כמה שאני מתעב את סאבסנטר! THEY SUCK
נכתב ב- 28/04/2012, 23:13
- novo00 אוהב את זה
נכתב ב- 28/04/2012, 23:21
הקטע הוא שהצוותים לא עושים מעשה עד שזה לא נוגע להם. כשהתעללו וממשיכים להתעלל בQ מצד טורק, אף אחד לא אמר מילה, עכשיו שמתעללים בחברי EX מצד סאבסנטר זה קצת צבוע לבוא ולהצטרף, למרות שעדיף מאוחר מאשר אף פעם.
ראשית, ההתעללות מצד חארטה-סנטר בצוות אקסטרים מתבצעת כבר זמן רב מאוד. לא כמו זו ב Q, אבל מספיק זמן.
דבר שני, להצטרף לאן? למי?
נכתב ב- 29/04/2012, 00:01
נכתב ב- 29/04/2012, 00:15
עדיף שהוא לא יוחזק בידי חבר קבוצה, כי אני חושש שגם אקסטרים כבר מעורבים מדי, ויושחתו ברגע ש- "...my precious" תעבור לרשותם.
הזמן ינוצל הרבה יותר טוב בלהקים אתר אלטרנטיבי, מאשר להתעמת איתם ולשחק במשחקים שלהם.
לא צריך את כל התמונות והשטויות, אינדקס תרגומים נטו עם חיפוש אפקטיבי. אפשר לבנות אחד כזה בשבוע אם באמת רוצים.
אז... כשאתר כזה יקום, הגולשים גם יתאפשר להם באמת להצביע בקליקיהם הרחק מאתר סאבסנטר, ולהביע את הסתייגותם מהיחס המחפיר לגולשים ולמתרגמים כאחד.
כרגע, מבחינתם, כל השחקנים המרכזיים הם נבלות ממילא. אין להם באמת ברירה לבחור מישהו "נורמלי" מביניהם. מבחינתם אנו רק זורקים את הכדור מאחד לשני, והם עייפו מלשמוע.
אני אצטט רעיון נוסף, שמאוד אהבתי, של אחד הגולשים:
תחשבו איזה יופי היה אם כל הכתוביות והמתרגמים היו עובדים מול אתר נטו לתרגומים בסגנון ויקיפדיה(כתוביפדיה), שבו יש עורכים שיכולים בעזרת המנגנון לעדכן ולתקן ולהוסיף.
נקי נקי ללא שום אינטרסים חוץ מכתוביות.
ואתרים כמו טורק וסרטים וכו.. היו לוקחים את כל הכתוביות משם, ועושים סיקורים לסדרות וסרטים בלי להכניס פוליטיקה וכסף ואגו ולכלוך וחרא לכל הסיפור הזה.
המתרגמים היו נהנים מהפורמט בו יש עשיה משותפת, וכל אחד שנרשם היה יכול להציע תיקון או רוויזיה, שהיה נכנס לרשימה שמחכה לכמה אישורים של מתרגמים בכירים יותר, וכך כולם היו נהנים יותר, היוצרים והצופים.
ואת החרא נשאיר מחוץ לדלת.
- novo00 אוהב את זה
נכתב ב- 29/04/2012, 04:38
כמו כל דבר אחר במדינה הזאת, אף אחד לא מזיז אצבע עד שזה לא נוגע אליו.
תתקנו אותי אם אני טועה לא ראיתי פה מלבד גינוי קליל שום גינוי אמיתי לעניין מאף חבר צוות שאומר וואלה אני הולך לעשות משהו בנידון (הטענה כלפי צוות Q ולא אקסטרים).
אתר כתוביות כמו שהצעת לא יזרום לאף אחד מחברי הצוותים הללו, מכיוון שהוא פוגע בעיקר בבלעדיות שלהם. כי בדרך הזאת כל גולש יוכל להעלות את תרגומיו. אומנם תהיה שיטת דירוג והגולשים יוכלו לבחור בין מהר ובוסרי ולבין איטי ואיכותי.
אבל לצערנו עדיין יש מספיק אידאולוגים כאן שלא מאמינים בזכותו של הגולש לבחור. גם אם זה אומר שממילא תהיה אפשרות לדרג ולהראות לגולשים איזה תרגום נחשב ליותר טוב ורציני מאשר האחר.
נכתב ב- 29/04/2012, 08:22
תפתחו אתר חדש עם התנהלות אחרת, שיוויונית, ונטולת משוא פנים או צנזורה (כדוגמת האתרים בחו"ל).
עדיף שהוא לא יוחזק בידי חבר קבוצה, כי אני חושש שגם אקסטרים כבר מעורבים מדי, ויושחתו ברגע ש- "...my precious" תעבור לרשותם.
הזמן ינוצל הרבה יותר טוב בלהקים אתר אלטרנטיבי, מאשר להתעמת איתם ולשחק במשחקים שלהם.
לא צריך את כל התמונות והשטויות, אינדקס תרגומים נטו עם חיפוש אפקטיבי. אפשר לבנות אחד כזה בשבוע אם באמת רוצים.
אז... כשאתר כזה יקום, הגולשים גם יתאפשר להם באמת להצביע בקליקיהם הרחק מאתר סאבסנטר, ולהביע את הסתייגותם מהיחס המחפיר לגולשים ולמתרגמים כאחד.
כרגע, מבחינתם, כל השחקנים המרכזיים הם נבלות ממילא. אין להם באמת ברירה לבחור מישהו "נורמלי" מביניהם. מבחינתם אנו רק זורקים את הכדור מאחד לשני, והם עייפו מלשמוע.
אני אצטט רעיון נוסף, שמאוד אהבתי, של אחד הגולשים:
תחשבו איזה יופי היה אם כל הכתוביות והמתרגמים היו עובדים מול אתר נטו לתרגומים בסגנון ויקיפדיה(כתוביפדיה), שבו יש עורכים שיכולים בעזרת המנגנון לעדכן ולתקן ולהוסיף.
נקי נקי ללא שום אינטרסים חוץ מכתוביות.
ואתרים כמו טורק וסרטים וכו.. היו לוקחים את כל הכתוביות משם, ועושים סיקורים לסדרות וסרטים בלי להכניס פוליטיקה וכסף ואגו ולכלוך וחרא לכל הסיפור הזה.
המתרגמים היו נהנים מהפורמט בו יש עשיה משותפת, וכל אחד שנרשם היה יכול להציע תיקון או רוויזיה, שהיה נכנס לרשימה שמחכה לכמה אישורים של מתרגמים בכירים יותר, וכך כולם היו נהנים יותר, היוצרים והצופים.
ואת החרא נשאיר מחוץ לדלת.
ראשית, בעבר המאוד רחוק של צוות אקסטרים ממש כאשר אתר הבית עלה לאוויר, בנוסף היה לנו אתר כתוביות.
אני יכול לומר לך בפה מלא שמעולם לא נתנו עדיפות כזו או אחרת לשום תרגום שלנו על פני תרגום אחר ואפילו אם היה כפול לשלנו.
בעיתיות נוספת אם יקום אתר מתחרה היא שאין בעצם מניעה מהאתרים הקיימים לקחת ממנו את התרגומים ושוב לעשות בהם כרצונם?
אלא אם כמובן הכל שם ישוחרר כ IDX. זה מחזיר אותנו למצב כיום. גם כיום שתי האתרים סאבטייטל וחארטה-סנטר מעלים IDX.
הבעיה היא הגולשים. הם אלו המתלוננים כנגד פורמט זה ונותנים לגיטימציה לתרגומים כפולים. ברגע שיוצא תרגום מקביל בפורמט רגיל אין טעם לתרגום מוגן.
כן ראיתי את התגובה הזאת בHWZONE. שמע אין מה לעשות אני לא באמת מאמין שזה יקרה לצערי
כמו כל דבר אחר במדינה הזאת, אף אחד לא מזיז אצבע עד שזה לא נוגע אליו.
תתקנו אותי אם אני טועה לא ראיתי פה מלבד גינוי קליל שום גינוי אמיתי לעניין מאף חבר צוות שאומר וואלה אני הולך לעשות משהו בנידון (הטענה כלפי צוות Q ולא אקסטרים).
אתר כתוביות כמו שהצעת לא יזרום לאף אחד מחברי הצוותים הללו, מכיוון שהוא פוגע בעיקר בבלעדיות שלהם. כי בדרך הזאת כל גולש יוכל להעלות את תרגומיו. אומנם תהיה שיטת דירוג והגולשים יוכלו לבחור בין מהר ובוסרי ולבין איטי ואיכותי.
אבל לצערנו עדיין יש מספיק אידאולוגים כאן שלא מאמינים בזכותו של הגולש לבחור. גם אם זה אומר שממילא תהיה אפשרות לדרג ולהראות לגולשים איזה תרגום נחשב ליותר טוב ורציני מאשר האחר.
אתם כנראה עדיין לא מבינים את עניין ה-"בלעדיות". ראשית נבהיר שזה תופס רק לגבי סדרות.
בלעדיות באה קודם כל לשמור על מבנה אחיד לתרגום הסדרה. מבחינת: שמות הדמויות/מקומות, סלנג וכו'.
זהו דבר הכרחי על מנת לשמור על איכות התרגום. לא הגיוני שלמשל באותו פרק תאמר מילה כמה פעמים ובכל פעם היא תתורגם בצורה שונה.
בנוסף, בלעדיות דואגת גם למתרגם. אין לכם מושג איך מרגיש מתרגם שתרגם עונה שלמה, שבוע אחרי שבוע ופתאום איזה אתר בזוי משחרר תרגום
ארעי מקביל. זה מוריד את המוטיבציה בשנייה למתרגם. המפסידים מכל העניין הם הגולשים.
1) בד"כ תרגום ארעי הוא תרגום פחות איכותי.
2) בד"כ תרגום ארעי הוא כשמו - "ארעי", אותו מתרגם ארעי לא ימשיך לתרגם.
אם מתרגם הסדרה יחליט להפסיק לתרגם עקב מקרה כזה, לא יהיה תרגום.
לכן, "בלעדיות" בסדרות היא דבר הכרחי וטוב, הן לגולשים ולהן למתרגם.
אני גם מאמין שיש לאפשר לגולשים לבחור, אך לא בסדרות.
לא בקטע שמגיע מישהו שיודע את ה ABC ובא לו שכל העולם יראה את שמו על המסך.
יש עשרות סדרות שאין להן תרגום ואף אחד מאותם מתרגמים ארעיים לא לוקח.
שאלת את עצמך פעם למה?
התשובה מאוד ברורה, החיפוש אחר 15 דקות התהילה.
ישנם דברים בסצנה שאיני מסכים איתם ואף סולד מהם, אך הבלעדיות בסדרות הכרחית ונדרשת למען כל הצדדים.
הן מבחינת איכות והן מבחינת המשכיות.
נכתב ב- 29/04/2012, 11:23
אני בתור אחד מהצד שלא קשור לסצנה,נעלבתי.
מה שעצוב עוד יותר,שעד היום באמת סאבסנטר האתר המוביל ברשת לתרגומים,
ואם הוא מתנהג כך,באמת שהמצב ברצפה.
נכתב ב- 29/04/2012, 16:00
ברגע שיעלה אתר שלא יגע בקרדיטים במוצהר ( אפילו ירשמו בתוכנם השמצות כנגדו ), מעשי שאר האתרים יאבדו חשיבות רבה.ראשית, בעבר המאוד רחוק של צוות אקסטרים ממש כאשר אתר הבית עלה לאוויר, בנוסף היה לנו אתר כתוביות.
אני יכול לומר לך בפה מלא שמעולם לא נתנו עדיפות כזו או אחרת לשום תרגום שלנו על פני תרגום אחר ואפילו אם היה כפול לשלנו.
בעיתיות נוספת אם יקום אתר מתחרה היא שאין בעצם מניעה מהאתרים הקיימים לקחת ממנו את התרגומים ושוב לעשות בהם כרצונם?
אלא אם כמובן הכל שם ישוחרר כ IDX. זה מחזיר אותנו למצב כיום. גם כיום שתי האתרים סאבטייטל וחארטה-סנטר מעלים IDX.
הבעיה היא הגולשים. הם אלו המתלוננים כנגד פורמט זה ונותנים לגיטימציה לתרגומים כפולים. ברגע שיוצא תרגום מקביל בפורמט רגיל אין טעם לתרגום מוגן.
מי מביניהם שיתעלל בקרדיט... בסופו של דבר הדברים will backfire כנגדו.
לא צריך להתייחס לכל זב חוטם עם אפונה בקודקודו, ולהכריז עליו מלחמת חורמה. חבל על המשאבים.
כמה הערות לגבי פורמט IDX:
ממה שאני מבין, מדובר בפורמט שמחליף את הטקסט בתמונות. מבחינת הגנה הפורמט דיי חלש.
אדם הוא קבוצה שרוצים באמת לפתוח אותו יכולים לעשות זאת ע"י עבודה ידנית של תעתוק, שלא תיקח הרבה יותר ממשך הצפייה בסרט, או ע"י פיתרונות אוטומטים שאני גם בטוח שישנם אם אחפש מספיק.
צפיתי בפרק אחד מוגן של הבורג'ה כדי להתרשם מאופן עבודתו.
אני יכול להגיד שבאופן אישי לא הייתה לי בעיית צפייה, והפורמט התנגן בצורה חלקה ב VLC.
אך זהו פורמט לא סטנדרטי, שאני סמוך ובטוח עושה בעיות רבות למכשירים, תוכנות ומשתמשים אחרים.
הפורמט הזה, בכל מקרה, מטרתו הינו לא יותר מלספק דיילי, שהרי התרגום משוחרר לאחר מכן בפורמט פתוח.
משם האתרים עדיין יכולים לעשות בו כרצונם, ולהתעלל בו חופשית. קצת מאבד את המטרה שלשמה שומש מלכתחילה.
אני סבור, שאם יש משחק מלוכלך מאוד מצד האתרים האחרים, רק אז יש מקום לשימוש מגובל ביותר בפורמט IDX, לתקופה קצרה, שלא תעלה על 24 שעות עבור כתובית.
פרק זמן זה יכול לשמש על מנת: להעלות מודעות לתופעה בפני הצופים, להכניס מסרים בתוך הכתובית ולסמן בפני הקהל את החוטאים בה.
תקופה ממושכת על 24 שעות, תעביר את הפגיעה עצמה לכיוון הצופים שלשמם אנו טורחים. את זה אין ברצוננו לעשות.
זה רק ימשוך את האש אלינו, ויהווה פגיעה במתרגם עצמו, והקבוצה שעומדת מאחוריו.
כל דבר שבתכליתו לנסות לכפות את רצוננו על גוף או אדם אחר הינה בסופה FUTILE, לא משנה עד כמה נתאמץ ונחרוש בה.
אנו לא שליטי היקום. אין באפשרותנו להכתיב באופן פרקטי לאנשים אחרים כיצד להתנהג, או לתקן את כל העוולות בעולם.
זאת מלחמה עקרה, שאם נוציא ממנה את האמוציות וננתחה באופן מחושב וקר, גם ניפול למסקנה שהיא חסרת ערך.
לעניין הבלעדיות, כבר דשנו בנושא, אז אני לא אכנס לזה שנית.
עד שתראו במו עיניכם שאפשר גם אחרת, כנראה לא הצליח לשנות את דעתכם בנושא.
נכתב ב- 29/04/2012, 17:33
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 29/04/2012, 18:06
כמה הערות לגבי פורמט IDX:
ראשית, בעבר המאוד רחוק של צוות אקסטרים ממש כאשר אתר הבית עלה לאוויר, בנוסף היה לנו אתר כתוביות.
ממה שאני מבין, מדובר בפורמט שמחליף את הטקסט בתמונות. מבחינת הגנה הפורמט דיי חלש.
אדם הוא קבוצה שרוצים באמת לפתוח אותו יכולים לעשות זאת ע"י עבודה ידנית של תעתוק, שלא תיקח הרבה יותר ממשך הצפייה בסרט, או ע"י פיתרונות אוטומטים שאני גם בטוח שישנם אם אחפש מספיק.
צפיתי בפרק אחד מוגן של הבורג'ה כדי להתרשם מאופן עבודתו.
אני יכול להגיד שבאופן אישי לא הייתה לי בעיית צפייה, והפורמט התנגן בצורה חלקה ב VLC.
אך זהו פורמט לא סטנדרטי, שאני סמוך ובטוח עושה בעיות רבות למכשירים, תוכנות ומשתמשים אחרים.
הפורמט הזה, בכל מקרה, מטרתו הינו לא יותר מלספק דיילי, שהרי התרגום משוחרר לאחר מכן בפורמט פתוח.
משם האתרים עדיין יכולים לעשות בו כרצונם, ולהתעלל בו חופשית. קצת מאבד את המטרה שלשמה שומש מלכתחילה.
לגבי ה IDX והקלות שבה ניתן להעתיקו יש לך טעות נוראה.
ראשית, ה IDX שפתחו עבור Q, אינו משהו רגיל ולא ניתן להעתיקו בעזרת תוכנות OCR כמו פונטים רגילים.
אני יכול להבטיח לך שביצוע העתקה בכלים הקיימים לא יניבו תוצאות טובות דבר שיגרום למי שינסה לעבוד שעות נוספות שכבר עדיף לתרגם מאפס.
העובדות מדברות בעד עצמן.
המטרה של IDX לפני הכל היא למנוע נגיעה בקרדיטים לעמלים על התרגום.
בנוסף היא כלי למנוע מאתרים הפוגעים במתרגם לעלות את התרגום שלו לאותו אתר במקרה והכנסה לתוך התרגום תעמולה כנגד האתר.
עד היום שמעתי על בעיות ספורות שיש לאנשים עם הפורמט. כל בעיה קיבלה פתרון כזה או אחר.
אני אישית ממתנגדי ה IDX, אבל לפעמים כאשר דוחקים אותך לפינה ומבזים אותך בלי לדפוק חשבון ועוד עושים עליך קופה, לא נותרה
לך ברירה אלא לפעול בדרכים שלא ממש תואמות את הדרכים שלך.
העיכוב ביציאת SRT גורם לאתרים המבזים נזק כי ה IDX נצפה על ידי קשת רחבה של הגולשים. כל תרגום שיורד מאתר אחד ולא מהשני פוגע בו.
כמובן שלאחר שמשוחרר SRT רגיל אותם אתרים מבזים יכולים לעשות בו כרצונו, אבל אז מאוחר כבר.
עצוב לי נורא לראות את המצב מסלים בין אקסטרים לסאבסנטר, בעיקר כי בעיניי אין שום סיבה שזה יקרה, ולדעתי כל הסיפור נובע ממשחקי אגו של שני הצדדים. שני הצדדים פגעו ונפגעו, והם פשוט צריכים לשבת לשיחה בוגרת ולנסות ללבן את העניינים במקום להשמיץ זה את זה באופן ילדותי (ובזה חוטאים שני הצדדים, לא רק סאבסנטר ולא רק אקסטרים). אני מכיר לא רע את שני הצדדים ומוכן לנסות לתווך אם יש רצון מצדם, אבל חשוב לבוא עם ראש פתוח לפשרות, כי אחרת זה רק יסלים ויסלים.
אם חטאנו הוא בעובדה שאיננו מוכנים לעלות לחארטה-סנטר ו/או לעבוד מולו ישירות נקרא אגו. אז אני אגואיסט גאה.
מי כמוך יודע את ההיסטוריה של אקסטרים עם חארטה-סנטר.
אנחנו בעיקרון עזרנו להקמת האתר מכל הבחינות עד לתקיעת הסכין.
אני חושב שמותר לנו אחרי מעשה כזה לבחור לא לעבוד עם אותו אתר.
אין כאן שום משחקי אגו, יש כאן מעשה ותוצאה.
מכיר את הפתגם "סוף מעשה במחשבה תחילה"?
הוא היה צריך לחשוב על צעדיו לפני שתקע את הסכין בגב. עכשיו כאשר התוצאה שאיננו מוכנים לעבוד מולם, זו התוצאה שהוא הביא על עצמו.
כל השאר, מחיקת קרדיטים והערות מכוערות, זה כבר צריך להפנות אצבע אליו. לא עשינו שום פעולה כנגד חארטה-סנטר כדי שהם יצטרכו להגיב בצורה כזו.
איך אתה אומר תמיד "אתר יכול להחליט מה יהיו התכנית בו"
גם לנו מותר להחליט עם מי לעבוד. אין זה אומר שאנחנו הולכים ומתלכלכים על האתר שעמו איננו מוכנים לעבוד.
סתם אתן לך דוגמא: אנחנו גם לא עובדים עם טורק, האם אתה רואה שהוא כותב ליד התרגומים שלנו הערות כמו שבחארטה-סנטר כותבים?
נכתב ב- 29/04/2012, 18:10
עצוב לי נורא לראות את המצב מסלים בין אקסטרים לסאבסנטר, בעיקר כי בעיניי אין שום סיבה שזה יקרה, ולדעתי כל הסיפור נובע ממשחקי אגו של שני הצדדים. שני הצדדים פגעו ונפגעו, והם פשוט צריכים לשבת לשיחה בוגרת ולנסות ללבן את העניינים במקום להשמיץ זה את זה באופן ילדותי (ובזה חוטאים שני הצדדים, לא רק סאבסנטר ולא רק אקסטרים). אני מכיר לא רע את שני הצדדים ומוכן לנסות לתווך אם יש רצון מצדם, אבל חשוב לבוא עם ראש פתוח לפשרות, כי אחרת זה רק יסלים ויסלים.
ארשה לי לצטט את ברון מהפרק האחרון: "There is no cure for being a cunt"
- drsub אוהב את זה
נכתב ב- 29/04/2012, 19:16
הרשה* התכוונת?
ארשה לי לצטט את ברון מהפרק האחרון: "There is no cure for being a cunt"
- vered53 אוהב את זה
נכתב ב- 29/04/2012, 19:30
הרשה* התכוונת?
נכתב ב- 30/04/2012, 04:07
ממש לא חטאתם בחוסר הרצון שלכם לעבוד עם סאבסנטר, כל אחד רשאי לבחור עם מי לעבוד. אבל אי שיתוף פעולה זה דבר אחד, והשמצות קבועות אצלכם בפורום זה דבר אחר. מיהרתם לצאת ברעש ובצלצולים בכל הזדמנות כנגד סאבסנטר, כשאתר טורק (איך לא) עושה במשך שנים את כל מה שסאבסנטר עושה והרבה יותר - כמו ברירת תוכן (לגיטימית לגמרי) ומחיקת כתובת פורום. לא זכור לי שפציתם פה באופן רציני מתישהו נגד אתר טורק על הדברים האלה, והופ, כשסאבסנטר עשה, מיד יצאתם כנגדו (וזה לא שאני מצדיק את מחיקת כתובת הפורום חלילה). פתאום ה-IDX קרץ לכם, וכששחררתם IDX דאגתם לפתוח אשכול שמתלונן רק על אתר סאבסנטר. אפילו כשטורק העלו תרגומים קרועים שלכם ללא כל קרדיט וסאבסנטר העלה את הקריעה עם קרדיט, סאבסנטר המשיך להיות האויב העיקרי שלכם (באותה תקופה נמחקו קרדיטים גם ב"סרטים" ולא פציתם פה). בחתימות של חברי הצוות שלכם נשמע כאילו סאבסנטר אחראי לכל תחלואות היקום, ושום מילה על טורק. אי אפשר שלא לראות את הבעייתיות בזה. את כל הדברים האלה כבר אמרתי ל-FoxRiver מספיק פעמים, והסיבה היחידה לזה שאתם "מהירים על ההדק" בעניין סאבסנטר זה כנראה כי אנחנו משתפים איתו פעולה, ואולי גם בגלל שבילד יותר דיפלומט\חרטטן ממנהל סאבסנטר, והלשון החלקלקה שלו אולי עובדת עליכם עד כדי כך שאתם מתעלמים מהמעשים. ואני יודע שמעשים נשפטים בלי קשר לאחרים, אבל עדיין, אני יכול להבין את אתר סאבסנטר שמרגיש שאתם פשוט אוהבים לשנוא אותו.אם חטאנו הוא בעובדה שאיננו מוכנים לעלות לחארטה-סנטר ו/או לעבוד מולו ישירות נקרא אגו. אז אני אגואיסט גאה.
הוא היה צריך לחשוב על צעדיו לפני שתקע את הסכין בגב. עכשיו כאשר התוצאה שאיננו מוכנים לעבוד מולם, זו התוצאה שהוא הביא על עצמו.
כל השאר, מחיקת קרדיטים והערות מכוערות, זה כבר צריך להפנות אצבע אליו. לא עשינו שום פעולה כנגד חארטה-סנטר כדי שהם יצטרכו להגיב בצורה כזו.
גם לנו מותר להחליט עם מי לעבוד. אין זה אומר שאנחנו הולכים ומתלכלכים על האתר שעמו איננו מוכנים לעבוד.
סתם אתן לך דוגמא: אנחנו גם לא עובדים עם טורק, האם אתה רואה שהוא כותב ליד התרגומים שלנו הערות כמו שבחארטה-סנטר כותבים?
ומנגד, כמובן שגם סאבסנטר רחוקים מלהיות טלית שכולה תכלת, ואני בהחלט מסכים שמחיקת כתובת פורום היא פעולה לא רצויה ולא ראויה (אך לעתים מובנת וגם על זה דיברנו), ובוודאי ובוודאי הערות לא מכובדות מהסוג שנכתב על התרגום הנ"ל.
כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, שני הצדדים פגעו ונפגעו, וכל עוד לא תנסו ותרצו באמת לפתור את זה כמו אנשים בוגרים, אתם תמשיכו לפגוע ולהיפגע (ואני מדבר אל שני הצדדים). לכתוב הודעות כאן בפורום על כמה שאתם בסדר ושהצד השני מניאק בטח לא יעזור במשהו, זה רק יוסיף אש למדורה ויסכל את הסיכויים ל"הפסקת אש". אולי לא תהיו חברים טובים אבל אין סיבה אמיתית שתמשיכו להיות אויבים.
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 30/04/2012, 06:52
ממש לא חטאתם בחוסר הרצון שלכם לעבוד עם סאבסנטר, כל אחד רשאי לבחור עם מי לעבוד. אבל אי שיתוף פעולה זה דבר אחד, והשמצות קבועות אצלכם בפורום זה דבר אחר. מיהרתם לצאת ברעש ובצלצולים בכל הזדמנות כנגד סאבסנטר, כשאתר טורק (איך לא) עושה במשך שנים את כל מה שסאבסנטר עושה והרבה יותר - כמו ברירת תוכן (לגיטימית לגמרי) ומחיקת כתובת פורום. לא זכור לי שפציתם פה באופן רציני מתישהו נגד אתר טורק על הדברים האלה, והופ, כשסאבסנטר עשה, מיד יצאתם כנגדו (וזה לא שאני מצדיק את מחיקת כתובת הפורום חלילה). פתאום ה-IDX קרץ לכם, וכששחררתם IDX דאגתם לפתוח אשכול שמתלונן רק על אתר סאבסנטר. אפילו כשטורק העלו תרגומים קרועים שלכם ללא כל קרדיט וסאבסנטר העלה את הקריעה עם קרדיט, סאבסנטר המשיך להיות האויב העיקרי שלכם (באותה תקופה נמחקו קרדיטים גם ב"סרטים" ולא פציתם פה). בחתימות של חברי הצוות שלכם נשמע כאילו סאבסנטר אחראי לכל תחלואות היקום, ושום מילה על טורק. אי אפשר שלא לראות את הבעייתיות בזה. את כל הדברים האלה כבר אמרתי ל-FoxRiver מספיק פעמים, והסיבה היחידה לזה שאתם "מהירים על ההדק" בעניין סאבסנטר זה כנראה כי אנחנו משתפים איתו פעולה, ואולי גם בגלל שבילד יותר דיפלומט\חרטטן ממנהל סאבסנטר, והלשון החלקלקה שלו אולי עובדת עליכם עד כדי כך שאתם מתעלמים מהמעשים. ואני יודע שמעשים נשפטים בלי קשר לאחרים, אבל עדיין, אני יכול להבין את אתר סאבסנטר שמרגיש שאתם פשוט אוהבים לשנוא אותו.
אם חטאנו הוא בעובדה שאיננו מוכנים לעלות לחארטה-סנטר ו/או לעבוד מולו ישירות נקרא אגו. אז אני אגואיסט גאה.
ומנגד, כמובן שגם סאבסנטר רחוקים מלהיות טלית שכולה תכלת, ואני בהחלט מסכים שמחיקת כתובת פורום היא פעולה לא רצויה ולא ראויה (אך לעתים מובנת וגם על זה דיברנו), ובוודאי ובוודאי הערות לא מכובדות מהסוג שנכתב על התרגום הנ"ל.
כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, שני הצדדים פגעו ונפגעו, וכל עוד לא תנסו ותרצו באמת לפתור את זה כמו אנשים בוגרים, אתם תמשיכו לפגוע ולהיפגע (ואני מדבר אל שני הצדדים). לכתוב הודעות כאן בפורום על כמה שאתם בסדר ושהצד השני מניאק בטח לא יעזור במשהו, זה רק יוסיף אש למדורה ויסכל את הסיכויים ל"הפסקת אש". אולי לא תהיו חברים טובים אבל אין סיבה אמיתית שתמשיכו להיות אויבים.
אתה מעוות את העובדות ואת סדר ההתרחשויות. אתה מזכיר לי את כל העניין של החמאס בעזה.
הם יורים יום ולילה טילים על ישובי הדרום במשך שנים וזאת לאחר שקיבלו את כל עזה לידיהם.
הירי אל עבר ישובי הדרום התחיל כי סתם בא להם.
ישראל לא מגיבה באופן רציני שנים, בכל פעם סופגת ונושכת שפתיים והעולם שותק.
אך כאשר מגיעים מים עד נפש וישראל מגיבה ע"י חיסולים ומנחיתה מכות על העזה, פתאום העולם מתעורר,
ובא עוד בטענות אל ישראל ומבקש ממנה להפסיק.
זה בדיוק מה שאתה עושה כאן!
אקסטרים לא עשו שום צעד מול חארטה-סנטר אף פעם, אלא רק שכבר לא הייתה ברירה.
אם רוצים להפנות אצבע מאשימה זה לעברם. החתימות אצל חברי הצוות הגיעו רק לאחר פגיעות
חוזרות ונושנות של חארטה-סנטר.
הודעות בגנות חארטה-סנטר, נפתחו רק לאחר פגיעות בנו.
ואם כבר הכנסת את Q למשוואה,אז אסביר לך את ההבדל בין טורק לחארטה-סנטר.
ביניכם לבין טורק יש היסטוריה ארוכה של פגיעות אחד בשני [לא אלך לחפש עכשיו מי הביצה ומי התרנגולת].
טורק אומנם מוריד לכל התרגומים שאינם שייכים לצוותו את כתובת האתר שזו פגיעה בקרדיט.
ההבדל הגדול שטורק אינו מגובה ע"י צוות תרגומים הכי גדול בסצנה שמצד אחד פועל למען איחוד כל המתרגמים לפעול כנגד טורק ומצד שני נותן גב לאתר
שעושה בדיוק אותו הדבר [ואם לא גרוע יותר] למתרגמים אחרים.
אתה יכול עכשיו לכתוב שאני מדבר שטויות ושאין אפילו אות אחת של אמת בדבריי. אבל העובדות בשטח מוכיחות אחרת.
רק בתגובתך הזו אפשר לראות כיצד אתה מסנגר על חארטה-סנטר. יש לומר שאתה גם מגנה אותו פה ושם בקטנה, יותר נכון חלק
ממעשיו, אבל מצד שני מצדיק אותם ואותו.
להבדיל מההיסטוריה של Q וטורק שהולכת הרבה אחורה עוד לימים שהייתי חדש ולא ידעתי מי נגד מי.
את ההיסטוריה שבין אקסטרים לחארטה-סנטר חוויתי על בשרי והייתי שם עוד בהתחלה ולכן אף אחד מכם לא יכול לבוא לספר ולומר לי מה באמת
קרה והתרחש ומה סדר העובדות.
אני יודע בדיוק איך הכל התחיל ומי פעל נגד מי ראשון ומי נשך שפתיים והתאפק ולא הגיב.
חארטה-סנטר עלה לאוויר ובהתחלה פעל כדי להיות האתר של כל התרגומים בסצנה, היה אמור להיות מענה הולם לטורק וסרטים.
עד לרגע שהחליט להיות אתר של צוות. מכאן אתה כבר יודע את הסיפור ואין לי ממש חשק שוב לפתוח בנושא זה.
- Heisenberg אוהב את זה
נכתב ב- 30/04/2012, 12:04
בדיוק הגישה הזאת היא הבעייתית. בחייך, מה סאבסנטר עשה שהוא יותר גרוע מטורק? הוא מוחק קרדיטים? הוא מסנכרן לכם תרגומים? גם את ההערה המלוכלכת הנוכחית של השמצת התרגום טורק עושה כבר מי יודע כמה זמן, קשה למצוא תרגום של הצוות בלי איזו הערה גדולה בירוק על כמה שאנחנו פוגעים בגולשים ובלה בלה בלה. שלא לדבר על באנר קבוע בעמוד הראשי על איך ש-Q חארות וזבלים (וגם הוסיפו שם פסקה עליכם ברגע ש"העזתם" לשחרר IDX), וגם הודעות בפורומים השכם והערב בגנותנו והבטחות לפרסם את "האמת על צוות Qsubs" (שאנחנו עדיין מחכים לשמוע אותה, אגב). אני לא מאמין שאתה באמת מאמין שסאבסנטר גרוע באותה המידה (ואף יותר).ההבדל הגדול שטורק אינו מגובה ע"י צוות תרגומים הכי גדול בסצנה שמצד אחד פועל למען איחוד כל המתרגמים לפעול כנגד טורק ומצד שני נותן גב לאתר
שעושה בדיוק אותו הדבר [ואם לא גרוע יותר] למתרגמים אחרים.
והעובדה שאנחנו משתפים פעולה עם סאבסנטר לא צריכה לשנות ממש ולא צריכה לגרום לכם לצאת נגד סאבסנטר יותר מאשר נגד טורק, בדיוק באותו האופן שכש"סרטים" לא היו בסדר איתנו, עדיין טחורק נשאר האויב הראשי מבחינתנו למרות שאתם עובדים עם "סרטים", בגלל שהדבר היחיד שמשנה לנו הם המעשים בפועל. ואם כבר, היחסים שלנו עם סאבסנטר הם אולי הדבר שלא מדרדר את הסכסוך הזה לתהומות יותר עמוקים, וכדאי לכם לנצל את העובדה שיש מי שמוכן ויכול לנסות לתווך, במקום לצאת בהודעות נגד סאבסנטר שלא מועילות לכלום ורק מעמיקות את התהום. כי מניסיון שלי, המלחמות האלה לא מועילות בדבר. גם היום אני אשמח לכל ניסיון תיווך עם טחורק, ומיותר לציין שהסכסוך שלנו איתם עמוק פי כמה מהסכסוך שלכם עם סאבסנטר, שלא לדבר על הדרישות ההזויות של בילד לעומת אלו של סאבסנטר.
אני לא רוצה עכשיו להתחיל לסנגר על סאבסנטר באשכול מייגע. זה ממש לא התפקיד שלי וזה לא הסכסוך שלי, אני בסה"כ מנסה להעמיד מראה מולכם כדי שתראו שהדברים לא כאלה ברורים כמו שנראה לכם. גם עם מנהל סאבסנטר אני בקשר שוטף ובאופן קבוע אני מבקר גם אותו, כמו במקרה הנוכחי ולא רק. בתור משקיף מהצד שבאמת יכול לישון טוב בלילה גם אם תמשיכו לריב עוד שנים, כדאי לכם לפחות לקחת את הדעה שלי בחשבון ולנסות להבין שמזווית אחרת הדברים עלולים להיראות קצת שונה. אבל בעיקר, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת ובזאת שלפניה: לכתוב הודעות כאן על כמה שהצד השני חרא לא יעזור לכלום, כך שאם אין לך שום עניין לנסות להגיע לעמק השווה איתם (בתיווך שלי או לא), מיותר שתמשיך לכתוב כאן הודעות על כמה שאתה צודק והם חארות, כי אין לי ממש עניין להמשיך בפינג-פונג הזה.
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 30/04/2012, 19:53
ומה שהכי מדאיג הוא שכל הדברים המגעילים שקרו בזמן האחרון בכלל לא קשורים לבילד.
למה, הוא הפסיק למחוק קרדיטים?
זה הדבר הכי מגעיל שיש, והוא ממשיך באין מתלונן.
- JokerSubs אוהב את זה
צוות IDXfree
נכתב ב- 03/05/2012, 19:22
יש לכם אפשרות להמשיך להיות ברוגז, ואני מניח שעדיין יש ותהיה לכם טינה כלפי סאבסנטר בגלל מה שקרה לפני שנים שעוד לא עברתם הלאה. אבל יש לכם אלטרנטיבה אחרת שיכולה להפסיק את הריב הזה וחבל שאתם לא לוקחים אותה וממשיכים ללכת ראש בקיר. אני חושב שבמלחמה של Qsubs וטורק, מתי ואם יהיה הסכם, Qsubs יצטרכו לוותר על משהו בשביל טורק ולא לצאת מנקודה שבה רק טורק מפסידים ו-Q מנצחים מאחל לכם רק הצלחה.
נכתב ב- 03/05/2012, 19:34
לא שאני מצדיק את התנהגותו, אבל ממה שהבנתי מדבריו, הוא מצהיר בפה מלא ובלי בושה, שהוא עושה זאת רק לתרגומים שמשוחררים בפורמט IDX.למה, הוא הפסיק למחוק קרדיטים?
זה הדבר הכי מגעיל שיש, והוא ממשיך באין מתלונן.
זה נכון?
איך זה בדיוק בעיה של צוות אקסטרים?ראיתי שהפתרון שלכם לסכסוך הוא שסאבסנטר לא יעלו תרגום שלכם. נראה לכם שזה הגיוני שסאבסנטר יעשו את זה?
הגולשים יעברו לסרטים או לאתר השני. הם לא יכולים להרשות את זה לעצמם.
מהתגובה שקראתי של צוות סאבסנטר, הם מסכים לזה בתנאי שהם יוכלו להעלות כפולים לסדרות של צוות אקסטרים.
נראה לי כמו פיתרון מניח את הדעת עבור כל המעורבים.
נכתב ב- 04/05/2012, 00:41
ראיתי שהפתרון שלכם לסכסוך הוא שסאבסנטר לא יעלו תרגום שלכם. נראה לכם שזה הגיוני שסאבסנטר יעשו את זה?
הגולשים יעברו לסרטים או לאתר השני. הם לא יכולים להרשות את זה לעצמם.
איך זה בדיוק בעיה של צוות אקסטרים?
זה מה שהתכוונתי. הבעיה היא לא של אקסטרים, אלא של סאבסנטר. כל מנהל לא יתן לזה לקרות.
מהתגובה שקראתי של צוות סאבסנטר, הם מסכים לזה בתנאי שהם יוכלו להעלות כפולים לסדרות של צוות אקסטרים.
נראה לי כמו פיתרון מניח את הדעת עבור כל המעורבים.
לא יודע כמה זה אמיתי אבל אני כמעט בטוח שברגע שיעלה סרט שובר קופות שאקסטרים יתרגמו ולא יהיה תרגום אחר, סאבסנטר יעלו אותו.
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים