דרושים טסטרים
נכתב ב- 22/04/2011, 13:42
ברשת אתה לא חייב, אבל בחיים האמיתיים, זה אפילו ישפר לך את יחסי האנוש...שעושה רושם שזה לא הצד החזק בך.
נכתב ב- 22/04/2011, 13:58
הדיוט זה אחד שאין לו ידע בדבר מסוים, להבדיל מאידיוט.אני מסכים עם אברהם. יכול לרשום "הדיוטים", אבל כתבת "מפגרים".אתה לא חייב לזלזל בגולשים באתרך.
תכלס, הם הבור ממנו אתה שותה..
דווקא אני לא מזלזל בגולשים באתר
אני לא רואה פה הבדל כזה גדול.
לכן מורדוק צודק, יש הבדל מאוד גדול.
נכתב ב- 22/04/2011, 15:20
עד כמה אני מנוול חסר תרבות??
זה שאני מעט חמום מוח זה משהו אחד
נוול??
אתה מוזמן לפרט, מה בדיוק אני עושה שמצדיק את המילה נוול לגבי
ובקשר לכל שלושת הסעיפים שלך
כן השמש זורחת לי מהתחת, ואני יכול לקרוא למי שאני רוצה מפגר ובמיוחד לך
הייתי מפרט לך בשמחה, אם הייתי חושב שזה היה מוציא ממך התנצלות על ההתבטאות האומללה שלך.
משום מה קשה לי להאמין שיש בך את זה... כי אם לך מותר להניח שגולש שלא יודע להפעיל כתוביות הוא "מפגר", אז אני ארשה לעצמי להניח שאתה מגלומן.
נכתב ב- 22/04/2011, 15:58
אולי תשקול מילים לפני שאתה פותח אשכול? :S
לא כזה מעניין לראות תגובות כאלה. או שימוש במילים כל כך נמוכות.
נכתב ב- 22/04/2011, 16:06
נכתב ב- 22/04/2011, 16:13
סאבסנטראני לא מבין, הוא מנהל אתר כלשהו פה ברשת? מה הדיבור הנגוע הזה כלפי משתמשים..?
נכתב ב- 22/04/2011, 16:14
אין אף גולש שירד לרמה כזו רדודה כמוהו, שוב ושוב, מישהו בכלל הזהיר אותו? העיר לו? (אני מדבר על המנהלים)
מה זה הביזיון הזה??
אני מאחל לך שכל הגולשים יברחו מהאתר שלך כמה שיותר מהר, כי עם פה ואישיות כזו מסריחה, אתה לא ראוי לאף גולש, מלבדך.
נכתב ב- 22/04/2011, 16:57

king1 מילים כדורבנות, מנהל שלא יודע להעריך את הגולשים שלו וקורא להם מפגרים הוא לא מנהל יותר טוב מבילד.. בואו נקרא לילד בשמו - טרול.
נכתב ב- 22/04/2011, 17:01
לאj.p תודה על המידע אם זה המנהל של סאבסנטר זה מסביר הרבה דברים - כמו רמת אותו אתר
יש מצב אגב ששמך אייל?
נכתב ב- 22/04/2011, 18:10
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 22/04/2011, 19:37
נכתב ב- 22/04/2011, 20:10
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 23/04/2011, 00:35
אז לא משנה מה תעשה או איזה פתרון תיתן להם הם עדיין יטענו שהתרגום לא עובד להם.
נכתב ב- 23/04/2011, 00:46
נכתב ב- 23/04/2011, 01:18
זה לאו דווקא עניין של "מאותגרים טכנולוגית". אני מכיר המון אנשים שרואים את הסרטים במכשיר דיוידי שמחובר לטלויזיה,ברור שיש כאן לא מעט "תעמולה סמוייה" של כמה
חולי נפשאנשים נחמדים קבועים (שיהיה להם מאוד נוח ש-IDX/SUB יופסק), אבל סביר להניח שיש גם כמה מאותגרים טכנולוגית שלא מצליחים להפעיל את התרגום.
והמכשירים האלה לא תומכים בפורמט הזה. לא כל אחד יכול לחבר את הטלויזיה למחשב. אתה יודע, יש אנשים בלי
לפ-טופ, שהמחשב שלהם רחוק מהטלויזה והם לא יעבירו כבלים ארוכים בכל הבית... זכותם המלאה של מתרגמי Q להפיץ
באיזה פורמט שהם רוצים (בין אם זה מעשה איוולת או מהלך גאוני), וזכותם המלאה של מרבית או חלק מהמורידים לא להשתמש בו
(הם יכולים להוריד מובנה או לחכות בסבלנות ל-srt).
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.
נכתב ב- 23/04/2011, 01:32
תגיד, לא עדיף IDX/SUB מכלום? ברצינות, מה הם היו עושים אם הייתה שביתה?
שיגידו תודה שיש בכלל תרגום ושלרוב משתחרר SRT כבר לאחר שבוע - שבועיים.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 23/04/2011, 02:31
נכתב ב- 23/04/2011, 04:11
אני יודע בדיוק מי יכול להציג ומי לא יכול להציג, ומן הסתם ש"מאותגרים טכנולוגית" = אנשים שמנסים לנגן על המחשב ולא מצליחים.זה לאו דווקא עניין של "מאותגרים טכנולוגית". אני מכיר המון אנשים שרואים את הסרטים במכשיר דיוידי שמחובר לטלויזיה,ברור שיש כאן לא מעט "תעמולה סמוייה" של כמה
חולי נפשאנשים נחמדים קבועים (שיהיה להם מאוד נוח ש-IDX/SUB יופסק), אבל סביר להניח שיש גם כמה מאותגרים טכנולוגית שלא מצליחים להפעיל את התרגום.
והמכשירים האלה לא תומכים בפורמט הזה. לא כל אחד יכול לחבר את הטלויזיה למחשב. אתה יודע, יש אנשים בלי
לפ-טופ, שהמחשב שלהם רחוק מהטלויזה והם לא יעבירו כבלים ארוכים בכל הבית... זכותם המלאה של מתרגמי Q להפיץ
באיזה פורמט שהם רוצים (בין אם זה מעשה איוולת או מהלך גאוני), וזכותם המלאה של מרבית או חלק מהמורידים לא להשתמש בו
(הם יכולים להוריד מובנה או לחכות בסבלנות ל-srt).
אין סיבה ש-SRT יעבוד למישהו במחשב בעוד ש-IDX/SUB לא. זה עניין פשוט של מפענחים.
אני קורא יותר מידי תגובות של אנשים להם אפשר לפתור את הבעיה ב-5 דקות.
נכתב ב- 23/04/2011, 08:43
אם מחר אשים מדריך לקידוד סרטים (דבר שאני יודע) אז כל מי שנכנס למדריך הוא "מפגר"?
ואני חשבתי לתומי שעברנו את הגיל הזה של למי יש יותר גדול ומי יותר חכם, כנראה שלא

בכל מקרה אפשר לטובת חברי הפורום להמליץ על חבילת מקודדים פשוטה, אני יכול גם לחפש ולעלות המלצה של חבילה איתה אני עובד בווינדוס 7 והיא לא הורסת דבר ולא גוזלת משאבים, מעבר לכך שינוי שמות הקבצים לאותו הדבר בדיוק יניב בסופו של יום הפעלת הסרט בכל תוכנת צפייה כגון ווינדוס מדיה פלייר וכו'.
נכתב ב- 23/04/2011, 09:04
אני לא נכנס לאתר שלו, ואני ממליץ לכל מי שאני מכיר לא להכנס לאתר שלו.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים