עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תרגום בטורק ללא קרדיט

• אנא התחבר בכדי להגיב
106 תגובות לנושא זה

#21 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2011‏, ‎17:09

דבר ראשון, אל תחשוב לרגע שאני כאן בגלל המתרגמים שלכם, אולי תסתכל מסביב, יש פה עוד אנשים.
זה עוד קטע כזה של התנשאות? אם אתה פה זה כנראה בשבילנו? רוב האשכולות בפורום בכלל לא קשורים לצוות ורוב חברי הצוות שלכם בכלל לא מגיבים פה, אז למה אתה עדיין חושב שאני פה בשבילכם?

דבר שני, דבר כמה שבא לך על המבחן. זה כמו לראות תמונה של מישהו כשהוא היה בן 10 ולחשוב שהוא נשאר באותו גובה מאז.
אולי תראה לנו תתרגום השני שלך ונראה כמה מושלם הוא היה?
לגבי: "בסימפסונס זה לא אנגלית, זאת שפה מיוחדת של מצוירים", אני זוכר בפירוש כמה מילים שהן שיבושים שהם המציאו ולא קיימות באמת באנגלית (לא קשור רק למצוירים), אז כן, זו שפה לא "נורמלית".

דבר שלישי, בפורום אני לא באמת מקפיד על חוקי דקדוק, בדיוק כמו שבדיבור אתה מדבר בסלנג ובשפה לא נכונה.
(אם זו הטענה הכי טובה שנשארה לך אז באמת תוותר.)

לסיכום, סבבה, אני מעצבן, חופר, מתרגם גרוע, <השלם את הירידה>, זה עדיין לא אומר שאתם צריכים להיות מתנשאים עם האף בשמיים והראש בקיר.
אומרים "אם הכלב נובח כנראה שפגעת במקום הנכון", אולי לא הייתם מתעצבנים אם הדברים היו לא נכונים. האמת כואבת.

1. אני יודע שיש פה קהילה, אבל לפני שיש פה קהילה זה הפורום של Qsubs. אני לא הייתי גולש בפורום של אנשים שאני לא אוהב רק כי יש שם כמה חבר'ה נחמדים. ואם הייתי עושה את זה, בטח לא הייתי מחפש כל הזדמנות לנצל את חופש הביטוי הנדיר שיש כאן וללכלך עליהם בלי שבכלל דיברו עליי או אליי. זאת כבר חוצפה, אבל יותר משזו חוצפה - זאת התנהגות של ילד ערס מטומטם, משועמם וחסר חיים. אין דרך אחרת לתאר.

2. כנראה פספסת את מה שכתבתי על מה שאני מחפש בתרגומים ראשונים. התרגומים הראשונים והשניים שלי לא היו מושלמים, אפילו לא קרוב לכך. אבל הם כן היו טובים מספיק בשביל לעבור מבחן, ואני חושב שגם בסטנדרטים של היום הם עומדים בכבוד רב (אני כן מודה שהסנכרון היה זוועה). אבל חשוב לא פחות מזה, ידעתי ללמוד להקשיב לאנשים שמבינים יותר ממני. וסתם כדרך אגב, גם את התרגומים שלי היום אני לא מתיימר לכנות "מושלמים".

3. נכון, לפעמים ממציאים מילים וביטויים, לפעמים משתמשים במילים שאין לך רבע מושג למה מתכוונים, לפעמים אתה שורף חצי שעה בלהבין שורה אחת וכו' וכו'. אז מה? מה אתה מצפה, שכל תרגום יהיה משפט פשוט ברמה של אנגלית כיתה ב'? זוהי עבודת התרגום. שאני אבחן אותך עם דורה ובוץ? אין דבר יותר מעפן מאשר להאשים את המבחן.

4. "חוקי דקדוק" - כל בנאדם שיודע עברית כמו שצריך לא צריך להתאמץ לכתוב בעברית נכונה, גם בפורום ואפילו בשיחות פרטיות כתובות. אדרבא כשמדובר במתרגם wannabe בפורום של מתרגמים. איך אתה מצפה שייקחו אותך ברצינות כמתרגם, כשאתה כותב כמו בעל דוכן טוטו?

ו-chroome, אין לי מושג מי אתה וברור לי שאתה לא סתם גולש אקראי שהגיע לגמרי במקרה והחליט לקפוץ למים העמוקים על ההתחלה, אז עד שלא תזדהה אין לי מה להגיב לך ולדברי הפיגור שאתה כותב.

אם "אני אקנה" נחשב שפה גבוהה(*) בשבילך, אז מצבך קשה.

לפי איך שהוא מדבר, נשמע שהוא ישתמש יותר ב"אני יגנוב" מאשר "אני אקנה".
  • Murdock אוהב את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#22 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2011‏, ‎17:33

1. מה הקשר? מי שגולש לFXP גולש לשם בגלל ארז בן דוד? אתה פעם גלשת לפורום רק בגלל המנהל שלו? גולשים בשביל קהילה, מה גם שרוב הקהילה פה בכלל לא קשורה לQ והרבה מהם בכלל לא מתרגמים.
אני "יוצא" עליכם כשאתם מתנהגים מגעיל לאנשים, גם באשכול הזה, אני כתבתי לגל בצחוק בלי לפגוע והוא החליט להגיב לי בירידות, שים לב מי התחיל את המריבה.
אגב, עוד לא יצא לי שיקראו לי ערס, זה חדש לי, מזל טוב.

2. הראשונים והשניים? למה קשה לי להאמין לך? כשאני נבחנתי זה היה התרגום השני שלי, גם שלך בשני אני מאמין שלא היה יצירת מופת וגם לא היה עובר את המבחן.

3. אני אמרתי שלא? גם את המילים שהם המציאו פירשתי וגם פירשתי נכון, לא היה לך שום תלונות על זה, למה אתה ממציא?
לא היו לי בעיות פירושים ממש, הייתה לי בעיה שהייתה משהו עם מלפפונים חמוצים והמים שלהם, שאר הטעויות לא היו טעויות של אי ידיעת אנגלית (היו 2-3 כאלה סה"כ לפי מה זכור לי).

4. כן כן, כמו שאמר ההוא מקודם, אתה לא מדבר ככה ביומיום ואני לא מדבר ככה בפורום עם "החבר'ה", אם נוח לך לדבר בשפה גבוהה, תהנה, זה לא עושה עליי רושם, ולא שם אותך מעליי. היום אף אחד לא מדבר בשפה רהוטה (אני בטוח במיליון אחוז שגם אתה לא, ואם כן אז אני חייב לראות את זה קורה במציאות, אפילו בחדשות בטלוויזיה הם לא כאלה מקפידים, אולי רק בערוץ 1).

לגבי ההערה האחרונה על כרום, אם רמזת לכך שזה אני (?), אז זה לא אני.
אם הייתי פותח משתמש מזויף הוא בטח לא היה כרום, אם כבר פיירפוקס.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#23 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2011‏, ‎17:47

1. לא אמרתי שתגלוש כאן כי אתה אוהב אותנו, אבל בכוח לחפש איפה לעקוץ ואיפה לזלזל כשבכלל לא פנו אליך מראה על חוסר כבוד ושעמום. שמתי לב מצוין מי "התחיל" באשכול הזה, וזה לא היה גל ולא אף אחד אחר חוץ ממך. מה התגובה הזאת אמורה להביע, חוץ מזלזול מוחלט? אם לא היית ככה נדחף ומזלזל בלי שבכלל דיברו אליך, לא הייתי מגיב בתקיפות כמו שהגבתי.

4. "אף אחד לא מדבר בשפה רהוטה" - עצוב מאוד שזו הגישה. אין סיבה שאנשים יתעצלו להתנסח כמו שצריך, על אחת כמה וכמה כשהם מתרגמים ולא סתם מדברים על כדורגל.

ולא רמזתי שכרום זה אתה.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#24 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2011‏, ‎18:09

4. כשאני אתרגם אני אכתוב כמו שצריך, כשאני מדבר עם אנשים אני לא חושב שזה נדרש.

1.

פורום (אינטרנט)
אחת ממשמעויותה הנפוצות של המילה פורום מקוון כיום היא אתר אינטרנט או חלק בו, המשמש לקיום דיונים בנושאים מוגדרים או כלליים. גולשים רשאים לכתוב הודעה בפורום, כהודעה שפותחת דיון בנושא חדש או כתגובה להודעה קיימת.
הפורום המקוון הוא אחד המאפיינים המובהקים של תרבות האינטרנט. מתקיימים בהם דיונים ערים, בהשתתפות עשרות ואפילו מאות משתתפים, שכל אחד מהם תורם לדיון המתפתח בפורום. הפורומים היום הם התפתחות של קבוצת דיון שהייתה קיימת באינטרנט עוד בימי רשת ה-Usenet.

הפורום הוא חופשי, אם הוא לא היה רוצה שתהיה לי אפשרות לענות הוא יכול היה לכתוב לו בפרטי. זה העיקרון של פורום.

בכל מקרה, חוץ מכם כולם יכולים להבין יפה מאוד שההודעה הזו נכתבה בצחוק אני לא באמת רואה מישהו שנפגע בעמקי נשמתו מזה שכתבתי בהגזמה על מה שאתם הולכים לעשות (כי גם ככה כולם התחילו להפנים שהמריבות ביניכם לטורק זה כמו 2 ילדים שמשחקים בארגז חול, אתה חושב שאני היחיד שצוחק על זה?), אתם פשוט לא מסוגלים לענות (או להתעלם) בצורה נורמלית אלא חייבים לרדת על מישהו בשביל האגו או אלוהים יודע מה שלכם.

אגב, אם באמת נפגעתם מההודעה אולי זה רק לטובה, תאכלו קצת מהדייסה שאתם מבשלים.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#25 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2011‏, ‎18:59

פורום (אינטרנט)
אחת ממשמעויותה הנפוצות של המילה פורום מקוון כיום היא אתר אינטרנט או חלק בו, המשמש לקיום דיונים בנושאים מוגדרים או כלליים. גולשים רשאים לכתוב הודעה בפורום, כהודעה שפותחת דיון בנושא חדש או כתגובה להודעה קיימת.
הפורום המקוון הוא אחד המאפיינים המובהקים של תרבות האינטרנט. מתקיימים בהם דיונים ערים, בהשתתפות עשרות ואפילו מאות משתתפים, שכל אחד מהם תורם לדיון המתפתח בפורום. הפורומים היום הם התפתחות של קבוצת דיון שהייתה קיימת באינטרנט עוד בימי רשת ה-Usenet.

הפורום הוא חופשי, אם הוא לא היה רוצה שתהיה לי אפשרות לענות הוא יכול היה לכתוב לו בפרטי. זה העיקרון של פורום.

יש לך רטוריקה של ילד מפגר. על אותו משקל, אני יכול להגיב לכל הודעה שלך בזלזול ולקרוא לך אידיוט, ולהגיד לך שאם אתה לא רוצה לשמוע את הזלזול שלי בך, תעבור להודעות פרטיות. העובדה שזה פורום פתוח לא מבטלת את כללי הנימוס הבסיסיים בין בני אדם, ולהתפרץ לנושא שחשוב לנו ולזלזל בו ובנו, מבלי שבכלל נזכיר את שמך, לא ממש עומד בכללי הנימוס.

בכל מקרה, אל תחמיא לעצמך לחשוב שאתה כזה חשוב שניפגע ממך. הגבתי בערך כמו שהייתי מגיב לכל אחד שהיה כותב את ההודעה הזאת או כל הודעה אחרת בכל נושא אחר. העובדה שאתה מתרגם בעצמך ואתה מזלזל כ"כ בדברים האלה (מילא לא להשתתף, אבל אתה גם מזלזל) רק מוציאה אותך באור יותר רע ונלעג, בטח לא מוסיפה משקל לדעה שלך בעינינו.
  • Murdock אוהב את זה

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#26 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2011‏, ‎19:32

אין לי בעיה, תכתוב לי על כל הודעה שלי מה שאתה רוצה, זה לא מפריע לי.
אני לא מפחד מירידות של כמה משועממים באינטרנט.

אפשר לחשוב שרצחתי את אמא שלכם, סה"כ צחקתי על המריבה שלכם עם טורק שהפכה כבר למגוחכת.
נראה לך שאם מישהו היה מוריד לי קרדיט הייתי משתגע כמוכם? תראה מה עשיתם מפאקינג מילה.
זה כבר בגדר הלא נורמלי, אני מוכן להתערב שלפחות לכמה מכם התרגום כבר פגע בחיים האישיים.
תרגום זה תחביב, אז מה אם אני גם מתרגם?!? תקלטו כבר שלא כל המתרגמים כמוכם, חלקנו מתרגמים באמת בשביל הכיף, אתם כבר עושים את זה ממקום לא בריא.
אני לא מצפה שתתייחס אליי, אתה מוזמן לעשות מה שבא לך, אבל פשוט אין לכם שום פרופורציות!
  • Heisenberg אוהב את זה
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#27 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2011‏, ‎20:43

LOL חתימה חדשה אחרי כל ויכוח.
  • HomerSimpson אוהב את זה
Posted Image

#28 RuinSain

RuinSain

https://taamtov.net

• מתרגמי רשת
  • 2,407 הודעות

נכתב ב- ‎23/11/2011‏, ‎23:24

עני קוור לא מבין מה נסגר אם אנשים פו.

dLORI9W.png  

#29 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎24/11/2011‏, ‎17:46

סנדק ועיצוב לילה,
אתם מזכירים לי את קסם וג'ולס =]
  • dorel310 אוהב את זה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#30 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎24/11/2011‏, ‎18:01

סנדק ועיצוב לילה,
אתם מזכירים לי את קסם וג'ולס =]

רק שהסנדק באמת מצחיק :)
  • Geralt of Rivia אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#31 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2011‏, ‎14:53

לעיתים נדירות....

עקפת אותי בהודעות יא חרייאת :P

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#32 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2011‏, ‎16:04

יאיי!
אגב, עברתי גם את ה1000 צפיות בפרופיל (לא מתקרב אליך) ומתקרב ל100 לייקים.
נחמד ביותר.
  • arielp11 אוהב את זה

- סטיבן רייט.

#33 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2011‏, ‎17:02

100? חחחחחחחחח
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#34 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2011‏, ‎17:40

100? חחחחחחחחח

אני לא חסר חיים שבונה בוטים כמוך

- סטיבן רייט.

#35 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2011‏, ‎17:49

גם בלי אני חושב שיש לי יותר מ100
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#36 Darkeye

Darkeye

זהירות, אני נושך!

• חבר של כבוד
  • 2,556 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎09:35

מאז פתיחת האשכול, ניסינו לפעול מול מנהל האתר להחזרת הקרדיט למסנכרן בונה השלד שלנו בגוף התרגום.
לצערנו הרב התרגום לא תוקן.

באופן זמני, שחררנו את התרגום של מולדת בפורמט IDX המגן על הקרדיט של אותו בונה שלד,
בציפייה שתוך מספר שעות יתוקן הקרדיט המעוות, ונוכל כולנו לחזור לשחרורים שמכבדים את כל העוסקים במלאכה.
  • glfinish, Murdock, King James ו-2 אחרים אוהבים את זה

#37 RoyB

RoyB

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 184 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎11:43

למה לא שיחררתם את הסינכרון ל-DIMENSION?

#38 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎12:48

כי DIMENSION = LOL

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#39 Ran Landau

Ran Landau

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 748 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎16:53

אני רואה שגם האוס יצא מוגן, אבל סימפסונס לא.

#40 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2011‏, ‎16:55

באופן זמני, שחררנו את התרגום של מולדת בפורמט IDX המגן על הקרדיט של אותו בונה שלד,

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים