עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מנהל "סאבסנטר" ממשיך לגעת בתרגומים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
133 תגובות לנושא זה

#21 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎14:21

אם הייתם קצת יותר קולגיאלים, הייתם מקבלים בתמורה גב רחב בהרבה ממה שיש לכם כרגע, אבל בשלב זה אתם פשוט אוכלים את הדייסה שבישלתם בעצמכם.

1h9roi.gif

#22 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎16:07

כפי שצוות Q מגנים על קבצים דיגיטליים (נגד בילד הרשע והאיום).
צוות EX פועל נגד בריונים (עאלק) כדוגמת חי, המהווים סכנה גדולה יותר לסצנה.

ציטטתי את המשפטים האלה וניתן לשאר הגולשים לשפוט בעצמם.
אפשט את מה שאמרת, סאבסנטר פוגע הרבה יותר במתרגמים מטורק...

מקווה לימים טובים יותר בעתיד,
קינגי.
תמונה שפורסמה

#23 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎17:04

לכל בעל אתר יש זכות לברור את התכנים אצלו באתר. אם חי החליט שבא לו להעדיף את האלטרנטיבות לאקסטרים (כשיש) - זו זכותו. בדיוק כמו שבילד תמיד יעדיף תרגום של "צוות" טורק מאשר תרגום אחר. עם כל הדיבורים על זכויות של המתרגמים שכחנו שגם למנהלי אתרים יש זכויות מסוימות, וזו אחת מהן. איך שלא מסתכלים על זה - טורק גם מפלה את אקסטרים בדיוק כמו חי, וגם מוחק להם קרדיט (לא כמו חי), ולכן העובדה שאקסטרים מוצאים זמן להתנגח בחי ולא בטורק תמוהה מאוד בעיניי.

למרות חילוקי-הדעות עם "סרטים", "טורק", וצוות Q, השיחות בנינו תמיד התנהלו תוך שמירה על כבוד, וניסיון לפתור את חילוקי-הדעות.
תירוץ "חי חמום-מוח" עבד בהתחלה, אבל כבר איבד את הקסם. מיותר לציין כיצד התנהלו השיחות עם "סאבנטר"...

אני לא יכול שלא להסכים שהדיבור שלו לפעמים מזלזל ופחות מכבד, ולעתים קרובות מתדרדר למקומות לא נעימים. אבל ממתי אנשים נמדדים לפי דיבורים ולא מעשים? שידבר כמה ואיך שבא לו, מה בדיוק אכפת לכם?
אני חושב (וגם אמרתי את זה לחי בשיחות פרטיות) שצורת הדיבור שלו פוגעת בעיקר בו ומוציאה אותו רע. לא סתם רבים מחברי הפורום שקוראים את דבריו כאן לא מחבבים אותו. עד כמה שניסיתי לייעץ לו שההתבטאויות שלו מוציאות אותו רע, הוא בוחר להמשיך לדבר ככה ולשאת ב"השלכות". אבל כל עוד רק הדיבור בעייתי ולא נלווים אליו מעשים בעייתיים (כלומר, מחיקת קרדיט) - מה אכפת לי? מה אכפת לאקסטרים? אתם לא חייבים להיות חברים שלו ואתם לא חייבים לאהוב אותו. גם בילד יכול לכתוב מה שבא לו עלינו, אבל מה שגורם לנו להיכנס בו הוא העובדה שהוא גונב ומשבש לנו את התרגומים.
בילד אכן מתבטא בצורה מכובדת יותר, אבל המעשים שלו שפלים ברמות שחי לעולם לא יגיע אליהם. זה הופך את בילד לטוב יותר? מסתבר שכן, כי אנשים כמו אקסטרים בולעים את הדיבור החלקלק שלו ומתעלמים מהמעשים הנוראיים פי אלף שהוא עושה. זה אחד המאפיינים הכי בולטים של נוכל וגנב.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#24 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎20:39

בואו נשווה את מעשי טורק הפוגעניים למעשי סאבסנטר הפוגעניים:

טורק:
-השמטה טוטאלית של קרדיטים לתרגומים של Q שנקרעו מפורמט ה-idx/sub
-גלפיניש מעדיף להשתמש בניק גלבגין, ובטורק לא מכבדים זאת, ומשנים לניק המוכר שלו.
-מועלים סנכרונים שנעשים בניגוד לרצון המתרגם המקורי, ובחלקם מנוכסים לאתר כ"בלעדיים" (לא יודע אם זה נעשה במיוחד לתרגומים של Q או לכל הקבוצות)
-בסנכרונים מסוימים מושמט הקרדיט למסנכרן המקורי (משהו שקרה לכל קבוצות התרגום)
-עריכת קובץ הכתוביות המקורי, מחיקת כתובות אתרים שהמתרגמים שמו, והכנסת שורה "הורד מאתר טורק" + כתובת האתר (נעשה לכלל המתרגמים)

סאבסנטר:
-עריכת קובץ הכתוביות המקורי, מחיקת כתובות אתרים שהמתרגמים שמו והוספת כתובת סאבסנטר + שורות בסגנון "אל תשכחו מאיפה הורדתם" (נעשה לאקסטרים ולמתרגמים "שקטים" - כלומר לאלה שלא יתלוננו על זה בפורומים).
-ניכוס תרגומים בשיטות מגוונות (החל משורות כמו "תורגם בלעדית לסאבסנטר" כאשר התרגום כלל לא נשלח לשם, וכלה בהוספת הערות בדף ההורדה וכו'). אחרי שעשינו בלגנים פה הובטח לנו שזה לא קורה יותר, אבל האמצעי של
הוספת כתובת סאסבנטר ישר מתחת לשם המתרגם (ללא הוספת שורת "הורד מאתר סאבסנטר") ממשיכה להיעשות למתרגמים מסוימים, וגם זה סוג של ניכוס המתרגם לאתר.

את מעשי טורק הפוגעניים אפשר לחלק ל-3 קטגוריות:
-מעשים שנובעים ממדיניות כללית של האתר מול כלל המתרגמים
-מעשים שקשורים ב"מלחמה" הנוכחית עם Q ונוגעים ישירות לפורמט ה-idx/sub
-"אמצעי ענישה" ותיקים נגד Q על הפרת ההסכם שהיה פעם בין הצדדים.

גם את מעשי סאבסנטר הפוגעניים אפשר לחלק ל-3 קטגוריות:
-מעשים שנובעים מצפצוף על מתרגמים שהם תופסים כחלשים ("ננכס להם את התרגום, הם יבלעו את זה בשקט")
-מעשים שקשורים במלחמה בין Q לטורק (כגון ה"טיפול המיוחד" בתרגומים של צוות טורק)
-"אמצעי ענישה" נגד אקסטרים שלא רוצים להעלות את התרגומים שלהם לשם.

בסבסנטר לא מוחקים קרדיטים (בניגוד לטורק שמעלה למשל את תרגומי קיו הקרועים ללא קרדיט), וזו נקודה לזכותו.
אבל סאבסנטר הוא אתר שפועל באופן אופורטיוניסטי לחלוטין - כלומר הוא לא פוגע רק באלה שהוא תופס אותם כפועלים
נגדו (ולפעמים ללא שום סיבה אמיתית), אלא גם באלה שהוא תופס כחלשים או שלא יקימו קול צעקה על הפגיעה, וזו
נקודה לרעתו.

כך אני תופס את הדברים. אנשי סבסנטר מוזמנים לשכנע אותי אחרת.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#25 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎21:06

טורק:
-מועלים סנכרונים שנעשים בניגוד לרצון המתרגם המקורי, ובחלקם מנוכסים לאתר כ"בלעדיים" (לא יודע אם זה נעשה במיוחד לתרגומים של Q או לכל הקבוצות)
-עריכת קובץ הכתוביות המקורי, מחיקת כתובות אתרים שהמתרגמים שמו, והכנסת שורה "הורד מאתר טורק" + כתובת האתר (נעשה לכלל המתרגמים)

סאבסנטר:
-עריכת קובץ הכתוביות המקורי, מחיקת כתובות אתרים שהמתרגמים שמו והוספת כתובת סאבסנטר + שורות בסגנון "אל תשכחו מאיפה הורדתם" (נעשה לאקסטרים ולמתרגמים "שקטים" - כלומר לאלה שלא יתלוננו על זה בפורומים).
-ניכוס תרגומים בשיטות מגוונות (החל משורות כמו "תורגם בלעדית לסאבסנטר" כאשר התרגום כלל לא נשלח לשם, וכלה בהוספת הערות בדף ההורדה וכו'). אחרי שעשינו בלגנים פה הובטח לנו שזה לא קורה יותר, אבל האמצעי של
הוספת כתובת סאסבנטר ישר מתחת לשם המתרגם (ללא הוספת שורת "הורד מאתר סאבסנטר") ממשיכה להיעשות למתרגמים מסוימים, וגם זה סוג של ניכוס המתרגם לאתר.

-מעשים שנובעים מצפצוף על מתרגמים שהם תופסים כחלשים ("ננכס להם את התרגום, הם יבלעו את זה בשקט")

בסבסנטר לא מוחקים קרדיטים (בניגוד לטורק שמעלה למשל את תרגומי קיו הקרועים ללא קרדיט), וזו נקודה לזכותו.
אבל סאבסנטר הוא אתר שפועל באופן אופורטיוניסטי לחלוטין - כלומר הוא לא פוגע רק באלה שהוא תופס אותם כפועלים
נגדו (ולפעמים ללא שום סיבה אמיתית), אלא גם באלה שהוא תופס כחלשים או שלא יקימו קול צעקה על הפגיעה, וזו
נקודה לרעתו.

שלום אלמוני, אגיד לך מספר דברים

1) אתה פשוט אדם משועמם אם אתה אשכרה יושב וכותב את כל זה
2) אין לי צורך לשכנע אותך מאחר ואינני צריך אותך או את חברך
3) כל התרגומים שכתוב בלעדית לסאבסנטר (קיבלו תשובה חיובית מפי המתרגמים "השקטים" אותם אתה מכנה
4) להכניס את הכתובת של האתר לתרגום ללא הורד מ: - איננו נקרא ניכוס תרגום בעבורי (מה שאתה חושב או רואה זה לא מה שכולם רואים או חשובים)
5) אני שמח לראות שכולכם כל כך מתעניינים בי ומגיבים עליי למרות שכלל לא התייחסתי לאשכול או למה שנאמר בו
6) החל ממחר כל הכתוביות שיהיו בהם כתובות של אתרים כלשהם מלבד Q HDSUBS וSUBSCNTER ימחקו לאלתר באופן אוטומטי (כל מי שיש לו בעיה עם זה מוזמן לפנות אליי דרך הצור קשר באתר)
7) האתר סאבסנטר הינו עדיין אתר פרטי שחי על כספי המנהל האישי שמתכנת ודואג לתפקודו, איננו דורש כסף מהגולשים/או מציב בפניהם בפרסומות הגורמות לכאבי ראש, לכן האתר יתנהל לפי הוראות המנהל הראשי וכן הבעלים שאחראים על האתר וחושבים לנכון על כל צעד זה או אחר כלפי מתרגם זה או אחר
8) גולשים רבים ומתרגמים שפונים אליי מקבלים את מלא תשומת ליבי, לצערי אדם כמוך לא יקבל זאת מאחר ואדם כמוך מחפש רק לגרום לריבים וסכסוכים, ואל תדאג אתה לא תצליח (לא משנה כמה תנסה)
9) פורמט SRT הינו פורמט המאפשר עריכת קבצי התרגום וכן אפשרות לעריכת התוכן ולשנותו, אתה מוזמן לפרסם בפורמטים IDX כדי שלא ישנו לך את מה שאתה רוצה בתוכן הכתובית (כדוגמא לצעד של Q וטורק), כמו כן אני מניח שבמקרה והבעיה תיהיה דומה באתרים הבינלאומיים ויעלמו הקרדיטים או כל דבר זה או אחר, לא יהיה באפשרותך לעשות כלום עלייך להגיד תודה שפה יש לך אוזן קשבת (לא ממש לך אישית, אבל עדיין) , ולהתחיל לשקול מילים כי היום הזה קרוב מאוד לסיום
10) בשורה האחרונה רק ארשום שצוות EX מוזמן היה לפנות אליי ולהגיע לעמק השווה, כמו שכולם הכתבתי בסעיף מספר 6, כל כתובות האתרים ימחקו באופן אוטומטי.

המשך ערב נעים (לרובכם).

#26 osrael

osrael

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 10 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎21:35

טורק:

סאבסנטר:

נקודה לרעתו.

שלום אלמוני, אגיד לך מספר דברים

1) אתה פשוט אדם משועמם אם אתה אשכרה יושב וכותב את כל זה
2) אין לי צורך לשכנע אותך מאחר ואינני צריך אותך או את חברך
3) כל התרגומים שכתוב בלעדית לסאבסנטר (קיבלו תשובה חיובית מפי המתרגמים "השקטים" אותם אתה מכנה
4) להכניס את הכתובת של האתר לתרגום ללא הורד מ: - איננו נקרא ניכוס תרגום בעבורי (מה שאתה חושב או רואה זה לא מה שכולם רואים או חשובים)
5) אני שמח לראות שכולכם כל כך מתעניינים בי ומגיבים עליי למרות שכלל לא התייחסתי לאשכול או למה שנאמר בו
6) החל ממחר כל הכתוביות שיהיו בהם כתובות של אתרים כלשהם מלבד Q HDSUBS וSUBSCNTER ימחקו לאלתר באופן אוטומטי (כל מי שיש לו בעיה עם זה מוזמן לפנות אליי דרך הצור קשר באתר)
7) האתר סאבסנטר הינו עדיין אתר פרטי שחי על כספי המנהל האישי שמתכנת ודואג לתפקודו, איננו דורש כסף מהגולשים/או מציב בפניהם בפרסומות הגורמות לכאבי ראש, לכן האתר יתנהל לפי הוראות המנהל הראשי וכן הבעלים שאחראים על האתר וחושבים לנכון על כל צעד זה או אחר כלפי מתרגם זה או אחר
8) גולשים רבים ומתרגמים שפונים אליי מקבלים את מלא תשומת ליבי, לצערי אדם כמוך לא יקבל זאת מאחר ואדם כמוך מחפש רק לגרום לריבים וסכסוכים, ואל תדאג אתה לא תצליח (לא משנה כמה תנסה)
9) פורמט SRT הינו פורמט המאפשר עריכת קבצי התרגום וכן אפשרות לעריכת התוכן ולשנותו, אתה מוזמן לפרסם בפורמטים IDX כדי שלא ישנו לך את מה שאתה רוצה בתוכן הכתובית (כדוגמא לצעד של Q וטורק), כמו כן אני מניח שבמקרה והבעיה תיהיה דומה באתרים הבינלאומיים ויעלמו הקרדיטים או כל דבר זה או אחר, לא יהיה באפשרותך לעשות כלום עלייך להגיד תודה שפה יש לך אוזן קשבת (לא ממש לך אישית, אבל עדיין) , ולהתחיל לשקול מילים כי היום הזה קרוב מאוד לסיום
10) בשורה האחרונה רק ארשום שצוות EX מוזמן היה לפנות אליי ולהגיע לעמק השווה, כמו שכולם הכתבתי בסעיף מספר 6, כל כתובות האתרים ימחקו באופן אוטומטי.

המשך ערב נעים (לרובכם).

הצלחת להצחיק אותי (לא במובן הרע של המילה). אין........ הסעיף 1 הזה :) ואיחול הערב נעים לרובנו

#27 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2011‏, ‎21:42

טורק:

סאבסנטר:

נקודה לרעתו.

אני כאן אומר ומצהיר שכל מי שלא רואה את ההודעה הזאת כצבועה, הוא צבוע בעצמו.
אני בשוק ממה שרשמת, אני באמת שלא יודע איך להגיב לך.
מטון הדברים, מהניסיון העלוב להציג את טורק כפושע קטן וסאבסנטר כאל קאפון בכבוד ובעצמו, מהפירוט הנרחב לגבי סאבסנטר והמיעוט בפרטים לגבי טורק ומהדוגמאות הממש עלוב שמסתמכות על מקרה בודד שקרה ותוקן מיד.
כתובות סאבסנטר ממש מתחת לשם המתרגם? כאילו:

תורגם על ידי DEXTER
SUBSCENTER.ORG

איפה ראית תרגומים שנרשם בלעדית לאתר סאבסנטר שהם בפועל לא נעשו בלעדית בחודשים האחרונים אני לא מדבר על לפני שנים,(וגם אני בספק אם יש כאלה)? אני רוצה הוכחות.
הוספת שורות אל תשכחו מאיפה הורדתם וצירוף כתובת האתר שווה בידיוק לכתובת "הורד מאתר הכתוביות: WWW.SUBSCENTER.ORG"
הזכרת את צוות אקסטרים ואת המתרגמים הפרטיים השקטים חסרי הישע שלא יכולים לעשות כלום נגד סאבסנטר באותו משפט ככאלה שלא יתלוננו על זה בפורומים, רק אתמול פוקס ריבר פתח אשכול מפואר על סאבסנטר כשהמדיניות שלהם היא בשום אופן לא לפתוח אשכולות כאלה.
אין בן אדם אחדדדדדדדדד שיגיד לך שהוא פנה אלינו דרך דף הצור קשר וקיבל התעלמות ונשאר ללא מענה על התלונה שלו.
אבל כשאתה צבוע הכל הולך ביחד.

איזה כיף שיש המון אלמונים המון פלמונים בכל מיני צבעים.
חומים, כתומים, שחורים ולבנים איזה כיף שיש כאלה אלמונים.

אני מרגיש זרמים בכל הגוף מהעצבים שהעלית לי עכשיו בתגובה המפוצצת עד אפס מקום מצביעותתתתתתתתתתת!!!!!!
תמונה שפורסמה

#28 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2011‏, ‎00:42

אני את שלי בנושא אמרתי. מי שמבקש הוכחות - הן פרוסות (בין היתר) על גבי הפורום הזה
בפוסטים שונים. בניגוד למה שנטען ע"י המלך ג'יימס, כל מי שיודע לקרוא יכול להיווכח בקלות
שמעשי טורק לא הוצגו על-ידי בחוסר פירוט, ולא גימדתי את מעלליו.

הדבר היחיד שאני רוצה להוסיף הוא שאני ממליץ לציבור מורידי התרגומים להוריד את
הכתוביות שלהם מאתר "סרטים". הוא ודאי לא מושלם, יש מקום לשיפור, ולא כל חוקי האתר
מוצאים חן בעיני, אבל "סרטים" הוא כרגע האתר ההוגן ביותר למתרגמים מבין אתרי הכתוביות
הישראליים. אם אתם מעריכים את כלל המתרגמים (ולא משנה מאיזו קבוצה הם או אם הם פרטיים),
חשוב שתתמכו בו.
פרטיות! תודה.

#29 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎13/05/2011‏, ‎01:13

אני את שלי בנושא אמרתי. מי שמבקש הוכחות - הן פרוסות (בין היתר) על גבי הפורום הזה
בפוסטים שונים. בניגוד למה שנטען ע"י המלך ג'יימס, כל מי שיודע לקרוא יכול להיווכח בקלות
שמעשי טורק לא הוצגו על-ידי בחוסר פירוט, ולא גימדתי את מעלליו.

הדבר היחיד שאני רוצה להוסיף הוא שאני ממליץ לציבור מורידי התרגומים להוריד את
הכתוביות שלהם מאתר "סרטים". הוא ודאי לא מושלם, יש מקום לשיפור, ולא כל חוקי האתר
מוצאים חן בעיני, אבל "סרטים" הוא כרגע האתר ההוגן ביותר למתרגמים מבין אתרי הכתוביות
הישראליים. אם אתם מעריכים את כלל המתרגמים (ולא משנה מאיזו קבוצה הם או אם הם פרטיים),
חשוב שתתמכו בו.

כרגיל השיעמום שלך נורא גובר
הייתי ממליץ לך לתרגם במקום לכתוב פוסטרים או הודעות שרק מראות את הרמה הירודה שלך בכל הנושא
ושלא נדבר על הצביעות הרבה שאותה אתה מציין, אבל אל תדאג כל כלב מגיע יומו...

וזה שאתה כל הזמן נהנה להתעסק בי ולכל דעותיי ודבריי
רק מראים עד כמה אתה אפס, ואני לעומתך שווה כל התייחסות ובמיוחד שלך
מאחר ואין פוסט שקשור אליי או לסאבס שאתה לא חייב להגיב ולהראות את צביעותך
ושוב זה רק מראה עד כמה אתה משועמם וחסר חיים, שכל היום מחפש להכפיש במיוחד שאין לך את מי

ואציין זאת בפעם העשרים - סאבסנטר לא בא להיות אתר הוגן, הוא בא לתת את המענה הטוב ביותר לגולשים (בעיניי ובעיניי צוות ההנהלה שלי) ולעשות הפרדה בין קבוצות ופרטיים שנקראים "מדרגה" ובין קבוצות ופרטיים שנקראות "פיסגה".
חושבים שאני טועה, לכל אדם יש אלטרנטיבה אחרת
אשמח אם לא תתעסק יותר בסאבס ותוכיח את זה שאתה נמצא באתר שאתה כל כך מעוניין שיעברו אליו ותפסיק להתעסק או להתערב בדברים שלא נוגעים לך, כי הדעות שלך לא מעניינות אף אחד
וממש לא שווים התייחסות
(אבל אני מבין, זה מה שקורה שהסרט בתול בן 40 אשכרה במציאות)

#30 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2011‏, ‎10:51

חי תמשיך להתנגח באנשים ונראה לאן תגיע.
בנתיים בכל נושא אתה מוצא דרך להתנגח במישהו וזה רק מוציא אותך יותר קטן.

#31 דור הדוזי

דור הדוזי

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 130 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2011‏, ‎11:56

לי יש שאלה אחרת:

למה בתרגום סרטים אין את אותה שקיפות שיש בתרגום סדרות? בתרגום סדרות, לכל קבוצה יש את הסדרות שלה ואף קבוצה אחרת לא מתרגמת במקום(פרט למלחמת Q - טורק).

למה בתרגום סרטים יש כפילות של צוותים? לדוג': ת'ור - גם HD וגם Q. ריו/הפולחן/מרדף עצבני - גם אקסטרים וגם Q.

לולא הכפילות הזו לא היה ניתנת לחי הלגיטימציה לעשות את מה שהוא עושה לאקסטרים לדעתי

#32 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2011‏, ‎13:00

ניסיתי לא להגיב אבל המילים האלה שכתובות פה.. פשוט מוציאות אותי מדעתי.. חי תעשה בדיקה באינטרנט על הבן אדם שאתה מכנה "בתול בן 40" הוא יותר גדול ממך בתרומה ברשת ובגיל ובספק אם בתול - אם הוא משקיע בתגובה נגד אתרך שהוציעה אותך משלוותך כנראה שהוא ראוי לכל הקללות האלה נכון? כל מי שאומר משהו נגד אתרך הוא בתול ומשועמם?
חשבתי שתפסיק להתבטא ככה, כן האתר שלך.. אתה משלם עליו.. אתה האלוהים שלו אבל בלי הגולשים סליחה על הביטוי, אתה ואתרך זה 0.
בזכות הגולשים יש לך את האגו, הבטחון העצמי והמוטיבציה להמשיך ולהשקיע - היום אתה אומר שאין פרסומות.. גם בטורק בעבר הרחוק לא היו אבל בסופו של יום כשהאתר שלך יגדל בזכות הגולשים אתה תרצה לקצור את הפירות ואז יהיו יותר קללות, יותר השתחצנויות, יהיו פרסומות ויהיו מעשים כמו של בילד... או שאתה אדמין שהוא בן אדם עם ראש על הכתפיים שיודע מלבד להחזיק אתר ולעלות קבצים, להיות גם בן אדם נעים, חברותי שיודע לקבל הערות והארות ולתקן את הלקוי או שתיהיה בריון כמו בילד שידוע לשמצה ובכל חור ברשת יזכירו אותך ולא לטובה...

אלמוני, אל תקח את הדברים שרשומים פה ללב, אתה אדם יקר ונכס עוד יותר יקר ברשת קראתי את דברייך ואני די מסכים איתם.

לאחרונה לצערי אני נתקל פה עוד ועוד בפוסטים של גולשים ואחרים על סאב ולא פוסטים שכיף לקרוא.
והתגובות לא מאחרות להגיע ומעוררות בלי חלחלה.. מצטער אני לסאב לא חוזר ולא באיום אלא פשוט לא רוצה להכנס לאתר שרחוק מטורק בצעד אחד... לא רוצה להכנס לאתר שכל פעם כותבים עליו דבר אחר ברשת שאם לא היה כל כך נכון האדמינים לא היו מנסים ומתאמצים להשיג אחרת... קללות לא עוזרות לכם.. גם לא גינויים... אתם לא עושים לנו טובה עם אתרכם אתם עושים לנו רע.. תפגעו בנו הגולשים אבל שלא תעזו להתלכלך על מתרגמים שרק בזכות פרי יצירתם אתם משהו... וכן שברתם את גב הגמל.. תתעוררו אלוהים יש רק אחד והוא למעלה והאתר שלכם עוד גרגיר אבק ברשת תמשיכו ככה ותשארו לבד.

#33 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎13/05/2011‏, ‎13:11

לירון - אני גם מכיר קצת את אלמוני
ואם הוא לא היה מחפש כל הזמן להתנגח איתי ולחפש את הריבים אז התייחסות שלי כלפיו הייתה אחרת
אבל מאז ומועלם הוא הוכיח שהוא שונא אותי ללא שום סיבה (כל זה לפני מה שעשיתי לו דווקא על המילים שלו)
בכלל לא ידעתי מי האלמוני הזה וראיתי אותו משמיץ את אתרי בלי הרף

וכן לירון כן אני חושב שאם בן אדם בן 40 ומעלה יושב וכותב כל כך הרבה כמו שהוא כתב כאן , בלי שאף אחד מתעניין או רוצה לשמוע את דעתו, או שזה קשור אליו בצורה זו או אחרת אין לי דרך אחרת לכנות אותו מלבד בתול בן 40 ומשועמם

ואל תדאג לישון, תיהיה בטוח שזה שאתה לא גולש באתר זה לא מה שעושה לי את זה
גם אם יגלשו באתר 10 אנשים אני אהיה מבסוט, כי אני נותן את הסחורה בצורה הטובה ביותר והנכונה ביותר, לא סתם כמות התגובות + ההורדות הינה הכמות הגדולה ביותר ברשת מכל אתרי הורדות (וזאת למרות שכמות הכניסות קטנה יותר מכולם)

יש לי כוח ואני משתמש בו בתבונה כדי שהגולשים שלי יהנו ויקבלו את הטוב ביותר שמגיע להם, מהאתר מספר 1 ברשת לכתוביות איכותיות.

ואני תמיד שמח לקבל הערות אבל לא מבני אדם שכל הזמן מחפשים חלחלה וריבים
וכמו שאמרתי, מהיום כל כתובת בכתוביות ימחקו מלבד Q וHD שאיתם סוכם שלא
אם EX מעוניינים גם להופיע בקובץ הכתובית הם מוזמנים לפנות אליי ונטפל בזה.

סוף דיון.

#34 LiRoN18

LiRoN18

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 306 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2011‏, ‎13:15

בהצלחה עם זה חי.. מה אומר לך.. הדרך התבטאות שלך לא תקינה גם אם אתה צודק יש דברים לומר אותם ולא בצורה כה מזלזלת בכבוד האדם לא משנה מה הוא יאמר לך, בתור אדמין שמשקף את צוותו ואתר תרגומים בארץ אתה אמור להוות דוגמה לא לרדת לפסים אישיים ונמוכים לא משנה כמה אתה כועס, זה אתה ולא אוכל לשנותך מקווה שאבל שתקח את הדברים לתשומת לבך בתור אדמין לשעבר ומנהל פורומים רבים ברשת גם אני עשיתי תטעויות שלי אבל לא ירקתי לצלחת ממנה אכלתי מעולם.

שוב.. בהצלחה בהמשך הדרך

#35 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2011‏, ‎13:50

לירון,

תודה על התמיכה. תהייה בטוח שדבריו של חי עלי לא מבזים אותי, אלא אותו.
ככל שהוא יכתוב יותר הוא יבזה את עצמו יותר. חבל שהוא לא מבין את זה.
(גם החברים שלו ניסו להסביר לו את זה ללא הצלחה).
פרטיות! תודה.

#36 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎02:40

סתם מעניין אותי לדעת,
עדיין יש את הקטע הזה עם הסרטים שעולה רק Q אם יש כפילות?

יש לי שאלה לחי,
כתבת שאתה ה' באתר שלך, אתה משקיע מהכסף ורק אתה הקובע, אז אני רוצה לשאול אותך אישית:

אם עכשיו אקסטרים מוציאים תרגום מוגן, עם כתובת האתר שלהם, ללא פגיעה באתר סאבסנטר (הם לא רושמים לדוגמא סאבסנטר פוגע בנו), אתה תפרוץ אותו? תעלה אותו? או לא תעלה בכלל?

ועוד שאלה,

אם אקסטרים באים ואומרים לך, שמע אתה שונא אותנו וחושב שאנחנו נחותים, האתר שלך בשביל הכיף שלך, לא כיף לך לריב איתנו, תמחק את התרגומים שלנו מה תעשה?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#37 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎12:13

סתם מעניין אותי לדעת,
עדיין יש את הקטע הזה עם הסרטים שעולה רק Q אם יש כפילות?

יש לי שאלה לחי,
כתבת שאתה ה' באתר שלך, אתה משקיע מהכסף ורק אתה הקובע, אז אני רוצה לשאול אותך אישית:

אם עכשיו אקסטרים מוציאים תרגום מוגן, עם כתובת האתר שלהם, ללא פגיעה באתר סאבסנטר (הם לא רושמים לדוגמא סאבסנטר פוגע בנו), אתה תפרוץ אותו? תעלה אותו? או לא תעלה בכלל?

ועוד שאלה,

אם אקסטרים באים ואומרים לך, שמע אתה שונא אותנו וחושב שאנחנו נחותים, האתר שלך בשביל הכיף שלך, לא כיף לך לריב איתנו, תמחק את התרגומים שלנו מה תעשה?

1) ברור שאפרוץ (לא כזה בעיה), אבל הם לא יעשו זאת , אלא אם כן המטרה נעשת כנגד טורק ואז לא אפרוץ.. אני אפרוץ במידה וזה יעשה כנגד האתר סאבסנטר.

2) אני לא מעלה את התרגומים שלהם ככפולים, כאשר הם מתרגמים יחידים אין לי ברירה ואני מעלה אותם (אם יהיה תרגום של מתרגם פרטי אחר שמוכר, או קבוצה אחרת אעדיף אותם על פני EX)

#38 Garga11

Garga11

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 70 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎12:26

1) ברור שאפרוץ (לא כזה בעיה), אבל הם לא יעשו זאת , אלא אם כן המטרה נעשת כנגד טורק ואז לא אפרוץ.. אני אפרוץ במידה וזה יעשה כנגד האתר סאבסנטר.

ואיך אתה שונה מבילד במה שאתה אומר כאן?

קצת אבסורדי, כשקבוצה כמו קיו מעלים אליך תרגומים בפורמט כזה, ואתה מתבטא ככה. אני הייתי לוקח את זה בחשבון.
כי ברגע שאתה תריב עם קיו סאבס, זה בדיוק מה שיקרה להם.

אז אתה לא שונה מבילד.

#39 דור הדוזי

דור הדוזי

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 130 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎14:04

2) אני לא מעלה את התרגומים שלהם ככפולים, כאשר הם מתרגמים יחידים אין לי ברירה ואני מעלה אותם (אם יהיה תרגום של מתרגם פרטי אחר שמוכר, או קבוצה אחרת אעדיף אותם על פני EX)

אז תעדיף את טורק ע"פ אקסטרים?

#40 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2011‏, ‎14:38

ואיך אתה שונה מבילד במה שאתה אומר כאן?

קצת אבסורדי, כשקבוצה כמו קיו מעלים אליך תרגומים בפורמט כזה, ואתה מתבטא ככה. אני הייתי לוקח את זה בחשבון.
כי ברגע שאתה תריב עם קיו סאבס, זה בדיוק מה שיקרה להם.

אז אתה לא שונה מבילד.

הקרדיטים לא ימחקו.

אז תעדיף את טורק ע"פ אקסטרים?

לא.
תמונה שפורסמה

3 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים