עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

זיר"ה?! מה, זה החליף את אלי"ס?

הורדות.נט ירד

• אנא התחבר בכדי להגיב
171 תגובות לנושא זה

#21 lior6711

lior6711

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 14 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎19:53

יואו הם כאלו מפחידים, השתלטו להם על הדומיין. כל כך קשה לעקוף את החסימה? בקניית דומיין חדש?
http://www.horadot.me/

נו,,,, ומה עכשיו

יואו הם כאלו מפחידים, השתלטו להם על הדומיין. כל כך קשה לעקוף את החסימה? בקניית דומיין חדש?

נו..... ומה עכשיו

#22 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎20:00

נשמע מפוקפק ולא אמין שהם קיבלו קנסות של מאות אלפי שקלים (בחלק מהאתרים דווח על 200 אלף ש"ח), והעלו את האתר לאוויר בדומיין אחר..

#23 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎20:20

נשמע מפוקפק ולא אמין שהם קיבלו קנסות של מאות אלפי שקלים (בחלק מהאתרים דווח על 200 אלף ש"ח), והעלו את האתר לאוויר בדומיין אחר..

עובדה שעכשיו הדומיין השני גם ירד והועבר לזיר"ה.

#24 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎20:22

הספק הוא בקנס.
למה שמישהו שקיבל קנס של 200 אלף שקל, ינסה להמשיך להפעיל את האתר ולהסתכן בקנס גבוה יותר?

#25 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎20:29

200 אלף שקל. אני חושב שזה די ירתיע לא מעט בעלי אתרי הורדות. אני אישית הייתי מעדיף שנה שנתיים בתא.

#26 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎21:55

200 אלף שקל. אני חושב שזה די ירתיע לא מעט בעלי אתרי הורדות. אני אישית הייתי מעדיף שנה שנתיים בתא.

לאתר שהיו לו כ300 אלף גולשים יחודיים ביום היו הרבה יותר הכנסות מ200 אלף שקל בחצי שנה של פעילות.
  • TheBosss אוהב את זה

#27 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2011‏, ‎07:48

כל הפרסומות שלהם שם היו לידים, אין בזה כסף בטח שלא 200 אלף שקל בחצי שנה.

#28 BadDevil

BadDevil

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2011‏, ‎17:37

חבל שהוא ירד
אבל עדיין זה לא סוף העולם...
יש עוד אתרים טובים ברשת
מקווה ש-DDL יחזרו כמה שיותר מהר...כי הם באמת טובים ולא כמו הורדות נט ו-Idown שמעלים לשרתים בתשלום ועושים טובה פעם ב..מעלים ל-MU
חוץ מזה מצחיק שזיר"ה הוא ארגון ש-HOT, YES וערוץ 10 פתחו באו דווקא על הורדות,נט שרוב התכנים שם היו יותר בכיוון של סרטים\משחקים ופחות סדרות ישראליות...יש אתר אחר שמתמחה בדברים האלה יותר...(TVNETIL)
בכל מקרה הורדות של סרטים תמיד אפשר להוריד מטורנט \ אתרי ווארז ולהוריד תרגום וזהו...לא צריך את כל התרגום המובנה והשרתים הזולים שהיו מפורסמים באתרים האלה
נ.ב בחיים הם לא יצליחו לעצור את שיתוף הקצבים בארץ :)

#29 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2011‏, ‎17:48

חוץ מזה מצחיק שזיר"ה הוא ארגון ש-HOT, YES וערוץ 10 פתחו באו דווקא על הורדות,נט שרוב התכנים שם היו יותר בכיוון של סרטים\משחקים ופחות סדרות ישראליות...יש אתר אחר שמתמחה בדברים האלה יותר...(TVNETIL)

ובהורדות.נט לא היה סרטים או סדרות או שירים שקשורים מאוד לHOT YES ויונייטד קינג? היה גם היה.
מודל ההורדה של הורדות לזה של TVNETIL שונה. TVNETIL מזכיר מאוד את גוגל והם יצטרכו לחשוב טוב טוב לפני שהם נכנסים לעימות מול גוגל העולמית (הרי הפסיקה הזאת עלולה ליצור תקדים משפטי).

#30 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2011‏, ‎18:08

הם הורידו גם את wnet שמודל ההורדות שלו היה זהה לשל TVNETIL.

#31 BadDevil

BadDevil

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 6 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2011‏, ‎18:14

ובהורדות.נט לא היה סרטים או סדרות או שירים שקשורים מאוד לHOT YES ויונייטד קינג? היה גם היה.
מודל ההורדה של הורדות לזה של TVNETIL שונה. TVNETIL מזכיר מאוד את גוגל והם יצטרכו לחשוב טוב טוב לפני שהם נכנסים לעימות מול גוגל העולמית (הרי הפסיקה הזאת עלולה ליצור תקדים משפטי).

לא הבנתי איך זה קשור לגוגל...גוגל הוא מנוע חיפוש אין לו מקודדים ומקליטים שמעלים תכנים לרשת...
אבל בכל מקרה הם לא טיפשים
כל הקטע של לתת רק שמות של סיקורים ולקשר לאתר אחר שיספק את הלינקים זה בולשיט
אם הם רוצים להיתפס עליהם הם יביאו עורך דין טוב שיוכיח שיש קבוצה שקשורה קשר ישיר לאתר TVNETIL והקבוצה הזאת מבצעת את ההקלטות, הקידודים והעלאות לרשת
ראה דוגמא של האתר wnet

#32 MoPo

MoPo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 119 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2011‏, ‎18:18

נו,,,, ומה עכשיו

נו..... ומה עכשיו

לא חסר אתרים?

איך בדיוק fave מזכיר את גוגל? כל הסיקורים שם משויכים לאתר שלכם, אין לכם אפילו אפשרות לתת לגורם זר לפרסם את הסיקור שלו שם, אז איך זה בדיוק "פורטל חיפוש של הרשת" אם רק הסיקורים שלכם מוצגים בתוצאות? בית המשפט לא כזה טיפש, אתה רק תציג את הטיעון שלך, וישר ינפצו לך אותו מול העייניים.

#33 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2011‏, ‎18:36

הם הורידו גם את wnet שמודל ההורדות שלו היה זהה לשל TVNETIL.

הוא לא זהה כשהם נותנים לך עמוד בו מופיעים קישורים בלינק מהאתר בניגוד ל TVNETIL.

#34 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎01/12/2011‏, ‎21:36

טוב שהאתר ירד. ברוך שפטרנו מעונשו של זה.
הוא היה עמוס לעייפה בשטויות. תרגומים מובנים באיכות ירודה, פרסומות מציקות וסגנון אתר של ילדים בני 15.
כל מי שרוצה להוריד משהו מוריד מאתרים בחו"ל ובהתאם מוסיף כתוביות.
  • ZIPC אוהב את זה

dLORI9W.png  

#35 YoRt3m

YoRt3m

• רשומים
  • 1,464 הודעות

נכתב ב- ‎02/12/2011‏, ‎12:41

הם לא מתכוונים לחזור בקרוב בכתובת חדשה?

That's the way the cookie crumbles

#36 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎02/12/2011‏, ‎13:43

אם הם הורידו אותם מדומיין .me, כנראה שזה קצת יותר מפנייה לחברת הדומיינים.
לדעתי הסיפור של החבר'ה האלו גמור. לשמחתנו, המשתפים האמיתיים שמביאים לרשת תוכן איכותי (תוכן עם דיבוב, סדרות ישראליות וכל תוכן 'ישראלי' אחר (ד"א אני לא מדבר רק על החבר'ה מ- Tvnetil)) עדיין חיים, ולדעתי לא יפסיקו כ"כ בקרוב. אם הם (אלי"ס זיר"ה ובלה בלה) ידאגו לסגור כל אתר ישראלי לא חוקי, תמיד אפשר לשתף את התוכן באתרים אחרים בין-לאומיים. לא חסרים טראקרים פתוחים שאפשר להעלות אליהם את התוכן, ואפילו כאלו שסגורים (דוגמת TL).
בקיצור, לא קרה שום דבר!

Posted Image

#37 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎02/12/2011‏, ‎16:15

"הורדות.מת", הבדיחה שהגשימה את עצמה.
  • d1f2, HomerSimpson ו yuval2511 אוהבים את זה
תמונה שפורסמה

#38 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎02/12/2011‏, ‎17:07

לדעתי הסיפור של החבר'ה האלו גמור. לשמחתנו, המשתפים האמיתיים שמביאים לרשת תוכן איכותי (תוכן עם דיבוב, סדרות ישראליות וכל תוכן 'ישראלי' אחר (ד"א אני לא מדבר רק על החבר'ה מ- Tvnetil)) עדיין חיים, ולדעתי לא יפסיקו כ"כ בקרוב. אם הם (אלי"ס זיר"ה ובלה בלה) ידאגו לסגור כל אתר ישראלי לא חוקי, תמיד אפשר לשתף את התוכן באתרים אחרים בין-לאומיים. לא חסרים טראקרים פתוחים שאפשר להעלות אליהם את התוכן, ואפילו כאלו שסגורים (דוגמת TL).
בקיצור, לא קרה שום דבר!

חוץ מTVNETIL שמעלים סדרות ישראליות.
כל התוכן הישראלי (סרטים ושירים) הוא מטראקרים מחול.

#39 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎02/12/2011‏, ‎20:40

אני חושב שתוכן יחודי מישראל שTVNETIL מעלים צריך לעלות לאתר כמו BTN לפני שהחברה מזיר"ה/אליס יפנו את לוע התותח כלפיהם.
תמונה שפורסמה

#40 Elico A

Elico A

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 931 הודעות

נכתב ב- ‎02/12/2011‏, ‎22:16

בקיצור, לא קרה שום דבר!

חוץ מTVNETIL שמעלים סדרות ישראליות.
כל התוכן הישראלי (סרטים ושירים) הוא מטראקרים מחול.

לא בידיוק :)

Posted Image

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים