מחפש צוות לאתר חדש.
נכתב ב- 18/03/2011, 22:29

נכתב ב- 18/03/2011, 22:30
בוא נגיד שאם סתם ככה תבנה אתר טריילרים זה לא חוקי, בכל מקרה הכל נעשה עם עו"ד והאתר כבר מפותח.
מה שכן אני מחפש אנשים בשביל התוכן.
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 22:33
אני זוכר ש-+ היה מעלה טריילרים מתורגמים ליוטיוב ולא רק שמחקו אותם, נראה לי גם חסמו לו את החשבון בעקבות זה.כמו שאני יכול להעלות טריילר אל חשבון היו טיוב שלי מבלי שהוא יימחק בטענה לזכויות יוצרים (לא ראיתי עדיין מקרה כזה),
אז אני יכול לצרף אליו תרגום... אני לא רואה מניעה בזה.
בנוסף, טריילר הוא פרסומת ולא "חלקים מסרט".
חלקים מסרט זה קולאז' שאתה בונה מסרט שלם (למשל).
הנה טריילר שלו:
החשבון של מפרסם הטריילרים

נכתב ב- 18/03/2011, 22:34
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 22:34
This video contains content from ABGroup, who has blocked it in your country on copyright grounds.
אין לי מושג מה שונה הטריילר הזה משאר הטריילרים, הוא באמצע והשאר לא נמחקו.
עריכה: גם הארי פוטר מחוק שם מישראל.

נכתב ב- 18/03/2011, 22:36
אתה מטומטם? מה זו? תחרות? מי מצליח להגיב מבלי להביע דעה? מבלי לקבוע עובדה?ברק, אל תבלבל בשכל. זה שאתה יכול להעלות ל-YouTube טריילר מתורגם לא אומר שזה חוקי לתרגם. זה שלא אוכפים משהו לא מעיד על חוקיות הדבר.
ושוב, יכול להיות שזה חוקי לחלוטין... ויכול להיות שזה לא. זה כבר לא מעניין אותי.
מעבר לכך שטריילר הוא יצירה בפני עצמה (שגם לה יש זכויות יוצרים), הוא מבוסס ומכיל חלקים מיצירה אחרת.
תפסיק להגיב בנושאים שיש לך 0 ידע בהם.
אתה קובע עובדות על בסיס שום ידע. (לעומתי, שאני עדיין לא קבעתי כלום, אז ידי נקיות באשכול הזה לא משנה מה תהיה התשובה האמיתית).
קישרתי לך כאן לחוק זכויות היוצרים בישראל. תתחיל לקרוא.
אני לא מתיימר להיות עורך דין, אבל העברית שם לא מסובכת.
נכתב ב- 18/03/2011, 22:37
תאכל בולבול.יש שם טריילר אחד (שאני מודע אליו) שנחסם (מצ'טה או משהו כזה):
This video contains content from ABGroup, who has blocked it in your country on copyright grounds.
אין לי מושג מה שונה הטריילר הזה משאר הטריילרים, הוא באמצע והשאר לא נמחקו.
עריכה: גם הארי פוטר מחוק שם מישראל.

נכתב ב- 18/03/2011, 22:38
אני עדיין לא ראיתי הוכחה שאסור (והרבה טריילרים שם לא נמחקו).

נכתב ב- 18/03/2011, 22:41

נכתב ב- 18/03/2011, 22:42
שוטה העיר? אני שם לך טבסקו בהמבורגר פעם הבאה שמתראים. שתחשוב טוב לפני שאתה מקליד.
אני מזמן לא אשכנזי כמו שאתה חושב.
אתמול בסודוך הוא שם לי צ'ילי ולא החזרתי את המנה.

נכתב ב- 18/03/2011, 22:52
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 18/03/2011, 22:59
תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
בוא נגיד שאם סתם ככה תבנה אתר טריילרים זה לא חוקי, בכל מקרה הכל נעשה עם עו"ד והאתר כבר מפותח.
אין מה לעשות, בפורום הזה הכל מתגלגל למכות!

גם בטריילרים לדעתי המצב דומה. הרי למה שחברה תמנע הפצה של פרסומת שלה? לא צריך להבין הרבה בעסקים כדי לדעת שאין להם שום סיבה לעשות כך, ולכן אתר שמפרסם טריילרים לא יעמוד בסכנה. והתרגום עצמו זה דבר חסר חשיבות מבחינה חוקית. טריילר מתורגם הוא בדיוק כמו טריילר לא מתורגם מבחינת החוקיות שלו.
"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק
האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
נכתב ב- 18/03/2011, 23:09
נכתב ב- 18/03/2011, 23:10
אין מה לעשות עם זה עכשיו, בכל מקרה פרסמתי פה אשכול בשביל חיפוש צוות אבל תסלחו לי על המילים זה הפך לבית זונות.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 23:11
כנראה שהוא התכוון שהאתר מתוכנת.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
בכל מקרה, מתי איך אתה בדיוק קשור לvans.com ולרשת אורט? ואם אתה חושב שזה מוסיף לאתר שלך משהו, זה לא.
נכתב ב- 18/03/2011, 23:13
כשאמרתי שהאתר מפותח התכוונתי מבחינה טכנולוגית ולא מבחינת תוכן.כנראה שהוא התכוון שהאתר מתוכנת.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
בכל מקרה, מתי איך אתה בדיוק קשור לvans.com ולרשת אורט? ואם אתה חושב שזה מוסיף לאתר שלך משהו, זה לא.
בקשר ללקוחות שלי, זכיין של VANS בארץ לקוח שלי ועד שהאתר יעלה קישרתי ל vans.com.
בקשר לרשת אורט הייתי המתחזק שלכם מס' חודשים, וסתם לידיעתך שלא כל הלקוחות שלי נמצאים בפורטפוליו מטעמי צניעות, יש לי לקוחות יותר גדולים מאלה שציינת.
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
נכתב ב- 18/03/2011, 23:16
אין מה לעשות עם זה עכשיו, בכל מקרה פרסמתי פה אשכול בשביל חיפוש צוות אבל תסלחו לי על המילים זה הפך לבית זונות.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכתב ב- 18/03/2011, 23:19
מה מצחיק? אני רציני לגמרי, אתם מורידים את הרמה של הקהילה של עצמכם.אין מה לעשות עם זה עכשיו, בכל מקרה פרסמתי פה אשכול בשביל חיפוש צוות אבל תסלחו לי על המילים זה הפך לבית זונות.האתר כבר מפותח ואין צוות? מעניין.תרגעו חבר'ה אין טעם להתווכח בגלל שטויות, אני פשוט אומר לכם ששניכם צודקים, מצד אחד זה חוקי ומצד שני לא.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מתי מנקס - מפתח אתרים
2001-2011
עסק חוקי ומספק קבלות.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים