זה מה שמופיע לי:אני העלתי, אבל בהחלט לא רשמתי את זה..זה מגוחך אנחנו שומעים את אותם הבירבורים והשטויות שהוא מוציא מהפה שלו כבר שנים, "אתה עוד תדע את האמת על קיו סאבס כשאני אחליט לפרסם"- הציטוט המפורסם ביותר של דבילד...
עשרות פעמים לי אישית במייל הוא אמר את זה, יאללה נמאס, שיוציא את הכל (למרות שאין לו כלום) במילא הגנתינים שלו, הפלסטלינות חסרי עמוד שידרה, יאמינו לכל מילה שהוא יוציא מהפה.
זה לא משנה כבר לכל מי שגולש פה, כולם יודעים מי זה החלאה הזה וככה זה ישאר, לדעתי האישית מי שתומך באתר שלו ומשלם VIP ומאמין לכל מה שהוא אומר והולך אחריו, הוא יותר גרוע אפילו ממנו, כמה פתטיים ואפסים אנשים יכולים להיות?
אני גם מאוכזב מאוד מצוות אקסטרים שהחליטו לצאת כנגד סאבסנטר, רבים מהם רשמו בחתימה שלהם "מי שמעריך מתרגמים לא מוריד מהאתר שפוגע בהם - SubsCenter".
כש-Q יצאו למאבק וביקשו מהם להצטרף למאבק נגד טורק הם סירבו ונמנעו להיכנס למלחמות סתם, למרות שבילד פגע בכל המתרגמים מכל הצוותים, אבל לצאת נגד סאבסנטר זה בדק גמור מבחינתם כשהבסיס לזה הוא אישי בלבד ולא פגיעה במתרגמים שלהם.
אם הסצינה הייתה בנויה על קשרים אישיים וכל פעם שאנשים רבו ביניהם התרגומים היו מופסקים או לא מועלים לאתרים השונים, הסצינה בכלל לא הייתה קיימת.
מה שצוות אקסטרים משדר כרגע זה שסאבסנטר הוא האתר בפוגע במתרגמים הכי הרבה. אבל טורק בסדר מבחינתם יותר מסאבסנטר כך שהם לא מציינים שום מאבק נגדו.
כתוצאה מכך מצטייר המעמד הבא לפי איך שזה נראה:
מקום ראשון: סרטים/טורק- לא פוגעים במתרגמים.
מקום אחרון: סאבסנטר- כן פוגע במתרגמים.
כרגע אני רואה את זה בדרך אחת, אקסטרים מעליבים את Q מעצם זה שהם אומרים את זה, אחרי כל מה שראינו שטורק עשה למתרגמים את המוות, הם מעזים לצאת נגד סאבסנטר לפני שהם בכלל יוצאים נגד טורק?
רק לי זה נשמע לא בסדר?!
לפני שכולם יתחילו, אני מנהל בסאבסנטר... SO WHAT?!?
הרבה לפני שהפכתי להיות מנהל שם (לפני שבועיים) הייתי גולש בפורום QSUBS כמה שנים טובות ויש לי דעה משל עצמי, כמו שהייתה לי כל השנים.
זו הדעה שלי והיא אינה מייצגת את אתר סאבסנטר!!
בגלל זה החלטת להכניס הערות נגדם בתרגומים שלהם?
http://www.subscente...6.HDTV.XviD-LOL
Mad.Love.S01E06.HDTV.XviD-LOL
הורד
במידה ונמצאו טעויות, נשמח לשמוע על כך בצור קשר.
הועלה ע'י:King_James25.03.2011 ,10:1536 הורדות
מה שכן זה לא מופיע כרגע ויש שני סיבות:
או שהמצאת את זה לגמרי ואתה עלוב ופתטי או שמישהו עם גישות העלאה ערך את זה ויש הרבה כאלה?...
לי יותר הגיוני נשמעת האפשרות הראשונה...
אתה עיוור או משהו כזה?
לא רק שזה עדיין שם, גם רשום שאתה העלית את זה וציינת מקודם שאתה מנהל שם.
אז אתה עכשיו שקרן מגעיל.
או אפשרות נוספת שחי זה שכתב את זה.

לא ערכתי בתרגום הזה שום דבר מאז שהעליתי אותו, לפי התמונה אני רואה שזה קיים אבל אצלי זה לא, יכול להיות שמישהו אחר עם גישות ערך ויש כמה כאלה..
בכל מקרה זה לא אני, אני העליתי את זה כבר ציינתי, וכל אחד יערוך וזה יראה כאילו אני עדיין העליתי, אין תיעוד של עריכה..