolevv אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.