אתה חושב שמרצ יפרסמו באמת מה הם חושבים?תצטט משהו שמתקרב למה שאמרת (אפילו שאמרת את זה בצחוק) במצע של מרצ, ואני מבטיח לך שלמרצ אני לא אצביע.
ליברמן הוא שר חוץ לא פחות מנוראי.
הוא נתפס בעולם (בצדק) כאדם פאשיסט, לאומן, קיצוני, שונא ערבים וחותר לתהליך השלום.
הוא לא מתבייש להביע עמדות שמנגודות לעמדת הממשלה הרשמית (להזכיר לך את הנאום השערורייתי שלו באו"ם לפני כמה שנים?), ואין פלא שהוא לא אורח רצוי ברוב מדינות העולם, כולל מדינות שהן בעלות ברית שלנו.
אפילו עם מדינות שליברמן מרבה להתחנף אליהם (כמו לרוסיה) לא הולך לו. ליברמן מגן על פוטין בכל הזדמנות, כמו בהצהרה המגוחכת שלו שהבחירות ברוסיה היו הוגנות, ועדיין, רוסיה תומכת ומספקת נשק לאויבי ישראל.
אני משתדל, ובאמת לא מצליח להבין איך אתה מצליח להיות כל כך עיוור למציאות. אתה לא רואה שישראל נמצאת במשבר עולמי, ושהיא בסכנת בידוד יותר משהיא הייתה אי פעם? לא מספיק לך את מבצעי ה"הסברה" הנואשים של משרד ההסברה המיותר, שעובדים רק לקהל ישראלי ולא משכנעים איש בעולם, בשביל להבין שאנחנו לא רחוקים מנידוי ומחרם כמו שהופעל על דרום אפריקה?
את מה שהם באמת חושבים קולטים רק בפליטות פה לא מחושבות לא במסמך טקסט שנכתב במחשבה ונבדק מאות פעמים.
ושוב, אתה חושב שאנחנו צריכים לפחד מהעולם, אתה לא חושב שלנו יש השפעה על העולם.
דרום אפריקה הייתה מדינה נידחת בזמן שלטון האפרטהייד ולכן לאף אחד לא היה בעיה להחרים אותה, אבל ישראל היא מדינה הרבה יותר משמעותית.
ישראל היא יצואנית הנשק הרביעית בגודלה בעולם! אנחנו ממציאים עשרות ומאות פטנטים כל שנה בביטחון, ברפואה, במדע, בהיי-טק ועוד...
הסניפים המצליחים ביותר של חברות ההי טק הכי גדולות בעולם נמצאים בישראל, אף אחד לא יוותר על ה"ראש היהודי" בשביל כמה טרוריסטים שגם ככה רוב העולם לא באמת מתעניין בהם.
ישראל לא יכולה ליפול, ישראל היא מעצמה, אז כמה אנשים לא אוהבים את שר החוץ שלנו ועדיין חשבון הנסיעות שלו גדול מאוד, למה? (ולפני שתקפוץ, זו לא שחיתות, כי אז זה היה מתגלה), פשוט כי יש לו עבודה.
העבודה האמיתית נעשית מאחורי הקלעים, איך אתה חושב שיצאנו כל-כך בזול מפרשת חיסול מבחוח? אם באמת היו מתנגדים לנו בעולם היו שוחטים לנו תצורה ומנתקים קשרים, הפעולה הכי גדולה שנעשתה זה סילוק דיפלומט שחזר אחרי איזה חודש כאילו כלום לא קרה.
אתה אולי לא קולט את זה אבל יש לנו מעמד מספיק חזק בעולם כדי לעשות גם מה שהעולם לא אוהב ועדיין הכל ימשיך כסדרו, אתם תמשיכו לפחד מ"העולם" ונראה לאן תגיעו עם זה כשמדינות אחרות יתחילו להכתיב לכם מה לעשות, זה מתחיל עם הערבים ובקרוב תקבלו פה עוד שוודיה אנטישמית.
מדינה כמונו קשה להחרים, אפילו טורקיה הגדולה ניסתה להדוף אותנו מפעילויות נאט"ו וקיבלה על הראש.
הקשר בין ארה"ב לישראל חזק, כנראה לא רק בגלל שאובמה וביבי חברים, אלא בגלל שלשתי המדינות יש אינטרס הרבה יותר גדול מטובת המחבלים שיושבים לנו בחצר האחורית.
לגבי רוסיה, אין בעיה עם מה שהוא עשה ואני אסביר לך למה.
רוסיה מחמשת את הערבים לא בגלל שהם שונאים אותנו אלא בגלל שאנחנו עם ארה"ב, לכן רק התקרבות לרוסיה תוכל לגרום לה להפסיק, זה שנצא נגד השלטון שם לא יתרום לעניין.
מה שקורה ברוסיה צריך להישאר ברוסיה, זה לא עניינינו, בדיוק כמו שמה שקורה בסוריה זה לא עניינינו, אנחנו לא צריכים להכניס ראש בריא למיטה חולה.
מה גם שגם שאר המתמודדים על הנשיאות לא בדיוק יבואו ויקפצו איתנו ועם ארה"ב למיטה, העמדה הרוסית תשאר זהה לא משנה מי יהיה שם השליט, יש סכנה יותר גדולה שיעלה איזה מנהיג אנטישמי ואז בכלל נאכל אותה.
לכן כל עוד המצב לא מדרדר אין לנו טעם להתערב.
אני חושב שאתה מפגר.אתה לא חושב שפמפום סמלים לאומיים מגיל צעיר, לפני שמבינים את משמעותם, נחשב לדבר ימני?
אני מבין שההמנון שלך הוא סמל לאומי והוא כנראה מייצג איזה עם אכזרי שטובח בנשים וילדים ללא הבחנה.
אני בטוח שגם את הילדים שלך אתה לא תלמד את ההמנון, בנכבה תתלה דגל אש"ף, ואולי בכלל תחשוב על לעזוב את הארץ, נסה את אחת הדמוקרטיות השכנות אני בטוח שהחיים שלך שם יהיו דבש.