קטנוב, מה שלא ראיתי :
הטוב, הרע והמכוער
רשימת שינדלר
12 המושבעים
קן הקוקיה
קזבלנקה
עיר האלוהים
חלון אחורי
ליאון
הפסנתרן
העוקץ
ביג לבובסקי - יש לי במחשב
מיני סדרה: אחים לנשק
באה בקלות - אני שונא את השחקנית
כפיר : קראתי הכל, את ממש הרוב ראיתי, 3:10 ליומה באמת טוב ? ואינדיאנה ג'ונס 1 ? אף פעם האמת לא יצא לי לראות אותו
מת לחיות 1 לדעתי זה סרט האקשן הכי גדול בכל הזמנים, אחריו טרמינייטור יום הדין.
ידידה: ראיתי את כולם חוץ מהניצוץ, יש לי בעיה עם שדים ושטויות..
אמריקן ביוטי סרט מעולה
דרור : מזה עד קצה העולם ? תביא IMDB
יארי, אני ראיתי אותו לפני כמה שנים, זכרתי שהוא היה הזוי בטירוף, בדיוק השבוע הורדתי אותו שוב ואני אראה בהזדמנות.
אז ככה, 3 סרטים שאתה חייב לראות ולא משנה אם אומרים לך אחרת הם:
קן הקוקייה - בין הסרטים הכי טובים שיצא לי לראות והמשחק שם ג'ק ניקולסון, כרגיל, פשוט מיוחד. הוא שחקן תותח. גם האחות בסרט נתנה הופעה מדהימה. זה סרט חובה.
הפסנתרן - סרט מרגש ביותר. אמנם הוא לא כבד כמו רשימת שינדלר אבל אי אפשר לגת בנושא השואה בלי קצת דרמה וקושי. תן לו צ'אנס גם אם סרטים על שואה כואבים לך.
מיני סדרה אחים לנשק - יצירת המלחמה הכי טובה מכל היצירות בקולנוע ובטלוויזיה לדעתי. מסופר על פלוגת איזי מהדיוויזיה המוטסת ה-101 במלחמת העולם השנייה. הבימוי שם בין הטובים שראיתי למרות שלכל פרק במאי שונה ואני לא בדיוק מכיר אותם. הסדרה הופקה על ידי שפילברג וטום הנקס.
עוד שני סרטים שחובה לראות אבל לא הכללתי אותם בקטגוריה הראשונה כי פסלת אותם בגלל קושי לצפות בשואה ובגלל שאחד מהם "ישן בשבילך":
רשימת שינדלר - זה סרט מיוחד שאני כותב אותו כאן רק בגלל שאמרת שאתה לא רוצה להיכנס לכובד של השואה אבל אם בכל זאת תשנה את דעתך, מבחינתי הוא עובר לקטגורייה הראשונה של הסרטים אי אפשר לפסוח עליהם.
12 המושבעים - אל תפסול לפי תאריך. גם הסרט שאתה הכי אוהב בעולם וחושב שהוא הסרט הכי טוב, יהפוך לסרט ישן עוד 50 שנה. זה לא מוריד מהאיכות.
אחריהם מהטוב ביותר לפחות טוב לדעתי:
קזבלנקה
העוקץ
חלון אחורי
ליאון