מלפפונים 2011
נכתב ב- 05/06/2011, 09:54
עד היום אני זוכרת את חגיגות הדאבל ואת ההלם כשנודע שלוני פיטר את קשטן.
נכתב ב- 05/06/2011, 09:55
נכתב ב- 05/06/2011, 09:55
אם מכבי היה מביאים מאמן באמת נורמלי ומנוסה כמו גוטמן למשל אז הייתי אומר שהם יכולים להתמודד על האליפות, אבל אני פשוט לא מחזיק מאיוניר, הוא לא מתאים לקבוצה גדולה.
ואני שמח שאני לא היחידי שחושב שקשטן מאמן מצוין במונחים ישראלים, אני מסכים שהוא לא הבריק עם הנבחרת, אבל כמו שאמרתי לא כל אחד מתאים לאימון נבחרת, קשטן הגיע להישגים הכי גדולים של מאמן ישראלי בליגה, עם 6 אליפויות ו6 גביעים, וקמפיין נפלא עם הפועל בגביע אופ"א, נכון שהוא כבר לא בשיאו אבל הוא עדיין מאמן ותיק ומנוסה.
ועוד משהו קליפס, קשטן הוא זה ששדרג את גלאבן, כמו גם שחקנים כמו לירוי צעירי וחדד, ולהזכירך השחקן הכי טוב של בני יהודה אלירן עטר עזב את הקבוצה בתחילת העונה, והרבה קבוצות עם מאמן חסר ניסיון היו מתפרקות,
נכתב ב- 05/06/2011, 10:25
אבוקסיס היה שחקן כל כך מגעיל (כמה בגידות בקריירה אחת?!) ועכשיו הפועל בגדו בו, תענוג.
"איך שגלגל מסתובב לו..."
נכתב ב- 05/06/2011, 11:13
אם מכבי היה מביאים מאמן באמת נורמלי ומנוסה כמו גוטמן למשל אז הייתי אומר שהם יכולים להתמודד על האליפות, אבל אני פשוט לא מחזיק מאיוניר, הוא לא מתאים לקבוצה גדולה.
אין דבר כזה מאמן מנוסה בכדורגל... במיוחד בליגה הישראלית.
אם יש לך כריזמה, ביטחון, שליטה במשחק, יכולת דיבור עם השחקנים שלך, אתה יכול להיות מאמן מצויין ולהביא תארים.
לא יודע אם זה מה שיש לאיווניר...
נכתב ב- 05/06/2011, 11:49
אבל חלק מהנתונים שציינת מאמן צובר עם הניסיון, או לפחות משפר אותם. פרגוסון לא זכה בשנים הראשונות שלו במנצ'סטר באליפויות, אבל עם השנים והניסיון שצבר יכולותיו כמאמן השתפרו בהתאם, והוא הפך למאמן המצליח בכל הזמנים בכדורגל האנגלי.אם מכבי היה מביאים מאמן באמת נורמלי ומנוסה כמו גוטמן למשל אז הייתי אומר שהם יכולים להתמודד על האליפות, אבל אני פשוט לא מחזיק מאיוניר, הוא לא מתאים לקבוצה גדולה.
אין דבר כזה מאמן מנוסה בכדורגל... במיוחד בליגה הישראלית.
אם יש לך כריזמה, ביטחון, שליטה במשחק, יכולת דיבור עם השחקנים שלך, אתה יכול להיות מאמן מצויין ולהביא תארים.
לא יודע אם זה מה שיש לאיווניר...
גם מוריניו צבר ניסיון כעוזר מאמן בברצלונה תחת ואנחל ובליירה ופורטו, אמנם הדרך שלו הייתה יותר קצרה לצמרת העולמית מלרוב המאמנים הבכירים בזכות מזל וכריזמה, אבל לא לכל מאמן יש את זה.
נתתי את גוטמן כדגומא כי לדעתי היום הוא המאמן הישראלי הטוב בארץ, למרות הסכסוך הקשה בהנהלת הפועל, הפציעות (במיוחד של שכטר), העזיבה של דה סילבה, וששחקנים בקבוצה שלו ניהלו משא ומתן עם קבוצות אחרות במהלך העונה הוא הצליח להחזיק את הקבוצה במאבק האליפות עד סוף העונה.
לדעתי למרות שאלישע הוא אדם נחמד, גוטמן לפחות בזירה האירופית היה יכול להצליח יותר עם מכבי חיפה.
ובכמכבי תל אביב עם המשאבים שיש שם היה יכול לעשות הרבה יותר מנמני/איווניר.
נכתב ב- 05/06/2011, 13:36
אבל חלק מהנתונים שציינת מאמן צובר עם הניסיון, או לפחות משפר אותם. פרגוסון לא זכה בשנים הראשונות שלו במנצ'סטר באליפויות, אבל עם השנים והניסיון שצבר יכולותיו כמאמן השתפרו בהתאם, והוא הפך למאמן המצליח בכל הזמנים בכדורגל האנגלי.
גם מוריניו צבר ניסיון כעוזר מאמן בברצלונה תחת ואנחל ובליירה ופורטו, אמנם הדרך שלו הייתה יותר קצרה לצמרת העולמית מלרוב המאמנים הבכירים בזכות מזל וכריזמה, אבל לא לכל מאמן יש את זה.
הם לא צברו ניסיון, אלא יותר ידע.
אני יכול להביא לך מאמנים שמאמנים 30 שנה כמו קלאודיו ראניירי ואין להם תואר אחד.
נכתב ב- 05/06/2011, 13:44
לגרנט הייתה את הנבחרת הכי גרועה בתולדות נבחרות ישראל.
לפני הקמפיין כולם ציפו שהיא תובס ותסיים חמישית, אף אחד לא רצה אפילו לקנות את הזכויות של המשחק הראשון.
גרנט לקח את הנבחרת אחרי שכל התותחים של שרף פרשו, והיה לו רק את בניון. שאר השחקנים היו נגרים.
הנבחרת היום (מבחינת הרכב השחקנים), הרבה יותר טובה וכשרונית.
נכתב ב- 05/06/2011, 15:47
אז לא נתווכח , אני לא מתעסק בהפועל תל אביב האמת יותר מדיי אבל המצב שם משעשע .
העיקר ששיטת המשחק של גוטמן תכחד , כי עם אבוקסיס סביר להניח שזה היה נשאר אותו הדבר.
אני לוקח ב2 ידיים את השיטה האפורה של קשטן להפועל :-)
תמשיכו לזכור לו חסד נעורים, על התארים שהוא לקח...ולחשוב שזה נותן לו משהו היום, הוא גמר את הסוס כבר לפני שהגיע לנבחרת חברים.
נכתב ב- 05/06/2011, 17:22
נכתב ב- 05/06/2011, 19:13
נראה לי שיש לך זיכרון קצר, או שהיית צעיר מדי, אבל גרנט אימן את נבחרת ישראל גם במוקדמות יורו 2004 שרביבו וברקוביץ עוד היו שחקנים פעילים גם בנבחרת, ומדובר באחד הקמפיינים הכושלים והגרועים בתולדות הנבחרת כולל תיקו 2 מביך עם מלטה, כך שלא הכל היה ורוד בעידן גרנט, למרות הקמפיין הנחמד במוקדמות של 2006.בקשר לדיון לגבי קשטן/גרנט,
לגרנט הייתה את הנבחרת הכי גרועה בתולדות נבחרות ישראל.
לפני הקמפיין כולם ציפו שהיא תובס ותסיים חמישית, אף אחד לא רצה אפילו לקנות את הזכויות של המשחק הראשון.
גרנט לקח את הנבחרת אחרי שכל התותחים של שרף פרשו, והיה לו רק את בניון. שאר השחקנים היו נגרים.
הנבחרת היום (מבחינת הרכב השחקנים), הרבה יותר טובה וכשרונית.
וקליפס, ביחס לאיוניר לדעתי ואני מאמין לדעת הרוב המוחץ קשטן יותר טוב ובהרבה, ואני שומע את זה מאוהדי מכבי ת"א בעיקר שהיו רוצים לראות אצליהם מאמן כמו קשטן שתדע לך.
כמו שאמרתי, לדעתי הפועל תסיים גם את העונה הבאה לפני מכבי.
נכתב ב- 05/06/2011, 19:46
הוא היה אחרי שרביבו וברקוביץ כבר לא שיחקו בנבחרת, והייתה לנו את הנבחרת הכי אפורה מאז שנות ה80.
אולי אתה לא זוכר, אבל לא ציפו לכלום בקמפיין הזה, ובכל זאת היו ממש-ממש קרובים לעלייה. גרנט ניצל את המקסימום מהנבחרת העלובה שהייתה לנו.
להגיד שהנבחרת של גרנט הייתה טובה יותר בחומר השחקנים זאת פשוט שטות גמורה.
נכתב ב- 05/06/2011, 19:55
למה, מה היה לקשטן? להזכירך בקמפיין שלו השחקנים כמו בוזגלו, רפאלוב, זהבי, שכטר, אלמוג כהן, ונאתכו עדיין לא היו ברמה הזאת. אתה מציג את זה כאילו לקשטן היה מבחר עצום, גם לו לא הייתה נבחרת גדולה.אני מדבר איתך על הקמפיין של 2006.
הוא היה אחרי שרביבו וברקוביץ כבר לא שיחקו בנבחרת, והייתה לנו את הנבחרת הכי אפורה מאז שנות ה80.
אולי אתה לא זוכר, אבל לא ציפו לכלום בקמפיין הזה, ובכל זאת היו ממש-ממש קרובים לעלייה. גרנט ניצל את המקסימום מהנבחרת העלובה שהייתה לנו.
להגיד שהנבחרת של גרנט הייתה טובה יותר בחומר השחקנים זאת פשוט שטות גמורה.
ולגרנט היה גם הרבה מזל, למקרה ששכחת, לא הכל היה על סמך "להוציא את המקסימום".
נכתב ב- 05/06/2011, 20:22
נכתב ב- 05/06/2011, 20:35
אין ספק שהוא נכשל והקמפיין של גרנט היה טוב יותר, אבל התוצאה הסופית היא אותה תוצאה.לקשטן ב2010 הייתה נבחרת קצת טובה יותר מהנבחרת של גרנט ב2006, אבל קשטן זכה לקבל בית קל מאוד ולמרות זאת נכשל.
ואם להגיד את האמת, מאז הנבחרת של רביבו וברקוביץ' אני לא רואה הבדל מהותי ברמת המשחק של הנבחרת, בין אם זה בעידן גרנט, קשטן או פרננדז, בכל הקמפיינים ישראל מיעטה להגיע למצבים מול נבחרות נורמליות.
נכתב ב- 05/06/2011, 20:42
נ.ב: תראו את כותרת הנושא...
אז אני אעדכן שכנראה אלקסיס סאנצ'ז מאודינזה יעבור לבארסה.
נכתב ב- 05/06/2011, 20:45
ובבני יהודה הוא לא עשה עבודה נהדרת?
ממש לא...רק בסיבוב השלישי הלך לו ואז הגיע הקיזוז שבא לטובתם.
להזכיר שוב שכל משחק קראו לו להתפטר ולא הפסיקו לקלל אותו?
אבל קשטן אף פעם לא התפטר לבד, הוא מחכה שיפטרו אותו.
הוא אף פעם לא לוקח אחריות בעצמו, קיבל את ההגרלה הכי קלה שלנו אי פעם במוקדמות המונדיאל והתוצאה ידועה.
נכתב ב- 05/06/2011, 20:48
הוא סיים במקום ה-4 והכוכב של בני יהודה אלירן עטר עזב אותם.ובבני יהודה הוא לא עשה עבודה נהדרת?
ממש לא...רק בסיבוב השלישי הלך לו ואז הגיע הקיזוז שבא לטובתם.
להזכיר שוב שכל משחק קראו לו להתפטר ולא הפסיקו לקלל אותו?
אבל קשטן אף פעם לא התפטר לבד, הוא מחכה שיפטרו אותו.
הוא אף פעם לא לוקח אחריות בעצמו, קיבל את ההגרלה הכי קלה שלנו אי פעם במוקדמות המונדיאל והתוצאה ידועה.
אבל אני שואל אותך שאלה אחרת, אתה לא זוכר את עונת הדאבל המרשימה שלו עם הקבוצה שלך?
נכתב ב- 06/06/2011, 05:22
טעות
נ.ב: תראו את כותרת הנושא...
אז אני אעדכן שכנראה אלקסיס סאנצ'ז מאודינזה יעבור לבארסה.
יש מקור?
נכתב ב- 06/06/2011, 10:32
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים