ברור לי שהרבה מאוד אנשים שמים לב, ככה לעצמם באופן אישי. אבל חשוב שהמידע הזה יוצג בפומבי כדי לפוצץ לאתר טורק את בועת האיכות שבה הוא מתיימר להיות ("על איכות לא מתפשרים"), וכדי להראות שגם אם נשחרר קובצי IDX הכי ממוגנים בעולם, עדיין לא נפגע בגולשים ובסצנה כמו שתרגומי הזוועה האלה פוגעים.godfather, חשבת לרגע שמי שמוריד תרגומים מטורק אפילו לא שם לב לטעויות שציינת?
הרי מה שמעניין את רוב האנשים שמורידים משם זה לקבל תרגום מהיר ולאו דווקא איכותי.
נכתב ב- 17/01/2012, 16:41
- as2330 אוהב את זה
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 17/01/2012, 16:51
לא מבין איך עדיין לא התייאשתם ועזבתם את הסצנה (ואל תגיד לי מחויבות לגולשים, כי עם כל הכבוד לא התחתנם איתם).
נכתב ב- 17/01/2012, 17:40
- as2330, Geralt of Rivia ו YoramBiton אוהבים את זה
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 17/01/2012, 21:48
נכתב ב- 20/01/2012, 22:41
זה לא ממש מחויבות לגולשים כמו שזו מחויבות לעצמנו. זה התחביב שלנו ואנחנו נהנים ממנו, ואין סיכוי שבגלל אידיוט אחד אנחנו נפסיק לעסוק בו.
כל הכבוד
נכתב ב- 23/01/2012, 14:04
אל תקנו את זה! זה אמנם טעים אבל זה כמו לאכול גבינה ועוד גבינה ועוד וכו'.... (וגם המחיר מאוד לא סימפתי)
נכתב ב- 23/01/2012, 14:53
- Murdock אוהב את זה
נכתב ב- 23/01/2012, 16:29
רציתי להגיב בנוגע לפיצה עם השוליים המלאים גבינה... יש כזה בפיצה האט.
אל תקנו את זה! זה אמנם טעים אבל זה כמו לאכול גבינה ועוד גבינה ועוד וכו'.... (וגם המחיר מאוד לא סימפתי)
חחחחחח לא הבנתי מה התגובה שלו חחחחח
נכתב ב- 23/01/2012, 16:49
אולי בגלל זה ליקוש קרא לזה גבינה במשבר, מעין שירות אזהרה לצופה.רציתי להגיב בנוגע לפיצה עם השוליים המלאים גבינה... יש כזה בפיצה האט.
- orelzor אוהב את זה
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 25/01/2012, 07:37
ומה שקורה בפועל זה שמכול הריבים האלה אנחנו הגולשים נפגעים.
זה מאוד ילדותי כל מה שקורה זה מוחק קרדיט ההוא שם בפורמט X.
אי אפשר ליישב את זה בצורה נומרלית שתפתור את הריב פעם אחת ולתמיד?
ושוב תודה לכל מתרגם גם מכאן וגם משם באמת מגיע על העבודה הקשה שאתם עושים.
נכתב ב- 25/01/2012, 10:50
עם טורק אין אפשרות לדיבורסליחה על האגואיזם אך למרות שאני מעריך כל מתרגם בסופו של דבר אני חושב גם על עצמי ועל ההנאה שלי.
ומה שקורה בפועל זה שמכול הריבים האלה אנחנו הגולשים נפגעים.
זה מאוד ילדותי כל מה שקורה זה מוחק קרדיט ההוא שם בפורמט X.
אי אפשר ליישב את זה בצורה נומרלית שתפתור את הריב פעם אחת ולתמיד?
ושוב תודה לכל מתרגם גם מכאן וגם משם באמת מגיע על העבודה הקשה שאתם עושים.
נכתב ב- 27/01/2012, 18:47
אז 'טורק' כמו שכולם יודעים הוא אתר ברמה מאוד נמוכה.
'סרטים' עולה לי על העצבים לאחרונה. כל לחיצה שלי וקופצת פרסומת. אבל לא סתם- פרסומת שמחייבת אותי ללחוץ על כפתור כדי להמשיך.. זוועה.
מה נשאר? SubCenter?
- Z-all-Q אוהב את זה
נכתב ב- 29/01/2012, 14:54
נכתב ב- 07/02/2012, 02:23
מחר אני מוציא תרגום, שלי הפעם, לא החייאת המעוותים שלכם.
קיצר אין לי כוח להגיה, מישהו פה מחסרי החיים של Q מתנדב לשבת עליו שורה שורה "בזמנכם הפנוי"?
תרשמו פה עלי מה שבא לכם, "תבקרו" ותחרטטו, העיקר תעברו עליו, בבקשה. תודה.
נכתב ב- 24/02/2012, 10:29
בכל סצנה צריך תחרות, ובלאגנים.. אז אתם ממציאים כל פעם מחדש (לא משנה איזה צד ממציא)
שני הצדדים מתנהגים בילדותיות.. כמובן שאני יותר תומך במתרגמים האיכותיים שמגיע להם את מלוא הקרדיט, אך כפי שכבר אמרו פה - מי שמוריד מטורק גם ככה לא מעניין אותו מי תרגם ואיך התרגום.. (אני אומר מנסיון -חברים,משפחה שמורידים משם)
עכשיו לשאלתי - בגלל זה התחילו להוציא רק תרגום מודבק? (לדוגמא המתים המהלכים פרק 9 מצאתי ברשת רק מודבק.. ולא IDX אפילו)
נכתב ב- 24/02/2012, 11:12
נכתב ב- 24/02/2012, 11:17
הא? איפה ?הא? פרק 9 זמין ב-idx.
עריכה: הא הינה מצאתי בסאבסנטר.. :]
נכתב ב- 25/02/2012, 18:10
אני מוריד כתוביות כדי להבין דברים שלא הייתי מצליח להבין ישירות משמיעה, או בשביל מילים שאני מסתבך איתם.
אני משתדל להתרכז יותר בסדרה שאני רואה במקום בכל השטויות האלה של רשם פסיק או לא רשם פסיק, או בכלל שכח אות.
אז כן, אני כן שם לב לדקויות הקטנות האלה - אבל הם לא מה שיגרמו לי לעצור פרק באמצע ולחפש תרגום חלופי או לחכות לתרגום אחר.
מה שכן יגרום לי להפסיק פרק באמצע זה כתוביות מסוג IDX שכאשר אני מפעיל אותם על VLC משום מה לוקח להם זמן להימחק מהמסך והכתוביות הקודמות מתחברות עם החדשות - ולפעמים גם בשרשרת של 3 כתוביות, כך שבמקום להסביר לי על מה לעזעזל הם מדברים, הוא מסתיר לי את כל החלק התחתון של המסך.
כל הכתוביות מלאות בטשטושים וזה ממש לא נעים.
אני לא מבין בכלל למה מישהו ירצה למחוק קרדיט של מישהו אחר, כואב להשאיר את זה ככה - כך שהמתרגם יוכל לקבל את הכבוד המגיע לו?
אני מעריך את QSUBS מאוד ויצא לי לשמוע מהם לא מעט (למרות שעדיין לא הבנתי איפה בדיוק אתם משחררים פה כתוביות), אבל אני חושב שבמקום לנסות להתנפל על קטנות אצל האתר השני, תנסו ליצור הסכם נוסף שיוכל להשיב את הסדר.
נכתב ב- 25/02/2012, 18:24
אלה ממש לא טעויות של פסיק או לא פסיק, אלה טעויות הבנה וניסוח קריטיות והתרגום פשוט לא נכון.שמעו אני ממש נגד ההורדה של הקרדיטים שלכם וכל זה, אבל בתור מישהו שמוריד כתוביות ורואה דברים עם כתוביות, לא באמת מפריע לי כל הטעויות הקטנות האלה.
אני מוריד כתוביות כדי להבין דברים שלא הייתי מצליח להבין ישירות משמיעה, או בשביל מילים שאני מסתבך איתם.
אני משתדל להתרכז יותר בסדרה שאני רואה במקום בכל השטויות האלה של רשם פסיק או לא רשם פסיק, או בכלל שכח אות.
אז כן, אני כן שם לב לדקויות הקטנות האלה - אבל הם לא מה שיגרמו לי לעצור פרק באמצע ולחפש תרגום חלופי או לחכות לתרגום אחר.
בצע את המדריך הזה (אם אתה משתמש ב-Windows XP) או את המדריך הזה (ל-Windows 7), והבעיות האלה ייפתרו.מה שכן יגרום לי להפסיק פרק באמצע זה כתוביות מסוג IDX שכאשר אני מפעיל אותם על VLC משום מה לוקח להם זמן להימחק מהמסך והכתוביות הקודמות מתחברות עם החדשות - ולפעמים גם בשרשרת של 3 כתוביות, כך שבמקום להסביר לי על מה לעזעזל הם מדברים, הוא מסתיר לי את כל החלק התחתון של המסך.
כל הכתוביות מלאות בטשטושים וזה ממש לא נעים.
היה הסכם עד לא מזמן, אבל בילד הפר אותו.
אני לא מבין בכלל למה מישהו ירצה למחוק קרדיט של מישהו אחר, כואב להשאיר את זה ככה - כך שהמתרגם יוכל לקבל את הכבוד המגיע לו?
אני מעריך את QSUBS מאוד ויצא לי לשמוע מהם לא מעט (למרות שעדיין לא הבנתי איפה בדיוק אתם משחררים פה כתוביות), אבל אני חושב שבמקום לנסות להתנפל על קטנות אצל האתר השני, תנסו ליצור הסכם נוסף שיוכל להשיב את הסדר.
נכתב ב- 29/02/2012, 18:37
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים