עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

טורק - על איכות עדיין מתפשרים #אשכול שני בסדרה#

• אנא התחבר בכדי להגיב
27 תגובות לנושא זה

#21 homer_simpson

homer_simpson

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 395 הודעות

נכתב ב- ‎12/08/2011‏, ‎13:12

מבולבלים? גם אנחנו!
מתרגם? לא מתרגם?
זכר? נקבה?

מבולבלים מאוד !
לא מתרגם !
וקוקסינל זה מה שזה !
ועוד דבר לצוות Q אולי תעשו טובה קטנה תעשו סוף לכל העליהום הזה ותעשו משהו בשכל בכל שנות קיומכם כאתר המוביל לתרגומים ברשת ותדווחו לכלבוטק על טורק כאתר שמנהל אותו נוכל
שקורא לעצמו בילד שמנצל את כספי הציבור על עלק "חשבון VIP" שהולך לכיס שלו ! אם הוא טוען שהכסף הולך לשידרוגים לאתר שיתן הוכחות !!!
אז חברי קיו מה דעתם על כתבה מיוחדת של כלבוטק כמו שהיה כתבות על "שקר המים" "שקר הבריאות" הכתבה הבאה "שקר טורק"
שיהיה לה 100% רייטינג וכל הארץ ידע מי זה טורק ומי זה הנוכל שקורא לעצמו בילד שמנצל כספי ציבור לכיסו האישי !
דיווח לכולבוטק = סוף מהיר לטורק ולנוכלות שלו שמנצל כספי ציבור וגם גונב תרגומים וסינכונים ממתרגמים אחרים לאתרו הפרטי.
מה דעתכם לגבי זה ?

#22 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/08/2011‏, ‎13:32

מבולבלים? גם אנחנו!
מתרגם? לא מתרגם?
זכר? נקבה?

מבולבלים מאוד !
לא מתרגם !
וקוקסינל זה מה שזה !
ועוד דבר לצוות Q אולי תעשו טובה קטנה תעשו סוף לכל העליהום הזה ותעשו משהו בשכל בכל שנות קיומכם כאתר המוביל לתרגומים ברשת ותדווחו לכלבוטק על טורק כאתר שמנהל אותו נוכל
שקורא לעצמו בילד שמנצל את כספי הציבור על עלק "חשבון VIP" שהולך לכיס שלו ! אם הוא טוען שהכסף הולך לשידרוגים לאתר שיתן הוכחות !!!
אז חברי קיו מה דעתם על כתבה מיוחדת של כלבוטק כמו שהיה כתבות על "שקר המים" "שקר הבריאות" הכתבה הבאה "שקר טורק"
שיהיה לה 100% רייטינג וכל הארץ ידע מי זה טורק ומי זה הנוכל שקורא לעצמו בילד שמנצל כספי ציבור לכיסו האישי !
דיווח לכולבוטק = סוף מהיר לטורק ולנוכלות שלו שמנצל כספי ציבור וגם גונב תרגומים וסינכונים ממתרגמים אחרים לאתרו הפרטי.
מה דעתכם לגבי זה ?

תדווח..
יש גם הבטחות שקר שבילד הבטיח שלעולם האתר לא יגבה כסף על תרגומים גם אם הוא יהיה במצב כלכלי קשה.
כמה שזה נשמע הזוי, זה יכול לעבוד חחחח
תמונה שפורסמה

#23 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎12/08/2011‏, ‎13:55

עזבו שטויות, מה עם "כל האמת על צוות קיו" שהוא מבטיח כבר ארבע שנים?!?!
אנחנו כוססים ציפורניים מאז, וכבר הגענו לשורש כף היד, המתח בלתי נסבל ובלתי נגמר!
לפחות שישחרר את הכרך הראשון בסדרה, זה ממש לא הוגן. הבטחות הבטחות, ואנחנו נשארים עם הזין ביד. מתי כבר נוכל לקרוא את זה?

1h9roi.gif

#24 פיני95

פיני95

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 233 הודעות

נכתב ב- ‎12/08/2011‏, ‎16:31

לפחות שישחרר את הכרך הראשון בסדרה, זה ממש לא הוגן. הבטחות הבטחות, ואנחנו נשארים עם הזין ביד. מתי כבר נוכל לקרוא את זה?

כאשר יגיעו ימות המשיח!

#25 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎12/08/2011‏, ‎16:47

מעניין מה קורה עם הפרק שלהם השבוע. או שהם מפחדים מביקורת קוטלת בפעם השלישית, או שהם מעבירים כמה הגהות כדי ליפול כמה שפחות. הרי ליקוש ידוע כמגיה קפדן שאף טעות לא חומקת מעיניו, ובילד הוא כמובן גדול המתרגמים העבריים בעת החדשה.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#26 matanhh

matanhh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎12/08/2011‏, ‎17:04

טורק באמת גרועים.כצמה שאפשר להחזיר להם בחזרה ולרדת עליהם אני בעד.
אין כמו q הכי טובים ברשת לתרגומים!

#27 homer_simpson

homer_simpson

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 395 הודעות

נכתב ב- ‎12/08/2011‏, ‎19:20

כמו מה שאמרתי לטורק יש איום של "כל האמת על צוות קיו" ול-Q יש את האיום של כולבוטק שראיתי שהזכרתם את זה כבר בבלוג שפתחתם על "כל האמת על טורק"
מה שכן אף אחד לא לוקח צעד ועושה את זה כי שני הצוותים מפחדים על התחת שלהם שאם Q ידווחו על טורק בכלבוטק גם טורק יכניסו להם בכתבה ויגיבו
שגם שצוות Q הם מתרגמים לא חוקיים וגם את Q יסגרו , זה הפחד שלי ואחר כך לא יהיה לא צוות טורק ולא צוות Q אז בגלל זה אף אחד לא לוקח צעד לעשות מעשה כזה.
אבל מה, אני בטוח אהנה שטורק יסגר ככה יהיה סוף לדבילדיות של בילד לניצול של האנשים ולשקרים שלו ולכל העבונות שהוא עושה לצוות קיו ולשאר הצוותים !
איך אומרים "כל כלב בא יומו" יגיע היום שטורק יסגר זה יקרה שלמישהו באמת "ישרף הפיוז" ויחליט לעשות צעד ולדווח עליהם למשטרה לכלבוטק או למי שזה לא יהיה
העיקר שזה יהיה מישהו שיטפלו בהם ושלא יהיו נוכלים כמוהו עוד ! חוץ מזה אני ממש מצפה ל"כל האמת על Q" שיצא לאור מתישהו... אם יצא בכלל אי-פעם... שנראה בכלל מה הוא יגיד על הצוות ...
או שזה רק הפחדה כמו שאמרתי ואין לו שום דבר לא אמת ולא כלום רק שקר על צוות קיו ! אז יאללה בילד תעשה את הצעד ונראה אותך גבר מה אתה אומר על קיו ומה אתה
אומר להגנתך ! Q פרסמו כבר "את כל האמת על טורק" הגיע הזמן לתורך לפרסם את "כל האמת על צוות קיו" כפי שהבטחת ואנחנו מחכים לזה כבר המון זמן .

#28 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎12/08/2011‏, ‎19:49

ביום שטורק יסגר יקום אתר אחר עם ילד לא גדול מבילד שיעשה בדיוק אותו הדבר.. לא חסרים נוכלים במדינה קטנה כמו ישראל.
רק חסרים אנשים עם לב גדול כמו שיש לצוות Qsubs שנתנו מספר הזדמנויות ל-"בנה בית" לשנות את התנהגותו וכל פעם כמו ילד קטן הוא עושה שוב טעות ומחכה להפלקה מאמו.
זה לא אדמין זה ילד שמנהל חבורה של ילדים, האתר שלו לא רחוק מ-F*P וכנ"ל גם המתרגמים המוכשרים שלו שאני לא אתפלא אם הם חברים באותו אתר הידוע לשמצה.
בקיצור הדור של היום הוא דור זיפט והגולשים בוחרים בקלות ובנוחות גם אם זה אומר לקחת מגנב את התרגום ולהפעיל אצלהם ולתת מילת תודה אצלו ולגנב שגנב את התוכן מ-Qsubs.

אני חושב שהצעד שהכי יכאב לקהל הגולשים פה בארץ זה חופשה מתונה של כמה שבועות ללא תרגומים, אתם Qsubs היקרים תמשיכו לתרגם אך לא לעלות לרשת.
הגולשים שליקקו ל-"בנה בית" יצטרכו ללקק יותר כדי לקבל תרגום ברמה של F*P ואולי רק אולי כשזה יכאב באמת והגולשים יעקבו במתח כן במתח אחר מה שאתם כותבים פה - הדברים יתחילו לחלחל למוח הישראלי.

האם זה ישפר את כמות הכניסות לאתר של "בנה בית"? אני בספק... הפרסומות שלו עושות לי כאבי ראש ותקיעות במחשב.. הוא פשוט נואש לכמה גרושים על חשבון הגולשים, נאחל לו "בהצלחה".

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים