אני באמת לא פאן בוי של סוני, אבל אני חושב שגם עד היום האקסלוסיבים של סוני הרבה יותר טובים,
מה שגם הם לא כמו מיקרוסופט הזונה שעושים אקסלוסיבי לחודשיים חחח,
מוכרים את הכבוד שלהם בשביל כסף, תראה את UNCHARTED 1, אחד המשחקים הכי טובים שיש, עולה היום אולי 80 שקל חדש.
ו...? לא תמצא אותו בשום מקום חוץ מלפלייסטישן.
לא יודע, אני קניתי גם 360 וגם PS3, מכרתי את ה-PS3 לפני קצת זמן ונשארתי עם ה-360. אני בהרבה יותר מחובר לבלעדיים של ה-360. הילו זוהי סדרת המשחקים האהובה עלי ביותר, גירס גם סדרה ענקית, פורזה 3 ו- 4 הם סימולטורי המירוצים הטובים ביותר שקיימים היום וגם את סדרת פייבל מאוד אהבתי. ימים יגידו אם GT6 יהיה יותר טוב מ-4. פורזה הורייזון זה משחק מירוצים התנגשויות מטורף, אלאן וויק היה בלעדי לשנתיים כמעט וגם אותו מאוד אהבתי. הסך הכל, אני חושב שלא רק כמות הבלעדיים היא זאת החשובה. אחרי הכל לפי הטעם שלי, חוץ מאנצ'רטד, Heavy Rain ואינפיימוס. אה, ואנצ'רטד 1 לא משהו בכלל, השני מצוין והשלישי גם טוב מאוד. כמובן שיש עוד כמה בלעדיים טובים שאני אוהב אבל בסך הכל אני מעדיף את הבלעדיים של מיקרוסופט שיש לה בדור הנוכחי.
עוד נקודה למחשבה, מערכת ההפעלה של ה-360 בהרבה הרבה יותר טובה מזאת של ה- PS3 וכנראה שזה ישאר ככה גם ב-PS4 וכנראה שאם כל האמור למעלה, אקנה את ה-PS4 בגלל ה-DRM המפלצתי שיש ל- XBOX ONE לדעתי וכן בגלל שהוא פחות מכוון לקהל היעד של גיימרים.
ולגבי המחירים, אני לא יודע מה איתך אבל אני קניתי לפני שלוש שנים את אנצ'רטד 1 ו-2 ב120 ש"ח, תמיד אפשר למצוא את זה בזול ואם מחפשים מספיק טוב אפשר למצוא את הדברים האלו במחירים מאוד זולים.