האירוע של אפל! אשכול רשמי :O
נכתב ב- 04/10/2011, 20:43
נכתב ב- 04/10/2011, 20:43
נכתב ב- 04/10/2011, 20:44
ובסוף זה סימפרי?
נכתב ב- 04/10/2011, 20:48
האייפון 4 שהגיע לארץ ועלה 4000 שקל עם חוזה דרקוני, אני הבאתי ב1400 שקל.
אני אף פעם לא קונה בישראל מוצרים יקרים, גונבים אנשים כאן, יהודים או לא?
נכתב ב- 04/10/2011, 20:49
נכתב ב- 04/10/2011, 20:55
נכתב ב- 04/10/2011, 21:06
נכתב ב- 04/10/2011, 21:09
חח איזו בדיחה.זה SGS 2 בשם אחר..
הSGS 2 משווק עוד מחודש מאי, פאקינג חצי שנה!
האייפון 4S עוד לא משווק ועד שיצא עוד חודש יעברו 7 חודשים!
איזה הבדל.
תכלס, לא צריך להעביר את האשכול הזה לשטויות?
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 04/10/2011, 21:16
מאכזב מאוד.
נכתב ב- 04/10/2011, 21:18
7*5 חודשים הבדל מהמכשיר החזק בשוק, והיתרון היחיד של האייפון הוא במצלמה.
מאכזב מאוד.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 04/10/2011, 21:26
תסלחו לי חובבי האנדרואיד, בSGS אין מעבד כפול ליבה (שעובד בתור כפול ליבה ולא חד ליבה).חח איזו בדיחה.
זה SGS 2 בשם אחר..
איזה הבדל.
האייפון 4S יחל להיות משווק ביום שישי הבא ולא יעבור חודש.
נכתב ב- 04/10/2011, 21:34
אוי, אתה רציני?תסלחו לי חובבי האנדרואיד, בSGS אין מעבד כפול ליבה (שעובד בתור כפול ליבה ולא חד ליבה).
חח איזו בדיחה.
זה SGS 2 בשם אחר..
איזה הבדל.
הגרסה הבאה של אנדרואיד תתמוך בכפולי ליבה והיא צפויה לצאת בתחילת נובמבר.
אגב, אין שום צורך בכפולי ליבה כרגע, כי אין אפליקציה כלשהי שצריכה כפול ליבה.
בקשר לשיווק, טעות שלי, חשבתי שזה בשישי הראשון של נובמבר, אבל זה עדיין חצי שנה יותר מהSGS2, עם מפרט זהה כמעט לחלוטין.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 04/10/2011, 21:36
אז אם לא צריך מעבד כפול ליבה, במה יותר טוב הSGS2 מהאייפון 4? אוקיי אז קצת יותר זיכרון והמסך נראה קצת יותר טוב מהרטינה אבל זהו. הנה לך. מכשיר מלפני חצי שנה ומכשיר מלפני שנה וחצי שהם כמעט אותו הדבר.אוי, אתה רציני?
תסלחו לי חובבי האנדרואיד, בSGS אין מעבד כפול ליבה (שעובד בתור כפול ליבה ולא חד ליבה).
חח איזו בדיחה.
זה SGS 2 בשם אחר..
איזה הבדל.
בקשר לשיווק, טעות שלי, חשבתי שזה בשישי הראשון של נובמבר, אבל זה עדיין חצי שנה יותר מהSGS2, עם מפרט זהה כמעט לחלוטין.
- Lightning אוהב את זה
נכתב ב- 04/10/2011, 21:48
הרבה דברים שהציגו פה כבר היו יודעים מ-WWDC.
“When I've got nothing better to do, I look down the league table to see how Everton are getting along.”
נכתב ב- 04/10/2011, 21:58
1. באנדרואיד יש לך גישה להכל והכל פתוח.
- בא לך לשנות את איך שמשהו במערכת עובד? בבקשה! באיפון אתה נתון לחסדה של אפל. (לדוגמא: אפל לא מאפשרת לך לבטל את המולטיטסקינג)
- בא לך להוריד איזה משהו סתם מאיזה אתר בחינם? תהנה! באפל אתה מחויב להירשם ולהכניס פרטים על עצמך כולל פרטי כרטיס אשראי, ואז עוד להוריד רק מהאפ-סטור. (אני חושב שאפשר להמנע מהכנסת פרטי כרטיס אשראי, אבל גם זה לא ניתן ישירות בהרשמה, אלא בדרך עקיפה ומסובכת)
- הגישות מאפשרות לך להגיע לעוד הרבה דברים שאין לי כוח לפרט, אבל בכללי מאפשרות לך הרבה יותר דברים מבאיפון.
- כדי להגיע לאותה רמה של גישות באיפון אתה מחויב לפרוץ את ההגנות של אפל. כתבתי כאן כבר איפשהו כמה בדיוק זה פוגע, אבל אני אגיד בקצרה שזה גורם להרבה פחות תמיכה בכל הקטע של הפריצה, כי מי ירצה לפתח אפליקציות רק לחלק קטן מבעלי האיפון כשהוא יכול לפתח גם לכל השאר, ועוד לפתח לפריצה זה הרבה יותר מסובך.
2. הכפתורים הנוספים באנדרואיד חוסכים המון מקום במסך. באיפון חוץ מזה שהמסך קטן יותר ממכשיר אנדרואיד ממוצע, באפליקציות פשוטות של צפיה במידע וגלישה באינטרנט החלק העליון והתחתון של המסך לרוב מלא לך בתפריטים עם כפתורים. באנדרואיד יש לך כפתור Menu פיזי, שרק כאשר אתה לוחץ עליו אתה רואה את התפריט של האפליקציה. ולכפתור מסוג Back למשל יש לך בכלל כפתור פיזי נפרד.
בעיקרון הקטע של הגישות הרבה יותר גדול מהקטע של הכפתורים, אבל הקטע של הכפתורים ממש הלהיב אותי חחח.
נכתב ב- 04/10/2011, 22:00
1) למה זה כזה קריטי אם זה SIMFREE או לא, הרי במילא פריצה קטנה מסדרת את זה, לא? (ובכלל, ידוע בוודאות האם המכשיר בארה"ב יהיה SIMFREE או לא?)
2) איזה יתרון יהיה לרכוש אותו בארץ דרך סלקום\אורנג'? הרי ידוע שבארה"ב הוא יעלה פחות. אם תהיה לי הזדמנות, כדי להביא משם?
3) מכשירי איפון 4 (אלה שקיימים כיום) ימשיכו גם להימכר כחדשים?
נכתב ב- 04/10/2011, 22:04
2. לא בטוח שבארה"ב זה יעלה פחות, ה-200-300-400$ זה עם התחייבות, תוסיף למחירים האלה 400$ בערך (ככה זה היה כשהאיפון 4 יצא) ותקבל את המחיר ללא התחייבות. אם זה עדיין יותר זול, כן, זה עדיף. כמו שיש מכשירים שיותר זול לקנות בארץ אבל מחוץ למפעילות הסלולר
3. כן, במחיר של 100$ עם התחייבות בארה"ב
נכתב ב- 04/10/2011, 22:09
נכתב ב- 04/10/2011, 22:11
נכתב ב- 04/10/2011, 22:13
יואו, איך אני שונא שנטפלים לקטנות. אמרתי כרגע.אז אם לא צריך מעבד כפול ליבה, במה יותר טוב הSGS2 מהאייפון 4? אוקיי אז קצת יותר זיכרון והמסך נראה קצת יותר טוב מהרטינה אבל זהו. הנה לך. מכשיר מלפני חצי שנה ומכשיר מלפני שנה וחצי שהם כמעט אותו הדבר.
אוי, אתה רציני?
תסלחו לי חובבי האנדרואיד, בSGS אין מעבד כפול ליבה (שעובד בתור כפול ליבה ולא חד ליבה).
חח איזו בדיחה.
זה SGS 2 בשם אחר..
איזה הבדל.
(בלי להתייחס לזה בכלל שגם בלי תמיכה בכפולי ליבה, הSGS2 מהיר פי 2-3 מהאייפון 4, מצלמה יותר טובה, שוקל פחות 20 גרם ועוד)
- סטיבן רייט.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים