צודק, אז למה לבוא בטענות למחבלים הרצחנים שרוצחים בשם דת האסילאם? קודם כל נלמד את הדברים לעומק, למה הם רוצחים אנשים חפים מפשע, אחרי כך נבקר אותם.לפני שאתה בוחר לקרוא לרב עובדיה גזען, תסתכל על החברה הישראלית כולה.
היא נוטפת מגזענות, עד היום יש עניין עדתי, מזרחיים, אשכנזים, אתיופים שקוראים להם כושים, אפילו לא במודע שזה מעליב את רובם.
את זה לא ראיתי שאתה מבקר אף פעם.
דוראל, אתה מובל אחרי התקשורת, אתה אפילו לא מודע כמה זה משפיע עליך.
כי זה באמת מעניין אותך, הייתי מצפה ממך שתלמד את העניין לעומק, ולא להגיד אני צודק - רב עובדיה טועה.
בסופו של דבר בני אדם יעשו מה שמרגיש להם נכון.
לא משנה מי צודק או לא.
אתה מבין מה הכוונה שלי? אותו דבר יכולים להגיד לך לגבי דברים אחרים שאתה לא מסכים איתם, מ"תורת האבולוציה" (שקראת לה גיבובי שטויות, למרות שאני בספק אם אתה יודע אפילו פסיק עליה, ולא, אני לא אתאיסט ואני לא מאמין בתורת האבולוציה) עד כת ה"סייטניולוגיה" ששנינו לא מזמן ירדנו עליה פה, אנחנו לא מכירים אותה לעומק אבל זה לא מונע מאיתנו לבקר את מנהיגיה שחולבים כסף מאנשים. ושוב הביקורת שלי הייתה כלפי עובדיה.
וזה שיש בחברה הישראלית גזענות, לא נותן לגיטימציה לרב העובדיה להיות גזען.
ולגבי התקשורת, רק שטופי מוח משתמשים בסיסמאות העלובות האלה, אתה אומר לי שאני מושפע מהתקשורת (ואגב אני ממש לא ויש לי ביקורת על התקשורת ואני לוקח כמעט כל דבר שאני קורא בה בעירבון מוגבל), אבל רואים בבירור שאתה מושפע מכל מיני קיצוניים וגם לא קיצוניים שמטיפים נגד התקשורת, אין דבר נדוש יותר בהווי הישראלי היום מלהתנגח בתקשורת, אז לפחות אל תגיד שאתה לא מושפע.