IDX או למה אני צריך לסבול?
נכתב ב- 18/12/2011, 15:25
אז איך אתה בכלל יכול לשפוט את העבודה שהם עושים בהתנדבות מלאה.
תאמין לי, שאם המתרגמים מפרסמים את הכתוביות בפורמט ה-IDX, הם לא עושים את זה סתם, אלא יש להם סיבות מספיק טובות לעשות את זה.
- IntelSub אוהב את זה
נכתב ב- 18/12/2011, 23:26
הייתה סיבה. היא כבר לא הגיונית יותר(כנראה)תגיד לי, אתה משלם בכלל למתרגמים על העבודה שלהם? לא.
אז איך אתה בכלל יכול לשפוט את העבודה שהם עושים בהתנדבות מלאה.
תאמין לי, שאם המתרגמים מפרסמים את הכתוביות בפורמט ה-IDX, הם לא עושים את זה סתם, אלא יש להם סיבות מספיק טובות לעשות את זה.
נכתב ב- 18/12/2011, 23:38
נכתב ב- 19/12/2011, 03:03
הייתה סיבה. היא כבר לא הגיונית יותר(כנראה)
קח לדוגמא את אלכסנדר פן, שכבר לא בקבוצה, הלך והוציא את הסרט מלכוד 44 בפורמט מוגן. למה?
זאת הערכה שלי,
בסרט התפשטות
הלך הבן בליעל ועשה את זה:

וואלה איזה יופי עשה לעצמו בלעדיות, (סימן יפה באדום עם הדגשה, אם היה יכול היה מוחק את כל הקרדיטים ושם "טחורק לנצח, אני המלך וכולם הנתינים שלי").
לא שבדקתי אבל רוב הסיכויים, הסנכרון שאלכסנדר הוציא הוא אותו דבר, או הזיזו אותו בכמה שניות.
אז על חשבון מי הוא מפאר את עצמו?
הבן בליעל לא ישן טוב בלילה בלי מחשבות גדלות.
נכתב ב- 19/12/2011, 11:48
חשבתי שכל התחום הזה הוא אוסף של נקודות סינגולריות.תהייה: תרגום שכשעושים עליו אינטגרל לא מקבלים בחזרה את היצירה המקורית, נחשב גם ליצירה נגזרת?

נכתב ב- 19/12/2011, 13:37
מי זה יוני הטרול הקטן הזה?
קח לדוגמא את אלכסנדר פן, שכבר לא בקבוצה, הלך והוציא את הסרט מלכוד 44 בפורמט מוגן. למה?
זאת הערכה שלי,
בסרט התפשטות
וואלה איזה יופי עשה לעצמו בלעדיות, (סימן יפה באדום עם הדגשה, אם היה יכול היה מוחק את כל הקרדיטים ושם "טחורק לנצח, אני המלך וכולם הנתינים שלי").
לא שבדקתי אבל רוב הסיכויים, הסנכרון שאלכסנדר הוציא הוא אותו דבר, או הזיזו אותו בכמה שניות.
שמתי לב לשם שלו לא פעם אחת כבר...
נכתב ב- 20/12/2011, 02:09

אבל בכנות,קצת קשה לי להבין את שני הצדדים.
אציין שאני לא מכיר את תולדות המאבק,אבל אני מבין שמדובר על אי מתן קרדיטים.
כולם עושים מלאכת קודש שתורמת לאלפי ישראלים,בהתנדבות,לא בשביל הכיף,אלא בשביל אחרים,אז בשביל מה המלחמות?
מה שאני לא מצליח להבין זה למה לפגוע בגולשים? זה לא קצת מאבד מהמטרה?
עזבו אתכם ממספרים,ומכמות האנשים שעכשיו לא יכולה להנות ממה שעשיתם,איך זה עוזר לכם ולמאבק שלכם?
הרי אדבר בשם עצמי כרגע,אני מחפש היום את התרגום של דקסטר,עונה 6,פרק 11,שמקודד,ואישית אני לא יכול להנות ממנו.
תסלחו לי על הבוטות,אבל אתם חושבים שמישהו ישב ויחכה? אז ילכו לאתר אחר,יורידו כתוביות באנגלית,או כל דבר אחר.
מה שבטוח זה לא יעשה - יתרום למאבק שלכם.
הרשו לי לומר לסיכום,נכון,זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה (ובכנות,אני מקווה שגם האחרונה),רציתי להביע את הערכתי הרבה על תרומתם וקיומם של קבוצות תרגום ומתרגמים פרטיים,אבל כל מה שקורה פה לא עוזר לאף אחד,לא לכם,לא לצד השני ובטח ובטח לאלו שכולם עושים את המלאכה הזאת בשבילם - אנחנו!
אז דווקא בימים קשים אלו שאתרי ההורדות נסגרים אחד אחד (אני מדבר כאילו זה סוף העולם,הלוואי ואלו יהיו הצרות שלנו...

אשמח אם ההודעה הזאת תעבור ל"אחראי" או מה שלא יהיה...בתקווה שזה יזיז למישהו משהו.

אסף
- tool99 אוהב את זה
נכתב ב- 20/12/2011, 02:46
בשביל מה המלחמות? בשביל לקבל דבר בסיסי. זכות הכי ברורה מאליו לכל בר דעת. קרדיט ראוי, מלא ותקין ליוצר.
איך ה-IDX תורם להם? מונע עריכת התרגום. אחלה תרומה שבעולם.
יש לזה גם את הערך המוסף שטורק לא מעלה בכלל את התרגום בפורמט הזה, כך שטורק עצמו גם נפגע. (והרי זה טוב לפגוע במי שמוחק קרדיטים למתרגמים/מסנכרנים)
"לפגוע בגולשים"? אפילו אם הם לא היו מתרגמים בכלל זה לא היה נחשב כאילו הם "פוגעים". הרי אם כן, אז גם אני ואתה פוגעים... שהרי אנחנו לא מתרגמים.
אז איך בדיוק הם פוגעים? שהם משחררים ב-IDX? זה פוגע? איך בדיוק? זה מונע ממישהו אחר לתרגם? זה מונע ממישהו לצפות? אה, נכון, יש את כל אלה שה-IDX לא נעים להם לעיניים או לא תואם את תצורת הניגון המוגבלת שלהם... שכל אלה ידמיינו כאילו Qsubs לא תרגמו בכלל, והופה! הנה, הם לא פוגעים!
אני מקווה שהבנת את השורה התחתונה. מישהו שתורם משהו בחינם עבורי ועבורך לעולם לא "יפגע" בנו. זה שהטובה לא לטעמך... לא נורא. זה לא שאתה נפגע. אתה פשוט לא מרוויח ממנה. אני, לעומת זאת, כן נהנה מהטובה. נהנה מהתרגום גם עם ה-IDX.
אה, וזה שקראת לזה "מלחמות אגו" מראה לי ש:
א. לא תרגמת פרק/סרט בחייך כדי להבין בכמה עבודה מדובר. ואני אפילו לא מדבר על תרגום/סנכרון עשרות/מאות כותרים כמו ש-Qsubs עושים.
ב. אתה שם פס על קרדיט בעצמך. (שהרי אתה חושב שזה נטו בשביל האגו; מה עם הכרה? חותם איכות? כבוד שאנחנו, הצופים, רוצים לתת ליוצר?)
ג. אתה באמת עוד אחד חדש שקפץ.
נכתב ב- 20/12/2011, 18:45
"המלחמה" הזאת לא תוביל אתכם לשום מקום, כי לטורק לא ממש אכפת.
ואני אומר את זה בתור אחד שרואה כל פרק של דקסטר מהשנייה הראשונה, כדי לראות את הקרדיט של glfinish ולחייך.

נכתב ב- 20/12/2011, 19:02
ולטורק אכפת. כמו של-Q אכפת.
נכתב ב- 20/12/2011, 20:30
זאת הסיבה. אח"כ קרו דברים שהפכו אותה ללא הגיונית,
זאת הערכה שלי,
בסרט התפשטות
נכתב ב- 21/12/2011, 02:45
תרצה לשתף אותנו?זאת הסיבה. אח"כ קרו דברים שהפכו אותה ללא הגיונית,
כי עד כמה שרואות עיניי שום דבר עוד לא השתנה,
אז ההיגיון שלי אומר אחרת.
נכתב ב- 21/12/2011, 17:20
בפורמט idx או sub כפי שחלק מהכתוביות האחרונות שוחררו נתמכות בסטרימרים?
נכתב ב- 21/12/2011, 18:57
בקיצור הם יכולים לשחרר IDX ואתה יכול לראות במחשב ..
לפותח האשכול אתה תסבול כמה שצריך,אתה לא משלם להם,הם עושים את זה מרצונם הפרטי,אז תשתוק ותגיד תודה אם אין לך מה להוסיף.
- King James אוהב את זה
נכתב ב- 22/12/2011, 01:11
לא יודע אילו סטרימרים תומכים ואילו לא.Superb,שאלה פשוטה שאולי תגרום לי לחזור בי מכל הדברים שנאמרו,או לפחות מרובם.
בפורמט idx או sub כפי שחלק מהכתוביות האחרונות שוחררו נתמכות בסטרימרים?
סביר להניח שהרוב לא תומכים. למה? כי זה IDX/SUB מיוחד ברזולוצייה גבוהה.
ה-Xtreamer, לדוגמה, תומך אם מכניסים את ה-IDX/SUB לתוך הקונטיינר. יש מדריך בפורום תמיכה ומדריכים.
נכתב ב- 22/12/2011, 02:20
הצלחתם להכניס אותי פה לדילמה,כי אני כן מבין מאיפה אתם באים,ומבין שמתן קרדיטים או חשוב והכרחי,אבל אם העבודה שאתם עושים בהתנדבות למען הגולשים,לא באמת עוזרת לגולשים עכשיו,אז משהו פה לא תקין.
נכתב ב- 22/12/2011, 02:30
אנחנו לא מתרגמים למען הגולשים, אלא כי אנחנו אוהבים את זה וזה תחביב. זה שהגולשים נהנים זה בונוס נחמד שמוסיף כיף לתחביב, אבל זה עדיין לא נעשה "למען הגולשים".אבל אם העבודה שאתם עושים בהתנדבות למען הגולשים,לא באמת עוזרת לגולשים עכשיו,אז משהו פה לא תקין.
- IntelSub אוהב את זה
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
נכתב ב- 22/12/2011, 02:39
הם עוזרים להרבה גולשים, אם לא לרובם.
צריך דוגמה? עוזרים לי. אני גולש. צופה בכתוביות ה-IDX/SUB בכיף. איך זה?
והסברתי לך מדוע המילה "פוגע" בכלל לא נכנסת כאן למשחק. אם עדיין קשה לך להבין למה, פשוט תדמיין שהם לא תרגמו. הנה, עכשיו הם לא פגעו.
איך לעזאזל אתה אומר על מישהו שמביא לך משהו בחינם שהוא פוגע בך? אפילו אם אתה לא אוהב, לא משתמש ואפילו שונא את מה שמביאים- זה לא פוגע בך. אתה לא חייב לקחת.
- eladfo ו IntelSub אוהבים את זה
נכתב ב- 22/12/2011, 09:04
מתנצל,אם לא ניתן לראות את זה בנוחיות מקסימלית,אז הכי בכבוד,והכי בכנות,זה פוגע בגולשים.
סליחה?!
אם אני לא מספקת נוחיות מקסימלית אני פוגעת בגולשים?!
אתה מוכן להפנות את תשומת לבי לסעיף בחוזה בינינו בו התחייבתי לספק נוחות בכלל, על אחת כמה וכמה בכל מצב,
ולספוג בהכנעה כל פגיעה בי ובעבודתי למען הגולשים?
אם אתה אכן מאמין במשוואה שרשמת, אז הכי בכבוד והכי בכנות, זוהי תעודת עניות לך.
נכתב ב- 22/12/2011, 16:42
למרות זאת,אם "אתם אוהבים את זה וזה תחביב" כפי שנאמר,אז בשביל מה הפורום הזה? בשביל מה קמו אתרים שמשדכים את הכתוביות שלכם לגולשים?
עשיתם משהו ראוי להערצה ולהערכה,ותהיו בטוחים שזכיתם גם בהערכתי,וחלילה,שלא יתפרש כאילו אני בא בדרישות,כי אני ממש לא,ואין לי הזכות לעשות זאת.
אבל דעתי בעינה,החלטתם לשתף את התחביב שלכם עם כולם,אז כן,אם אני לא יכול להנות מעבודת ההתנדבות שלכם,אני רואה זאת כפגיעה.
שוב - איש לא חייב לי כלום,אני לא שוכח את זה לשנייה,אבל אני מסתכל על עצמי בסיטואציה דומה,ואני חושב שאם החלטתי לתרום מזמני ומכשרוני לקהילה,אעשה זאת ללא התנייות וללא רצון לקבל טפיחה על השכם.
אני מקבל את הצורך במתן קרדיטים,למרות שאודה שאני לא מבין את זה אם "אתם עושים את זה כתחביב וכי אתם אוהבים את זה",אבל כך או כך,ברגע שאתם נוקטים בצעדים שאתם נוקטים עכשיו,אתם מאבדים את אמון הגולשים,שתרצו או לא תרצו,אתם עושים את זה לא כדי שאתם תוכלו לראות את הפרק/סרט עם כתוביות,אלא כדי שהם יוכלו.
צר לי עם הרגזתי מישהו,ואחזור פעם נוספת למען הסר ספק - אני מכבד את עבודתכם,מעריך אותה ולא דורש שום דבר.
אני רק טוען שאני בתור גולש ו"צרכן" כתוביות מאוכזב,ואני חושב שיש דרכים אחרות להגיע למטרה שאתם רוצים להגיע אליה.
- דור הדוזי אוהב את זה
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים